Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Katso hotellien hinnat kohteessa Bali

Suosituimmat hotellit Bali

92 €
Meliã Bali

Meliã Bali

5.0 kautta 5.0 Kawasan Wisata, BTDC Lot 1, Nusa Dua, Bali
Meliã Bali on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nusa Duan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 494 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
The Sankara Suites & Villas by Pramana

The Sankara Suites & Villas by Pramana

4.0 kautta 5.0 Jl. Sri Wedari Ubud, Kabupaten Gianyar, Ubud
The Sankara Suites & Villas by Pramana on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ubudin kuninkaallinen palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 29 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
17 €
Bakung Sari Resort and Spa

Bakung Sari Resort and Spa

3.0 kautta 5.0 Jl. Singasari, Kuta, Bali
Bakung Sari Resort and Spa on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kutan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden hotellissa on 101 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Potato Head Studios at Desa Potato Head

Potato Head Studios at Desa Potato Head

4.0 kautta 5.0 Jl. Petitenget, Seminyak, Bali
Potato Head Studios at Desa Potato Head sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Seminyakin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 159 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
102 €
Santi Mandala Villa & Spa

Santi Mandala Villa & Spa

4.0 kautta 5.0 Br. Bucuan, Ds Batuan, Sukawati, Bali
Santi Mandala Villa & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bali Zoo (eläintarha). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 27 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
127 €
The Kayon Jungle Resort by Pramana

The Kayon Jungle Resort by Pramana

5.0 kautta 5.0 Br. Bresela, Payangan, Payangan, Bali
The Kayon Jungle Resort by Pramana on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bali Pulinan maatalousmatkailukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 37 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
40 €
Discovery Kartika Plaza Hotel

Discovery Kartika Plaza Hotel

5.0 kautta 5.0 Jl Kartika Plaza, PO. Box 1012, South Kuta, Kuta, Bali
Discovery Kartika Plaza Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Waterbom Balin vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 318 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
772 €
Bulgari Resort Bali

Bulgari Resort Bali

5.0 kautta 5.0 Jalan Goa Lempeh, Banjar Dinas Kangin, Banjar Dinas Kangin, Uluwatu, Pecatu, Bali
Bulgari Resort Bali on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 64 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja kalustetun lanain.
Hae hinnat
Ayung Resort Ubud

Ayung Resort Ubud

4.5 kautta 5.0 Desa Melinggih Kelod, Banjar Begawan Payangan, Ubud, Ubud, Bali
Ayung Resort Ubud on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Campuhan Ridge Walk. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 53 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
31 €
SOL by Meliá Kuta Bali

SOL by Meliá Kuta Bali

4.0 kautta 5.0 Jl. Bakung Sari No. 81, Kuta, Bali
SOL by Meliá Kuta Bali on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Kutan ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 144 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
342 €
The Legian, Bali

The Legian, Bali

5.0 kautta 5.0 Jalan Kayu Aya, Seminyak Beach, Seminyak, Bali
The Legian, Bali on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jalan Laksmana -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 82 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
42 €
Element By Westin Bali Ubud

Element By Westin Bali Ubud

4.0 kautta 5.0 JL Raya Andong No 88, Desa Petulu, Kabupaten Gianyar, Ubud, Bali
Element By Westin Bali Ubud on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ubudin kuninkaallinen palatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 152 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
54 €
SOL by Meliá Benoa Bali - All inclusive

SOL by Meliá Benoa Bali - All inclusive

5.0 kautta 5.0 Jalan Pratama Tanjung Benoa, Nusa Dua, Bali
SOL by Meliá Benoa Bali on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tanjung Benoa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 128 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
170 €
Padma Resort Ubud

Padma Resort Ubud

5.0 kautta 5.0 Banjar Carik, Desa Puhu, Payangan, Bali
Padma Resort Ubud on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Tirta Empul -temppeli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 149 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
52 €
Bintang Bali Resort

Bintang Bali Resort

4.5 kautta 5.0 JL Kartika Plaza, Kuta, Bali
Bintang Bali Resort on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Waterbom Balin vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 401 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Hotellit Balilla – tapahtumarikkaalla saarella

Osana Indonesiaa, Balin saari muodostaa oman provinssinsa noin neljän miljoonan vakituisella asukkaalla. Tällä tapahtumia ja tekemistä täynnä olevalla saarella tekemistä ja nähtävää riittää takuuvarmasti. Trooppinen Bali on ihanteellinen matkakohde niille, jotka haluavat lomaltaan auringonpaistetta ja loputtoman pitkiä rantoja, sekä myös niille, jotka haluavat nähdä ja kokea Kaakkois-Aasian luontoa, eläimistöä ja monikulttuurisuutta.

