Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Jokohama – Matkat

Jos olet valmis jättämään työt vähäksi aikaa, varaa loma uuteen kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Jokohama – matkat sinne järjestyvät helposti, kun kaikki tiedot ovat helposti saatavilla ja apunasi on ebookers!

Jokohama – Lennot ja hotelli

Voisiko Jokohama olla unelmiesi täyttymys? Viikkojen mittaisista reissuista aina yhden päivän taukoihin – ebookers on lomailun mestari.

Varaamalla lentoliput ja majoituksen yhdessä saat alennusta parhaimmillaan jopa 9.6%^.

Jos teet varauksen meidän kauttamme, edessäsi on uskomattomia seikkailuja, Kansainvälinen tietokantamme kattaa yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä yli 500 000 majoituspaikkaa. Jos haaveidesi lomakohde on olemassa, me viemme sinut sinne.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman hinnan jossakin muualla 48 tunnin kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme tarjousten välisen erotuksen tilillesi. Nyt ei ole enää mitään syytä jäädä kotiin jahkailemaan.

On tullut aika toteuttaa elinikäiset unelmat. Kaipasitpa sitten lumisiin maisemiin tai paahtaville hiekoille, me autamme sinua herättämään sisäisen seikkailijasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Jokohama – Matkat

Tällä alueella asuu suurin piirtein 3 600 000 henkeä.

Jokohama sijaitsee 15 km:n etäisyydellä naapurikaupungista, joka on Kamakura, ja 30 km:n matkan päässä pääkaupungista (Tokio).

Yokohama Cosmo World (teemapuisto) tai Hakkeijima Sea Paradise (huvipuisto) tarjoavat upean mahdollisuuden viettää perheen yhteistä laatuaikaa. Anpanmanin museo ja Yomiuriland voisivat olla seuraavia retkikohteita, jos lapset jaksavat vielä seikkailla.

Lähde seikkailemaan vedenalaiseen maailmaan ja tapaa kiinnostavia otuksia, joiden koti on Enoshiman akvaario. Ja mikä parasta, sinun ei edes tarvitse riisua vaatteitasi!

Tule katsomaan isoja ja pieniä otuksia, joiden koti on Nogeyaman eläintarha tai Zoorasia Yokohama Zoological Gardens (eläinpuisto). Myös Makigahara- lasten eläintarha ja Kanazawan eläintarha ovat paikkoja, joissa voit tutustua maailman jännittävimpiin villieläimiin.

Tällä seudulla kasvien suojelu otetaan tosissaan, joten täällä on valtavasti paikkoja, joihin voit mennä tutkimaan perusteellisesti sekä paikallisesta että kansainvälisestä ympäristöstä peräisin olevia kasvilajeja. Sankei-enin puisto ja Kanagawa Prefectural Ofuna Botanical Garden (puutarha) kauniine puutarhoineen ovat retkikohteita, joita ei pidä jättää väliin. Enoshima Samueru Kokkingu En ja Kana-puutarha ovat myös täynnä uskomattomia kasveja, joita omistautuneimmat viherpeukalot osaavat arvostaa.

Istahda nurmikolle ja katsele ohi kiitäviä pilviä jossakin kaupungin viheralueista, joita ovat muun muassa Yamashitan puisto ja Kishine Park (puisto). Lisäksi Mitsuiken puisto ja Nagahama-puisto ovat harkinnan arvoisia paikkoja nurmelle istahtamiseen ja rennon iltapäivän viettämiseen.

Haaveissa laiska päivä meren rannalla? Nauti suolaisesta meri-ilmasta ja kasta varpaasi veteen kohteissa Yuigahama ja Shichirigahama. Zaimokuza Beach (ranta) on toinen suosittu ranta, johon kannattaa myös tutustua.

Jokohama ja sen tunnetuimmat nähtävyydet, parhaat ostospaikat ja aukiot ovat sinulle varmaan jo tuttuja, mutta muista myös, että ympäröivän alueen loistava luonto on myös tutustumisen arvoinen. Inamuragasakin ranta ja Shakado Kiritoshi ovat kaksi kohdetta, jotka sinun kannattaa pitää mielessä. Jos sinusta tuntuu siltä, että näissä ei ollut vielä tarpeeksi, Enoshima Iwaya -luolat ja Nojman puisto ovat kaksi muuta kohdetta, joissa kannattaa vierailla.

