Pääosion alkuosa

Peking – Matkat

Eikö kannattaisi jo pitää niitä lomia ja ilmoittaa, että sinua ei tavoita työpaikalta vähään aikaan? Valitse lomakohteeksi Peking – matka antaa mahdollisuuden tutustua yllättävän monipuoliseen kaupunkiin.

Peking – Lennot ja hotelli

Peking odottaa. Kun olet valmis vastaamaan kutsuun, ebookers-asiantuntijatiimi haluaa viedä sinut ja seurueesi edullisilla lennoilla laadukkaaseen majapaikkaan.

Jopa 9%*:n alennus odottaa sinua, jos tilaat lennot ja majoituksen yhdessä.

Perehdy yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen kansainväliseen valikoimaan. Matkusta tyylikkäästi ja unohda arkinen aherrus, valitsitpa sitten minkä tahansa kohteen.

Jos varaat paketin ebookers-palvelusta ja löydät jostakin edullisemman hinnan kahden vuorokauden kuluessa, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle erotuksen. Miksi enää miettisit?

Carpe diem! Hyödynnä tilaisuus ja pakkaa laukkusi. Suuret seikkailut odottavat maailmalla, ja me autamme sinua nauttimaan niistä täysillä. Varausehtoja sovelletaan.

Peking – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu suurin piirtein 11 700 000 henkilöä.

Etkö keksi, mistä aloittaisit tähän vertaansa vailla olevaan kohteeseen tutustumisen? Kiinan muuri ja Tiananmenin aukio ovat hyviä paikkoja päästä alkuun.

Beijing Shijingshanin huvipuisto tai Happy Valley Amusement Park tarjoavat hienot puitteet viettää hieno hetki koko perheen kanssa. Ovatko perheen pienimmät yhä täynnä energiaa? Jingshanin pöytätennispuisto ja Pekingin maailmapuisto ovat hyviä paikkoja purkaa ylimääräistä energiaa.

Pekingin akvaario ja Tai Ping Yangin vedenalaisen maailman näyttely ja niiden fantastiset vedenalaiset maailmat kutsuvat matkailijaa. Gongti Richinan vedenalainen maailma on täynnä lisää tutkimusretkiä vedenalaiseen maailmaan.

Tervetuloa katsomaan isoja ja pieniä eläimiä, joiden koti on Pekingin eläintarha tai Beijing Wildlife Park. Myös Pekingin-Badalingin eläintarha ja Yanqing Badalingin karhupuisto ovat paikkoja, joissa voit tutustua karvaisten ja höyhenpeitteisten ystäviemme maailmaan.

Niin kokeneet viherpeukalot kuin noviisitkin ilahtuvat saadessaan tietää alueen monimuotoisesta kasvien kirjosta. Pekingin kasvitieteellinen puutarha on hyvä paikka aloittaa kasvien tutkiminen. Täällä saat tilaisuuden rauhoittua kierrellessäsi värikkäiden kukkien keskellä. Kun olet valmis, Grand View Garden (puutarha) on myös paikka, jonka kasvien kirjo saa sinut haukkomaan henkeä. Jos kaipaat lisää kasvikokoelmia, Pekingin kiinalainen kulttuuripuutarha ja Kiinan lääkekasvitieteellinen puutarha ovat myös miellyttäviä paikkoja.

Istu alas nurmelle ja katsele pilvien kulkevan korkealla taivaalla jossakin kaupungin viheralueista, joita ovat esimerkiksi Beihai Park (puisto) ja Ditan-puisto. Lisäksi Jingshanin puisto ja Chaoyang Park ovat harkinnan arvoisia paikkoja nurmikolla kuljeskeluun ja rennon iltapäivän viettämiseen.

Lempeä aaltojen liplatus ja lintujen äänet kohteissa Pekingin taivaslampi ja Pekingin länsijärvi takaavat tunnelmallisen iltapäivän. Jos tavoitteenasi on nähdä kaikki alueen vesistöt, niin Shichahain järvipuisto on myös hyvä kohde, johon sinun kannattaa tutustua.

Peking tarjoaa monenlaisia luonnonsuojelualueita, joihin kuuluvat esimerkiksi Jiudaowanin kanjoni ja Olympialaispuisto. Pari muuta vierailun arvoista kohdetta ovat Xianqin luola ja Badachun puisto.

China Red Sandalwood Museum (museo) tai Kiinan Japanin-vastainen sotamuseo ovat juuri oikeita vierailukohteita, jos sää on sateinen. Tutustu kiinnostaviin näyttelyihin tai pelkästään hiljenny rauhoittavassa ympäristössä. Military Museum of the Chinese People's Revolution ja Kiinan vallankumouksen museo ovat myös mielenkiintoisia vierailukohteita museoita rakastaville.

