Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Etelä-Goa

134 €
The Leela Goa

The Leela Goa

5.0 kautta 5.0
The Leela Goa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mobor Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 206 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
126 €
ITC Grand Goa, a Luxury Collection Resort & Spa, Goa

ITC Grand Goa, a Luxury Collection Resort & Spa, Goa

5.0 kautta 5.0
ITC Grand Goa, a Luxury Collection Resort & Spa, Goa on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Arossimin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 252 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Alila Diwa Goa, India

Alila Diwa Goa, India

5.0 kautta 5.0 48 10 Adao Waddo, Majorda, Goa
Alila Diwa Goa, India on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Majordan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 118 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
181 €
Taj Exotica Resort & Spa, Goa

Taj Exotica Resort & Spa, Goa

5.0 kautta 5.0
Taj Exotica Resort & Spa, Goa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vaddin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 140 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
60 €
Beleza By The Beach

Beleza By The Beach

4.0 kautta 5.0 Thandwaddo, Betalbatim, Salcete, Colva, Goa
Beleza By The Beach on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colvan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 93 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
47 €
Sobit Sarovar Portico

Sobit Sarovar Portico

4.0 kautta 5.0
Sobit Sarovar Portico on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palolemin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 48 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
92 €
The LaLiT Golf & Spa Resort Goa

The LaLiT Golf & Spa Resort Goa

5.0 kautta 5.0
The LaLiT Golf & Spa Resort Goa on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rajbag Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen valet-pysäköinnin, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 255 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
94 €
Planet Hollywood Goa Beach Resort

Planet Hollywood Goa Beach Resort

5.0 kautta 5.0
Planet Hollywood Goa Beach Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uttordan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 115 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
67 €
Novotel Goa Dona Sylvia Resort

Novotel Goa Dona Sylvia Resort

5.0 kautta 5.0
Novotel Goa Dona Sylvia Resort on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cavelossimin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 181 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
100 €
Azaya Beach Resort

Azaya Beach Resort

5.0 kautta 5.0
Azaya Beach Resort on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vaddin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 114 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Halvat meno-paluu lennot Etelä-Goa

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Etelä-Goa

Katso kaikki kohteen Etelä-Goa vuokra-autot

Etelä-Goa – Matkat

Etelä-Goa kutsuu sinut tutustumaan saloihinsa. Olethan valmis kokemaan kaupungin uudesta perspektiivistä? Kaupungissa asuu 6 000 ihmistä, joihin kannattaa ehdottomasti tehdä tuttavuutta ja oppia lisää paikallisesta kulttuurista. Onko saapumiskenttäsi Dabolim? Ota taksi ja suuntaa sillä 25 km kaakkoon. Jos taas saavut keskustasta, matkusta 15 km kaakkoon.

Etelä-Goa – Lennot ja hotelli

Houkuttaako Etelä-Goa? Päiväkausia kestävistä lomista aina viikonlopun kestäviin rentoutumisretkiin – ebookers on lomamatkojen aito asiantuntija.

Jopa 7.7%^:n alennus on sinun, kun varaat lentoliput ja hotellihuoneet pakettitarjouksena meiltä.

Haluaisitko nautiskella herkullista aamiaista kattoterassilla? Ei hätää. Kattavassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja runsaat 500 000 majoituspaikkaa, jotka ovat valmiina toteuttamaan villeimmätkin haaveesi. Maailma on sinun.

Hintatakuu on seuraavanlainen: kun olet ensin varannut paketin ebookers-palvelusta ja satutkin löytämään paremman tarjouksen muualta 48 tunnin kuluessa, vastaamme tarjoukseen palauttamalla sinulle hintojen välisen erotuksen. Enää ei kannata odotella!

Pakkaa matkalaukkusi, sillä nyt on aika lähteä liikkeelle! Me autamme sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – halusitpa sitten kuumaan erämaahan tai lumen peittämään vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin jääviin rantaparatiiseihin.

Varausehtoja sovelletaan.

Etelä-Goa – Matkat

Etelä-Goa on täydellinen paikka nähtävyyksistä kiinnostuneille. Monet kaupungin huippunähtävyyksistä, kuten Varcan ranta ja Cavelossimin ranta, ovat lähellä tätä ainutlaatuista kaupunginosaa. Sernabatim Beach ja St John the Baptist Church ovat myös kokemisen arvoisia. Harkitse kaupungissa ollessasi myös vierailua muissa kaupunginosissa kokeaksesi mitä muuta Goa tarjoaa. Carmona ja Orlim ovat mielenkiintoisia alueita, jotka sijaitsevat lyhyen välimatkan päässä.

Keskusta on niin täynnä upeita nähtävyyksiä, että matkasuunnitelmasi saattaa venyä todella pitkäksi! Arossimin ranta on vain yksi kohde, joka tulee ehdottomasti nähdä.

Paikalliset riittipaikat kuten Holy Cross Chapel-Baradi ja Our Lady of Gloria Church, antavat mahdollisuuden miettiä rauhallisessa miljöössä.

Etelä-Goa – Hotellit

ebookersin majoitussivuilta löydät parhaan majoituksen. Juuri nyt saatavilla on yli 59 majoitusliikettä.

Jos ajattelet, että kulutat lomakassasi mieluummin unohtumattomiin elämyksiin kuin hotellimaksuihin, San Joao Holiday Homes ja Graciano Cottages ovat varteenotettavia majoitusvaihtoehtoja. Tai ehkäpä haluaisit mieluummin elää kuin kuningas ja antaa ystävällisen henkilökunnan majoitusliikkeessä The Leela Goa täyttää kaikki toiveesi? The Leela Goa on sekin hyvä vaihtoehto niille, jotka nauttivat tyylikkäästä ympäristöstä ja ylellisistä palveluista.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Etelä-Goa

Katso kaikki 3 aktiviteettia kohteessa Etelä-Goa

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.