Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Peking – Matkat

Eikö kannattaisi jo pitää niitä lomia ja ilmoittaa, että sinua ei tavoita työpaikalta vähään aikaan? Valitse lomakohteeksi Peking – matka antaa mahdollisuuden tutustua yllättävän monipuoliseen kaupunkiin.

Peking – Lennot ja hotelli

Pitkään suunnitteilla olleista unelmamatkoista suunnittelemattomiin pikapyrähdyksiin – ebookers räätälöi mittatilaustyönä lentoliput, majoitukset ja retket sinun toiveittesi mukaisesti.

Säästät jopa 10 %, jos päätät tilata meiltä lennot ja majoituksen yhtenä pakettina.

Mikään ei taida olla parempaa kuin hyvin järjestetty loma. Suuressa kansainvälisessä tietokannassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja runsaat 500 000 majoituspaikkaa eri puolilla maailmaa, joten jännittävä pakomatka on lähempänä kuin uskotkaan.

Ehkä tämä auttaa päätöksenteossa: mikäli satut löytämään halvemman tarjouksen kahden vuorokauden sisällä matkapaketin varaamisesta, vastaamme tarjoukseen ja palautamme sinulle erotuksen.

Pakkaa matkatavarasi, sillä loma alkaa nyt! Me voimme auttaa sinua vapauttamaan sisäisen seikkailijasi – halusitpa sitten aavikon hiekoille tai vuoriston korkeuksiin, tai vaikkapa niiden väliin jääville rannoille. Varausehtoja sovelletaan.

Peking – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu suurin piirtein 11 700 000 henkilöä.

Etkö keksi, mistä aloittaisit tähän vertaansa vailla olevaan kohteeseen tutustumisen? Kiinan muuri ja Tiananmenin aukio ovat hyviä paikkoja päästä alkuun.

Beijing Shijingshanin huvipuisto tai Happy Valley Amusement Park tarjoavat hienot puitteet viettää hieno hetki koko perheen kanssa. Ovatko perheen pienimmät yhä täynnä energiaa? Jingshanin pöytätennispuisto ja Pekingin maailmapuisto ovat hyviä paikkoja purkaa ylimääräistä energiaa.

Pekingin akvaario ja Tai Ping Yangin vedenalaisen maailman näyttely ja niiden fantastiset vedenalaiset maailmat kutsuvat matkailijaa. Gongti Richinan vedenalainen maailma on täynnä lisää tutkimusretkiä vedenalaiseen maailmaan.

Tervetuloa katsomaan isoja ja pieniä eläimiä, joiden koti on Pekingin eläintarha tai Beijing Wildlife Park. Myös Pekingin-Badalingin eläintarha ja Yanqing Badalingin karhupuisto ovat paikkoja, joissa voit tutustua karvaisten ja höyhenpeitteisten ystäviemme maailmaan.

Niin kokeneet viherpeukalot kuin noviisitkin ilahtuvat saadessaan tietää alueen monimuotoisesta kasvien kirjosta. Pekingin kasvitieteellinen puutarha on hyvä paikka aloittaa kasvien tutkiminen. Täällä saat tilaisuuden rauhoittua kierrellessäsi värikkäiden kukkien keskellä. Kun olet valmis, Grand View Garden (puutarha) on myös paikka, jonka kasvien kirjo saa sinut haukkomaan henkeä. Jos kaipaat lisää kasvikokoelmia, Pekingin kiinalainen kulttuuripuutarha ja Kiinan lääkekasvitieteellinen puutarha ovat myös miellyttäviä paikkoja.

Istu alas nurmelle ja katsele pilvien kulkevan korkealla taivaalla jossakin kaupungin viheralueista, joita ovat esimerkiksi Beihai Park (puisto) ja Ditan-puisto. Lisäksi Jingshanin puisto ja Chaoyang Park ovat harkinnan arvoisia paikkoja nurmikolla kuljeskeluun ja rennon iltapäivän viettämiseen.

Lempeä aaltojen liplatus ja lintujen äänet kohteissa Pekingin taivaslampi ja Pekingin länsijärvi takaavat tunnelmallisen iltapäivän. Jos tavoitteenasi on nähdä kaikki alueen vesistöt, niin Shichahain järvipuisto on myös hyvä kohde, johon sinun kannattaa tutustua.

Peking tarjoaa monenlaisia luonnonsuojelualueita, joihin kuuluvat esimerkiksi Jiudaowanin kanjoni ja Olympialaispuisto. Pari muuta vierailun arvoista kohdetta ovat Xianqin luola ja Badachun puisto.

China Red Sandalwood Museum (museo) tai Kiinan Japanin-vastainen sotamuseo ovat juuri oikeita vierailukohteita, jos sää on sateinen. Tutustu kiinnostaviin näyttelyihin tai pelkästään hiljenny rauhoittavassa ympäristössä. Military Museum of the Chinese People's Revolution ja Kiinan vallankumouksen museo ovat myös mielenkiintoisia vierailukohteita museoita rakastaville.