Bungalow-asumista ja luksushuoneita

Bali tarjoaa vierailijoilleen uskomattoman laajan hotellitarjonnan, josta jok’ikinen matkailija löytää varmasti itselleen sopivan majoitusvaihtoehdon hienon loman ajaksi. Hotellit Balilla sijaitsevat pääasiassa joko itse pääkaupunki Denpasarissa tai saaren eteläkärjessä. Toki majoitusvaihtoehtoja löytyy myös muutamia saaren pohjois- sekä keskiosista, esim. Seminyakin vauraalta alueelta. Hotellit Balilla ovat saaren suhteellisen pienestä koosta huolimatta melko edullisia, ja suuret vuosittaiset turistivirrat takaavat laadun ja palveluiden toimivan kokonaisuuden. Balilta löytyy kuitenkin hotelleja täysin erilaisiin majoitustarpeisiin ja mieltymyksiin. Vierailijana voit kokeilla bungalow-asumista veden äärellä tai vaikkapa viiden tähden luksussviittiä pääkaupungin keskustan sykkeessä. Hinnoiltaan Balin hotellit vastaavat esimerkiksi Thaimaan Koh Changinhintatasoa. Balille ei voi hotellihintojen puolesta suositella yhtä ja oikeaa vuodenaikaa, hintojen ollessa melko tasaiset ympäri vuoden. Sään puolesta ihanteellisin matkustusaika on ehkä hieman yllättäen kesäisin noin huhtikuusta syyskuuhun, sillä silloin alueella vallitsee niin sanottu kuiva kausi. Toki saarella voi hyvin vierailla muinakin vuodenaikoina, noin 30 asteen vuotuinen keskilämpötila ei ainakaan jätä ketään kylmäksi.

Surffausta, historiaa ja ruokaherkkuja

Balia ei turhaan kutsuta yhdeksi surffareiden paratiiseista, sillä ympärivuotinen trooppinen ilmasto ja tasaiset Kaakkois-Aasian tuulet tarjoavat lainelautailua rakastaville tai muuten vaan lajista kiinnostuneille ihanteelliset olosuhteet laineista nauttimiseen. Yksi suosituimmista surffispoteista on saaren eteläkärjessä sijaitseva Uluwatu, jossa niin kokeneet kuin hieman kokemattomammatkin surffaajat voivat testata taitojaan. Uluwatu tarjoaa matkailijoille myös upean näkymän jyrkänteelle rakennetuista ravintoloista, joissa voi nauttia upeasta paikallisesta kalaisesta ruokatarjonnasta. Kivenheiton päässä rannasta sijaitsee Uluwatun upea temppeli, joka on erittäin kuuluisa varastelevista apinoistaan. Saaren parhaimmat – ja suosituimmat – rannat löytyvät eteläkärjestä: Kuta Beach, Sanur, Jimbaran ja Nusa Dua kutsuvat matkailijoita vierailulle useita kilometrejä pitkine hiekkarantoineen. Hotellit Balilla ovat useasti erilaisten vierailijoiden suosiossa, esim. Nusa Duassa käy matkailjoita, joita houkuttelevat tasokkaat lomakylät ja hyvät palvelut. Sanur Beach ja Jimbaran Bay ovat viime aikoina olleet vanhempien ihmisten ja lapsiperheiden kestosuosikkeja, sillä niissä aallot ovat alhaisempia ja iltaelämä verrattain hiljaista. Kuta Beach on ehdoton nuorison hittipaikka, sillä suuret aallot, lukuisat putiikit ja vilkas yöelämä tarjoavat matkailijoille kokonaisvaltaisen lomaelämyksen.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Bali

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.