Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Parhaat matkapaketit kohteeseen Pietari:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Pietari 2019:

Pietari – Matkat

Onko seuraava matkakohteesi kenties Pietari? Loma kannattaa käynnistää valitsemalla matkaohjelmaan kaupungin parhaat palat. Jos kaipaat lisätietoja, ebookers antaa vinkkejä hyvistä käyntikohteista.

Pietari – Lennot ja hotelli

Pietari kutsuu! Kun olet valmis lähtemään liikkeelle, ebookers-asiantuntijatiimi on valmiina viemään sinut edullisilla lennoilla laadukkaaseen majapaikkaan.

Jopa 9%*:n säästöt odottavat sinua, kun varaat lentoliput ja hotellihuoneet yhtä aikaa palvelustamme.

Unelmiesi loman järjestäminen ei ole milloinkaan ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä ja samasta paikasta. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituskohteen kattavan kansainvälisen valikoiman ansiosta pääset kiitoradalle nousua odottamaan heti, kun niin haluat.

Epäröitkö vielä? Tiimimme tarjoaa mahtavat lento- ja hotellipaketit, joten jos näet jossakin halvemman tarjouksen 48 tunnin kuluessa varauksen tehtyäsi, takaamme, että vastaamme siihen palauttamalla erotuksen. Miksi vielä epäröisit?

Pakkaa laukut, sillä loma alkaa nyt! Me autamme sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – halusitpa sitten aavikon dyyneille tai korkeille vuorenhuipuille, tai vaikkapa niiden väliin jääviin rantakohteisiin. Varausehtoja sovelletaan.

Pietari – Matkat

Jotta pääset kohteeseen Pietari pääkaupungista (Moskova), sinun on suunnattava 630 km luoteeseen. Toinen hyvä maamerkki on kohteesta itään kohoava naapurikaupunki Koltushi, jonne kertyy matkaa 18 km.

Joskus on vaikeaa löytää hauskaa tekemistä, josta koko perhe nauttii yhtä paljon. Onneksi Pietarin kauhumuseo, Divo ostrov ja Pietarin vahamuseo ovat nähtävyyksiä, joiden ansiosta niin ei käy, kun loman kohteena on Pietari.

Pietarin eläintarha on muidenkin kuin lasten suosima retkikohde. Niin nuorilla kuin vanhoillakin vierailijoilla on täällä mahdollisuus nähdä villieläimiä lähes kasvokkain kattavissa näyttelyissä.

Sinun ei tarvitse olla viherpeukalo inspiroituaksesi luovista kukkakedoista ja moitteettomista nurmialueista, joita Kasvitieteellinen puutarha on täynnä. Lähde kierrokselle sen mutkitteleville poluille ja tiedustele mahdollisista opastetuista kierroksista.

Levitä viltti nurmelle ja katsele pilvien kulkevan korkealla taivaalla jossakin kaupungin viheralueista, joita ovat muun muassa Kesäpuutarha ja Petrovski-puisto. Moskovskin voitonpuisto ja Verhnijn puisto ovat myös sekä turistien että paikallisten suosimia ajanviettopaikkoja.

Meillä kaikilla on tavoitteena saavuttaa parempi olo niin henkisesti kuin fyysisestikin, eikö totta? Unohda kuntosalilaitteet ja puhdistavat detox-dieetit. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavutat kohteiden Uusi Hollanti ja Kirovin puisto rauhoittavien maisemien keskellä.

Jos haluat laajentaa maailmankuvaasi tai vaihtoehtoisesti viettää sateisen päivän sisätiloissa, ota kohteeksi Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo ja Vanhan pörssin laivastomuseo. Osallistu opastetulle kierrokselle tai tutustu mielenkiintoisiin näyttelyihin omaan tahtiisi. Kaipaatko lisää vaihtoehtoja? Valitse kohteeksi myös Kansankirjallisuuden museo ja Kahvimuseo.

C-189-sukellusvenemuseo ja Jäänmurtaja Krasin tarjoavat paljon kiinnostavaa tietoa laivojen ja merenkulkuun liittyvien esineiden menneisyydestä.

Tieteen ihmeellinen maailma ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä meitä. Jos haluat tietää kaiken tieteen uusimmista innovaatioista, valitse vierailukohteeksi Planetaario ja Pulkkalan observatorio. Jos haluat oppia vielä lisää, Vasili Dokutšaevin maaperätieteiden museo ja LabyrinthUm tarjoavat kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa.