Alueen museoiden, kuten Pekingin planetaario ja Kiinan tiede- ja tekniikkamuseo, hienot tieteellisten esineiden kokoelmat tarjoavat uusia näkökulmia. Jos haluat oppia vielä lisää tieteen kiehtovasta maailmasta, valitse vierailukohteeksi Sony Explora Sciencen tiedemuseo. Kysy, järjestetäänkö parhaillaan mitään vaihtuvia näyttelyitä.

Pekingin luonnontieteellinen museo ja Kiinan Minzu-yliopiston museo esittelevät kävijöille lukemattomia erilaisia luonnonhistoriaan ja kulttuurihistoriaan liittyviä näyttelyesineitä ja löydöksiä. Jos haluat tutkia monimuotoisen maailmamme aarteita tarkemminkin, muita hyviä käyntikohteita ovat Kiinan geologinen museo ja Kiinan kansallinen eläintieteellinen museo.

Taiteen ystävät saapuvat maailman kaikista kolkista tarkastelemaan alueen upeita kokoelmia, ja Kiinan kansallinen taidemuseo sekä Capital Museum (museo) ovatkin usein ensimmäiset vierailukohteet. Today Art Museum ja Green T. House Art Gallery (taidekeskus) tarjoavat lisää kirkasvärisiä asetelmia ja majesteetillisia veistoksia.

Hei kaikki historiaan hullaantuneet! Nyt on tilaisuus saada paljon lisää tietoa tämän alueen monipuolisesta menneisyydestä kohteissa China Museum of History (museo) ja Kiinan kansallismuseo. Songtangzhain museo ja Xu Beihongin museo ovat myös käynnin arvoisia, jos haluat saada paremman katsauksen entisaikaan.

Palatko suorastaan halusta saada tietää lisää historiallisista nähtävyyksistä? Kello- ja rumputornit ja Zhengyangmenin portti tutustuttavat sinut todella syvällisesti tämän seudun historiaan ja perinteeseen. Jos aikaa on, Zhongnanhai ja Hall of Supreme Harmony kannattaa nekin pitää mielessä.

Marco Polo Bridge ja 17 kaaren silta ovat vahvoina ja vakaina aina auttaneet ihmisiä kulkemaan kaupungissa virtaavan joen yli, joten vähin mitä voit tehdä, on vierailla katsomassa niitä. Eivätkä ne edes ole ainoita, sillä Jadevyösilta ja Danbi-silta ovat myöskin jököttäneet paikallaan jo kauan odottaen kärsivällisesti vierailuasi.

Kun Kielletty kaupunki ja Summer Palace rakennettiin, tuloksen haluttiin varmasti olevan näyttävä ja näin kävi. Kohteiden Old Summer Palace ja Pekingin työtätekevien kulttuuripalatsi kaunista teknistä toteutusta ei myöskään kannata unohtaa vierailulla.

Temple of Heaven (temppeli) ja Lama Temple (temppeli) tekevät vaikutuksen rauhallisella ilmapiirillään, vaikka et olisikaan kiinnostunut uskonnollisista paikoista. Haluatko tutustua paremmin matkakohteesi hengelliseen puoleen? Silloin kohteeksi kannattaa valita Houhain puisto ja Temple of Confucius (temppeli).

On parempi miettiä omaa elämäänsä ja todeta tehneensä jotain mielenkiintoista sen sijaan, että harmittelee jotain jääneen tekemättä. Joten kun kerran olet täällä, saattaa olla hyvä idea tutustua myös joihinkin suhteellisen tuntemattomiin nähtävyyksiin, kuten 798 Space ja Qiaobon talviurheilukeskus. Keisarillinen makasiini ja 798-taidealue ovat myös paikkoja, joista löytyy kiinnostavaa tekemistä.

Peking – Hotellit

Koska olet menossa pääkaupunkiin, ei ihanteellisen majoituksen varmistamisen pitäisi olla kovin vaikeaa. ebookersin hotellioppaassa onkin yli 1 110 majoitusliikettä.

Väittääkö joku, että hyvästä palvelusta tulisi aina maksaa suuria summia? Super 8 Hotel Guozhan - Beijing ja Kai Xi Hotel Apartment mahdollistavat rentoutumisen mukavassa ympäristössä houkuttelevaan hintaan. Jos kuitenkin olet matkailija, joka haluaa nauttia luksuksesta ja laadukkaasta palvelusta maailmalla matkustaessaan, Park Hyatt Beijing tai Shangri-La China World Summit Wing, Beijing vastaa varmasti toiveitasi.

Jos lomailet alueella vain muutaman yön, miksi et oleskelisi kätevän lähellä päänähtävyyksiä, joihin kuuluu muun muassa Tiananmenin aukio? The Imperial Mansion, Beijing Marriott Executive Apartments (johon on matkaa 0,6 km) ja Raffles Beijing Hotel (johon kertyy matkaa 0,6 km) sijaitsevat niin lähellä tätä kuuluisaa nähtävyyttä kuin mahdollista.

