Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Baguio – Matkat

Mahtava loma kohteessa Baguio kannattaa kokea monestakin syystä – mikset tarttuisi tilaisuuteen ja soisi itsellesi vapaata arjesta? Lukemalla lisää voit tutustua kaupungin hienoihin käyntikohteisiin ja nähtävyyksiin.

Baguio – Lennot ja hotelli

Lomailu on uusien elämysten etsimistä. Jos Baguio ja sen lukuisat nähtävyydet ovat haaveittesi täyttymys, ebookers on valmis avustamaan mahtavien tarjousten saalistamisessa. Ebookers tekee lomastasi ennennäkemättömän.

Matkakassaasi jää enemmän käyttörahaa, jos ostat lentoliput ja huoneet kauttamme samalla kertaa. Voit säästää jopa 9.6%^.

Valikoimassamme on runsaat 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituskohdetta eri puolilla maailmaa, ja ne kaikki ovat kättesi ulottuvilla. On tullut siis aika lopettaa epäröinti ja aloittaa unelmaloman suunnittelu tosissaan.

Haluatko olla varma tarjouksen edullisuudesta? Varaa ensin pakettimatka ebookers-palvelusta. Jos huomaat jossakin edullisemman tarjouksen seuraavan kahden vuorokauden kuluessa, vastaamme siihen palauttamalla tarjousten välisen erotuksen tilillesi.

Älä enää epäröi, vaan lähde liikkeelle ja vastaa kaukaisten paikkojen kutsuun. Suurkaupungin sykettä ja huimia seikkailuja – rajana on vain mielikuvituksesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Baguio – Matkat

Kaupungilla kierrellessäsi huomaat nopeasti, ettet ole yksin: alueella asuu noin 270 000 ihmistä.

Baguio sijaitsee 8 km:n etäisyydellä lähimmästä kaupungista, joka on La Trinidad, ja 210 km:n matkan päässä maan pääkaupungista (Manila).

Jos haluat tietää seudun kasvilajeista ja ihailla samalla pieteetillä hoidettua puutarhaa, Baguion kasvitieteellinen puutarha on oikea osoite.

Ota kaikki irti aurinkoisesta säästä lähtemällä eväsretkelle johonkin kaupungin puistoista, joihin kuuluvat esimerkiksi Burnham Park ja Mines View Park.

Meidän kaikkien tavoitteena on voida paremmin niin henkisesti kuin fyysisestikin, eikö totta? Unohda kuntosalikäynnit ja erinäisten ruoka-aineiden välttely. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavutat kohteiden Mount Santo Tomas ja Pulagin vuori upeiden maisemien keskellä.

Baguio Mountain Provinces Museum paljastaa ainutlaatuisten näyttelyjen ja historiallisten esineiden välityksellä tämän kaupungin rikkaan menneisyyden.

Kun olet valmis ja haluat oppia lisää tämän seudun historiasta, suuntaa kohteeseen The Mansion tai Teachers Camp.

Haluatko tutustua matkallasi myös hengellisiin asioihin? Lourdes Grotto ja Bell Church ovat tällöin hyviä vierailukohteita, joissa voit tutustua paikalliseen uskonnolliseen elämään ja ehkäpä löytää sisältöä myös omaan elämääsi. Myös Bell Church on tunnettu vierailukohde hengellisistä asioista kiinnostuneiden vierailijoiden parissa.

SM City Baguio (ostoskeskus) on loistava paikka haukata naposteltavaa ja shoppailla aletuotteita. Jos et löydä etsimääsi täältä, kannattaa tarkistaa myös, millaisia aarteita Saint Louis Filigree Shop tarjoaa.

Baguio – Hotellit

Tarvitsetko uusia elämyksiä? Varaa majoitus, niin voit ryhtyä suunnittelemaan itsellesi matkareittiä. ebookersin matkaopas sisältää yli 27 majoitusliikettä.

Le Monet Hotel ja Azalea Residences Baguio ovat myös esimerkkejä majoitusvaihtoehdoista, jotka on hyvä pitää mielessä. Jos pidät näkemästäsi, älä jää odottelemaan ennen kuin teet varauksen! Nämä majoitusliikkeet ovat monien suosiossa kodikkaiden huoneidensa ja ystävällisen henkilökuntansa ansiosta.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Baguio

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Manila

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Baguio

Näytä kaikki 243 majoitusliikettä kohteessa Baguio
Citylight Hotel

Citylight Hotel

  3.0 kautta 5.0
   
   

  Citylight Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SM City Baguio (ostoskeskus). ...

  Citylight Hotel46 €

  Citylight Hotel46 €
  Hotel Veniz Session

  Hotel Veniz Session

  54 session Road, Baguio
   3.0 kautta 5.0
    
    

   Hotel Veniz Session on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Burnham Park. Majoitusliike ...

   Hotel Veniz Session36 €

   Hotel Veniz Session36 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.