Goa matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Hyödynnä edulliset pakettitarjoukset kohteeseen Goa

Edulliset kohteen Goa matkat 2022

Suunnitelmissa matka kohteeseen Goa? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Goa matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Goa? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Goa

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Goa

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Goa. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Milloin kannattaa matkustaa kohteeseen Goa

Matkalle Goaan

Suomen ilmastoon tottuneelle paras matkustuskausi on talvella marras- ja helmikuun välillä. Silloin lämpä on riittävästi, mutta ilma ei ole tukalan kuuma. Tämän ajan ulkopuolella on mys sadekausi, joten aurinkoa halajavan kannattaa ehdottomasti ajoittaa matkansa talvelle. Mikäpä olisikaan parempi keino tankata talven tyhjentämiä D-vitamiinivarastoja kuin parin viikon rantaloma?

Jos Intiassa ei ole aikaisemmin käynyt, ensimmäinen tuntemus saattaa olla pieni epäusko. Roskia lojuu ympäriinsä, kaduilla kulkee paljon eläimiä vapaana ja suuremmat asutusalueet eivät haise varsinaisesti ainakaan kukkasille. Tämä on asia, joka täytyy vain hyväksyä, ja antaa Intian hurmata muilla avuillaan. Harvassa paikassa tulet trmäämään niin auttavaisiin paikallisiin kuin täällä, ja saat varmasti apua mihin sitä mahdat tarvitakin.

Matkatavaroista kannattaa pitää hyvää huolta, samoin kuin mukana kulkevista laukuista. Pienemmillä rannoilla voi melko huoletta jättää tavaransa rantatuolille veteen pulahtamisen ajaksi, mutta suuremmilla ja vilkkaammilla rannoilla jonkun kannattaa aina olla vahtimassa paikallanne.

Varaudu matkalle maitohappobakteereilla ja tarvittavilla rokotuksilla. Paikallinen bakteerikanta on niin erilainen kuin kotimaassamme, että vatsa voi helposti mennä vähän sekaisin. Paikalliset apteekitkin osaavat kyllä auttaa, kun vain kerrot, mikä on vaivana.

Ja kuten missä tahansa matkatessa; pidä maalaisjärki mukana. Tulet taatusti viettämään mahtavan loman, ja mitä todennäkisimmin palaamaan Goaan vielä uudestaan. Täällä on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että jokaisella reissulla lydät varmasti uutta tekemistä!

Matkustaminen Goaan

Goaan on helpoin matkustaa lentäen, ja alueen ainoa lentokenttä sijaitsee Vasco da Gaman kaupungissa. Kentältä pääset helposti liikkumaan vaikkapa taksilla minne haluatkaan. Taksilla matkustaminen on edullista, ja Intian melko sekavan liikenteen vuoksi suositeltavampaa kuin itse autoileminen. Moottoripyrillä ja skoottereilla pääsee helposti paikasta toiseen, mutta silloin kannattaa huolehtia siitä, että kaikki tarvittavat paperit ovat mukana, ja kypärän käyttäminen on aivan ehdotonta, vaikka paikalliset eivät sitä harrastaisikaan.

Muualle Intiaan pääsee esimerkiksi junalla, mutta VR:n laatuun tottuneelle Intian rautatie voi olla pienimuotoinen shokki. Tästä ei kuitenkaan kannata pelästyä; kunhan pidät itsestäsi, matkakumppaneistasi ja tavaroistasi huolen, junalla matkustaminen voi olla hauska ja erilainenkin matkakokemus.


Rantaelämä

Goaan ei kannata lähteä, jos ei välitä rantaelämästä. Auringonpalvojille tämä puolestaan on maanpäällinen taivas. Lähes koko Goan rannikko on hienohiekkaista rantaa, ja ihmiset osaavat ottaa siitä ilon irti. Rantojakin onneksi lytyy moneen makuun; pohjoisrannikolta lytyvät alueen suurimmat turistirannat, joissa mys kiertää paljon kaupustelijoita, mutta etelämmästä lytyy rauhallisisempia rantoja, joissa saa mitä todennäkisimmin nauttia auringosta ilman häiritekijitä. Tässä muutama käymisen arvoisista rannoista:

Calangute: Goan rannikoista tunnetuin, ja jos lomallasi et käy kertaakaan täällä, et voi kehuskella Goaan tutustuneesi. Ranta itsessään on kuin taivas korkeine palmupuineen ja valkoisine hiekkoineen, ja täällä sinun ei tarvitse pelätä jääväsi yksin, jos seuraa kaipaat. Rannalla järjestetään erilaisia bileitä, ja monena ynä täällä voikin soida kaunis trance tai muu tunnelmaan sopiva musiikki. Rannan shackit ovat laadukkaita, ja alueella vierähtääkin helposti koko päivä nauttien auringosta ja vaikka lainelautailusta.

