Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Chiang Mai

35 €
Dusit Princess Chiang Mai

Dusit Princess Chiang Mai

4.0 kautta 5.0 112 Chang Klan Road, Chiang Mai, Chiang Mai
Dusit Princess Chiang Mai on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chiang Mai-yöbasaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 198 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
133 €
Shangri-La Hotel Chiang Mai

Shangri-La Hotel Chiang Mai

5.0 kautta 5.0 89/8 Chang Klan Road, Chiang Mai, Chiang Mai
Shangri-La Hotel Chiang Mai on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chiang Mai-yöbasaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 277 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
23 €
Lanna Oriental Hotel

Lanna Oriental Hotel

3.5 kautta 5.0 Singharat Rd. 7, T. Sriphum A.Muang, Chiang Mai, Chiang Mai
Lanna Oriental Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chiang Main yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 35 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
18 €
Mercure Chiang Mai

Mercure Chiang Mai

3.5 kautta 5.0 183 Chanpuak Road, Sri Poom, Muang District, Chiang Mai, Chiang Mai
Mercure Chiang Mai on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Chiang Mai Rajabhatin yliopisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 159 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
68 €
Mövenpick Suriwongse Hotel Chiang Mai

Mövenpick Suriwongse Hotel Chiang Mai

4.0 kautta 5.0 110 Changklan Road, A. Muang, Chiang Mai, Chiang Mai
Mövenpick Suriwongse Hotel Chiang Mai on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Chiang Mai-yöbasaari on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 262 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
53 €
dusitD2 Chiang Mai

dusitD2 Chiang Mai

5.0 kautta 5.0 100 Chang Klan Road, Amphur Muang, Chiang Mai, Chiang Mai
DusitD2 Chiang Mai on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Chiang Mai-yöbasaari on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 130 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
36 €
Holiday Inn Chiangmai

Holiday Inn Chiangmai

4.0 kautta 5.0 318/1 Chiang Mai-Lamphun Road, Tumbol Wat Kate, Chiang Mai, Chiang Mai
Holiday Inn Chiangmai on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Riverside. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 526 huonetta 25 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
90 €
Phra Singh Village

Phra Singh Village

4.5 kautta 5.0 5 Ratchamanka Alley 8, Chiang Mai, Chiang Mai
Phra Singh Village on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chiang Main yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 43 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
40 €
Duangtawan Hotel Chiang Mai

Duangtawan Hotel Chiang Mai

4.0 kautta 5.0 132 Loy Kroh, Chang-Klan, Muang, Chiang Mai, Chiang Mai
Duangtawan Hotel Chiang Mai on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chiang Mai-yöbasaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 512 huonetta 24 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
27 €
ibis Styles Chiang Mai

ibis Styles Chiang Mai

3.0 kautta 5.0 7 9 Moo 1 Kanklong, Cholprathan Rd, Chiang Mai, Chiang Mai
Ibis Styles Chiang Mai on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chiang Main yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 208 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Chiang Mai

Katso kaikki kohteen Chiang Mai vuokra-autot

Chiang Mai – Matkat

Chiang Mai on täynnä koettavaa. Siellä voit tutustua kaupungin toisiin kasvoihin. Kaupungissa on niin valtavasti tekemistä ja näkemistä, että on helppo ymmärtää, miksi 200 000 ihmistä haluaa kutsua sitä kodikseen. Tuletko lentäen? Sen jälkeen, kun olet laskeutunut ja poiminut matkatavarasi, matkaa on jäljellä vielä 4 km lentokentältä lounaaseen, ennen kuin pääset hotelliisi. Itse Chiang Mai sijaitsee 0,1 km etelään kaupungin sydämestä.

Chiang Mai – Lennot ja hotelli

Voisiko Chiang Mai olla ihanteellinen pakopaikka sinulle ja seuralaisillesi? Ebookers-tiimi haluaa tehdä matkahaaveistasi totta.

Tykkäät takuulla jopa 7.7%^:n eduista, kun ostat sekä lennot että hotellit palvelumme kautta.

Kattavaan valikoimaamme kuuluu yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituspaikkaa, joiden joukossa riittää valinnanvaraa, kaipasitpa sitten mitä tahansa.

