Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä halvat matkat kohteeseen Bengaluru

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Bengaluru. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Bengaluru lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Bengaluru?

Juuri nyt kohteeseen Bengaluru saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Bengaluru itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Bengaluru ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Bengaluru matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Bengaluru löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Bengaluru?

Kohteen Bengaluru suosituimmat kuukaudet ovat tammikuu, kesäkuu, toukokuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Bengaluru halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Bengaluru

84 €
Taj Yeshwantpur, Bengaluru

Taj Yeshwantpur, Bengaluru

5.0 kautta 5.0 2275 Tumkur Road, Yeshwantpur, Bengaluru, Karnataka
Taj Yeshwantpur, Bengaluru on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Peenya on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 4 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 327 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja jääkaapit.
41 €
ibis Bengaluru City Centre - An AccorHotels Brand

ibis Bengaluru City Centre - An AccorHotels Brand

4.0 kautta 5.0 Opp. Kanteerava Stadium/Mallya Hospital, Raja Ram Mohan Roy Road, Bengaluru, Karnataka
Ibis Bengaluru City Centre - An AccorHotels Brand on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cubbonin puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 173 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
26 €
Octave Hotel & Spa Sarjapur Rd

Octave Hotel & Spa Sarjapur Rd

3.0 kautta 5.0 14 Kaikandanahalli Villa, by Total Mall, Sarjapura Main Road, Bengaluru, Karnataka
Octave Hotel & Spa Sarjapur Rd sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Columbia Asia Hospital. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 50 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
55 €
Novotel Bengaluru Outer Ring Road Hotel

Novotel Bengaluru Outer Ring Road Hotel

5.0 kautta 5.0 Opposite RMZ Ecospace Business Park, Marthahalli-Sarjapur, Outer Ring Rd, Bengaluru, Karnataka
Novotel Bengaluru Outer Ring Road Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eco Space Business Park (yrityspuisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 215 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
84 €
Shangri-La Hotel Bengaluru

Shangri-La Hotel Bengaluru

5.0 kautta 5.0 No 56-6B Palace Road, Bengaluru, Karnataka
Shangri-La Hotel Bengaluru on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mount Carmel Collegen korkeakoulu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 397 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
32 €
Goldfinch Hotel

Goldfinch Hotel

4.0 kautta 5.0 32/3 Cresent Road, High Grounds, Bengaluru, Karnataka
Goldfinch Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gandhi Bhavan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
56 €
Hyatt Centric MG Road Bangalore

Hyatt Centric MG Road Bangalore

5.0 kautta 5.0 1/1 Swami Vivekananda Road, Ulsoor, Bengaluru, Karnataka
Hyatt Centric MG Road Bangalore on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta M.G. Road (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 143 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
111 €
ITC Gardenia, a Luxury Collection Hotel, Bengaluru

ITC Gardenia, a Luxury Collection Hotel, Bengaluru

5.0 kautta 5.0 No.1, Residency Road, Bengaluru, Karnataka
ITC Gardenia, a Luxury Collection Hotel, Bengaluru on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta UB City (liikekeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen valet-pysäköinnin sekä 7 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 292 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja minibaarit.
92 €
Sheraton Grand Bangalore Hotel at Brigade Gateway

Sheraton Grand Bangalore Hotel at Brigade Gateway

5.0 kautta 5.0 26/1 Dr Rajkumar Road, Malleswaram, Rajajinagar,Near Metro Cash & Carry, Bengaluru, Karnataka
Sheraton Grand Bangalore Hotel at Brigade Gateway on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja ISKCON-temppeli on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 8 ravintolaa. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 230 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
51 €
The Park, Bangalore

The Park, Bangalore

5.0 kautta 5.0 14/7 Mahatma Gandhi Road, Opposite to 1 MG Mall, Bengaluru, Karnataka
The Park, Bangalore on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta M.G. Road (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 109 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Bengaluru

Katso kaikki kohteen Bengaluru vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Bengaluru

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Bengaluru

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.