Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Delhi

58 €
Holiday Inn New Delhi International Airport

Holiday Inn New Delhi International Airport

5.0 kautta 5.0 Asset Area 12, Hospitality District, Aero City, New Delhi, Delhi N.C.R
Holiday Inn New Delhi International Airport on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aerocity. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 265 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
88 €
Novotel New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand

Novotel New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand

4.0 kautta 5.0 Asset 2, Aerocity Hospitality District, IGI Airport New Delhi, New Delhi, Delhi N.C.R
Novotel New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Aerocity on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 400 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
60 €
Radisson Blu Plaza Delhi Airport

Radisson Blu Plaza Delhi Airport

5.0 kautta 5.0 Near Mahipalpur Extension NH 8, New Delhi, Delhi N.C.R
Radisson Blu Plaza Delhi Airport on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aerocity. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 261 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
85 €
The LaLiT New Delhi

The LaLiT New Delhi

5.0 kautta 5.0 Barakhamba Avenue, Connaught Place, New Delhi, Delhi N.C.R
The LaLiT New Delhi on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kasturba Gandhi Margin ostosalue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 461 huonetta 28 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
79 €
Hyatt Regency Delhi

Hyatt Regency Delhi

5.0 kautta 5.0 Bhikaiji Cama Place Ring Road, New Delhi, Delhi N.C.R
Hyatt Regency Delhi on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hauz Khas Keskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 494 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
63 €
ibis New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand

ibis New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand

3.0 kautta 5.0 Asset No 9, Hospitality District, Delhi Aerocity, New Delhi, Delhi N.C.R
Ibis New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Aerocity on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 445 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
110 €
Andaz Delhi - a concept by Hyatt

Andaz Delhi - a concept by Hyatt

5.0 kautta 5.0 Aerocity, New Delhi, Delhi N.C.R.
Andaz Delhi - a concept by Hyatt on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aerocity. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 401 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
121 €
Pullman New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand

Pullman New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand

5.0 kautta 5.0 Asset No 2, Aerocity Hospitality District, New Delhi, Delhi N.C.R
Pullman New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Aerocity on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 6 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 270 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
74 €
Taj Palace, New Delhi

Taj Palace, New Delhi

5.0 kautta 5.0 2 Sardar Patel Marg, New Delhi, Delhi N.C.R
Taj Palace, New Delhi on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Dhaula Kuan on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 403 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
90 €
Roseate House

Roseate House

5.0 kautta 5.0 Plot No. 10, GMR Hospitality District, Indira Gandhi International Airport, New Delhi, Delhi N.C.R
Roseate House on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aerocity. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 216 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Halvat meno-paluu lennot Delhi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Delhi

Katso kaikki kohteen Delhi vuokra-autot

Delhi – Matkat

Oletko valmis suuntaamaan uuteen hienoon kohteeseen? Ota selvää, miksi kohteen Delhi-lomat vetoavat moniin matkailijoihin.

Delhi – Lennot ja hotelli

Voisiko Delhi olla unelmiesi täyttymys? Päiväkausia kestävistä seikkailuista aina lyhyempiin taukoihin – ebookers on yksilöllisten matkojen mestari.

Varaamalla lennot ja hotellin yhdessä saat alennusta jopa 7.7%^.

Kuvittele elämäsi lomamatka etsimällä haluamasi yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoitusliikkeen joukosta.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman paketin jossakin muualla kahden vuorokauden kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme sinulle tarjousten välisen erotuksen. Nyt ei ole enää mitään syytä jäädä kotiin jahkailemaan.

Matkasuunnitelmat ovat yksilöllisiä. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmasi, haaveilitpa sitten rauhallisesta lepolomasta tai suurista seikkailuista.

Varausehtoja sovelletaan.

Delhi – Matkat

Reissussa voit tutustua uusiin ihmisiin: tällä alueella asuu noin 10 900 000 henkeä.

Delhi sijaitsee lyhyen matkan päässä lähikaupungista (Bahadurgarh), jonne pääsee kulkemalla 30 km länteen päin. Pääkaupunki New Delhi sijaitsee kauempana: sen saavuttaa matkaamalla 0,6 km lounaaseen.

Delhi tunnetaan ympäri maailmaa ikonisista nähtävyyksistään, kuten Rutta Qila ja Humayunin hauta.

Adventure Island ja Splash Water Park (vesipuisto) ovat paikkoja, joissa kaikilla perheenjäsenillä on varmasti superhauskaa. City Park Noida tai Fun 'n' Food Villagen huvipuisto voisivat olla seuraavia retkikohteita, jos perheen pienimmät ovat yhä täynnä virtaa.

Delhin eläintarha on myös aikuisten suosikkipaikka. Niin nuorilla kuin vanhoillakin vierailijoilla on täällä mahdollisuus katsella eläinasukkaita lähietäisyydeltä hienosti suunnitelluissa näyttelyissä.

Muistatko huolettomat lapsuuden kesät, jotka vietit nurmikolla lojuen ja taivaan pilviä tiiraillen? Lodhin puutarha ja Nehrun puisto ovat paikkoja, joissa koet saman tunteen uudelleen. Myös Swarna Jayanthi Park (puisto) ja Jheel Park (puisto) ovat paikkoja, joiden polkuja tallustellen voit kuluttaa muutaman tunnin leppoisasti.

