Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Peking – Matkat

Eikö kannattaisi jo pitää niitä lomia ja ilmoittaa, että sinua ei tavoita työpaikalta vähään aikaan? Valitse lomakohteeksi Peking – matka antaa mahdollisuuden tutustua yllättävän monipuoliseen kaupunkiin.

Peking – Lennot ja hotelli

Peking odottaa. Kun olet valmis vastaamaan kutsuun, ebookers-asiantuntijatiimi haluaa viedä sinut ja seurueesi edullisilla lennoilla laadukkaaseen majapaikkaan.

Jopa 9%*:n alennus odottaa sinua, jos tilaat lennot ja majoituksen yhdessä.

Perehdy yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen kansainväliseen valikoimaan. Matkusta tyylikkäästi ja unohda arkinen aherrus, valitsitpa sitten minkä tahansa kohteen.

Jos varaat paketin ebookers-palvelusta ja löydät jostakin edullisemman hinnan kahden vuorokauden kuluessa, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle erotuksen. Miksi enää miettisit?

Carpe diem! Hyödynnä tilaisuus ja pakkaa laukkusi. Suuret seikkailut odottavat maailmalla, ja me autamme sinua nauttimaan niistä täysillä. Varausehtoja sovelletaan.

Peking – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu suurin piirtein 11 700 000 henkilöä.

Etkö keksi, mistä aloittaisit tähän vertaansa vailla olevaan kohteeseen tutustumisen? Kiinan muuri ja Tiananmenin aukio ovat hyviä paikkoja päästä alkuun.

Beijing Shijingshanin huvipuisto tai Happy Valley Amusement Park tarjoavat hienot puitteet viettää hieno hetki koko perheen kanssa. Ovatko perheen pienimmät yhä täynnä energiaa? Jingshanin pöytätennispuisto ja Pekingin maailmapuisto ovat hyviä paikkoja purkaa ylimääräistä energiaa.

Pekingin akvaario ja Tai Ping Yangin vedenalaisen maailman näyttely ja niiden fantastiset vedenalaiset maailmat kutsuvat matkailijaa. Gongti Richinan vedenalainen maailma on täynnä lisää tutkimusretkiä vedenalaiseen maailmaan.

Tervetuloa katsomaan isoja ja pieniä eläimiä, joiden koti on Pekingin eläintarha tai Beijing Wildlife Park. Myös Pekingin-Badalingin eläintarha ja Yanqing Badalingin karhupuisto ovat paikkoja, joissa voit tutustua karvaisten ja höyhenpeitteisten ystäviemme maailmaan.

Niin kokeneet viherpeukalot kuin noviisitkin ilahtuvat saadessaan tietää alueen monimuotoisesta kasvien kirjosta. Pekingin kasvitieteellinen puutarha on hyvä paikka aloittaa kasvien tutkiminen. Täällä saat tilaisuuden rauhoittua kierrellessäsi värikkäiden kukkien keskellä. Kun olet valmis, Grand View Garden (puutarha) on myös paikka, jonka kasvien kirjo saa sinut haukkomaan henkeä. Jos kaipaat lisää kasvikokoelmia, Pekingin kiinalainen kulttuuripuutarha ja Kiinan lääkekasvitieteellinen puutarha ovat myös miellyttäviä paikkoja.

Istu alas nurmelle ja katsele pilvien kulkevan korkealla taivaalla jossakin kaupungin viheralueista, joita ovat esimerkiksi Beihai Park (puisto) ja Ditan-puisto. Lisäksi Jingshanin puisto ja Chaoyang Park ovat harkinnan arvoisia paikkoja nurmikolla kuljeskeluun ja rennon iltapäivän viettämiseen.

Lempeä aaltojen liplatus ja lintujen äänet kohteissa Pekingin taivaslampi ja Pekingin länsijärvi takaavat tunnelmallisen iltapäivän. Jos tavoitteenasi on nähdä kaikki alueen vesistöt, niin Shichahain järvipuisto on myös hyvä kohde, johon sinun kannattaa tutustua.

Peking tarjoaa monenlaisia luonnonsuojelualueita, joihin kuuluvat esimerkiksi Jiudaowanin kanjoni ja Olympialaispuisto. Pari muuta vierailun arvoista kohdetta ovat Xianqin luola ja Badachun puisto.

China Red Sandalwood Museum (museo) tai Kiinan Japanin-vastainen sotamuseo ovat juuri oikeita vierailukohteita, jos sää on sateinen. Tutustu kiinnostaviin näyttelyihin tai pelkästään hiljenny rauhoittavassa ympäristössä. Military Museum of the Chinese People's Revolution ja Kiinan vallankumouksen museo ovat myös mielenkiintoisia vierailukohteita museoita rakastaville.

