Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Peking – Matkat

Eikö kannattaisi jo pitää niitä lomia ja ilmoittaa, että sinua ei tavoita työpaikalta vähään aikaan? Valitse lomakohteeksi Peking – matka antaa mahdollisuuden tutustua yllättävän monipuoliseen kaupunkiin.

Peking – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki matkailijat ovat erilaisia, ja siksi ebookers järjestää juuri sinun unelmiesi mukaisen matkan. Majoituksesta lentoihin ja erikoisretkistä autonvuokraukseen – Peking odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Jos ostat lentoliput ja huoneet yhtä aikaa, voit säästää parhaimmillaan jopa 7.7%^.

Uppoudu yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoitusliikkeen kansainväliseen valikoimaan. Lennä tyylillä ja rentoudu kaikessa rauhassa, olipa määränpääsi mikä tahansa.

Ehkä tämä helpottaa päätöksentekoa: jos satut löytämään halvemman tarjouksen 48 tunnin sisällä matkapaketin varaamisesta, pistämme paremmaksi hyvittämällä hintojen välisen erotuksen.

Nyt on paras mahdollinen aika kaivaa matkalaukut kaapista ja toteuttaa vähintään yksi toivomuslistan kohta. Tahdoitpa sitten nähdä kiireisen suurkaupungin huuman tai nauttia luonnon rauhasta, meidän avullamme voit aloittaa lomasi vaikka heti.

Varausehtoja sovelletaan.

Peking – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu suurin piirtein 11 700 000 henkilöä.

Etkö keksi, mistä aloittaisit tähän vertaansa vailla olevaan kohteeseen tutustumisen? Kiinan muuri ja Tiananmenin aukio ovat hyviä paikkoja päästä alkuun.

Beijing Shijingshanin huvipuisto tai Happy Valley Amusement Park tarjoavat hienot puitteet viettää hieno hetki koko perheen kanssa. Ovatko perheen pienimmät yhä täynnä energiaa? Jingshanin pöytätennispuisto ja Pekingin maailmapuisto ovat hyviä paikkoja purkaa ylimääräistä energiaa.

Pekingin akvaario ja Tai Ping Yangin vedenalaisen maailman näyttely ja niiden fantastiset vedenalaiset maailmat kutsuvat matkailijaa. Gongti Richinan vedenalainen maailma on täynnä lisää tutkimusretkiä vedenalaiseen maailmaan.

Tervetuloa katsomaan isoja ja pieniä eläimiä, joiden koti on Pekingin eläintarha tai Beijing Wildlife Park. Myös Pekingin-Badalingin eläintarha ja Yanqing Badalingin karhupuisto ovat paikkoja, joissa voit tutustua karvaisten ja höyhenpeitteisten ystäviemme maailmaan.

Niin kokeneet viherpeukalot kuin noviisitkin ilahtuvat saadessaan tietää alueen monimuotoisesta kasvien kirjosta. Pekingin kasvitieteellinen puutarha on hyvä paikka aloittaa kasvien tutkiminen. Täällä saat tilaisuuden rauhoittua kierrellessäsi värikkäiden kukkien keskellä. Kun olet valmis, Grand View Garden (puutarha) on myös paikka, jonka kasvien kirjo saa sinut haukkomaan henkeä. Jos kaipaat lisää kasvikokoelmia, Pekingin kiinalainen kulttuuripuutarha ja Kiinan lääkekasvitieteellinen puutarha ovat myös miellyttäviä paikkoja.

Istu alas nurmelle ja katsele pilvien kulkevan korkealla taivaalla jossakin kaupungin viheralueista, joita ovat esimerkiksi Beihai Park (puisto) ja Ditan-puisto. Lisäksi Jingshanin puisto ja Chaoyang Park ovat harkinnan arvoisia paikkoja nurmikolla kuljeskeluun ja rennon iltapäivän viettämiseen.

Lempeä aaltojen liplatus ja lintujen äänet kohteissa Pekingin taivaslampi ja Pekingin länsijärvi takaavat tunnelmallisen iltapäivän. Jos tavoitteenasi on nähdä kaikki alueen vesistöt, niin Shichahain järvipuisto on myös hyvä kohde, johon sinun kannattaa tutustua.

Peking tarjoaa monenlaisia luonnonsuojelualueita, joihin kuuluvat esimerkiksi Jiudaowanin kanjoni ja Olympialaispuisto. Pari muuta vierailun arvoista kohdetta ovat Xianqin luola ja Badachun puisto.

