Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Ishigaki – Matkat

Oletko kiinnostunut enemmän rennoista laiskottelulomista vai sukellatko päätä pahkaa uusiin seikkailuihin? Kumpikin käy: ebookers auttaa sinua järjestelyissä ja varmistaa, että matka kohteeseen Ishigaki tulee olemaan ikimuistoinen.

Ishigaki – Matkat

Kaupunki sijaitsee laajemmalla alueella nimeltä Okinawa, jonka väestöstä suunnilleen 45 000 asuu vakituisesti kaupugin alueella.

Valtion pääkaupunki Tokio sijaitsee 1 950 km koilliseen kohteesta Ishigaki. Kohaman saari sitä vastoin löytyy lähempää: sinne pääsee matkaamalla 30 km lounaaseen päin.

Loma ei ole kunnon loma, jos siihen ei kuulu retkeä meren rannalle! Kokoa siis matkaseurueesi yhteen, pakkaa mukaan frisbee ja vietä hauska päivä kohteissa Yoneharan ranta ja Kabira Bayn ranta. Jos et saanut meren kuohuista vielä tarpeeksesi, myös Sukujin ranta ja Shirahon ranta ovat hyviä käyntikohteita.

Haluatko löytää paikan, jossa voisit rentouttaa mielesi? Täältä löytyy runsaasti luonnonpuistoja ja -suojelualueita, jotka sopivat juuri tätä tarkoitusta varten. Nauti puhtaasta ilmasta ja virkistävästä ympäristöstä kohteissa Banna-puisto ja Kabiran puisto. Jos kaipaat vielä lisää aikaa luonnon helmassa, ota suunnaksesi Ishigakin saaren kalkkikiviluola tai Hirakubozakin niemi.

Awamori-museo tarjoaa paljon mielenkiintoista tutkittavaa.

Tamatorizakin observatorio tarjoaa mahdollisuuden kuulla tieteen viimeisimmistä keksinnöistä. Tieteen maailmalla on paljon muutakin annettavaa. Ota suunnaksi esimerkiksi Ishigakijima- astronominen observatorio, josta löytyy paljon lisää mielenkiintoista tutkittavaa.

Nauti ja tutki kohteen Yaeyama-museo esineitä ja tietoa täynnä olevia kokoelmia, jotka kertovat tarinaa tältä seudulta.

Ishigaki Yaiman kylä ja Miyara Dunchi on hyvä myös muistaa kirjata kalenteriin, kun palat halusta tutustua omakohtaisesti kaupungin historiallisiin paikkoihin. Jos olet kiinnostunut jatkamaan, käy vielä kohteessa Nobumoto Ōhama -muistohalli.

Fusaki Kannon-do -temppeli ja Torin-ji-temppeli ovat historiallisesti merkittäviä pyhäkköjä, joissa voit seurata paikallisten uskonnon harjoittamista tai hiljentyä omien ajatustesi kanssa.

Lukemattomia merenkulkijoita myrskyisten aaltojen halki opastanut Kannonzakin majakka on vankkumattomana seisova rakennelma, jota on vaikea olla huomaamatta.

Muistomerkit voivat olla minkä tahansa kokoisia ja muotoisia, ja ne paljastavat usein paljon paikkakuntansa historiasta. Tojinbaka on pystytetty muistuttamaan alueen menneistä tapahtumista, joten pysähdy sen luokse ja tutustu tarkemmin sen symboliikkaan.

Ishigaki – Hotellit

Silloin kun saatavilla on vain 2 majoitusliikettä, fiksu lomailija ymmärtää valita majoituksen hyvissä ajoin. Muista ebookersin matkaopas heti, kun tiedät matkapäiväsi. Sieltä löydät kaikki pienimmätkin yksityiskohdat.

Onko sinulla valinnanvaikeuksia? JUSANDI ja Nagura Village ovat kummatkin todella hyviä: ne tarjoavat matkaajille ammattitaitoista palvelua ja levolliset yöunet.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ishigaki

Näytä kaikki 158 majoitusliikettä kohteessa Ishigaki
Hotel WBF PORTO Ishigakijima

Hotel WBF PORTO Ishigakijima

Tonoshiro 86, Ishigaki, Okinawa
  3.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (1 arvostelua)

  Hotel WBF PORTO Ishigakijima on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ishigakin ...

  Hotel WBF PORTO Ishigakijima48 €

  Hotel WBF PORTO Ishigakijima48 €
  InterContinental ANA Ishigaki Resort

  InterContinental ANA Ishigaki Resort

  354-1 Maesato, Ishigaki, Okinawa-ken
   4.5 kautta 5.0
    
    

   InterContinental ANA Ishigaki Resort on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Maezaton ranta. Majoitusliike ...

   InterContinental ANA Ishigaki Resort113 €

   InterContinental ANA Ishigaki Resort113 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.