Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Pietari – Matkat

Onko seuraava matkakohteesi kenties Pietari? Loma kannattaa käynnistää valitsemalla matkaohjelmaan kaupungin parhaat palat. Jos kaipaat lisätietoja, ebookers antaa vinkkejä hyvistä käyntikohteista.

Pietari – Lennot ja hotelli

Rentoudu ja anna ebookers-asiantuntijatiimin tarttua rattiin. Lennot, huoneet ja muistorikkaita kokemuksia – me teemme kaikesta tästä mahdollista. Sinun velvollisuudeksesi jää vain herätä ajoissa!

Jos varaat lentoliput ja huoneet kerralla, saatat säästää enimmillään jopa 10 %.

Vapaudu arjen kahleista yksinkertaisella ranneliikkeellä. Valikoimassamme on runsaat 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoitusliikettä eri puolilla maailmaa, joten uudet, ihanat kokemukset ovat aivan kättesi ulottuvilla.

Jos haluat olla varma, että saat hyvän tarjouksen, voit ottaa rennosti. ebookers-hintatakuu tarkoittaa sitä, että jos paketin varattuasi löydät muualta edullisemman tarjouksen seuraavan 48 tunnin aikana, me vastaamme siihen ja palautamme hintojen välisen erotuksen.

Etsitpä sitten suurkaupungin sykettä tai luonnon rauhaa, me autamme unelmiesi toteuttamisessa. Varausehtoja sovelletaan.

Pietari – Matkat

Jotta pääset kohteeseen Pietari pääkaupungista (Moskova), sinun on suunnattava 630 km luoteeseen. Toinen hyvä maamerkki on kohteesta itään kohoava naapurikaupunki Koltushi, jonne kertyy matkaa 18 km.

Joskus on vaikeaa löytää hauskaa tekemistä, josta koko perhe nauttii yhtä paljon. Onneksi Pietarin kauhumuseo, Divo ostrov ja Pietarin vahamuseo ovat nähtävyyksiä, joiden ansiosta niin ei käy, kun loman kohteena on Pietari.

Pietarin eläintarha on muidenkin kuin lasten suosima retkikohde. Niin nuorilla kuin vanhoillakin vierailijoilla on täällä mahdollisuus nähdä villieläimiä lähes kasvokkain kattavissa näyttelyissä.

Sinun ei tarvitse olla viherpeukalo inspiroituaksesi luovista kukkakedoista ja moitteettomista nurmialueista, joita Kasvitieteellinen puutarha on täynnä. Lähde kierrokselle sen mutkitteleville poluille ja tiedustele mahdollisista opastetuista kierroksista.

Levitä viltti nurmelle ja katsele pilvien kulkevan korkealla taivaalla jossakin kaupungin viheralueista, joita ovat muun muassa Kesäpuutarha ja Petrovski-puisto. Moskovskin voitonpuisto ja Verhnijn puisto ovat myös sekä turistien että paikallisten suosimia ajanviettopaikkoja.

Meillä kaikilla on tavoitteena saavuttaa parempi olo niin henkisesti kuin fyysisestikin, eikö totta? Unohda kuntosalilaitteet ja puhdistavat detox-dieetit. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavutat kohteiden Uusi Hollanti ja Kirovin puisto rauhoittavien maisemien keskellä.

Jos haluat laajentaa maailmankuvaasi tai vaihtoehtoisesti viettää sateisen päivän sisätiloissa, ota kohteeksi Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo ja Vanhan pörssin laivastomuseo. Osallistu opastetulle kierrokselle tai tutustu mielenkiintoisiin näyttelyihin omaan tahtiisi. Kaipaatko lisää vaihtoehtoja? Valitse kohteeksi myös Kansankirjallisuuden museo ja Kahvimuseo.

C-189-sukellusvenemuseo ja Jäänmurtaja Krasin tarjoavat paljon kiinnostavaa tietoa laivojen ja merenkulkuun liittyvien esineiden menneisyydestä.

Tieteen ihmeellinen maailma ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä meitä. Jos haluat tietää kaiken tieteen uusimmista innovaatioista, valitse vierailukohteeksi Planetaario ja Pulkkalan observatorio. Jos haluat oppia vielä lisää, Vasili Dokutšaevin maaperätieteiden museo ja LabyrinthUm tarjoavat kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa.

