Nevski Prospekt matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Nevski Prospekt – Lennot ja hotelli

Lomailu tarkoittaa uusien kokemusten etsimistä. Jos Nevski Prospekt ja sen houkuttelevat nähtävyydet ovat unelmiesi täyttymys, ebookers on valmiina auttamaan upeiden matkojen etsimisessä. Ebookers auttaa tekemään seikkailustasi niin upean kuin suinkin mahdollista.

Jos ostat lentoliput ja hotellihuoneet samanaikaisesti, säästät parhaimmillaan jopa .

Pakene arjen rutiineja yksinkertaisella ranneliikkeellä. Valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituskohdetta ympäri maailmaa, joten houkuttelevat seikkailut odottavat aivan nurkan takana.

Haluatko olla varma tarjouksemme edullisuudesta? Varaa lennot ja hotelli samanaikaisesti ebookers-palvelusta. Jos satut löytämään jostakin pakettitarjoustamme edullisemman hinnan seuraavan 48 tunnin kuluessa, me vastaamme siihen palauttamalla tarjousten välisen erotuksen tilillesi.

Nyt on paras aika etsiä passi, pakata laukut ja toteuttaa toivomuslista. Halusitpa sitten nähdä suurkaupungin sykkeen tai rentoutua kaikessa rauhassa, meidän avullamme pääset liikkelle.Varausehtoja sovelletaan.

Nevski Prospekt – Matkat

Tahdotko nähdä kaupungista enemmän kuin vain sen keskustan? Lähde retkelle vaikka esikaupunkiin nimeltä Nevski Prospekt, joka sijaitsee 2 km itään keskustasta. Osta lento lähimmälle kentälle, joka on Pulkovo. Kun olet ojennellut koipiasi, hakenut matkalaukkusi ja hahmottanut uuden ympäristösi, matkusta vielä taksilla 16 km pohjoiseen.

Koska useat alueen huippunähtävyyksistä ovat lähietäisyydellä, Nevski Prospekt on täydellinen paikka nähtävyyksistä kiinnostuneille. Palatsiaukio ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi pitävät turistit kiireisinä. Näissä vierailun jälkeen kannattaa suunnata myös kohteisiin Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Kazanin katedraali. Loistava tapa ymmärtää tätä kaupunkia paremmin on käydä muutamissa kaupunginosissa. Kannattaa vierailla esimerkiksi alueilla Pietarin keskustan piiri ja Keskusta ja tutustua niiden antiin.

Kaupungin keskustassa tekeminen ei koskaan lopu kesken. Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Iisakinkirkko pitävät kiireisinä tuntikaupalla. Vaihtoehtoisesti myös Venäläisen taiteen museo ja Kesäpuutarha ovat kiinnostavia.

Vaikka internetissä onkin nykyisin tarjolla runsaasti taidetta, teokset on aina mielenkiintoisempaa nähdä aidossa ympäristössään. Voit uppoutua tämän seudun kulttuuriin käymällä vähintään näissä: Venäläisen taideakatemian museo, Taideteollisuusmuseo, Nykytaiteen museo Erarta ja Kaupungin patsasmuseo.

On vaikea tietää etukäteen, mitä Planetaario, Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo, Arktinen ja antarktinen museo ja Vanhan pörssin laivastomuseo ja niiden monipuoliset näyttelyt mahtavatkaan tarjota. Jos haluat nähdä varmasti kaiken, pyydä rohkeasti lisätietoja henkilökunnalta.

Raivokkaat suosionosoitukset ovat yleensä merkki hyvästä näytöksestä. Mariinski-teatteri, Lenexpon messukeskus, Pietarin filharmonia ja Baltijski dom -teatteri ovat parhaita paikkoja nähdä sellainen.

Koko perheen kanssa lomailtaessa on usein tärkeintä löytää paikkoja, joissa pikkuväki ei pitkästy. Lisää siis matkasuunnitelmaasi ainakin nämä: Venäjän kansalliskirjasto, Boris Jeltsinin presidentin kirjasto ja Pietarin vahamuseo.

Alueella on monia koko perheen kohteita. Tällaisia ovat esimerkiksi Pietarin kauhumuseo ja Divo ostrov, joissa perheen pienimmät viihtyvät takuulla.

Uusi Hollanti ja Taurian puisto kutsuvat ulkoilemaan nauttimaan maisemista.

Tämän paikan yksi tärkeimmistä piirteistä ovat sen puistot. Kaupungin huiskeesta huolimatta tarjolla on useita paikkoja, joissa voi rentoutua ja lukea vaikka päivän lehden. Esimerkiksi Mihailovski Sad, Alexandrovskin puisto ja Aleksanterin puisto ovat juuri tällaisia.

Jokainen ostoskokemus on uniikki. Gostinyi Dvor, Planet Neptune, Galeria ja Stockmann kannattaa muistaa, olitpa sitten etsimässä jotain tiettyä asiaa tai vasta katselemassa.

Jusupovin palatsi, Taurian palatsi, Anitškovin palatsi ja Menšikovin palatsi voivat paljastaa jotain mitä ei vielä tiedetty. Näillä paljon kokeneilla paikoilla onkin monenmoista paljastettavanaan.

Paikalliset uskonnolliset paikat kuten Pyhän kolminaisuuden katedraali, Pietarin synagoga, Pyhän Nikolauksen laivastokatedraali ja Vladimirskajan kirkko, antavat mahdollisuuden pohtia rauhallisessa miljöössä.

Muista pukeutua siniseen ja valkoiseen ja mene Petrovskin stadion -stadionille kannustamaan Zenit Pietaria. Kierros tällä areenalla kuuluu todellisten jalkapallon ystävien matkaohjelmaan.

Nevski Prospekt – Hotellit

Löydät todella monipuolisesta valikoimastamme takuulla sinulle sopivimman majoituksen ilman ongelmia, sillä ebookersin hotelliopas tarjoaa nyt yli 409 majoitusliikettä.

Kuka väittää, että mukavasta palvelusta pitäisi aina maksaa paljon? Art-House Guest House ja Rinaldi at Petrogradskaya mahdollistavat lepäämisen mukavassa ympäristössä houkuttelevaan hintaan. Tai ehkäpä haluaisit mieluummin elää kuin kuningas ja antaa ystävällisen henkilökunnan majoitusliikkeessä Rocco Forte Astoria Hotel huolehtia kaikista tarpeistasi? Rocco Forte Astoria Hotel on sekin suosittu hotelli niiden keskuudessa, jotka pitävät hienostuneesta ilmapiiristä.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.