Jos haluat tutustua uusiin asioihin tai vaihtoehtoisesti viettää sateisen päivän sisätiloissa, valitse kohteeksi Shin-Yokohama Raumen -museo ja Cupnoodles Museum (museo). Vieraile kohteessa ryhmän mukana tai tutustu näyttelyihin itseksesi. Kaipaatko lisää vaihtoehtoja? Valitse kohteeksi myös Kamakuran kirjallisuusmuseo ja Jokohaman raitiovaunumuseo.

Laivoilla on ollut merkittävä rooli monien maiden kehityksessä. Valitse vierailukohteeksi Yokohaman satamamuseo, ja näe miten rohkeat merenkävijät ovat vaikuttaneet seudun kehitykseen. NYK-merimuseo ja Kaijō hoan shiryōkan Yokohama-kan tarjoavat lisätietoa alueen merenkulun historiasta.

Alueen museoiden, kuten Mitsubishi Minatomirai -teollisuusmuseo ja Toshiba-tiedemuseo, hienot tieteellisten esineiden näyttelyt tarjoavat uusia näkökulmia. Jos haluat oppia vielä lisää tieteen kiehtovasta maailmasta, valitse vierailukohteeksi Maapallon tiedemuseo. Kysy, järjestetäänkö parhaillaan mitään vaihtuvia näyttelyitä.

Vaikka paikka on täynnä hienoja taidekokoelmia, Jokohaman taidemuseo ja Kanagawan prefektuurin Kanazawa Bunko -museo pitävät silti pintansa ja loistavat kirkkaimmin. Myös Kamakuran kansallisaarteiden museo ja Nykytaiteen museo, Kamakura ja Hayama sekä niiden taidekokoelmat on hyvä käydä läpi.

Hei kaikki historiaan hullaantuneet! Nyt on tilaisuus opiskella lisää tämän seudun monivivahteisesta menneisyydestä kohteissa Japanilainen talomuseo ja Yokohaman historia-arkistot. Jokohaman historiamuseo ja Hasseiden-museo tarjoavat mahdollisuuden tutustua aivan ainutlaatuisiin näyttelyihin, joiden myötä historia herää uudelleen eloon.

Pääset kurkistamaan syvälle menneisiin aikohin kohteessa Red Brick Warehouse (historiallinen rakennus) tai Nihon Minka-En. Open-Air Folk House Museum (museo) ja Takeshi Kaikō -muistohalli ovat nekin tutkimisen arvoisia.

Vaikka et olisikaan kiinnostunut hengellisistä asioista, Kawasaki Daishi ja Suuri Buddha tarjoavat paikan, jossa voit hiljentyä hetkeksi. Ota selvää, järjestetäänkö kohteissa Engakuji ja Kotokuinin temppeli kierroksia oppaan johdolla.

Älä vielä kirjaudu ulos hotellista, sillä täältä ei tekeminen lopu kesken. Ovatko Snova Mizonokuchi ja Snova Shinyokohama sinulta vielä näkemättä? Kamakuran kaupunginkirjasto ja Higashiogijima Higashi -puisto ovat paikkoja, joissa kannattaa käydä.

Jokohama – Hotellit

ebookersin laajasta valikoimasta varmistat majoituksen takuulla ilman ongelmia. Juuri tälläkin hetkellä ebookersin matkaoppaassa on saatavilla yli 52 majoitusliikettä.

Monien vierailijoiden luottamuksen ansainneet vaihtoehdot, kuten InterContinental Yokohama Grand ja Yokohama Bay Sheraton Hotel & Towers, tekevät sopivan yöpymispaikan valinnasta nopeaa ja helppoa.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Jokohama

Katso kaikki 16 aktiviteettia kohteessa Jokohama

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Jokohama

Näytä kaikki 507 majoitusliikettä kohteessa Jokohama
APA HOTEL&RESORT (YOKOHAMA BAY TOWER)

APA HOTEL&RESORT (YOKOHAMA BAY TOWER)

5-25-3 Kaigandori, Naka, Yokohama, Kanagawa
  3.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (1 arvostelua)

  APA HOTEL&RESORT (YOKOHAMA BAY TOWER) on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

  APA HOTEL&RESORT (YOKOHAMA BAY TOWER)44 €

  APA HOTEL&RESORT (YOKOHAMA BAY TOWER)44 €
  InterContinental Yokohama Grand

  InterContinental Yokohama Grand

  1-1-1 Minatomirai, Nishi-Ku, Yokohama, Kanagawa-ken
   4.5 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (3 arvostelua)

   InterContinental Yokohama Grand on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. ...

   InterContinental Yokohama Grand105 €

   InterContinental Yokohama Grand105 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.