Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Kioto alkaen 494 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Kioto

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Kioto olivat annetulla aikavälillä 494 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 736 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

pe 25.3.
HEL
Helsinki
KIX
Osaka
494 €
KLM
su 6.6.
HEL
Helsinki
ITM
Osaka
498 €
Qatar Airways
su 6.6.
HEL
Helsinki
KIX
Osaka
499 €
Qatar Airways
pe 1.4.
HEL
Helsinki
ITM
Osaka
518 €
Qatar Airways
su 6.6.
HEL
Helsinki
ITM
Osaka
565 €
Qatar Airways
pe 25.3.
HEL
Helsinki
KIX
Osaka
626 €
Air France
la 5.6.
HEL
Helsinki
KIX
Osaka
687 €
Turkish Airlines
to 3.6. - to 17.6.
HEL
Helsinki
KIX
Osaka
736 €
KLM
ma 7.6. - to 17.6.
HEL
Helsinki
KIX
Osaka
738 €
Air France
to 3.6. - pe 18.6.
HEL
Helsinki
KIX
Osaka
739 €
KLM
ma 7.6. - pe 18.6.
HEL
Helsinki
KIX
Osaka
740 €
Air France
la 5.6. - su 20.6.
HEL
Helsinki
KIX
Osaka
752 €
KLM
su 6.6. - ma 21.6.
HEL
Helsinki
ITM
Osaka
833 €
British Airways
ke 2.6. - pe 18.6.
HEL
Helsinki
KIX
Osaka
849 €
Japan Airlines

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Kioto?

✔️ Lennot kohteeseen Kioto maksavat yleensä 736 €–849 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Kioto, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 494 €. Halpaa lentoa kohteeseen Kioto etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että kesäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Kioto?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Kioto on maaliskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Kioto?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Kioto helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Kioto saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Kioto?

✔️ Voit muuttaa kohteen Kioto lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Kioto?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Kioto helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Kioto lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Kioto, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on KLM, Qatar Airways, Air France, Turkish Airlines, British Airways, Japan Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Kioto Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi OSA
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt KLM, Qatar Airways, Air France, Turkish Airlines, British Airways, Japan Airlines
Halvin lento 736 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Kioto?

KLM, Qatar Airways, Air France, Turkish Airlines, British Airways, Japan Airlines

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.