Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Taichung – Matkat

Oletko yksi niistä reissaajista, jotka haluavat ennen kaikkea irtautua arjesta ja lähteä seikkailemaan uuteen kohteeseen? Kohteen Taichung matkat odottavat sinua.

Taichung – Lennot ja hotelli

Pitkään suunnitelluista matkoista suunnittelemattomiin viikonloppumatkoihin – ebookers räätälöi kaikki lennot, hotellihuoneet ja retket sinun tyyliisi sopiviksi.

Säästät jopa 9%*, kun päätät ostaa meiltä lentoliput ja hotellihuoneet samassa paketissa.

Mikään ei ole palkitsevampaa kuin huolellisesti suunniteltu matka. Suuressa kansainvälisessä tietokannassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja runsaat 500 000 majoituskohdetta eri puolilla maailmaa, joten kiehtova seikkailu on vain parin napsautuksen päässä.

Muistathan, että jos satut huomaamaan edullisemman tarjouksen jossakin muualla 48 tunnin sisällä ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme hintojen välisen erotuksen tilillesi. Älä siis enää kuhnaile!

Maailman joka kolkassa on kohteita, joihin tutustua. Kaipaatko suurkaupungin nähtävyyksiä vai rauhallista rantakohdetta? Valitsitpa kumman tahansa tai jotakin niiden väliltä, nyt on aika ottaa laukut esiin ja lähteä liikkeelle! Varausehtoja sovelletaan.

Taichung – Matkat

Uusiin ihmisiin tutustuminen kuuluu erottamattomasti matkailuun. Tämän kaupungin alueella on noin 1 000 000 asukasta, joten mahdollisuuksia tuttavuuden tekemiseen paikallisten kanssa tarjoutuu varmasti runsaasti.

Se sijaitsee suunnilleen 8 km:n päässä lähimmästä kaupungista, joka on Zhuolan. Seuraavaksi lähin kaupunki on Dahu, johon kertyy 16 km matkaa.

Aina välillä, kun takapenkillä ollaan rauhallisia, lapset ovat loistavaa matkaseuraa. Lihpao Land on hyvä paikka pitää hauskaa lasten kanssa.

Jos haluat kuulla paikallisista kukka- ja puulajeista, Lavender Forest (puisto) on siihen täydellinen paikka. Myös Sea of Flowers in Shinshe on paikka, jossa voit viettää rentouttavan päivän kuljeskellen mutkittelevilla poluilla ja ihastellen kasvimaailman monimuotoisuutta.

Taichungin puisto ja Feng Le Sculpture Park (puisto) ovat raikkaita urbaaneja keitaita, joihin voi suunnata pelailemaan pallopelejä, rentoutumaan ruohikolla tai tekemään melkein mitä vain. Myös Taichungin kansanperinteen puisto ja Taichung Metropolitan Park (puisto) ovat paikkoja, joiden vehreydestä nauttien vietät leppoisan hetken.

Haluat sitten kaupunkikierrokselle tai liput kuuluisalle nähtävyydelle, Taichung Harbor Visitor Information Centerin matkailuneuvonta on oikea osoite, jonne suunnata. Sen paikallistuntemusta omaava henkilökunta takaa, että saat kaiken irti kaupungissa viettämästäsi ajasta.

Mikäli tarvitset hetken omaa rauhaa ja hieman raikasta ilmaa, tee retki kohteisiin Shei-Pan kansallispuisto ja Tao-vuori. Gaomein kosteikot on myös kohde, jota ei kannata jättää väliin. Alueen luonto tekee sinuun takuulla vaikutuksen.

Jos sää on huono, vietä päivä paikassa 921 Earthquake Museum of Taiwan. Ota pala paperia ja piirrä joitakin esillä olevista mielenkiintoisista esineistä. Näin saat hienon muiston käynnistäsi.

Kauniista maailmastamme löytyy loputon määrä erilaisia luonnonhistoriasta kertovia aarteita ja ihmisen kätten työn tuloksia. Onneksi esimerkiksi Luonnontieteellinen kansallismuseo mahdollistaa tutustumisen useisiin ainutlaatuisiin näyttelyesineisiin.

Kansallinen taidemuseo ja Asia Museum of Modern Art saavat sinut varmasti innostumaan, kun vietät unohtumattoman iltapäivän esillä olevien ihastuttavien kokoelmien kaksi- ja kolmiulotteisten teosten parissa.

Historiaan tutustuminen ei ikinä ole turhaa. Taichungin kaupungintalo ja Rainbow Village auttavat ymmärtämään paljon enemmän tutustuessamme alueen historiaan. Taichungin radiolähetysten toimisto ja Kuuden taiteen kulttuuri- ja taidekeskus ovat myös hyviä kohteita.

Tornien ja vahvojen kivimuurien tarkoitus oli suojata asukkaita hyökkäyksiltä. Upea arkkitehtuuri ja kiinnostava historia tekevät paikasta vierailun arvoisen.

Jos olet uskonnollinen tai haluat vain vähän hiljaisuutta, Paochuehin temppeli ja Marttyyrien pyhäkkö ovat tähän tarkoituksen sopivia tutustumiskohteita. Myös Cheng Huangin temppeli ja Le Chengin temppeli ovat tunnettuja hengellisiä vierailukohteita.

