Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Nagoya – Matkat

Mikäli kaipaat taukoa työkuvioista, lähde lomalle mielenkiintoiseen kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Nagoya – matkat pystyy järjestämään vaivatta, kun kaikki tarvittavat tiedot ovat käden ulottuvilla ja apuna on ebookers!

Nagoya – Lennot ja hotelli

Voisiko Nagoya olla sopiva rentoutumispaikka juuri sinulle? Asialleen omistautunut ebookers-tiimi haluaa tehdä matkahaaveistasi totta ja viedä sinut uskomattomiin seikkailuihin.

Jopa 9%*:n alennus odottaa sinua, jos varaat lennot ja hotellihuoneet yhtä aikaa palveluistamme.

Toteuta unelmiesi matka valitsemalla haluamasi yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman tarjouksen jossakin muualla kahden vuorokauden kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme hintojen välisen erotuksen tilillesi. Mitä siis vielä mietit?

Älä enää mietiskele, vaan anna kiusaukselle periksi ja vastaa kaukaisten kohteiden kutsuun. Suurkaupungin sykettä ja seikkailulomia – vain oma mielikuvituksesi on rajana. Varausehtoja sovelletaan.

Nagoya – Matkat

Reissussa on helppo solmia uusia ystävyyssuhteita: tällä alueella asuu noin 2 200 000 henkeä.

Kulkemalla siitä 270 km itään saavut koko valtion pääkaupunkiin (Tokio). Jos kuitenkin päätät seikkailla 14 km itään, voit tutustua lähimpään kaupunkiin, joka on Togo-cho.

Nagoyan linna ja Atsutan pyhäkkö ovat joitakin suosituimpia nähtävyyksiä.

Taketoyo-chōn luonnonpuisto tai Akashi-puisto tarjoavat hyvän tilaisuuden viettää hieno hetki koko perheen kanssa. Denpark ja Toda River Kids Land voisivat olla seuraavia retkikohteita, jos tenavat ovat yhä täynnä virtaa.

Port of Nagoya Aquarium (akvaario) ja Minami Chita Beach Land ja niiden uskomattomat meren valtakunnat kutsuvat matkailijaa. Hekinanin meriakvaario on piripintaan täynnä lisää tutkimusretkiä vedenalaiseen maailmaan.

Higashiyaman eläintarha ja Higashiyaman puisto ovat paikkoja, joissa vieraillessasi voit nauttia villieläinten kiehtovan maailman eri puolista tuoksuineen ja äänineen. Koulutukseen, suojeluun ja viihtymiseen keskittyvä tarjonta takaa hauskan päivän kaikille.

Maistuuko sinulle ja kavereillesi muutama drinkki? Ota selvää, järjestääkö Kirin Nagoya -olutpuisto opastettuja kierroksia, joilla taitavat oluenvalmistajat valoittavat salaisuuksiaan.

Shirotorin puutarha ja Nagoyan sataman luonnonkukkien puutarha ovat paikkoja, joissa voit viettää rauhallisen hetken ihmetellen erilaisia paikallisia kasvilajeja

Kun sinun täytyy päästä pois kaupungin vilinästä, vetäydy johonkin lukuisista puistoista, joita ovat muun muassa Hisaya-oodorin puisto ja Meijon puisto. Jos etsit useampia vaihtoehtoja, Shirakawan puisto ja Tsuruma-puisto ovat paikkoja, joista löydät sopivan paikan muutaman laiskan tunnin viettämiseen.

Taruin turisti-info ja Nagoyan aseman turisti-info ovat paikkoja, joista ainakin toisessa kannattaa käydä. Niiden avulias ja asiantunteva henkilökunta voi antaa sinulle neuvoja, vinkkejä ja inspiraatiota, joiden avulla matkastasi tulee ikimuistoinen.

Haluatko löytää paikan, jossa voisit rentouttaa mielesi? Täällä on paljon luonnonsuojelualueita, jotka sopivat juuri tätä tarkoitusta varten. Nauti raikkaasta ilmasta ja virkistävästä ympäristöstä kohteissa Kokueikisosansen-puisto ja Okazaki Chuo Sogo -puisto. Jos jäät kaipaamaan lisää aikaa luonnon helmassa, ota suunnaksi Iimori-vuori tai Fujiwaragatake.

