Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Bali

129 €
The Leela Goa

The Leela Goa

5.0 kautta 5.0
The Leela Goa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mobor Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 206 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
128 €
ITC Grand Goa, a Luxury Collection Resort & Spa, Goa

ITC Grand Goa, a Luxury Collection Resort & Spa, Goa

5.0 kautta 5.0
ITC Grand Goa, a Luxury Collection Resort & Spa, Goa on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arossimin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 252 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
29 €
Viva Hotel

Viva Hotel

3.0 kautta 5.0
Viva Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pandit Jawaharlal Nehru Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin.
134 €
Alila Diwa Goa, India

Alila Diwa Goa, India

5.0 kautta 5.0 48 10 Adao Waddo, Majorda, Goa
Alila Diwa Goa, India on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Majordan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 118 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
95 €
Planet Hollywood Goa Beach Resort

Planet Hollywood Goa Beach Resort

5.0 kautta 5.0
Planet Hollywood Goa Beach Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uttordan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 115 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
101 €
Azaya Beach Resort

Azaya Beach Resort

5.0 kautta 5.0
Azaya Beach Resort on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vaddin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 114 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
149 €
Taj Exotica Resort & Spa, Goa

Taj Exotica Resort & Spa, Goa

5.0 kautta 5.0
Taj Exotica Resort & Spa, Goa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vaddin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 140 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
68 €
Novotel Goa Dona Sylvia Resort

Novotel Goa Dona Sylvia Resort

5.0 kautta 5.0
Novotel Goa Dona Sylvia Resort on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cavelossimin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 181 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
57 €
Beleza By The Beach

Beleza By The Beach

4.0 kautta 5.0 Thandwaddo, Betalbatim, Salcete, Colva, Goa
Beleza By The Beach on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colvan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 93 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
16 €
Star of the Sea Resort

Star of the Sea Resort

2.0 kautta 5.0
Star of the Sea Resort on saanut hyvää palautetta ravintolaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maria Hall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 2 tähden lomakeskuksessa on 19 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

Halvat meno-paluu lennot Bali

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Bali

Katso kaikki kohteen Bali vuokra-autot

Bali – Matkat

Haaveiletko lomasta kohteessa Bali? Loma siellä on helppo järjestää meidän avullamme, olivatpa matkaa koskevat toiveesi mitä tahansa.

Bali – Lennot ja hotelli

Kaikki matkailijat ovat erilaisia, ja siksi ebookers tekee mittatilaustyönä juuri sinulle ihanteellisen reissun. Lennoista majoitukseen ja autonvuokrauksesta kiehtoviin retkiin – Bali odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Tykkäät takuulla jopa 7.7%^:n alennuksista, kun hankit sekä lentoliput että hotellihuoneen palveluidemme kautta.

Suunnittele elämäsi loma valitsemalla haluamasi yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituskohteen joukosta.

Jos haluat varmuuden siitä, että saat varmasti hyvän tarjouksen, ei syytä huoleen! Ebookers-hintatakuu tarkoittaa sitä, että jos lento- ja hotellipaketin varattuasi näet jossakin muualla edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä, me pistämme paremmaksi ja palautamme erotuksen.

Matkasuunnitelmat ovat yksilöllisiä. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan elämäsi matka, haaveilitpa sitten rauhallisesta lepolomasta tai loputtomista seikkailuista.

Varausehtoja sovelletaan.

Bali – Matkat

Pääkaupunki New Delhi sijaitsee kohteesta Bali noin 1 550 km pohjoiseen.

Benaulim sijaitsee vain 14 km:n päässä, ja siellä on paljon loistavia nähtävyyksiä, kuten Varcan ranta ja Cavelossimin ranta. Jos kaipaat vieläkin enemmän tutustumiskohteita, suuntaa tutustumisretkelle kohteeseen Arossimin ranta.

Kerää simpukankuoria ja nauti samalla meren äänistä kohteissa Anjunan ranta ja Palolemin ranta.

Bhagwan Mahaveer Sanctuaryn eläintensuojelualue on paikka, jossa voit nauttia raittiista ilmasta ja rentoutua luonnon helmassa. Se sijaitsee 35 km:n päässä kaupungin alueelta. Toinen vastaava retkikohde on Dudhsagarin vesiputoukset, jonne on matkaa 35 km.

Jos jalkapallo kiinnostaa, ota suunnaksi Fatordan stadion, jonne on matkaa 16 km. Ota selvää tapahtumakalenterista, koska kotijoukkue Churchill Brothers S.C. pelaa. Jos et onnistu näkemään kyseisen joukkueen peliä, stadionilla pelaa kotiotteluita myös Dempo S.C.

Aivan kulman takaa löytyy Cavelossim, joka sijaitsee vain 8 km länteen. Sen nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Maria Hall ja Vaddin ranta, mutta jos Menezes Braganza Pereira House ja Palácio do Deãon kartano houkuttelevat enemmän, siirry 9 km koilliseen. Sirvoi ja Bali ovat tosiaankin niin lähellä toisiaan.

Kiinnostavatko St John the Baptist Church, Margao Market ja Burnzam Ghor? Salcete sijaitsee niiden kaikkien lähellä, vain 13 km luoteeseen. Myös Our Lady of Grace Church ja Our Lady of Gloria Church löytyvät lähistöltä, joten nekin kannattaa lisätä matkasuunnitelmaan.

Intian tasavallan päivää juhlistetaan kaikkialla maassa 26 tammikuuta. Jos olet onneksesi paikalla tällöin, kannattaa osallistua juhlallisuuksiin.

Tämän alueen lentokenttä on Dabolim (GOI). Kun on aika pakata tavarat ja lähteä kotiin, suuntaa 30 km luoteeseen.

Bali – Hotellit

Jopa konkarimatkailijat joutuvat toimimaan silloin, kun on löydettävä majoitus. ebookersin matkaoppaassa on vain 16 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun vaihtoehtoja on vain vähän, on takuulla viisasta varata heti!

The Leela Goa ja Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach ovat myös esimerkkejä majoitusvaihtoehdoista, jotka kannattaa ottaa huomioon. Jos pidät näkemästäsi, älä viivyttele varauksen teossa! Nämä majoitusliikkeet ovat erittäin suosittuja viihtyisien huoneidensa ja ystävällisen henkilökuntansa ansiosta.

Löydä halvat matkat kohteeseen Bali

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Bali. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Bali lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Bali?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Bali maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Bali itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Bali ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Bali matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Bali löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Bali?

Kohteen Bali suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Bali halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.