Ainutlaatuiselta maapallolta löytyy suunnattomasti kaikenlaisia kiinnostavia luonnon aarteita ja ihmisen tekemiä esineitä. Voit ihmetellä esineitä ja löydöksiä, joita et tiennyt olevan olemassakaan, vierailemalla seuraavissa museoissa: Arktinen ja antarktinen museo ja Kunstkamera. Jos haluat tutkia lisää luonnon- ja kulttuurihistorian aarteita ja ihmeitä, myös Eläintieteellinen museo on tutustumisen arvoinen kohde.

Siitä huolimatta, että paikka on pullollaan tunnettuja taidenäyttelyjä, Venäläisen taiteen museo ja Eremitaasin varasto jostain syystä erottuvat joukosta. Venäläisen taideakatemian museo ja Taideteollisuusmuseo ovat myös ainutaatuisia.

Matjušinin talo ja Kirovin kotimuseo tutustuttavat sinut siihen, mikä vaikutus tämän seudun menneillä tapahtumilla ja ihmisillä oli koko maalle tai koko maailmalle. Jos haluat vielä vähän syvemmän luotauksen menneisyyteen, myös Kirovski Zavodin historia- ja tekniikkamuseo ja Venäjän poliittisen historian valtionmuseo kannattaa ehdottomasti tarkastaa.

Saadaksesi selville ja tunteaksesi seudun historiaa perusteellisella tavalla, ota muutama tunti vapaata käydäksesi kohteissa Narvan riemukaari ja Venäjän perustuslakituomioistuin. Jos tuntuu, että on pakko saada tietää lisää, Maneesin keskusnäyttelyhalli ja Pietari Suuren talo ovat varmasti myös listallasi.

Italialainen silta ja Blagoveštšenskin silta ovat auttaneet ikuisuuksien ajan kaupungin asukkaita pääsemään joen yli turvallisesti, joten vähin mitä voit tehdä, on piipahtaa katsomassa niitä. Eivätkä ne ole edes ainoita, jotka ylittävät jokia tai muita vesistöjä, sillä Liteinin silta ja Leijonasilta ovat nekin jököttäneet paikallaan jo kauan odotellen kärsivällisesti käyntiäsi.

Voit ihmetellä vuosien takaista historiaa kohteissa Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Kronstadtin linnoitus, jotka ovat kaksi avainasemassa tällä alueella ollutta entistä puolustustukikohtaa. Voit käydä ihailemassa myös kohteen Gosudarevin bastioni jykeviä ja vahvoja muureja, jotka ovat kokeneet vuosien saatossa monia vihollishyökkäyksiä.

Kun Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa suunniteltiin, tuloksen haluttiin olevan varsin näyttävä eikä siinä epäonnistuttu. Kohteiden Pietarhovin palatsi ja puutarha ja Aleksanterin palatsi komeaa suunnittelua ei myöskään kannata jättää huomiotta.

Kohteen Mikaelinlinna vahvat kivimuurit ja korkeuteen kohoavat tornit ovat ihan kuin satukirjasta. Tutustu kuninkaalliseen loistoon käymällä tässä upeassa paikassa.

Haluatko tutustua vierailusi aikana myös hengellisiin kohteisiin? Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Kazanin katedraali ovat silloin hyviä tutustumiskohteita. Iisakinkirkko ja Pyhän kolminaisuuden katedraali ovat myös kohteita, joilla on tärkeä historiallinen merkitys.

Ethän unohda alueen tuntemattomimpia nähtävyyksiä, joita ovat muun muassa Etagi-projekti, Venäjän kansalliskirjasto ja Boris Jeltsinin presidentin kirjasto.

Pietari – Hotellit

Oletko jo halukas varmistamaan majoituksesi? Taitaa olla onnen päiväsi! ebookersin sivustolla on tarjolla tälläkin hetkellä varattavissa yli 410 majoitusliikettä tällä paikkakunnalla.

Onneksi tällä alueella on paljon majoitusvaihtoehtoja, jotka mahdollistavat reissaamisen kaikilla budjeteilla. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei kuluta koko matkabudjettia mutta tarjoaa silti tarvittavat mukavuudet, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Art-House Guest House (Marata Street 10-6) ja Rinaldi at Petrogradskaya (Bolshoy Prospect Building 74). Jos lomapäivien luksus ja itsesi hemmottelu kiehtovat sinua enemmän, hyviä vaihtoehtoja ovat Rocco Forte Astoria Hotel ja Belmond Grand Hotel Europe.