Jos etsit vierailukohdetta, jossa voit viettää aikaa rauhassa ja nähdä uusia asioita, ota kohteeksi Toyota Commemorative Museum of Industry and Technology (museo) ja Toyotan automuseo. Lähde mukaan opastetulle kierrokselle tai tutustu näyttelyihin omaan tahtiisi. INAX-tiilimuseo ja SCMAGLEV ja rautatiemuseo ovat myös mielenkiintoisia vierailukohteita museoista kiinnostuneille.

Laivanrakennuksella ja navigointitekniikoilla on ollut suuri merkitys monien maiden kehitykselle. Jos haluat kuulla lisää seudun merenkulun historiasta, valitse vierailukohteeksi Nagoyan merimuseo.

Tieteen ihmeellinen maailma ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä meitä. Jos haluat kuulla lisää tieteen uusimmista innovaatioista, ota suunnaksi Nagoyan kaupungin tiedemuseo ja Handanra-tiedekeskus. Jos haluat oppia vielä lisää, Tsushiman lasten tiedemuseo ja Aichi-jätevesitiedemuseo tarjoavat kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa.

Miharashidai- arkeologinen museo tarjoaa tilaisuuden viettää vapaa-aikaa ennennäkemättömiä asioita tutkien. Vierailu museossa voi opettaa paljon uutta erilaisten kiehtovien näyttelyesineiden ja löydösten ansiosta.

Nagoya on kohde, mistä löydät toivomasi, piditpä millaisesta taiteesta hyvänsä. Tokugawan taidemuseo ja Aichin prefektuurin taidemuseo käynnistävät päivän taidekierroksen! Myös Nagoyan kaupungin taidemuseo ja Nagoya-Boston Museum of Fine Arts (taidemuseo) sekä niiden näyttelyt ja tapahtumat on hyvä tarkastaa.

Niimi Nankichi -muistomuseo ja Chitan kansallinen historiamuseo tarjoavat näkökulman siihen, mikä valtava vaikutus tämän alueen menneillä tapahtumilla ja ihmisillä on ollut koko maalle tai jopa koko maailmalle. Jos haluat saada vielä tarkemman katsauksen menneisiin aikoihin, myös Sobuecho-paikallishistoriamuseo ja Ichinomiyashi Bisai -historia- ja folkloremuseo kannattaa ehdottomasti tarkastaa.

Käyminen tärkeissä historiallisissa matkakohteissa on hyvä tapa ymmärtää paremmin menneitä aikoja. Aisti tämän alueen menneisyys vierailemalla kohteissa Nagoyan kaupungintalo ja Okehazama-taistelukentän legendaarinen maa. Honda Tadatsugu -talo ja Suemori-jō ovat myös vierailun arvoisia.

Okazakin linna ja Anjōn linnan raunio ovat upeita tutustumiskohteita historiaa harrastaville. Hämmästele jykeviä kivimuureja ja kuvittele itsesi kulkemaan pitkin muurien sisäpuolella olevia salaperäisiä käytäviä. Mikäli haluat nähdä myös muita kulttuurisesti merkittäviä rakennuksia, ota suunnaksi Iwasaki-linna ja Kiyosun linna.

Koshojin temppeli ja Nittaijin temppeli ovat tunnettuja historiallisesta ja uskonnollisesta merkityksestään ja ovat mielenkiintoisia tutustumiskohteita, vaikket olisikaan kiinnostunut uskonnollisista asioista. Myös Toganjin temppeli ja Iwayaji-temppeli vetävät puoleensa uskonnollisista asioista kiinnostuneita matkailijoita.

Saatat luulla tehneesi jo kaikki listallasi olleet asiat, kun olet tutustunut kaupungin merkittävimpiin turistikohteisiin, mutta älä vielä tilaa lentokenttätaksia. Tekemistä ja näkemistä on nimittäin vielä paljon jäljellä. Ota suunnaksi vaikkapa Nagoyan maatalouskeskus ja Higashi-puisto. Toyota Kaikan -näyttelyhalli ja Hōsa-kirjasto ovat myös paikkoja, joista löytyy kiinnostavaa tekemistä.

Nagoya – Hotellit

Varmistat todella laajasta valikoimastamme takuulla ihanteellisen majoituksen ilman huolen häivää, sillä ebookersin hotelliopas sisältää nyt yli 81 majoitusliikettä.

