Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Matkalle Goaan

Suomen ilmastoon tottuneelle paras matkustuskausi on talvella marras- ja helmikuun välillä. Silloin lämpöä on riittävästi, mutta ilma ei ole tukalan kuuma. Tämän ajan ulkopuolella on myös sadekausi, joten aurinkoa halajavan kannattaa ehdottomasti ajoittaa matkansa talvelle. Mikäpä olisikaan parempi keino tankata talven tyhjentämiä D-vitamiinivarastoja kuin parin viikon rantaloma?

Jos Intiassa ei ole aikaisemmin käynyt, ensimmäinen tuntemus saattaa olla pieni epäusko. Roskia lojuu ympäriinsä, kaduilla kulkee paljon eläimiä vapaana ja suuremmat asutusalueet eivät haise varsinaisesti ainakaan kukkasille. Tämä on asia, joka täytyy vain hyväksyä, ja antaa Intian hurmata muilla avuillaan. Harvassa paikassa tulet törmäämään niin auttavaisiin paikallisiin kuin täällä, ja saat varmasti apua mihin sitä mahdat tarvitakin.

Matkatavaroista kannattaa pitää hyvää huolta, samoin kuin mukana kulkevista laukuista. Pienemmillä rannoilla voi melko huoletta jättää tavaransa rantatuolille veteen pulahtamisen ajaksi, mutta suuremmilla ja vilkkaammilla rannoilla jonkun kannattaa aina olla vahtimassa paikallanne.

Varaudu matkalle maitohappobakteereilla ja tarvittavilla rokotuksilla. Paikallinen bakteerikanta on niin erilainen kuin kotimaassamme, että vatsa voi helposti mennä vähän sekaisin. Paikalliset apteekitkin osaavat kyllä auttaa, kun vain kerrot, mikä on vaivana.

Ja kuten missä tahansa matkatessa; pidä maalaisjärki mukana. Tulet taatusti viettämään mahtavan loman, ja mitä todennäköisimmin palaamaan Goaan vielä uudestaan. Täällä on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että jokaisella reissulla löydät varmasti uutta tekemistä!

Matkustaminen Goaan

Goaan on helpoin matkustaa lentäen, ja alueen ainoa lentokenttä sijaitsee Vasco da Gaman kaupungissa. Kentältä pääset helposti liikkumaan vaikkapa taksilla minne haluatkaan. Taksilla matkustaminen on edullista, ja Intian melko sekavan liikenteen vuoksi suositeltavampaa kuin itse autoileminen. Moottoripyörillä ja skoottereilla pääsee helposti paikasta toiseen, mutta silloin kannattaa huolehtia siitä, että kaikki tarvittavat paperit ovat mukana, ja kypärän käyttäminen on aivan ehdotonta, vaikka paikalliset eivät sitä harrastaisikaan.

Muualle Intiaan pääsee esimerkiksi junalla, mutta VR:n laatuun tottuneelle Intian rautatie voi olla pienimuotoinen shokki. Tästä ei kuitenkaan kannata pelästyä; kunhan pidät itsestäsi, matkakumppaneistasi ja tavaroistasi huolen, junalla matkustaminen voi olla hauska ja erilainenkin matkakokemus.


Rantaelämä

Goaan ei kannata lähteä, jos ei välitä rantaelämästä. Auringonpalvojille tämä puolestaan on maanpäällinen taivas. Lähes koko Goan rannikko on hienohiekkaista rantaa, ja ihmiset osaavat ottaa siitä ilon irti. Rantojakin onneksi löytyy moneen makuun; pohjoisrannikolta löytyvät alueen suurimmat turistirannat, joissa myös kiertää paljon kaupustelijoita, mutta etelämmästä löytyy rauhallisisempia rantoja, joissa saa mitä todennäköisimmin nauttia auringosta ilman häiriötekijöitä. Tässä muutama käymisen arvoisista rannoista:

Calangute: Goan rannikoista tunnetuin, ja jos lomallasi et käy kertaakaan täällä, et voi kehuskella Goaan tutustuneesi. Ranta itsessään on kuin taivas korkeine palmupuineen ja valkoisine hiekkoineen, ja täällä sinun ei tarvitse pelätä jääväsi yksin, jos seuraa kaipaat. Rannalla järjestetään erilaisia bileitä, ja monena yönä täällä voikin soida kaunis trance tai muu tunnelmaan sopiva musiikki. Rannan shackit ovat laadukkaita, ja alueella vierähtääkin helposti koko päivä nauttien auringosta ja vaikka lainelautailusta.

Anjuna: Hippien entinen ”tukikohta”, joka nykyään palvelee auringonpalvojia ympäri maailmaa. Tämä ranta sopii loistavasti myös lapsiperheille ja lasten vedessä leikkimiseen, koska aallot eivät pääse kasvamaan kovinkaan suuriksi, varsinkaan rannan eteläosassa, missä niemenkärki toimii luonnollisena aallonmurtajana. Anjunassa pääset helposti kokeilemaan vaikkapa benjihyppyä, jos kantti kestää!

