Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Varatuimmat hotellit Pärnu

62 €
Strand Spa & Conference Hotel

Strand Spa & Conference Hotel

4.0 kautta 5.0 Tammsaare pst 35, Pärnu
Strand Spa & Conference Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pärnun ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 187 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
74 €
Estonia Resort Hotel & Spa

Estonia Resort Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 A.H. Tammsaare pst. 4a/6, Pärnu
Estonia Resort Hotel & Spa on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chaplin-keskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 106 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
53 €
Tervis Medical Spa Hotel

Tervis Medical Spa Hotel

3.5 kautta 5.0 Seedri 6, Pärnu
Tervis Medical Spa Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chaplin-keskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 257 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
82 €
Hedon SPA & Hotel

Hedon SPA & Hotel

4.0 kautta 5.0 Ranna puiestee 1, Pärnu
Hedon SPA & Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pärnun ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 sisäuima-allasta. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 72 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
52 €
Viiking Spa Hotel

Viiking Spa Hotel

3.0 kautta 5.0 Sadama 15, Pärnu, Estonia
Viiking Spa Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Katariinan kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden hotellissa on 154 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
65 €
Tervise Paradiis Spa Hotel & Water Park

Tervise Paradiis Spa Hotel & Water Park

3.5 kautta 5.0 Side 14, Pärnu
Tervise Paradiis Spa Hotel & Water Park sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pärnun ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 122 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
42 €
Hotell Tammsaare

Hotell Tammsaare

3.0 kautta 5.0 Tammsaare 24-B, Pärnu
Hotell Tammsaare on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pärnun ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 23 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
75 €
Rannahotell

Rannahotell

3.5 kautta 5.0 Ranna pst 5, Pärnu
Rannahotell on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pärnun ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1937 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 55 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
45 €
Koidulapark Hotell

Koidulapark Hotell

2.0 kautta 5.0 Kuninga 38, Pärnu
Koidulapark Hotell sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eliisabet's Church. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 39 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kaapelikanavat ja tallelokeron.
49 €
Estonia Medical Spa & Hotel

Estonia Medical Spa & Hotel

3.0 kautta 5.0 Pärna 12 / Sääse 7, Pärnu
Estonia Medical Spa & Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chaplin-keskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 180 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
58 €
Kurgo Villa Hotel

Kurgo Villa Hotel

3.5 kautta 5.0 Papli 13, Pärnu
Kurgo Villa Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pärnun ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 27 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
52 €
Villa Wesset

Villa Wesset

3.0 kautta 5.0 Supeluse 26, Pärnu
Villa Wesset on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chaplin-keskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 36 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
85 €
Ammende Villa

Ammende Villa

4.0 kautta 5.0 Mere Pst 7, Pärnu
Ammende Villa on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chaplin-keskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1905 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 19 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
54 €
Pärnu Hotel

Pärnu Hotel

3.5 kautta 5.0 Rüütli 44, Pärnu
Pärnu Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pärnun museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 80 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
40 €
Villa Tennis

Villa Tennis

3.0 kautta 5.0 39 A. H. Tammsaare puiestee, Pärnu
Villa Tennis sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pärnun ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja jääkaapin.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Pärnu

Näytä kaikki

Kohteen Pärnu hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Pärnu? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 19 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Pärnu löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pärnu


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Pärnu, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Pärnu niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotell Astra
 • Villa Artis
 • Ammende Villa

Nämä kohteen Pärnu majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Estonia Resort Hotel & Spa
 • Hostel Aare
 • Strand Spa & Conference Hotel

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Pärnu pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hedon SPA & Hotel
 • Strand Spa & Conference Hotel
 • Estonia Medical Spa & Hotel

Kohteeseen Pärnu tutustuminen


Pärnu on tunnettu rannoistaan ja kylpylöistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Pärnu ja sen lähellä kuuluu:

 • Katariinan kirkko
 • Pärnun museo
 • Chaplin-keskus
 • Pärnun ranta

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Pärnu?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Pärnu, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja kesäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Pärnu, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Syyskuu ja huhtikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 5°C ja öisin -6°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 370 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 21°C päivisin ja -1°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 430 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 22°C ja öisin 7°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 496 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 12°C ja -5°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 442 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Pärnu on 1738 cm.

Viimeksi varatut hotellit Pärnu

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.