Alueen museoiden, kuten Pekingin planetaario ja Kiinan tiede- ja tekniikkamuseo, hienot tieteellisten esineiden kokoelmat tarjoavat uusia näkökulmia. Jos haluat oppia vielä lisää tieteen kiehtovasta maailmasta, valitse vierailukohteeksi Sony Explora Sciencen tiedemuseo. Kysy, järjestetäänkö parhaillaan mitään vaihtuvia näyttelyitä.

Pekingin luonnontieteellinen museo ja Kiinan Minzu-yliopiston museo esittelevät kävijöille lukemattomia erilaisia luonnonhistoriaan ja kulttuurihistoriaan liittyviä näyttelyesineitä ja löydöksiä. Jos haluat tutkia monimuotoisen maailmamme aarteita tarkemminkin, muita hyviä käyntikohteita ovat Kiinan geologinen museo ja Kiinan kansallinen eläintieteellinen museo.

Taiteen ystävät saapuvat maailman kaikista kolkista tarkastelemaan alueen upeita kokoelmia, ja Kiinan kansallinen taidemuseo sekä Capital Museum (museo) ovatkin usein ensimmäiset vierailukohteet. Today Art Museum ja Green T. House Art Gallery (taidekeskus) tarjoavat lisää kirkasvärisiä asetelmia ja majesteetillisia veistoksia.

Hei kaikki historiaan hullaantuneet! Nyt on tilaisuus saada paljon lisää tietoa tämän alueen monipuolisesta menneisyydestä kohteissa China Museum of History (museo) ja Kiinan kansallismuseo. Songtangzhain museo ja Xu Beihongin museo ovat myös käynnin arvoisia, jos haluat saada paremman katsauksen entisaikaan.

Palatko suorastaan halusta saada tietää lisää historiallisista nähtävyyksistä? Kello- ja rumputornit ja Zhengyangmenin portti tutustuttavat sinut todella syvällisesti tämän seudun historiaan ja perinteeseen. Jos aikaa on, Zhongnanhai ja Hall of Supreme Harmony kannattaa nekin pitää mielessä.

Marco Polo Bridge ja 17 kaaren silta ovat vahvoina ja vakaina aina auttaneet ihmisiä kulkemaan kaupungissa virtaavan joen yli, joten vähin mitä voit tehdä, on vierailla katsomassa niitä. Eivätkä ne edes ole ainoita, sillä Jadevyösilta ja Danbi-silta ovat myöskin jököttäneet paikallaan jo kauan odottaen kärsivällisesti vierailuasi.

Kun Kielletty kaupunki ja Summer Palace rakennettiin, tuloksen haluttiin varmasti olevan näyttävä ja näin kävi. Kohteiden Old Summer Palace ja Pekingin työtätekevien kulttuuripalatsi kaunista teknistä toteutusta ei myöskään kannata unohtaa vierailulla.

Temple of Heaven (temppeli) ja Lama Temple (temppeli) tekevät vaikutuksen rauhallisella ilmapiirillään, vaikka et olisikaan kiinnostunut uskonnollisista paikoista. Haluatko tutustua paremmin matkakohteesi hengelliseen puoleen? Silloin kohteeksi kannattaa valita Houhain puisto ja Temple of Confucius (temppeli).

On parempi miettiä omaa elämäänsä ja todeta tehneensä jotain mielenkiintoista sen sijaan, että harmittelee jotain jääneen tekemättä. Joten kun kerran olet täällä, saattaa olla hyvä idea tutustua myös joihinkin suhteellisen tuntemattomiin nähtävyyksiin, kuten 798 Space ja Qiaobon talviurheilukeskus. Keisarillinen makasiini ja 798-taidealue ovat myös paikkoja, joista löytyy kiinnostavaa tekemistä.

Peking – Hotellit

Koska olet menossa pääkaupunkiin, ei ihanteellisen majoituksen varmistamisen pitäisi olla kovin vaikeaa. ebookersin hotellioppaassa onkin yli 1 110 majoitusliikettä.

Väittääkö joku, että hyvästä palvelusta tulisi aina maksaa suuria summia? Super 8 Hotel Guozhan - Beijing ja Kai Xi Hotel Apartment mahdollistavat rentoutumisen mukavassa ympäristössä houkuttelevaan hintaan. Jos kuitenkin olet matkailija, joka haluaa nauttia luksuksesta ja laadukkaasta palvelusta maailmalla matkustaessaan, Park Hyatt Beijing tai Shangri-La China World Summit Wing, Beijing vastaa varmasti toiveitasi.