Chapora: Rauhallisempi ranta pohjoisrannikolla, jossa voit joko ottaa rennosti ja nauttia elämästä, tai harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja. Monet ihmiset saapuvat Chaporaan meditoimaan ja harjoittamaan joogaa paikan rauhallisuuden ja idyllin takia.

Aguada: Toinen rauhallinen ranta pohjoisessa. Rannan maisemaa hallitsee portugalilaisten rakentama linnoitus sekä kauniit kirkot, joten tänne kannattaa tulla myös, jos on kiinnostunut historiasta ja arkkitehtuurista.

Nähtävyydet

Intia itsessään on monelle suomalaiselle melkoinen nähtävyys, mutta Goan alueella riittää paljon erilaisia temppeleitä, kaunista luontoa ja viihtyisiä kalastajakyliä. Entinen pääkaupunki, Vanha Goa, tarjoaa mielenkiintoisen matkan alueen historiaan. Nykyään hylätty kaupunki toimii museona, joka kertoo entisaikojen hallitsijoista, esittelee vanhoja aarteita ja muuta mielenkiintoista.

Erilaiset luonnosuojelualueet antavat aidon kosketuksen Intian luontoon, ja varsinkin norsuja kannattaa lähteä katsomaan. Toki Goassa pääset myös ratsastamaan norsuilla, jos haluat, ja norsusuihku on taatusti mieleenpainuva kokemus!

Ostoksilla käynti Goassa

Ostoksilla käynti Goassa on elämys sinänsä, ja loman aikana kannattaakin käydä ainakin parilla torilla. Useimmilla matkaan tarttuu paikallisia käsitöitä pienistä liinoista räätälin tekemiin pukuihin asti, mausteita, taidokkaasti veistettyjä koriste-esineitä ja koruja. On täällä myytävänä esimerkiksi undulaattejakin, mutta niiden kotimaahan tuominen ei olekaan aivan yksinkertaista.

Goassa kannattaa varautua kauppiaiden tinkaamiseen, ja hinnoissa onkin huomattavasti ilmaa. Usein n. 2/3 alkuperäisestä hinnasta on melko sopiva, mutta kannattaa katsella haluamaasi tuotetta useammasta kojusta, koska hinnat voivat vaihdella paljon kauppiaidenkin kesken.

Anjunan rannalla järjestettävä kirpputori kokoaa yhteen niin paikalliset kuin turistit, ja täältä löydät melkein mitä vain maan ja taivaan väliltä. Tori on ollut voimissaan jo 1980-luvun alusta, jolloin alueella asustelevat hipit kokoontuivat myymään lähinnä elektroniikkatavaroitaan paikallisille asukkaille. Nykypäivänä Anjunan kirpputori on erittäin äänekäs ja eläväinen tapahtuma, eikä sitä kannata pelästyä. Rohkeasti sekaan vain tekemään ikimuistoisia ostoksia!

Calanguten rannan vieressä sijaitseva torialue suorastaan pursuaa erilaisia myyntikojuja, joista löydät kaikkea mausteista vaatteisiin. Kauppiaat suuntaavat tänne myös kauempaa Intiasta. Rannalla sijaitsee paljon shackeja, ns. rantabaareja joiden rantapedeillä saa köllötellä ilmaiseksi, kunhan ostaa juomaa ja ruokaa kyseiseltä shackilta. Voi kuitenkin olla, että rauhallinen köllöttely jää haaveeksi ainakin tällä rannalla, koska ranta kuhisee erilaisia kaupustelijoita, hierojia, ennustajia ja muita erilaisia palveluja tarjoavia paikallisia.

Perjantaina kannattaa suunnata Goan pääkaupungin Panajin pohjoispuolella sijaitsevaan Mapusan kaupunkiin ostamaan markkinoilta tuoreita hedelmiä, kalaa ja muita ruokatarpeita, jos semmoisia matkallaan tarvitsee. Seuraavana päivänä Baga Beachilla järjestetään Anjunan tyylinen rantakirpputori, mutta näiden markkinoiden aika koittaa vasta pimeällä. Livebändit, tähtitaivas ja hämyisä valaistus tekevät markkinoista taatusti ikimuistoisen kokemuksen!

Goan ruoka

Moni allekirjoittaa lausahduksen: ”Ei intialaisen ruoan voittanutta”. Suomestakin löytyy paljon intialaisia ravintoloita, mutta onhan aito intialainen ruoka paikan päällä jotain aivan muuta. Mausteiset kastikkeet, tuoreet vihannekset ja mehevä liha takaavat mahtavat makuelämykset, ja täällä ei tarvitse etsiä ravintolaa saadakseen maistuvaa ruokaa. Jos paikallinen ruoka kuitenkin on liian mausteista, tai siitä ei muuten vain pidä, Goasta löytyy myös ruokia länsimaisempaan makuun. Varsinkin Bagan kalastajakylän ruokatarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Kuten muissakin lämpimän ilmaston ja hieman heikomman hygieniatason alueilla, Goassakin kannattaa olla varovainen raakojen ruokien kanssa. Myös jäätelö ja jääpalat kannattaa jättää väliin, ja vesi juomista ja hampaiden pesua varten ostaa pulloissa. Katukeittiöiden ruoat ovat monesti herkullisia, mutta niidenkin hygieniatasoa kannattaa katsoa hieman tarkemmin, ennenkuin ruokaa lähtee semmoisesta ostamaan.