Ainutlaatuiselta maapallolta löytyy suunnattomasti kaikenlaisia kiinnostavia luonnon aarteita ja ihmisen tekemiä esineitä. Voit ihmetellä esineitä ja löydöksiä, joita et tiennyt olevan olemassakaan, vierailemalla seuraavissa museoissa: Arktinen ja antarktinen museo ja Kunstkamera. Jos haluat tutkia lisää luonnon- ja kulttuurihistorian aarteita ja ihmeitä, myös Eläintieteellinen museo on tutustumisen arvoinen kohde.

Siitä huolimatta, että paikka on pullollaan tunnettuja taidenäyttelyjä, Venäläisen taiteen museo ja Eremitaasin varasto jostain syystä erottuvat joukosta. Venäläisen taideakatemian museo ja Taideteollisuusmuseo ovat myös ainutaatuisia.

Matjušinin talo ja Kirovin kotimuseo tutustuttavat sinut siihen, mikä vaikutus tämän seudun menneillä tapahtumilla ja ihmisillä oli koko maalle tai koko maailmalle. Jos haluat vielä vähän syvemmän luotauksen menneisyyteen, myös Kirovski Zavodin historia- ja tekniikkamuseo ja Venäjän poliittisen historian valtionmuseo kannattaa ehdottomasti tarkastaa.

Saadaksesi selville ja tunteaksesi seudun historiaa perusteellisella tavalla, ota muutama tunti vapaata käydäksesi kohteissa Narvan riemukaari ja Venäjän perustuslakituomioistuin. Jos tuntuu, että on pakko saada tietää lisää, Maneesin keskusnäyttelyhalli ja Pietari Suuren talo ovat varmasti myös listallasi.

Italialainen silta ja Blagoveštšenskin silta ovat auttaneet ikuisuuksien ajan kaupungin asukkaita pääsemään joen yli turvallisesti, joten vähin mitä voit tehdä, on piipahtaa katsomassa niitä. Eivätkä ne ole edes ainoita, jotka ylittävät jokia tai muita vesistöjä, sillä Liteinin silta ja Leijonasilta ovat nekin jököttäneet paikallaan jo kauan odotellen kärsivällisesti käyntiäsi.

Voit ihmetellä vuosien takaista historiaa kohteissa Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Kronstadtin linnoitus, jotka ovat kaksi avainasemassa tällä alueella ollutta entistä puolustustukikohtaa. Voit käydä ihailemassa myös kohteen Gosudarevin bastioni jykeviä ja vahvoja muureja, jotka ovat kokeneet vuosien saatossa monia vihollishyökkäyksiä.

Kun Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa suunniteltiin, tuloksen haluttiin olevan varsin näyttävä eikä siinä epäonnistuttu. Kohteiden Pietarhovin palatsi ja puutarha ja Aleksanterin palatsi komeaa suunnittelua ei myöskään kannata jättää huomiotta.

Kohteen Mikaelinlinna vahvat kivimuurit ja korkeuteen kohoavat tornit ovat ihan kuin satukirjasta. Tutustu kuninkaalliseen loistoon käymällä tässä upeassa paikassa.

Haluatko tutustua vierailusi aikana myös hengellisiin kohteisiin? Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Kazanin katedraali ovat silloin hyviä tutustumiskohteita. Iisakinkirkko ja Pyhän kolminaisuuden katedraali ovat myös kohteita, joilla on tärkeä historiallinen merkitys.

Ethän unohda alueen tuntemattomimpia nähtävyyksiä, joita ovat muun muassa Etagi-projekti, Venäjän kansalliskirjasto ja Boris Jeltsinin presidentin kirjasto.

Pietari – Hotellit

Oletko jo halukas varmistamaan majoituksesi? Taitaa olla onnen päiväsi! ebookersin sivustolla on tarjolla tälläkin hetkellä varattavissa yli 410 majoitusliikettä tällä paikkakunnalla.

Onneksi tällä alueella on paljon majoitusvaihtoehtoja, jotka mahdollistavat reissaamisen kaikilla budjeteilla. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei kuluta koko matkabudjettia mutta tarjoaa silti tarvittavat mukavuudet, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Art-House Guest House (Marata Street 10-6) ja Rinaldi at Petrogradskaya (Bolshoy Prospect Building 74). Jos lomapäivien luksus ja itsesi hemmottelu kiehtovat sinua enemmän, hyviä vaihtoehtoja ovat Rocco Forte Astoria Hotel ja Belmond Grand Hotel Europe.