Anjuna: Hippien entinen ”tukikohta”, joka nykyään palvelee auringonpalvojia ympäri maailmaa. Tämä ranta sopii loistavasti mys lapsiperheille ja lasten vedessä leikkimiseen, koska aallot eivät pääse kasvamaan kovinkaan suuriksi, varsinkaan rannan eteläosassa, missä niemenkärki toimii luonnollisena aallonmurtajana. Anjunassa pääset helposti kokeilemaan vaikkapa benjihyppyä, jos kantti kestää!

Chapora: Rauhallisempi ranta pohjoisrannikolla, jossa voit joko ottaa rennosti ja nauttia elämästä, tai harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja. Monet ihmiset saapuvat Chaporaan meditoimaan ja harjoittamaan joogaa paikan rauhallisuuden ja idyllin takia.

Aguada: Toinen rauhallinen ranta pohjoisessa. Rannan maisemaa hallitsee portugalilaisten rakentama linnoitus sekä kauniit kirkot, joten tänne kannattaa tulla mys, jos on kiinnostunut historiasta ja arkkitehtuurista.

Nähtävyydet

Intia itsessään on monelle suomalaiselle melkoinen nähtävyys, mutta Goan alueella riittää paljon erilaisia temppeleitä, kaunista luontoa ja viihtyisiä kalastajakyliä. Entinen pääkaupunki, Vanha Goa, tarjoaa mielenkiintoisen matkan alueen historiaan. Nykyään hylätty kaupunki toimii museona, joka kertoo entisaikojen hallitsijoista, esittelee vanhoja aarteita ja muuta mielenkiintoista.

Erilaiset luonnosuojelualueet antavat aidon kosketuksen Intian luontoon, ja varsinkin norsuja kannattaa lähteä katsomaan. Toki Goassa pääset mys ratsastamaan norsuilla, jos haluat, ja norsusuihku on taatusti mieleenpainuva kokemus!

Ostoksilla käynti Goassa

Ostoksilla käynti Goassa on elämys sinänsä, ja loman aikana kannattaakin käydä ainakin parilla torilla. Useimmilla matkaan tarttuu paikallisia käsititä pienistä liinoista räätälin tekemiin pukuihin asti, mausteita, taidokkaasti veistettyjä koriste-esineitä ja koruja. On täällä myytävänä esimerkiksi undulaattejakin, mutta niiden kotimaahan tuominen ei olekaan aivan yksinkertaista.

Goassa kannattaa varautua kauppiaiden tinkaamiseen, ja hinnoissa onkin huomattavasti ilmaa. Usein n. 2/3 alkuperäisestä hinnasta on melko sopiva, mutta kannattaa katsella haluamaasi tuotetta useammasta kojusta, koska hinnat voivat vaihdella paljon kauppiaidenkin kesken.

Anjunan rannalla järjestettävä kirpputori kokoaa yhteen niin paikalliset kuin turistit, ja täältä lydät melkein mitä vain maan ja taivaan väliltä. Tori on ollut voimissaan jo 1980-luvun alusta, jolloin alueella asustelevat hipit kokoontuivat myymään lähinnä elektroniikkatavaroitaan paikallisille asukkaille. Nykypäivänä Anjunan kirpputori on erittäin äänekäs ja eläväinen tapahtuma, eikä sitä kannata pelästyä. Rohkeasti sekaan vain tekemään ikimuistoisia ostoksia!

Calanguten rannan vieressä sijaitseva torialue suorastaan pursuaa erilaisia myyntikojuja, joista lydät kaikkea mausteista vaatteisiin. Kauppiaat suuntaavat tänne mys kauempaa Intiasta. Rannalla sijaitsee paljon shackeja, ns. rantabaareja joiden rantapedeillä saa klltellä ilmaiseksi, kunhan ostaa juomaa ja ruokaa kyseiseltä shackilta. Voi kuitenkin olla, että rauhallinen kllttely jää haaveeksi ainakin tällä rannalla, koska ranta kuhisee erilaisia kaupustelijoita, hierojia, ennustajia ja muita erilaisia palveluja tarjoavia paikallisia.

Perjantaina kannattaa suunnata Goan pääkaupungin Panajin pohjoispuolella sijaitsevaan Mapusan kaupunkiin ostamaan markkinoilta tuoreita hedelmiä, kalaa ja muita ruokatarpeita, jos semmoisia matkallaan tarvitsee. Seuraavana päivänä Baga Beachilla järjestetään Anjunan tyylinen rantakirpputori, mutta näiden markkinoiden aika koittaa vasta pimeällä. Livebändit, tähtitaivas ja hämyisä valaistus tekevät markkinoista taatusti ikimuistoisen kokemuksen!