Jos kaipaat rauhoittavaa tekemistä, etsi itsellesi hyvä näköalapaikka järven rannalta ja nauti seesteisistä maisemista kohteessa Hauz-i-Shamsin vesiallas.

Tuntuuko sinusta siltä, että sinun pitää päästä ulos luontoon saamaan vähän raikasta ilmaa? Ota rennosti kohteissa Garden of Five Senses (puisto) ja Pusa Hill Forest (luonnonsuojelualue).

Vieraillessasi paikassa Delhin rautatiemuseo tai Shankar's International Dolls Museum (museo), kysy henkilökunnalta lisätietoja paikan päällä järjestettävistä tapahtumista. Näin varmistat, että et jää paitsi mistään kiinnostavasta. Museoita rakastavien kannattaa valita kohteiksi myös National Crafts Museum ja Nehrun muistomuseo ja kirjasto.

Lähde tutkimusmatkalle paikkaan Gandhi Smriti, joka esittelee seudun merenkulun historiaa.

Kansallinen tiedekeskus tarjoaa kiinnostavaa tietoa tieteen kehityksestä ja runsaasti nähtävää ja koettavaa tieteestä kiinnostuneille.

Kuten kaikki muutaman matkan tehneet tietävät, maailmamme on ihmeellinen paikka. Asiasta ei jää epäilyksen häivääkään, jos suuntaat ihmettelemään lukemattomilla näyttelyesineillä lastattuja vitriinejä paikallisiin museoihin, kuten Mehraulin arkeologinen puisto ja Arkeologinen museo.

Delhi on paikka, missä luultavasti et tule pettymään, olipa taidemakusi millainen hyvänsä. Kansallismuseo ja Nykytaiteen kansallisgalleria potkaisevat käyntiin galleriakierroksen! Kiran Nadarin taidemuseo ja Art Mall -taidegalleria esittelevät lisää kirkasvärisiä asetelmia ja ällistyttäviä veistoksia.

Nauti ja tutki kohteen National Gandhi Museum tietoa ja esineitä täynnä olevia kokoelmia, jotka kertovat tarinaa tältä seudulta.

Saadaksesi selville ja tunteaksesi alueen taustat todella perusteellisesti, varaa aikaa vieraillaksesi kohteissa India Gate (muistomerkki) ja Qutub Minar (minareetti). Jos sinussa elää sisäinen historioitsija, käypä myös kohteissa Raj Ghat ja Delhi High Court.

Oletko hyvin kiinnostunut sotahistoriasta? Käy kohteissa Purana Qilan linnoitus ja Tughlaqabadin linnoitus, niin opit sekä tärkeimmistä puolustuslinnoituksista että niissä taistelleiden kohtaloista. Salimgarhin linnoitus ja Feroz Shah Kotlan linnake ovat kuluneiden vuosien aikana myös todistaneet monia piirityksiä.

Rashtrapati Bhavanin palatsi ja Raja Nahar Singhin palatsi ovat komeita rakennuksia, joissa on asunut vuosikymmenten aikana monet tämän seudun tärkeimmistä henkilöistä. Lisäksi ne ovat varsin ylväitä ja majesteetillisia ja paljastavat varsin pittoreskejä suunnittelun helmiä. Jos nämä kohteet ovat kuin sinulle tehtyjä, Jahaz Mahal saa sekin sinut hämmästyksen valtaan.

Swaminarayan Akshardhamin temppeli ja Lootustemppeli ovat tunnettuja kulttuurisesta ja historiallisesta merkityksestään ja ovat mielenkiintoisia vierailukohteita, vaikka et olisikaan kiinnostunut uskonnollisista asioista. ISKCON-temppeli ja Jama Masjid ovat myös historiallisesti merkittäviä kohteita.

Samalla kun tutustut alueeseen, mikset pistäytyisi paikoissa, jotka eivät ole tyypillisiä turistikohteita? Esimerkiksi Max Mueller Bhawan on paikka, jossa et varmasti törmää suuriin turistilaumoihin. Amerikkalainen kirjasto on myös paikka, joka saattaisi kiinnostaa sinua.

Delhi – Hotellit

ebookersin majoitusoppaasta löydät parhaan majoituksen. Juuri nyt tarjolla on yli 388 majoitusliikettä.

Kohteessa Delhi et joudu maksamaan itseäsi kipeäksi päästäksesi yöpymään mukavaan huoneeseen. Le Alfanso osoitteessa 4/4 D.B Gupta Road ja Hotel Sunstar Residency osoitteessa 8A/50, W.E.A. Channa Market ovat kumpikin hyviä mutta edullisia majoitusvaihtoehtoja. Jos luksus ja hyvä palvelu ovat kuitenkin sinun juttusi, muista varausta tehdessäsi The Lodhi ja The Leela Palace New Delhi.

Löydä halvat matkat kohteeseen Delhi

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Delhi. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Delhi lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Delhi?

Juuri nyt kohteeseen Delhi saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Delhi itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Delhi ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Delhi matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Delhi löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Delhi?

Kohteen Delhi suosituimmat kuukaudet ovat tammikuu, maaliskuu, helmikuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Delhi halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Delhi

Katso kaikki 9 aktiviteettia kohteessa Delhi

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.