China Red Sandalwood Museum (museo) tai Kiinan Japanin-vastainen sotamuseo ovat juuri oikeita vierailukohteita, jos sää on sateinen. Tutustu kiinnostaviin näyttelyihin tai pelkästään hiljenny rauhoittavassa ympäristössä. Military Museum of the Chinese People's Revolution ja Kiinan vallankumouksen museo ovat myös mielenkiintoisia vierailukohteita museoita rakastaville.

Alueen museoiden, kuten Pekingin planetaario ja Kiinan tiede- ja tekniikkamuseo, hienot tieteellisten esineiden kokoelmat tarjoavat uusia näkökulmia. Jos haluat oppia vielä lisää tieteen kiehtovasta maailmasta, valitse vierailukohteeksi Sony Explora Sciencen tiedemuseo. Kysy, järjestetäänkö parhaillaan mitään vaihtuvia näyttelyitä.

Pekingin luonnontieteellinen museo ja Kiinan Minzu-yliopiston museo esittelevät kävijöille lukemattomia erilaisia luonnonhistoriaan ja kulttuurihistoriaan liittyviä näyttelyesineitä ja löydöksiä. Jos haluat tutkia monimuotoisen maailmamme aarteita tarkemminkin, muita hyviä käyntikohteita ovat Kiinan geologinen museo ja Kiinan kansallinen eläintieteellinen museo.

Taiteen ystävät saapuvat maailman kaikista kolkista tarkastelemaan alueen upeita kokoelmia, ja Kiinan kansallinen taidemuseo sekä Capital Museum (museo) ovatkin usein ensimmäiset vierailukohteet. Today Art Museum ja Green T. House Art Gallery (taidekeskus) tarjoavat lisää kirkasvärisiä asetelmia ja majesteetillisia veistoksia.

Hei kaikki historiaan hullaantuneet! Nyt on tilaisuus saada paljon lisää tietoa tämän alueen monipuolisesta menneisyydestä kohteissa China Museum of History (museo) ja Kiinan kansallismuseo. Songtangzhain museo ja Xu Beihongin museo ovat myös käynnin arvoisia, jos haluat saada paremman katsauksen entisaikaan.

Palatko suorastaan halusta saada tietää lisää historiallisista nähtävyyksistä? Kello- ja rumputornit ja Zhengyangmenin portti tutustuttavat sinut todella syvällisesti tämän seudun historiaan ja perinteeseen. Jos aikaa on, Zhongnanhai ja Hall of Supreme Harmony kannattaa nekin pitää mielessä.

Marco Polo Bridge ja 17 kaaren silta ovat vahvoina ja vakaina aina auttaneet ihmisiä kulkemaan kaupungissa virtaavan joen yli, joten vähin mitä voit tehdä, on vierailla katsomassa niitä. Eivätkä ne edes ole ainoita, sillä Jadevyösilta ja Danbi-silta ovat myöskin jököttäneet paikallaan jo kauan odottaen kärsivällisesti vierailuasi.

Kun Kielletty kaupunki ja Summer Palace rakennettiin, tuloksen haluttiin varmasti olevan näyttävä ja näin kävi. Kohteiden Old Summer Palace ja Pekingin työtätekevien kulttuuripalatsi kaunista teknistä toteutusta ei myöskään kannata unohtaa vierailulla.

Temple of Heaven (temppeli) ja Lama Temple (temppeli) tekevät vaikutuksen rauhallisella ilmapiirillään, vaikka et olisikaan kiinnostunut uskonnollisista paikoista. Haluatko tutustua paremmin matkakohteesi hengelliseen puoleen? Silloin kohteeksi kannattaa valita Houhain puisto ja Temple of Confucius (temppeli).

On parempi miettiä omaa elämäänsä ja todeta tehneensä jotain mielenkiintoista sen sijaan, että harmittelee jotain jääneen tekemättä. Joten kun kerran olet täällä, saattaa olla hyvä idea tutustua myös joihinkin suhteellisen tuntemattomiin nähtävyyksiin, kuten 798 Space ja Qiaobon talviurheilukeskus. Keisarillinen makasiini ja 798-taidealue ovat myös paikkoja, joista löytyy kiinnostavaa tekemistä.

Peking – Hotellit

Koska olet menossa pääkaupunkiin, ei ihanteellisen majoituksen varmistamisen pitäisi olla kovin vaikeaa. ebookersin hotellioppaassa onkin yli 1 110 majoitusliikettä.