Shr-Hwa International Tower ja Aofong Hillin observatorio ovat kaksi huomattavaa nähtävyyttä tällä paikkakunnalla. Nämä kohteet tarjoavat useita loistavia kuvausmahdollisuuksia, joten muista pakata kamerasi mukaan!

Jos jostain löytyy shoppailijan taivas, Taichung olisi hyvä ehdokas. Moninaisten ostosalueiden joukosta on hankala valita, joten ota suunnaksesi ensin Sogo Department Store (ostoskeskus) tai Chungyo Department Store (ostoskeskus). Fengjian yömarkkinat ja ASEAN-ostoskeskus tarjoavat myös runsain mitoin mahdollisuuksia ikkunaostosten tekoon.

Taichung Metropolitan Opera House (oopperatalo) ja Fulfillment-amfiteatteri tarjoavat mahdollisuuden nauttia korkeatasoisesta viihteestä. Miksi et tarkastaisi niiden ohjelmakalenteria ja suuntaisi pitämään hauskaa?

Tahdotko nähdä kaiken, mitä kaupungilla on tarjottavanaan? Carton King - Dakeng on maamerkki, jonka olet saattanut ohittaa.

Taichung – Hotellit

Toimi jo, ettei tilaisuus karkaa käsistä! Varmista majoitus mahdollisimman pian! ebookersin matkaoppaassa on tarjolla ainoastaan 4 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä.

Rollin Farm ja Bright Moon B&B ovat myös esimerkkejä majoitusvaihtoehdoista, jotka on hyvä pitää mielessä. Jos pidät näkemästäsi, älä jää odottelemaan ennen kuin teet varauksen! Nämä majoitusliikkeet ovat erittäin suosittuja mukavien sänkyjensä ja hyvän palvelunsa ansiosta.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Taichung

Näytä kaikki 525 majoitusliikettä kohteessa Taichung
53 Hotel

53 Hotel

No.27, Zhongshan Rd., Central Dist., Taichung
  3.5 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  53 Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taichungin kaupungintalo. Majoitusliikkeessä ...

  53 Hotel45 €

  53 Hotel45 €
  52 Hotel

  52 Hotel

  52, Jhong-Ming Rd., West Dist, Taichung
   4.0 kautta 5.0
    
    

   52 Hotel on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen kansallismuseo. ...

   52 Hotel58 €

   52 Hotel58 €
   La Vida Hotel

   La Vida Hotel

   No. 275-2, Sec.2, Xitun Rd, Xitun Dist., Taichung
    3.5 kautta 5.0
     
     

    La Vida Hotel on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fengjian yömarkkinat. ...

    La Vida Hotel82 €

    La Vida Hotel82 €
    Icasa By GoGo Hotel

    Icasa By GoGo Hotel

    No.188 Zhishan Rd., Xitun District, Taichung
     3.5 kautta 5.0
      
      

     Icasa By GoGo Hotel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fengjian ...

     Icasa By GoGo Hotel56 €

     Icasa By GoGo Hotel56 €
     The Carlton

     The Carlton

     No.61, Zhongming S. Rd., West District, Taichung
      3.5 kautta 5.0
       
       

      The Carlton on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sogo Department ...

      The Carlton47 €

      The Carlton47 €
      The Lin Hotel

      The Lin Hotel

      No.99, Chaofu Rd., Taichung
       5.0 kautta 5.0
        
        

       The Lin Hotel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taichungin kansallinen ...

       The Lin Hotel147 €

       The Lin Hotel147 €
       Airline lnn Green Park Way

       Airline lnn Green Park Way

       No. 22, Section 1, Meicun Road, West District, Taichung
        3.5 kautta 5.0
         
         
        4,0/5 (2 arvostelua)

        Airline lnn Green Park Way on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen ...

        Airline lnn Green Park Way55 €

        Airline lnn Green Park Way55 €
        The Landis Taichung (Hotel ONE Taichung)

        The Landis Taichung (Hotel ONE Taichung)

        532 Ying-tsai Road, West District, Taichung
         5.0 kautta 5.0
          
          

         The Landis Taichung (Hotel ONE Taichung) on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Caowun ...

         The Landis Taichung (Hotel ONE Taichung)100 €

         The Landis Taichung (Hotel ONE Taichung)100 €
         Chance Hotel Taichung

         Chance Hotel Taichung

         No.163, Jianguo Rd., Central Dist., Taichung
          3.0 kautta 5.0
           
           

          Chance Hotel Taichung on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Green River Waterfront Corridor. ...

          Chance Hotel Taichung20 €

          Chance Hotel Taichung20 €
          Cityinn Hotel Plus-Taichung Station Branch

          Cityinn Hotel Plus-Taichung Station Branch

          No. 133, Sec. 4, Fuxing Rd., East Dist, Taichung
           3.0 kautta 5.0
            
            

           Cityinn Hotel Plus-Taichung Station Branch on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tarokon ...

           Cityinn Hotel Plus-Taichung Station Branch45 €

           Cityinn Hotel Plus-Taichung Station Branch45 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.