Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Playa de las Americas

Hae hinnat
H10 Las Palmeras

H10 Las Palmeras

4.0 kautta 5.0 Avenida Rafael Puig, 28, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
H10 Las Palmeras on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Veronicas Strip. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 519 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Mediterranean Palace

Mediterranean Palace

5.0 kautta 5.0 Avenida de las Americas, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
Mediterranean Palace on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Vistasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 535 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Sol Tenerife

Sol Tenerife

4.0 kautta 5.0 Avenida Rafael Puig Llivina, 12, Arona, Tenerife
Sol Tenerife on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Veronicas Strip. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 522 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
H10 Conquistador

H10 Conquistador

4.0 kautta 5.0 Avenida Rafael Puig, 36, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
H10 Conquistador on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Búnker. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 6 ravintolaa. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 485 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Gara Suites Golf & SPA

Gara Suites Golf & SPA

4.0 kautta 5.0
Gara Suites Golf & SPA on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golf Las Americas. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 437 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Iberostar Bouganville Playa

Iberostar Bouganville Playa

4.0 kautta 5.0 Calle Eugenio Dominguez, 23, Playa de las Americas, Adeje, Tenerife
Iberostar Bouganville Playa on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Siam Parkin vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 481 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Olé Tropical Tenerife

Hotel Olé Tropical Tenerife

4.0 kautta 5.0 Calle Bolivia s/n, Playa de las Americas, Adeje, Tenerife
Hotel Olé Tropical Tenerife on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Veronicas Strip. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 189 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Kn Aparthotel Columbus

Kn Aparthotel Columbus

3.0 kautta 5.0 Av. Santiago Puig, 6, Playa De Las Americas, Arona, Tenerife
Kn Aparthotel Columbus on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Estadio Antonio Domínguez Alfonso. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden hotellissa on 480 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat kalustetut parvekkeet ja satelliitti.
Hae hinnat
Hotel Best Tenerife

Hotel Best Tenerife

4.0 kautta 5.0 Avenida de Antonio Dominguez, 6, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
Hotel Best Tenerife on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arona Pyramid. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 399 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
75 €
Palm Beach Tenerife

Palm Beach Tenerife

3.5 kautta 5.0 Avda. V Centenario, Playa de las Americas, Adeje, Tenerife
Palm Beach Tenerife on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Veronicas Strip on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 318 huoneistoa 12 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Halvat meno-paluu lennot Playa de las Americas

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Playa de las Americas

Katso kaikki kohteen Playa de las Americas vuokra-autot

Playa de las Americas – Matkat

Playa de las Americas on kaupunginosa, joka sijaitsee 30 km lounaaseen keskustasta ja on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka. Kaupungin lähin lentokenttä on Etelä-Teneriffa, jonka kautta monet turistit yleensä saapuvat alueelle. Sieltä on matkaa määränpäähän 15 km länteen.

Playa de las Americas – Lennot ja hotelli

Houkutteleeko Playa de las Americas? Loputtomalta tuntuvista seikkailuista aina viikonlopun kestäviin taukoihin – ebookers on räätälöityjen matkojen aito asiantuntija.

Haluaisitko vähän suuremman matkabudjetin? Sinulla on mahdollisuus säästää parhaimmillaan jopa 7.7%^, kun hankit lennot ja majoituksen samanaikaisesti palveluidemme kautta.

Tutustu yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoitusliikkeen kansainväliseen valikoimaan. Lennä tyylillä ja nauti lomastasi, menitpä sitten minne tahansa.

Ehkä tämä helpottaa päätöksentekoa: mikäli löydät edullisemman paketin 48 tunnin sisällä matkan varaamisesta, pistämme paremmaksi hyvittämällä hintojen välisen erotuksen.

Pakkaa laukkusi, sillä on aika lähteä liikkeelle! Me voimme auttaa matkakuumeen parantamisessa – halusitpa sitten erämaan kuumuuteen tai lumisille vuorille, tai vaikkapa niiden väliin jääviin rantakohteisiin.

Varausehtoja sovelletaan.

Playa de las Americas – Matkat

Useat tämän kaupungin huippunähtävyyksistä sijaitsevat lähellä kohdetta Playa de las Americas. Varsinkin Playa de los Cristianosin ranta ja Siam Park ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia. Näkemisen arvoiset kohteet Camel Park ja Torviscas Beach (ranta) sijaitsevat myös lähietäisyydellä. Hyvä tapa tutustua tähän kaupunkiin paremmin on kuljeskella joissain sen kaupunginosissa. Kannattaa vierailla esimerkiksi alueilla San Eugenio ja Los Cristianos ja tutustua niiden nähtävyyksiin.

Kaipaatko pelaamaan? Pistä golfpaita yllesi, kiillota mailasi ja valmistaudu vapauttamaan sisäinen Jack Nicklauksesi esimerkiksi näillä kentillä: Golf Las Americas, Golf Los Palos, Golf Costa Adeje ja Centro de Golf Los Palos.

Rannat ovat täynnä mitä eksoottisimpia luonnonaarteita. Ota siis tyhjä kassi mukaan ja lähde keräämään matkamuistoja esimerkiksi täältä: Playa de Troyan ranta ja Las Vistas -ranta.

Jos kaupunkielämä alkaa rasittaa, Parque Nacional La Caleta ja Aloe Park ovat mukavimpia paikkoja rentoutua ja heittää kengät pois hetkeksi.

Jokainen ostoskokemus on uniikki. Gran Surin ostoskeskus ja Plaza del Duque -ostoskeskus kannattaa muistaa, olitpa sitten hakemassa jotain erityistä tai vasta katselemassa.

Playa de las Americas – Hotellit

Oikean majoituksen valitseminen näin laajasta majoitusvalikoimasta on äärimmäisen helppoa. Tälläkin hetkellä ebookersin matkaoppaassa valittavanasi on yli 139 majoitusliikettä.

Majoitusvaihtoehdot kohteessa Playa de las Americas vaihtelevat konstailemattomista huoneista ylellisiin vaihtoehtoihin, joihin kuuluvat kaikki ekstrat ja mukavuudet. Mikäli olet etsimässä majoitusliikettä, joka ei tee suurta reikää kukkaroon, muista varausta tehdessäsi Apartamentos Oro Blanco osoitteessa Avenida Arquitecto Gómez Cuesta, 12 ja Apartamentos Bungalows Barranco osoitteessa Avenida Santiago Puig 3. Haluaisitko ehkä kuitenkin hemmotella itseäsi oikein kunnolla? Taitava henkilökunta majoitusliikkeissä Iberostar Grand Hotel Salomé - Adults Only ja Gran Hotel Bahia Del Duque Resort auttaa sinua toteuttamaan toiveesi.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Playa de las Americas

Katso kaikki 10 aktiviteettia kohteessa Playa de las Americas

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.