Alueen museoiden, kuten Pekingin planetaario ja Kiinan tiede- ja tekniikkamuseo, hienot tieteellisten esineiden kokoelmat tarjoavat uusia näkökulmia. Jos haluat oppia vielä lisää tieteen kiehtovasta maailmasta, valitse vierailukohteeksi Sony Explora Sciencen tiedemuseo. Kysy, järjestetäänkö parhaillaan mitään vaihtuvia näyttelyitä.

Pekingin luonnontieteellinen museo ja Kiinan Minzu-yliopiston museo esittelevät kävijöille lukemattomia erilaisia luonnonhistoriaan ja kulttuurihistoriaan liittyviä näyttelyesineitä ja löydöksiä. Jos haluat tutkia monimuotoisen maailmamme aarteita tarkemminkin, muita hyviä käyntikohteita ovat Kiinan geologinen museo ja Kiinan kansallinen eläintieteellinen museo.

Taiteen ystävät saapuvat maailman kaikista kolkista tarkastelemaan alueen upeita kokoelmia, ja Kiinan kansallinen taidemuseo sekä Capital Museum (museo) ovatkin usein ensimmäiset vierailukohteet. Today Art Museum ja Green T. House Art Gallery (taidekeskus) tarjoavat lisää kirkasvärisiä asetelmia ja majesteetillisia veistoksia.

Hei kaikki historiaan hullaantuneet! Nyt on tilaisuus saada paljon lisää tietoa tämän alueen monipuolisesta menneisyydestä kohteissa China Museum of History (museo) ja Kiinan kansallismuseo. Songtangzhain museo ja Xu Beihongin museo ovat myös käynnin arvoisia, jos haluat saada paremman katsauksen entisaikaan.

Palatko suorastaan halusta saada tietää lisää historiallisista nähtävyyksistä? Kello- ja rumputornit ja Zhengyangmenin portti tutustuttavat sinut todella syvällisesti tämän seudun historiaan ja perinteeseen. Jos aikaa on, Zhongnanhai ja Hall of Supreme Harmony kannattaa nekin pitää mielessä.

Marco Polo Bridge ja 17 kaaren silta ovat vahvoina ja vakaina aina auttaneet ihmisiä kulkemaan kaupungissa virtaavan joen yli, joten vähin mitä voit tehdä, on vierailla katsomassa niitä. Eivätkä ne edes ole ainoita, sillä Jadevyösilta ja Danbi-silta ovat myöskin jököttäneet paikallaan jo kauan odottaen kärsivällisesti vierailuasi.

Kun Kielletty kaupunki ja Summer Palace rakennettiin, tuloksen haluttiin varmasti olevan näyttävä ja näin kävi. Kohteiden Old Summer Palace ja Pekingin työtätekevien kulttuuripalatsi kaunista teknistä toteutusta ei myöskään kannata unohtaa vierailulla.

Temple of Heaven (temppeli) ja Lama Temple (temppeli) tekevät vaikutuksen rauhallisella ilmapiirillään, vaikka et olisikaan kiinnostunut uskonnollisista paikoista. Haluatko tutustua paremmin matkakohteesi hengelliseen puoleen? Silloin kohteeksi kannattaa valita Houhain puisto ja Temple of Confucius (temppeli).

On parempi miettiä omaa elämäänsä ja todeta tehneensä jotain mielenkiintoista sen sijaan, että harmittelee jotain jääneen tekemättä. Joten kun kerran olet täällä, saattaa olla hyvä idea tutustua myös joihinkin suhteellisen tuntemattomiin nähtävyyksiin, kuten 798 Space ja Qiaobon talviurheilukeskus. Keisarillinen makasiini ja 798-taidealue ovat myös paikkoja, joista löytyy kiinnostavaa tekemistä.

Peking – Hotellit

Koska olet menossa pääkaupunkiin, ei ihanteellisen majoituksen varmistamisen pitäisi olla kovin vaikeaa. ebookersin hotellioppaassa onkin yli 1 110 majoitusliikettä.

Väittääkö joku, että hyvästä palvelusta tulisi aina maksaa suuria summia? Super 8 Hotel Guozhan - Beijing ja Kai Xi Hotel Apartment mahdollistavat rentoutumisen mukavassa ympäristössä houkuttelevaan hintaan. Jos kuitenkin olet matkailija, joka haluaa nauttia luksuksesta ja laadukkaasta palvelusta maailmalla matkustaessaan, Park Hyatt Beijing tai Shangri-La China World Summit Wing, Beijing vastaa varmasti toiveitasi.