Yöelämä

Jos Goassa haluaa pimeän tullen jatkaa iltaa sisätiloissa rannan sijaan, alueen kaupungeista löytyy baareja joka lähtöön. Varsinkin Baga Beach on tullut tunnetuksi nuoremman väen bilepaikkana, ja kaupunki kerääkin reppureissaajia ympäri maailmaa pitämään hauskaa. Osasta kaupungeista löytyy myös kasinoja ja yökerhoja, mutta kannattaa huomata, että moni niistä menee kiinni jo iltakymmeneltä. Tässä upeiden hiekkarantojen luvatussa maassa kannattaakin mieluummin kerätä kaveriporukalle tarpeeksi syömistä ja juomista, pari kitaraa tai muuta musiikkilähdettä, ja nauttia yöstä rannalla.

Goa yleistä

Goasta tulee useille ihmisille mieleen hipit, rento rantaelämä ja trance-musiikki. Tämä ei ole ihan tuulesta temmattu mielikuva, koska 1960-luvulla hipit vaelsivat Goan rannoille lomailemaan ja nauttimaan elämästä sankoin joukoin. Kun hippien virta alkoi hiipumaan, osa heistä jäi viettämään aikaa alueelle tehden muunmuassa musiikkia, ja 1990-luvulla täällä syntyikin uusi trancen alalaji, Goa trance.

Nykyään alueella näkee edelleen hippiaatteen kannattajia niin turisteissa kuin paikallisissakin, mutta Goa toimii loistavana lomakohteena lähes kenelle tahansa. Vanhat intialaiset perinteet ovat aikojen kuluessa poimineet mukaan vaikutteita siirtomaa-aikana Portugalilaisilta, ja hindulaisuus, katolilaisuus ja islam värittävät entisestään alueen elämää. Goan upeat hiekkarannat, ystävälliset ihmiset, lämmin ilmasto ja maistuvat ruoat kutsuvatkin sinut tutustumaan ja ihastumaan Intiaan!

Löydä halvat matkat kohteeseen Goa

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Goa. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Goa lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Goa?

Juuri nyt kohteeseen Goa saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Goa itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Goa ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Goa matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Goa löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Goa?

Kohteen Goa suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Goa halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Goa

68 €
Hyatt Centric Candolim Goa

Hyatt Centric Candolim Goa

5.0 kautta 5.0
Hyatt Centric Candolim Goa on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Candolimin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 167 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
Hae hinnat
Alila Diwa Goa, India

Alila Diwa Goa, India

5.0 kautta 5.0 48 10 Adao Waddo, Majorda, Goa
Alila Diwa Goa, India on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Majordan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 118 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Grand Hyatt Goa

Grand Hyatt Goa

5.0 kautta 5.0 Goa University, Bambolim, Goa
Grand Hyatt Goa on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bambolimin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 314 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
47 €
ibis Styles Goa Calangute - An AccorHotels Brand

ibis Styles Goa Calangute - An AccorHotels Brand

3.0 kautta 5.0
Ibis Styles Goa Calangute - An AccorHotels Brand on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calanguten markkinat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden lomakylässä on 197 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
72 €
Novotel Goa Resort and Spa

Novotel Goa Resort and Spa

5.0 kautta 5.0
Novotel Goa Resort & Spa Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Candolimin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 121 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
67 €
Novotel Goa Candolim Hotel

Novotel Goa Candolim Hotel

5.0 kautta 5.0
Novotel Goa Candolim Hotel on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Candolimin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 149 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
91 €
Taj Exotica Resort & Spa, Goa

Taj Exotica Resort & Spa, Goa

5.0 kautta 5.0
Taj Exotica Resort & Spa, Goa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vaddin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 140 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
75 €
Taj Fort Aguada Resort & Spa, Goa

Taj Fort Aguada Resort & Spa, Goa

5.0 kautta 5.0
Taj Fort Aguada Resort & Spa, Goa on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Candolimin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 145 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
107 €
The Leela Goa

The Leela Goa

5.0 kautta 5.0
The Leela Goa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mobor Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 5 tähden hotellissa on 206 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
101 €
ITC Grand Goa, a Luxury Collection Resort & Spa, Goa

ITC Grand Goa, a Luxury Collection Resort & Spa, Goa

5.0 kautta 5.0
ITC Grand Goa, a Luxury Collection Resort & Spa, Goa on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Arossimin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakylässä on 252 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Goa

Katso kaikki kohteen Goa vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Goa

Katso kaikki 3 aktiviteettia kohteessa Goa

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.