Parhaat aktiviteetit kohteeseen Pietari

Katso kaikki 10 aktiviteettia kohteessa Pietari

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Pietari

Näytä kaikki 2 021 majoitusliikettä kohteessa Pietari

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

Corinthia Hotel St Petersburg

Corinthia Hotel St Petersburg

Nevsky Prospect, 57, Pietari
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,8/5 (10 arvostelua)

  Nevski Prospekt, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä ...

  Corinthia Hotel St Petersburg162 €

  7.8.–8.8.

  Corinthia Hotel St Petersburg162 €
  Petro Palace Hotel

  Petro Palace Hotel

  14 Malaya Morskaya Street, Pietari
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,4/5 (19 arvostelua)

   Amiraliteetti ja Iisakinkirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mariinskin palatsi ja Sininen silta ovat myös 10 minuutin ...

   Petro Palace Hotel191 €

   26.7.–27.7.

   Petro Palace Hotel191 €
   Belmond Grand Hotel Europe

   Belmond Grand Hotel Europe

   1/7 Mikhailovskaya street, Nevsky Prospekt, Pietari
    5.0 kautta 5.0
     
     
    4,2/5 (5 arvostelua)

    Pietarin filharmonia, Gostinyi Dvor ja Mihailovskin teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Venäläisen taiteen museo ...

    Belmond Grand Hotel Europe221 €

    25.7.–26.7.

    Belmond Grand Hotel Europe221 €
    Domina St. Petersburg

    Domina St. Petersburg

    99 Moika River Emb., Pietari
     5.0 kautta 5.0
      
      
     5,0/5 (6 arvostelua)

     Sininen silta ja Iisakinkirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palatsiaukio ja Mariinski-teatteri ovat myös 15 minuutin ...

     Domina St. Petersburg133 €

     12.8.–13.8.

     Domina St. Petersburg133 €
     Herzen House

     Herzen House

     Bolshaya Morskaya 25, Floor 4, Pietari
      3.0 kautta 5.0
       
       
      3,5/5 (2 arvostelua)

      Amiraliteetti, Palatsiaukio ja Iisakinkirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kazanin katedraali ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ...

      Herzen House92 €

      31.7.–1.8.

      Herzen House92 €
      Holiday Inn Express St. Petersburg - Sadovaya

      Holiday Inn Express St. Petersburg - Sadovaya

      Sadovaya Street 62, Pietari, RU
       4.0 kautta 5.0
        
        
       5,0/5 (1 arvostelua)

       Fontanka-joen pato ja Mariinski-teatteri sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palatsiaukio ja Kazanin katedraali ovat myös 3 kilometrin ...

       Holiday Inn Express St. Petersburg - Sadovaya101 €

       15.8.–16.8.

       Holiday Inn Express St. Petersburg - Sadovaya101 €
       Best Western Plus Centre Hotel

       Best Western Plus Centre Hotel

       Ligovsky pr.41/83, Pietari
        4.0 kautta 5.0
         
         

        Ligovski prospekt, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen ...

        Best Western Plus Centre Hotel86 €

        4.8.–5.8.

        Best Western Plus Centre Hotel86 €
        Park Inn by Radisson Nevsky

        Park Inn by Radisson Nevsky

        89 Nevsky Prospect, 4A Goncharnaya Street, Pietari
         4.0 kautta 5.0
          
          
         4,0/5 (6 arvostelua)

         Nevski Prospekt, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. ...

         Park Inn by Radisson Nevsky115 €

         28.7.–29.7.

         Park Inn by Radisson Nevsky115 €
         Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

         Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

         1 Voznesensky Prospekt, Pietari
          5.0 kautta 5.0
           
           
          5,0/5 (5 arvostelua)

          Aleksanterin puisto, Amiraliteetti ja Palatsiaukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta ...

          Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg430 €

          3.8.–4.8.

          Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg430 €
          Radisson Royal Hotel, St. Petersburg

          Radisson Royal Hotel, St. Petersburg

          49/2 Nevsky Prospect, Pietari
           5.0 kautta 5.0
            
            
           3,9/5 (7 arvostelua)

           Fabergén museo ja Aleksandrinskin teatteri sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali ...

           Radisson Royal Hotel, St. Petersburg180 €

           7.8.–8.8.

           Radisson Royal Hotel, St. Petersburg180 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.