Pakkaa matkalaukkusi, sillä nyt on aika lähteä matkaan! Me voimme auttaa sinua vapauttamaan sisäisen seikkailijasi – kaipasitpa sitten aavikon paahteeseen tai lumisille vuorille, tai vaikkapa niiden väliin jääviin rantakohteisiin.

Varausehtoja sovelletaan.

Chiang Mai – Matkat

Chiang Mai on nähtävyyksistä kiinnostuneen unelmapaikka. Useimmat kaupungin nähtävyyksistä, kuten Wat Phrathat Doi Suthep ja Chiang Main kansallismuseo, ovat lähellä tätä kaupunginosaa. Näkemisen arvoiset kohteet Chiang Mai City Arts & Cultural Center (taide- ja kulttuurikeskus) ja Chiang Main eläintarha sijaitsevat myös lähietäisyydellä. Harkitse täällä ollessasi myös vierailua muissa kaupunginosissa kokeaksesi mitä muuta Chiang Main provinssi tarjoaa. Thapae ja Chang Moi ovat kauniita alueita, jotka eivät sijaitse liian kaukana.

Kaupungin keskusta on niin täynnä vaikuttavia nähtävyyksiä, että nähtävyyslistasi saattaa tulla todella pitkäksi. Wat Chiang Man (temppeli) on vain yksi näkemisen arvoisista kohteista.

Elephant Parade House, Old Chiang Mai Cultural Center ja Suvannabhumi Art Gallery ovat näkemisen arvoisia, jos kulttuuri kiinnostaa sinua. Näitä kohteita ei voi muuta kuin suositella.

Jokainen ostoskokemus on omanlaisensa. Chiang Mai-yöbasaari, Warorot-markkinat, Kad Suan Kaew -ostoskeskus ja Ton Payomin markkinat kannattaa käydä kokeilemassa, olitpa sitten hakemassa jotain erityistä tai vasta virittäytymässä tunnelmaan.

Iron Bridge (silta), Wiang Kum Kam, Tha Phae Gate (portti) ja Heimomuseo tarjoavat puolestaan tietoa alueen historiasta.

Uskonnolliset paikat kuten Wat Chedi Luang, Wat Phra Singh, Wat Suan Dok ja Wat Umong tarjoavat laajemman ymmärryksen alueen uskonollisesta elämästä. Voit rentoutua niiden rauhallisessa ilmapiirissä ja antaa itsellesi aikaa mietiskellä.

Ennen lomapäiviä kannattaa kerrata huutokuorolle tyypillisiä iskulauseita ja lämmitellä hieman äänijänteitä: 700th Anniversary Stadium tarjoaa tilaisuuden seurata TTM Customs F.C. -seuraa ja Chiangmai F.C. -seuraa tositoimissa ja liittyä kannustusjoukkoihin paikan päällä.

Chiang Mai – Hotellit

Varmista sopivin majoitus ilman huolen häivää. Valittavanasi on yli 630 ebookersin sivuston tarjoamaa majoitusliikettä, joten valinnanvaraa riittää.

Oli toiveissasi sitten yksinkertainen huone tai täyden palvelun sviitti, tästä paikasta löydät sinulla sopivan majoitusvaihtoehdon. Viva Chiang Mai (35/6 Moo 5 Ruksa 6, Suthep, Muang) ja Dozy House (2/1 Singharaj Road, Soi 2, Sriphum) tarjoavat mukavat puitteet reiluun hintaan. Ehkä toiveissasi kuitenkin on viettää lomasi nauttien lisäpalveluista ja luksuksesta? Mieltä ja ruumista rentouttavat lomapäivät odottavat kulman takana, jos varaat huoneen majoitusliikkeestä The Dhara Dhevi Chiang Mai tai 137 Pillars House.

Mikäli aiot etsiä huoneen samalta alueelta, jossa myös Chiang Main kansallismuseo sijaitsee, Ruen Come In ja Burapa Boutique Hotel löytyvät kumpikin sen lähikortteleista.

Löydä halvat matkat kohteeseen Chiang Mai

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Chiang Mai. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Chiang Mai lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Chiang Mai?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Chiang Mai maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Chiang Mai itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Chiang Mai ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Chiang Mai matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Chiang Mai löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Chiang Mai?

Kohteen Chiang Mai suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Chiang Mai halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Chiang Mai

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Chiang Mai

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.