Majoitusvaihtoehdot kohteessa Nagoya vaihtelevat yksinkertaisista huoneista ylellisiin vaihtoehtoihin, joihin kuuluvat kaikki kuviteltavissa olevat mukavuudet. Mikäli suunnittelet etsiväsi majapaikkaa, joka ei syö koko matkabudjettia, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Guesthouse MADO – Hostel osoitteessa 924, Arimatsu ja Nagoya Travellers Hostel osoitteessa 4-8-10 Sakae Nakaku. Jos kuitenkin olet matkailija, joka tahtoo ympäröidä itsensä luksuksella maailmalla matkustaessaan, The Westin Nagoya Castle tai Hilton Nagoya tarjoaa sinulle kaiken haluamasi.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Nagoya

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Nagoya

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Nagoya

Näytä kaikki 297 majoitusliikettä kohteessa Nagoya
Daiwa Roynet Hotel Nagoya Taiko dori Side

Daiwa Roynet Hotel Nagoya Taiko dori Side

  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (2 arvostelua)

  Daiwa Roynet Hotel Nagoya Taiko dori Side on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

  Daiwa Roynet Hotel Nagoya Taiko dori Side79 €

  Daiwa Roynet Hotel Nagoya Taiko dori Side79 €
  DAIWA ROYAL HOTEL D-CITY Nagoya Fushimi

  DAIWA ROYAL HOTEL D-CITY Nagoya Fushimi

   3.0 kautta 5.0
    
    

   DAIWA ROYAL HOTEL D-CITY Nagoya Fushimi on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä ...

   DAIWA ROYAL HOTEL D-CITY Nagoya Fushimi52 €

   DAIWA ROYAL HOTEL D-CITY Nagoya Fushimi52 €
   APA HOTEL NAGOYASAKAE-KITA

   APA HOTEL NAGOYASAKAE-KITA

    3.0 kautta 5.0
     
     

    APA HOTEL NAGOYASAKAE-KITA on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nagoyan ...

    APA HOTEL NAGOYASAKAE-KITA50 €

    APA HOTEL NAGOYASAKAE-KITA50 €
    Toyoko Inn Chubu International Airport No.2

    Toyoko Inn Chubu International Airport No.2

    4-2-5 Centrair, Tokoname, Aichi
     3.0 kautta 5.0
      
      

     Toyoko Inn Chubu International Airport No.2 on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flight ...

     Toyoko Inn Chubu International Airport No.271 €

     Toyoko Inn Chubu International Airport No.271 €
     LEGOLAND Japan Hotel

     LEGOLAND Japan Hotel

      4.0 kautta 5.0
       
       

      LEGOLAND Japan Hotel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta LEGOLAND ...

      LEGOLAND Japan Hotel233 €

      LEGOLAND Japan Hotel233 €
      Nagoya Marriott Associa Hotel

      Nagoya Marriott Associa Hotel

      1-1-4 Meieki, Nakamura-ku, Nagoya, Aichi-ken
       4.5 kautta 5.0
        
        

       Nagoya Marriott Associa Hotel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Nagoyan aseman turisti-info on ...

       Nagoya Marriott Associa Hotel160 €

       Nagoya Marriott Associa Hotel160 €
       Nagoya JR Gate Tower Hotel

       Nagoya JR Gate Tower Hotel

       1-1-3 Meieki, Nakamura-ku, Nagoya
        4.0 kautta 5.0
         
         
        5,0/5 (1 arvostelua)

        Nagoya JR Gate Tower Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Nagoyan aseman turisti-info ...

        Nagoya JR Gate Tower Hotel125 €

        Nagoya JR Gate Tower Hotel125 €
        Mitsui Garden Hotel Nagoya Premier

        Mitsui Garden Hotel Nagoya Premier

         4.0 kautta 5.0
          
          
         4,0/5 (1 arvostelua)

         Mitsui Garden Hotel Nagoya Premier on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nagoyan ...

         Mitsui Garden Hotel Nagoya Premier114 €

         Mitsui Garden Hotel Nagoya Premier114 €
         Daiwa Royal Hotel D-CITY Nagoya Nayabashi

         Daiwa Royal Hotel D-CITY Nagoya Nayabashi

          3.5 kautta 5.0
           
           

          Daiwa Royal Hotel D-CITY Nagoya Nayabashi on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Osu. ...

          Daiwa Royal Hotel D-CITY Nagoya Nayabashi44 €

          Daiwa Royal Hotel D-CITY Nagoya Nayabashi44 €
          Meitetsu Grand Hotel

          Meitetsu Grand Hotel

          1-2-4 Meieki, Nakamura-ku, Nagoya, Aichi-ken
           3.5 kautta 5.0
            
            

           Meitetsu Grand Hotel on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Nagoyan aseman turisti-info ...

           Meitetsu Grand Hotel78 €

           Meitetsu Grand Hotel78 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.