Jos lomailet alueella vain muutaman yön, miksi et oleskelisi kätevän lähellä päänähtävyyksiä, joihin kuuluu muun muassa Tiananmenin aukio? The Imperial Mansion, Beijing Marriott Executive Apartments (johon on matkaa 0,6 km) ja Raffles Beijing Hotel (johon kertyy matkaa 0,6 km) sijaitsevat niin lähellä tätä kuuluisaa nähtävyyttä kuin mahdollista.

Parhaat aktiviteetit kohteeseen Peking

Katso kaikki 13 aktiviteettia kohteessa Peking
Kartta

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Peking:

Näytä kaikki 1 610 majoitusliikettä kohteessa Peking
Shangri-La China World Summit Wing, Beijing

Shangri-La China World Summit Wing, Beijing

No.1 Jianguomenwai Avenue, Beijing
  5.0 kautta 5.0
   
   

  Silk Street Market (ostoskeskus) ja CCTV Headquarters sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Tiananmenin aukio ja Wangfujing-katu ovat ...

  Shangri-La Hotel, Beijing

  Shangri-La Hotel, Beijing

  29 Zizhuyuan Road, Beijing
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (1 arvostelua)

   Pekingin yliopisto (vieraat kielet) on 2,6 kilometrin ja Pekingin akvaario on 4,2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Pekingin eläintarha ja Pekingin ...

   Shangri-La Hotel, Beijing132 €

   Shangri-La Hotel, Beijing132 €
   Grand Hyatt Beijing

   Grand Hyatt Beijing

   1 East Chang An Avenue, Beijing
    5.0 kautta 5.0
     
     

    Wangfujing-katu, Tiananmenin aukio ja Oriental Plazan ostoskeskus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kiinan kansallismuseo ...

    Grand Hyatt Beijing147 €

    Grand Hyatt Beijing147 €
    Novotel Beijing Xin Qiao

    Novotel Beijing Xin Qiao

    1 Chong Wen Men Xi Da Jie, Beijing
     4.0 kautta 5.0
      
      
     3,7/5 (10 arvostelua)

     Dongcheng Dongjiaominin katu, Beijing New Worldin ostoskeskus ja Pekingin Shengmi E'erin katolinen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle ...

     Novotel Beijing Xin Qiao64 €

     Novotel Beijing Xin Qiao64 €
     Kerry Hotel, Beijing

     Kerry Hotel, Beijing

     1 Guang Hua Road, Beijing
      5.0 kautta 5.0
       
       
      5,0/5 (1 arvostelua)

      Silk Street Market (ostoskeskus) ja CCTV Headquarters sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Wangfujing-katu ...

      Kerry Hotel, Beijing147 €

      Kerry Hotel, Beijing147 €
      Prime Hotel Beijing Wangfujing

      Prime Hotel Beijing Wangfujing

      No.2 Wangfujing Main Street, Beijing
       4.5 kautta 5.0
        
        
       4,1/5 (16 arvostelua)

       St. Joseph's Cathedral (katedraali) ja Wangfujing-katu sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Tiananmenin aukio ja Beihai-puisto ovat ...

       Prime Hotel Beijing Wangfujing65 €

       Prime Hotel Beijing Wangfujing65 €
       Hyatt Regency Beijing Wangjing

       Hyatt Regency Beijing Wangjing

       8 Guangshun South Street, Beijing
        4.0 kautta 5.0
         
         

        China Culture Center, Yonghen temppeli ja Pekingin kansainvälinen kokouskeskus ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Ditan-puisto ja Kiinan kansallinen ...

        Hyatt Regency Beijing Wangjing103 €

        Hyatt Regency Beijing Wangjing103 €
        Shangri-La's China World Hotel, Beijing

        Shangri-La's China World Hotel, Beijing

        1 Jian Guo Men Wai Avenue, Beijing
         5.0 kautta 5.0
          
          
         5,0/5 (1 arvostelua)

         Silk Street Market (ostoskeskus) ja CCTV Headquarters sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Tiananmenin aukio ja Wangfujing-katu ovat ...

         Crowne Plaza Beijing International Airport

         Crowne Plaza Beijing International Airport

         No 60 Fuqian 1 Street, Beijing
          4.5 kautta 5.0
           
           
          3,8/5 (4 arvostelua)

          Kiinan uusi kansainvälinen messukeskus on 2,4 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. China International ...

          Crowne Plaza Beijing International Airport100 €

          Crowne Plaza Beijing International Airport100 €
          The Westin Beijing Financial Street

          The Westin Beijing Financial Street

          9C Financial Street, XiCheng District, Beijing
           5.0 kautta 5.0
            
            

           Beijing Financial Street on 0,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Tiananmenin aukio ja Beihai-puisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Great Hall ...

           The Westin Beijing Financial Street121 €

           The Westin Beijing Financial Street121 €