Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Bali

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Bali

Loma-asunnot + lennot kohteessa Bali

B&B + lennot kohteessa Bali

Matkapaketit kohteeseen Bali

Parhaat lomapaketit kohteeseen Bali

Lomapaketit kohteeseen Bali 6-7:ksi Yöksi

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Bali

Jos Bali on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Bali lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Bali

Kohteen Bali lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Bali hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Bali, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Bali

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Bali

Katso kaikki 32 aktiviteettia kohteessa Bali

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Bali

Näytä kaikki 9 819 majoitusliikettä kohteessa Bali
Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport

Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport

Jalan Airport Ngurah Rai, No. 7 Kuta, Tuban, Bali
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,8/5 (6 arvostelua)

  Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Waterbom ...

  Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport43 €

  Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport43 €
  Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

  Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

  Jalan Pratama 74 Tanjung Benoa, Nusa Dua, Bali
   4.5 kautta 5.0
    
    
   4,1/5 (11 arvostelua)

   Grand Mirage Resort & Thalasso Bali on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä ...

   Grand Mirage Resort & Thalasso Bali116 €

   Grand Mirage Resort & Thalasso Bali116 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.