Goan ruoka

Moni allekirjoittaa lausahduksen: ”Ei intialaisen ruoan voittanutta”. Suomestakin lytyy paljon intialaisia ravintoloita, mutta onhan aito intialainen ruoka paikan päällä jotain aivan muuta. Mausteiset kastikkeet, tuoreet vihannekset ja mehevä liha takaavat mahtavat makuelämykset, ja täällä ei tarvitse etsiä ravintolaa saadakseen maistuvaa ruokaa. Jos paikallinen ruoka kuitenkin on liian mausteista, tai siitä ei muuten vain pidä, Goasta lytyy mys ruokia länsimaisempaan makuun. Varsinkin Bagan kalastajakylän ruokatarjonnasta lytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Kuten muissakin lämpimän ilmaston ja hieman heikomman hygieniatason alueilla, Goassakin kannattaa olla varovainen raakojen ruokien kanssa. Mys jäätel ja jääpalat kannattaa jättää väliin, ja vesi juomista ja hampaiden pesua varten ostaa pulloissa. Katukeittiiden ruoat ovat monesti herkullisia, mutta niidenkin hygieniatasoa kannattaa katsoa hieman tarkemmin, ennenkuin ruokaa lähtee semmoisesta ostamaan.

Yelämä

Jos Goassa haluaa pimeän tullen jatkaa iltaa sisätiloissa rannan sijaan, alueen kaupungeista lytyy baareja joka lähtn. Varsinkin Baga Beach on tullut tunnetuksi nuoremman väen bilepaikkana, ja kaupunki kerääkin reppureissaajia ympäri maailmaa pitämään hauskaa. Osasta kaupungeista lytyy mys kasinoja ja ykerhoja, mutta kannattaa huomata, että moni niistä menee kiinni jo iltakymmeneltä. Tässä upeiden hiekkarantojen luvatussa maassa kannattaakin mieluummin kerätä kaveriporukalle tarpeeksi symistä ja juomista, pari kitaraa tai muuta musiikkilähdettä, ja nauttia ystä rannalla.

Goa yleistä

Goasta tulee useille ihmisille mieleen hipit, rento rantaelämä ja trance-musiikki. Tämä ei ole ihan tuulesta temmattu mielikuva, koska 1960-luvulla hipit vaelsivat Goan rannoille lomailemaan ja nauttimaan elämästä sankoin joukoin. Kun hippien virta alkoi hiipumaan, osa heistä jäi viettämään aikaa alueelle tehden muunmuassa musiikkia, ja 1990-luvulla täällä syntyikin uusi trancen alalaji, Goa trance.

Nykyään alueella näkee edelleen hippiaatteen kannattajia niin turisteissa kuin paikallisissakin, mutta Goa toimii loistavana lomakohteena lähes kenelle tahansa. Vanhat intialaiset perinteet ovat aikojen kuluessa poimineet mukaan vaikutteita siirtomaa-aikana Portugalilaisilta, ja hindulaisuus, katolilaisuus ja islam värittävät entisestään alueen elämää. Goan upeat hiekkarannat, ystävälliset ihmiset, lämmin ilmasto ja maistuvat ruoat kutsuvatkin sinut tutustumaan ja ihastumaan Intiaan!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Goa

Kuinka paljon lomamatkat kohteeseen Goa maksavat?

Hakukoneellamme näet kohteen Goa vain muutamalla klikkauksella. Löydät usein todella hyviä hintoja pakettimatkoille. Voit koota matkapaketin kohteeseen Goa itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut sinulle sopivaan hintaan. Edullisimmillaan matkat kohteeseen Goa maksavat tällä hetkellä .

Miten saada halvat matkat kohteeseen Goa vuonna 2022?

Vertailemalla eri hotelleja, lentoja ja palveluita ebookersin hakukoneella löydät halvat matkat. Eri lennoista, hotelleista ja vaikka autonvuokrauspalvelusta voit koota hetkessä oman matkasi kohteeseen Goa. Varaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Asiakaspalvelumme auttaa sinua, jos sinulla on kysyttävää, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Mikä on paras aika matkustaa kohteeseen Goa?

Yleisesti niinä kuukausina kun kohde on suosittu ovat hinnat korkeimmat. Kohteen Goa suosituimmat kuukaudet ovat . Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että todennäköisemmin silloin löydät kohteen Goa halvat matkat, joskin täysin varmaa se ei ole. Joskus tietyt lomat tai tapahtumat, voivat aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös kuukausittaisten sesonkiaikojen ulkopuolella. Jos haluat saada varmimmin kohteen  Goa, on hyvä olla joustava myös päivien suhteen.

Onko kannattavampaa ostaa kohteen Goa pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Kun ostat kohteen pakettimatkan, voit säästää jopa % tai . Kun varaat pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen! Saat lisäksi lukittua nyt olevat hinnat, eikä budjetin kanssa tule yllätyksiä, jos vaikkapa hotellien hinnat ovat myöhemmin nousseet.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä usein näin on. Kohteen Goa pakettimatkat ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen. Kannattaa siis varata kaikki  kerralla autoa myöten. Alennusta voit saada kaikkiin yhdistelmiin. Yleisesti mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta.

Viihtyisiä hotelleita kohteessa Goa

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Goa
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Goa

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.