Lennot Bali

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Bali suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Bali

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Bali olivat annetulla aikavälillä 498 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 731 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air France
Air France
KLM
KLM
Air France
Qatar Airways
Air France
Air France
KLM
SAS
Turkish Airlines
Qatar Airways

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Bali

Bali – Lomat Economy-lennoilla

Lv8 Resort Hotel - CHSE Certified
Mulia Villas - CHSE Certified
Anantara Uluwatu Bali Resort - CHSE Certified
Astera Villa Canggu
Batu Karang Lembongan Resort & Spa - CHSE Certified
Jimbaran Puri, A Belmond Hotel, Bali - CHSE Certified

Halvat lennot kohteeseen Bali

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Bali?

Halvimmat lennot kohteeseen Bali löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Bali.

Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Bali?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Denpasar (DPS) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 731 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 498 €.

Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Bali?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan. Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle. Halvin aika matkustaa kohteeseen Bali edestakaisella lennolla on huhtikuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan helmikuussa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bali?

Kohteeseen Bali lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Air France, KLM, Qatar Airways, SAS, Turkish Airlines.

Voiko kohteen Bali lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Bali voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Mitä jos lentoni kohteeseen Bali peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Bali saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset Bali

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.