Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Jokohama

57 €
Sakuragicho Washington Hotel

Sakuragicho Washington Hotel

3.0 kautta 5.0 1-101-1 Sakuragi-cho, Naka-ku, Yokohama, Kanagawa-ken
Sakuragicho Washington Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 553 huonetta 24 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
103 €
InterContinental Yokohama Grand

InterContinental Yokohama Grand

4.5 kautta 5.0 1-1-1 Minatomirai, Nishi-Ku, Yokohama, Kanagawa-ken
InterContinental Yokohama Grand on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 6 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 594 huonetta 31 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
172 €
Hyatt Regency Yokohama

Hyatt Regency Yokohama

4.0 kautta 5.0 280-2 Yamashitacho, Naka Ward, Yokohama, Kanagawa
Hyatt Regency Yokohama sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 315 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
133 €
The Yokohama Bay Hotel Tokyu

The Yokohama Bay Hotel Tokyu

4.5 kautta 5.0 2-3-7 Minatomirai, Nishi-ku, Yokohama, Kanagawa-ken
The Yokohama Bay Hotel Tokyu on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 480 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
35 €
Hotel Vista Premio Yokohama Minatomirai

Hotel Vista Premio Yokohama Minatomirai

3.5 kautta 5.0 6-3-4 Minatomirai, Nishi-ku, Yokohama, Kanagawa
Hotel Vista Premio Yokohama Minatomirai on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 232 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
24 €
Hotel Plumm

Hotel Plumm

3.0 kautta 5.0 2-9-1 Kitasaiwai Nishi-Ku, Yokohama, Kanagawa-ken
Hotel Plumm on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Anpanmanin museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kahvila. Tässä 3 tähden hotellissa on 153 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
195 €
Yokohama Bay Sheraton Hotel & Towers

Yokohama Bay Sheraton Hotel & Towers

4.0 kautta 5.0 1-3-23 Kitasaiwai, Nishi-ku, Yokohama, Kanagawa-ken
Yokohama Bay Sheraton Hotel & Towers on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Jokohaman taidemuseo on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 7 ravintolaa ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 348 huonetta 28 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
115 €
Yokohama Royal Park Hotel

Yokohama Royal Park Hotel

4.5 kautta 5.0 2-2-1-3, Minatomirai, Nishi, Yokohama
Yokohama Royal Park Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 603 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
57 €
Shin Yokohama Prince Hotel

Shin Yokohama Prince Hotel

3.5 kautta 5.0 3-4 Shin Yokohama, Kohoku-ku, Yokohama, Kanagawa-ken
Shin Yokohama Prince Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Yokohama Arena (areena) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 876 huonetta 42 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
44 €
HOTEL THE KNOT YOKOHAMA

HOTEL THE KNOT YOKOHAMA

3.0 kautta 5.0 Nanko 2-16-28 Nishi-ku, Yokohama, Kanagawa-ken
HOTEL THE KNOT YOKOHAMA on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Anpanmanin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 145 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
27 €
Hotel Wing International Yokohama-Kannai

Hotel Wing International Yokohama-Kannai

3.0 kautta 5.0 1-2 Furo-cho, Naka-ku, Yokohama, Kanagawa-ken
Hotel Wing International Yokohama-Kannai on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 164 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
61 €
Richmond Hotel Yokohama Ekimae

Richmond Hotel Yokohama Ekimae

3.0 kautta 5.0 2-13-7 Tsuruya-cho, Yokohama, Kanagawa
Richmond Hotel Yokohama Ekimae on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Anpanmanin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 194 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
60 €
Shin Yokohama Kokusai Hotel

Shin Yokohama Kokusai Hotel

3.5 kautta 5.0 3-18-1, Shin-yokohama, Kohoku-ku, Yokohama, Kanagawa-ken
Shin Yokohama Kokusai Hotel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yokohama Arena (areena). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja kuntoklubi. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 199 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.
44 €
Best Western Yokohama

Best Western Yokohama

3.0 kautta 5.0 4-29-1 Tsurumi Chuo, Tsurumi-ku, Yokohama, Kanagawa-ken
Best Western Yokohama on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 185 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
59 €
Sotetsu Fresa Inn Yokohama-Sakuragicho

Sotetsu Fresa Inn Yokohama-Sakuragicho

3.0 kautta 5.0 5-49 Honcho Naka-ku, Yokohama, Kanagawa-ken
Sotetsu Fresa Inn Yokohama-Sakuragicho on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 128 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Jokohama

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Jokohama

Näytä kaikki

Kohteen Jokohama hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Jokohama? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Shin-Yokohama Raumen -museo, Jokohaman taidemuseo ja Landmark Tower. Voit valita 188 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Jokohama löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Jokohama, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Jokohama tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 3 lentokenttähotellia
 • 24 halpaa hotellia
 • 45 lapsiystävällistä hotellia
 • 7 luksushotellia
 • 2 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Jokohama


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Jokohama, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Jokohama niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Iza Kamakura Guest House & Bar
 • Toyoko Inn Musashi-nakahara Ekimae
 • Toyoko Inn Shonan Chigasaki-eki Kita-guchi

Nämä kohteen Jokohama majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Yokohama Royal Park Hotel
 • Shin Yokohama Kokusai Hotel
 • Yokohama Bay Sheraton Hotel & Towers

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Jokohama hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hotel Vista Premio Yokohama Minatomirai
 • InterContinental Yokohama Grand
 • Yokohama Royal Park Hotel

Kohteeseen Jokohama tutustuminen


Jokohama on tunnettu nähtävyyksistään, museoista ja chinatownistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Jokohama ja sen lähellä kuuluu:

 • Shin-Yokohama Raumen -museo
 • Jokohaman taidemuseo
 • Landmark Tower
 • Yokohama Cosmo World
 • Yokohama Stadium
 • Yokohama Marine Tower
 • Sankei-enin puisto

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Jokohama, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Tokio (HND-Haneda). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Jokohama?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Jokohama, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Jokohama, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas joulukuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17°C ja öisin -2°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 265 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 27°C päivisin ja 7°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 292 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 30°C ja öisin 14°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 342 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 22°C ja -1°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 256 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Jokohama on 1155 cm.

Viimeksi varatut hotellit Jokohama

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.