Väittääkö joku, että hyvästä palvelusta tulisi aina maksaa suuria summia? Super 8 Hotel Guozhan - Beijing ja Kai Xi Hotel Apartment mahdollistavat rentoutumisen mukavassa ympäristössä houkuttelevaan hintaan. Jos kuitenkin olet matkailija, joka haluaa nauttia luksuksesta ja laadukkaasta palvelusta maailmalla matkustaessaan, Park Hyatt Beijing tai Shangri-La China World Summit Wing, Beijing vastaa varmasti toiveitasi.

Jos lomailet alueella vain muutaman yön, miksi et oleskelisi kätevän lähellä päänähtävyyksiä, joihin kuuluu muun muassa Tiananmenin aukio? The Imperial Mansion, Beijing Marriott Executive Apartments (johon on matkaa 0,6 km) ja Raffles Beijing Hotel (johon kertyy matkaa 0,6 km) sijaitsevat niin lähellä tätä kuuluisaa nähtävyyttä kuin mahdollista.

Löydä halvat matkat kohteeseen Peking

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Peking. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Peking lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Peking?

Juuri nyt kohteeseen Peking saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Peking itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Peking ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Peking matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Peking löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Peking?

Kohteen Peking suosituimmat kuukaudet ovat huhtikuu, kesäkuu, elokuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Peking halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Peking

115 €
Grand Millennium Beijing

Grand Millennium Beijing

5.0 kautta 5.0 7 Dongsanhuan Middle Road, Chaoyang District, Peking, Beijing
Grand Millennium Beijing on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta CCTV Headquarters. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 521 huonetta 27 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
80 €
Four Points by Sheraton Beijing, Haidian

Four Points by Sheraton Beijing, Haidian

4.0 kautta 5.0 Tower 1 25 Yuanda Road, Haidian District, Peking, Beijing
Four Points by Sheraton Beijing, Haidian on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kesäpalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 320 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
JEN Beijing by Shangri-La

JEN Beijing by Shangri-La

4.5 kautta 5.0 No. 1 Jianguomenwai Avenue, Peking
JEN Beijing by Shangri-La on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja China World Mall on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 450 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Shangri-La China World Summit Wing, Beijing

Shangri-La China World Summit Wing, Beijing

5.0 kautta 5.0 No.1 Jianguomenwai Avenue, Peking, Beijing
Shangri-La China World Summit Wing, Beijing on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Silk Street Market (ostoskeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 278 huonetta 81 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Hyatt Regency Beijing Wangjing

Hyatt Regency Beijing Wangjing

5.0 kautta 5.0 8 Guangshun South Street, Lei Shing Hong Center, Peking, Beijing
Hyatt Regency Beijing Wangjing on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta 798 Space. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 348 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
93 €
Cordis, Beijing Capital Airport by Langham Hospitality Group

Cordis, Beijing Capital Airport by Langham Hospitality Group

5.0 kautta 5.0 No. 1 Yi Jing Road Terminal 3, Capital International Airport, Peking, Beijing
Cordis, Beijing Capital Airport by Langham Hospitality Group on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kiinan uusi kansainvälinen messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 269 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
71 €
The Great Wall Hotel Beijing(Former The Great Wall Sheraton Hotel Beijing)

The Great Wall Hotel Beijing(Former The Great Wall Sheraton Hotel Beijing)

5.0 kautta 5.0 10 North Dongsanhuan Road, Chaoyang, Peking, Beijing
The Great Wall Hotel Beijing(Former The Great Wall Sheraton Hotel Beijing) on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Sanlitun on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja sisäuima-allas. Tässä 5 tähden hotellissa on 827 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Fosen Suites at Seasons Park

Fosen Suites at Seasons Park

3.0 kautta 5.0 No. 36 Dongzhimenwai Avenue Dongcheng, Peking, Beijing
Fosen Suites at Seasons Park sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sanlitun. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
115 €
Sheraton Beijing Lize Hotel

Sheraton Beijing Lize Hotel

5.0 kautta 5.0 No. 1, Compound No. 8, Xiying St., Fengtai District, Peking
Sheraton Beijing Lize Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Pekingin luonnontieteellinen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 325 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
75 €
Cendre Hotel

Cendre Hotel

3.5 kautta 5.0 No. 30 Xiaguangli, Xiaoyun Road, Building No. 6, Chaoyang District, Peking
Cendre Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Naistenkadun markkinat on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 36 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Halvat meno-paluu lennot Peking

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Peking

Katso kaikki kohteen Peking vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Peking

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Peking

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.