Parhaat aktiviteetit kohteeseen Pietari

Katso kaikki 9 aktiviteettia kohteessa Pietari
Kartta

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Pietari:

Näytä kaikki 1 794 majoitusliikettä kohteessa Pietari
Corinthia Hotel St Petersburg

Corinthia Hotel St Petersburg

Nevsky Prospect, 57, St. Petersburg
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,8/5 (5 arvostelua)

  Pietarin kanavat, Kazanin katedraali ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä ...

  Corinthia Hotel St Petersburg94 €

  Corinthia Hotel St Petersburg94 €
  Petro Palace Hotel

  Petro Palace Hotel

  14 Malaya Morskaya Street, St. Petersburg
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (13 arvostelua)

   Amiraliteetti ja Nikolai I:n muistomerkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sininen silta ja Mariinskin palatsi ovat ...

   Petro Palace Hotel64 €

   Petro Palace Hotel64 €
   AKYAN St.Petersburg

   AKYAN St.Petersburg

   19 Vosstaniya Street, St. Petersburg
    4.0 kautta 5.0
     
     
    4,4/5 (15 arvostelua)

    Oktjabrskin konserttisali, Vostanijan aukio ja Stockmann sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galeria ja Fontanka-joen pato ovat myös ...

    AKYAN St.Petersburg42 €

    AKYAN St.Petersburg42 €
    Belmond Grand Hotel Europe

    Belmond Grand Hotel Europe

    1/7 Mikhailovskaya street, St. Petersburg
     5.0 kautta 5.0
      
      
     5,0/5 (1 arvostelua)

     Gostinyi Dvor and Pietarin filharmonia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Venäläisen ...

     Belmond Grand Hotel Europe159 €

     Belmond Grand Hotel Europe159 €
     Majestic Boutique Hotel DeLuxe

     Majestic Boutique Hotel DeLuxe

     Sadovaya, 22, St. Petersburg
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,8/5 (4 arvostelua)

      Pietarin kanavat, Kazanin katedraali ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kesäpuutarha ja Pietarin ja Paavalin ...

      Majestic Boutique Hotel DeLuxe77 €

      Majestic Boutique Hotel DeLuxe77 €
      Solo Sokos Hotel Palace Bridge

      Solo Sokos Hotel Palace Bridge

      Birzhevoi Pereulok 4, St. Petersburg
       5.0 kautta 5.0
        
        
       4,0/5 (1 arvostelua)

       Pietarin valtionyliopisto, Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Kazanin katedraali sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Kesäpuutarha ja ...

       Solo Sokos Hotel Palace Bridge76 €

       Solo Sokos Hotel Palace Bridge76 €
       Kempinski Hotel Moika 22

       Kempinski Hotel Moika 22

       22, Moika River Embankment, St. Petersburg
        5.0 kautta 5.0
         
         
        4,6/5 (14 arvostelua)

        Pietarin kanavat, Kazanin katedraali ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä ...

        Kempinski Hotel Moika 22105 €

        Kempinski Hotel Moika 22105 €
        Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

        Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

        1 Voznesensky Prospekt, St. Petersburg
         5.0 kautta 5.0
          
          
         5,0/5 (5 arvostelua)

         Aleksanterin puisto, Amiraliteetti ja Nikolai I:n muistomerkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella ...

         Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg228 €

         Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg228 €
         Nevsky Forum Hotel

         Nevsky Forum Hotel

         69 Nevsky Pr, St. Petersburg
          4.0 kautta 5.0
           
           
          4,3/5 (3 arvostelua)

          Pietarin kanavat, Kazanin katedraali ja Venäläisen taiteen museo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kesäpuutarha ja Pietarin ja Paavalin linnoitus ...

          Nevsky Forum Hotel41 €

          Nevsky Forum Hotel41 €
          Rossi Boutique Hotel & SPA

          Rossi Boutique Hotel & SPA

          55 Fontanka Embankment, St. Petersburg
           4.0 kautta 5.0
            
            
           3,7/5 (3 arvostelua)

           Pietarin kanavat ja Kazanin katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Venäläisen taiteen museo ja ...

           Rossi Boutique Hotel & SPA44 €

           Rossi Boutique Hotel & SPA44 €

           Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.