Jos lomailet alueella vain muutaman yön, miksi et oleskelisi kätevän lähellä päänähtävyyksiä, joihin kuuluu muun muassa Tiananmenin aukio? The Imperial Mansion, Beijing Marriott Executive Apartments (johon on matkaa 0,6 km) ja Raffles Beijing Hotel (johon kertyy matkaa 0,6 km) sijaitsevat niin lähellä tätä kuuluisaa nähtävyyttä kuin mahdollista.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Peking

Katso kaikki 8 aktiviteettia kohteessa Peking

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Peking

Näytä kaikki 1 528 majoitusliikettä kohteessa Peking
Hilton Beijing Capital Airport

Hilton Beijing Capital Airport

Terminal 3, 1 Sanjing Road, Peking, Beijing
  5.0 kautta 5.0
   
   
  3,0/5 (4 arvostelua)

  Hilton Beijing Capital Airport on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Golden Portin kilparata sijaitsee ...

  Hilton Beijing Capital Airport119 €

  Hilton Beijing Capital Airport119 €
  Beijing Hotel Nuo Forbidden City

  Beijing Hotel Nuo Forbidden City

  33 Chang An Avenue, Dongcheng District, Peking, Beijing
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,4/5 (9 arvostelua)

   Beijing Hotel Nuo Forbidden City on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Tiananmenin aukio ...

   Beijing Hotel Nuo Forbidden City135 €

   Beijing Hotel Nuo Forbidden City135 €
   Novotel Beijing Peace

   Novotel Beijing Peace

   No 3 Jinyu Hutong, Peking, Beijing
    4.0 kautta 5.0
     
     
    3,7/5 (15 arvostelua)

    Novotel Beijing Peace on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wangfujing-katu. Majoitusliike ...

    Novotel Beijing Peace98 €

    Novotel Beijing Peace98 €
    Novotel Beijing Xin Qiao

    Novotel Beijing Xin Qiao

    1 Chong Wen Men Xi Da Jie, Peking, Beijing
     4.0 kautta 5.0
      
      
     3,8/5 (12 arvostelua)

     Novotel Beijing Xin Qiao on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Beijing New Worldin ostoskeskus ...

     Novotel Beijing Xin Qiao64 €

     Novotel Beijing Xin Qiao64 €
     Prime Hotel Beijing Wangfujing

     Prime Hotel Beijing Wangfujing

     No.2 Wangfujing Main Street, Dongcheng Qu, Peking, Beijing
      4.5 kautta 5.0
       
       
      4,2/5 (17 arvostelua)

      Prime Hotel Beijing Wangfujing on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Wangfujing-katu ...

      Prime Hotel Beijing Wangfujing92 €

      Prime Hotel Beijing Wangfujing92 €
      Hotel Jen Beijing by Shangri-La

      Hotel Jen Beijing by Shangri-La

      No. 1 Jianguomenwai Avenue, Peking
       4.5 kautta 5.0
        
        

       Hotel Jen Beijing by Shangri-La on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja CCTV Headquarters on vain ...

       Hotel Jen Beijing by Shangri-La134 €

       Hotel Jen Beijing by Shangri-La134 €
       Hilton Beijing Wangfujing

       Hilton Beijing Wangfujing

       8 Wangfujing East Street, Dongcheng, Peking, Beijing
        5.0 kautta 5.0
         
         

        Hilton Beijing Wangfujing on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Wangfujing-katu on vain lyhyen kävelymatkan ...

        Hilton Beijing Wangfujing155 €

        Hilton Beijing Wangfujing155 €
        Grand Hyatt Beijing

        Grand Hyatt Beijing

        1 East Chang An Avenue, Peking, Beijing
         5.0 kautta 5.0
          
          

         Grand Hyatt Beijing on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Wangfujing-katu on vain ...

         Grand Hyatt Beijing144 €

         Grand Hyatt Beijing144 €
         Sunworld Dynasty Hotel Beijing Wangfujing

         Sunworld Dynasty Hotel Beijing Wangfujing

         50 Wangfujing Avenue, Peking, Beijing
          5.0 kautta 5.0
           
           
          3,4/5 (5 arvostelua)

          Sunworld Dynasty Hotel Beijing Wangfujing on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Wangfujing-katu ...

          Sunworld Dynasty Hotel Beijing Wangfujing91 €

          Sunworld Dynasty Hotel Beijing Wangfujing91 €
          Waldorf Astoria Beijing

          Waldorf Astoria Beijing

          5-15 Jinyu Hutong, Wangfujing, Dongcheng District, Peking, Beijing
           5.0 kautta 5.0
            
            

           Waldorf Astoria Beijing on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Wangfujing-katu on vain lyhyen ...

           Waldorf Astoria Beijing227 €

           Waldorf Astoria Beijing227 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.