Parhaat aktiviteetit kohteeseen Peking

Katso kaikki 9 aktiviteettia kohteessa Peking

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Peking

Näytä kaikki 1 550 majoitusliikettä kohteessa Peking

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

Shangri-La's China World Hotel, Beijing

Shangri-La's China World Hotel, Beijing

1 Jian Guo Men Wai Avenue, Peking, Beijing
  5.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  Silk Street Market (ostoskeskus) on 0,5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Sanlitun ja Wangfujing-katu sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tiananmenin ...

  Shangri-La's China World Hotel, Beijing104 €

  9.6.–10.6.

  Shangri-La's China World Hotel, Beijing104 €
  Kerry Hotel, Beijing

  Kerry Hotel, Beijing

  1 Guang Hua Road, Peking, Beijing
   5.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (1 arvostelua)

   CCTV Headquarters ja Gui Street sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. China Museum of History (museo) ...

   Kerry Hotel, Beijing143 €

   5.6.–6.6.

   Kerry Hotel, Beijing143 €
   The Westin Beijing Financial Street

   The Westin Beijing Financial Street

   9C Financial Street, XiCheng District, Peking, Beijing
    5.0 kautta 5.0
     
     

    Beijing Financial Street on 0,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Kielletty kaupunki ja Tiananmenin aukio sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Beihai-puisto ...

    The Westin Beijing Financial Street97 €

    8.6.–9.6.

    The Westin Beijing Financial Street97 €
    Park Plaza Beijing Wangfujing

    Park Plaza Beijing Wangfujing

    97 Jinbao St., Dongcheng District, Peking, Beijing
     4.0 kautta 5.0
      
      
     4,4/5 (13 arvostelua)

     Peking Union Medical College ja Wangfujing-katu sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kielletty kaupunki ja Sanlitun ovat myös 3 kilometrin päässä. ...

     Park Plaza Beijing Wangfujing105 €

     1.6.–2.6.

     Park Plaza Beijing Wangfujing105 €
     Hyatt Regency Beijing Wangjing

     Hyatt Regency Beijing Wangjing

     8 Guangshun South Street, Lei Shing Hong Center, Peking, Beijing
      5.0 kautta 5.0
       
       

      798 Space on 2,5 kilometrin sijaitsee 5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Sanlitun ja Pekingin kansallinen stadion sijaitsevat 10 kilometrin päässä. ...

      Hyatt Regency Beijing Wangjing93 €

      7.6.–8.6.

      Hyatt Regency Beijing Wangjing93 €
      Prime Hotel Beijing Wangfujing

      Prime Hotel Beijing Wangfujing

      No.2 Wangfujing Main Street, Dongcheng Qu, Peking, Beijing
       4.5 kautta 5.0
        
        
       4,1/5 (16 arvostelua)

       Kiinan kansallinen taidemuseo, Wangfujing-katu ja Kielletty kaupunki sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Sanlitun ja Tiananmenin aukio ...

       Prime Hotel Beijing Wangfujing86 €

       28.5.–29.5.

       Prime Hotel Beijing Wangfujing86 €
       Cordis, Beijing Capital Airport by Langham Hospitality Group

       Cordis, Beijing Capital Airport by Langham Hospitality Group

       No. 1 Yi Jing Road Terminal 3, Capital International Airport, Peking, Beijing
        4.5 kautta 5.0
         
         
        4,5/5 (12 arvostelua)

        Kiinan uusi kansainvälinen messukeskus, Golden Portin kilparata ja Kiinan rautatiemuseo ovat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä ...

        Cordis, Beijing Capital Airport by Langham Hospitality Group129 €

        28.5.–29.5.

        Cordis, Beijing Capital Airport by Langham Hospitality Group129 €
        Novotel Beijing Peace

        Novotel Beijing Peace

        No 3 Jinyu Hutong, Peking, Beijing
         4.0 kautta 5.0
          
          
         3,7/5 (15 arvostelua)

         Peninsula Beijingin ostoskeskus ja Wangfujing-katu ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Kielletty ...

         Novotel Beijing Peace75 €

         8.6.–9.6.

         Novotel Beijing Peace75 €
         Hilton Beijing Capital Airport

         Hilton Beijing Capital Airport

         Terminal 3, 1 Sanjing Road, Peking, Beijing
          5.0 kautta 5.0
           
           
          3,0/5 (4 arvostelua)

          Kiinan uusi kansainvälinen messukeskus on 9,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Golden Portin kilparata ja ...

          Hilton Beijing Capital Airport142 €

          28.5.–29.5.

          Hilton Beijing Capital Airport142 €
          Jianguo Hotel Beijing

          Jianguo Hotel Beijing

          Jianguo Men Wai Da Jie, Chaoyang Dist., Peking, Beijing
           4.0 kautta 5.0
            
            
           4,0/5 (5 arvostelua)

           Silk Street Market (ostoskeskus) on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Sanlitun ja Wangfujing-katu sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tiananmenin aukio ja ...

           *Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.