Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Kaohsiung – Matkat

Kuulutko niihin reissaajiin, joiden tärkeimpänä päämääränä on irtautua arjesta ja nauttia täysillä uuden kohteen tunnelmista? Kohteen Kaohsiung matkat odottavat sinua.

Kaohsiung – Lennot ja hotelli

Aloita lomailu heti ja anna ebookers-asiantuntijatiimin ottaa ohjat. Lennot, majoituspaikka ja muistorikkaita elämyksiä – me teemme kaikesta tästä mahdollista. Sinun velvollisuudeksesi jää vain hypätä koneeseen!

Jos hankit lentoliput ja hotellin kerralla, voit säästää jopa 9.6%^.

Jos varaat lomasi meidän kauttamme, edessäsi on rajattomasti upeita elämyksiä. Kansainvälinen tietokantamme kattaa yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä yli 500 000 majoitusliikettä. Jos haaveidesi lomakohde on olemassa, meidän avullamme pääset sinne varmasti.

Kiinnostaako hintatakuu? Jos satut löytämään jostakin edullisemman lento- ja hotellipaketin kahden vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä, vastaamme siihen palauttamalla hintojen välisen erotuksen.

Matkaunelmat ovat yksilöllisiä. Anna meidän auttaa toteuttamaan unelmiesi loma, unelmoitpa sitten valtameren aalloista tai päätähuimaavista seikkailuista.

Varausehtoja sovelletaan.

Kaohsiung – Matkat

Tämä kohde sijaitsee alueella nimeltä Taitungin maakunta, jonka asukkaista suunnilleen 1 500 000 asustelee kaupungin alueella.

Se sijaitsee noin 19 km:n päässä naapurikaupungista, joka on Pingtung. Seuraavaksi lähin kaupunki on Liuqiu, johon on 35 km matkaa.

Haluatko viettää hauskoja lomapäiviä perheen nuorison seurassa? Kaohsiung Film Archive ja E-DA-teemapuisto ovat paikkoja, jotka viihdyttävät koko perhettä.

Todista ihmetyksestä kertovaa ilmettä lastesi silmissä heidän kohdatessaan eläimiä, joiden koti on Shou Shanin eläintarha. Shou Shanin eläintarha on myös viihdyttävä ja opettavainen paikka.

Kun haluat karata hetkeksi suurkaupungin sykkeestä, vetäydy johonkin kaupungin puistoista, joita ovat muun muassa Shaochuantou-puisto ja Hongmaogangin kulttuuripuisto. Cishan Livingin kulttuuripuisto ja Chengcing-järven maisema-alue ovat myös sekä paikallisten että vierailijoiden rakastamia ajanviettopaikkoja.

Bongaa mitä erikoisempia vesilintuja tai ihaile vain rauhallista maisemaa kohteissa Lotus Pond (järvi) ja Heart of Love River (järvi). Jos sinusta tuntuu siltä, että voisit viettää enemmänkin aikaa järvimaisemista nauttien, niin ota seuraavaksi suunnaksesi Golden Lion Lake Scenic Area (virkistysalue).

Kaohsiung ja sen tunnetuimmat nähtävyydet, parhaat museot ja ostospaikat ovat sinulle varmaan jo tuttuja, mutta älä unohda, että ympäröivän alueen ainutlaatuinen luonto on myös tutustumisen arvoinen. Yushanin kansallispuisto ja Singdan satama ovat kaksi kohdetta, joissa kannattaa vierailla. Jos kaipaat vielä lisää raikasta ilmaa, Caishanin luonnonpuisto ja Tianliaon kuumaailma ovat pari muuta kohdetta, joissa kannattaa vierailla.

Taiwanin sokerimuseo tarjoaa paljon kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa. Kulje huoneissa tai pelkästään vietä aikaa rauhallisessa ympäristössä. Kaipaatko lisää nähtävää? Teresa Tengin museo ja Takaon rautatiemuseo ovat myös suosittuja kohteita. Kysy henkilökunnalta järjestettävistä tilaisuuksista.

National Science and Technology Museum (museo) tarjoaa mahdollisuuden kuulla tieteen kehityksestä. Tieteellä on paljon muutakin annettavaa. Ota suunnaksi esimerkiksi Kaohsiung Astronomical Museum (museo), josta löytyy paljon lisää kiinnostavaa tutkittavaa.

Meinong Hakka -kulttuurimuseo antaa mahdollisuuden viettää vapaa-aikaa mielekkäästi tutkimusmatkailijoiden tapaan. Museossa voit tutustua moniin merkittäviin ja erikoisiin näyttelyesineisiin ja löydöksiin.

On aivan sama pidätkö enemmän taiteentutkimusta koskevien kommenttien lukemisesta vai pelkästään teosten katselusta, sillä on varmaa, että hullaannut nähdessäsi näitä värikkäitä maalauksia kohteessa Kaohsiungin taidemuseo.

Yksi parhaimmista tavoista ymmärtää nykyisyyttä on tutkiskella menneisyyttä. Kaohsiungin historiallinen museo ja Kaohsiung Hakka Cultural Museum (museo) kertovat miten tästä kaupungista tuli se, mikä se on tänään.

Katsaus entisaikoihin ei ikinä ole ajan haaskausta. Former British Consulate at Takao (rakennus) ja Fo Guang Shan Buddha Memorial Center auttavat meitä tutustumaan syvällisesti tämän seudun ja sen lähialueiden menneisyyteen. Fenyi-portti ja Chiwen-portti kannattaa myös tarkistaa.

Vierailemalla kohteessa Cihoun linnake ymmärrät tämän historiallisen puolustuslinnoituksen merkityksen. Se rakennettiin kestämään vihollisen hyökkäyksiä, eikä ole vaikeaa elää mielikuvissaan niitä moninaisia yhteenottoja ja taisteluja, joita on nähty tällä samalla paikalla.

Jos välillä tuntuu vaikealta pysyä naapuriesi elintasossa, ajattelepa hetken verran naapureita kohteessa Tianfun palatsi. Tämän arvokkaan residenssin upeaa fasadia ja ruhtinaallista interiööriä on lähes mahdotonta selättää.

Kaohsiungin Kungfutsen temppeli ja Holy Rosary Basilica Cathedral (katedraali) ovat tunnettuja uskonnollisesta ja historiallisesta merkityksestään ja ovat mielenkiintoisia tutustumiskohteita, vaikket olisikaan kiinnostunut uskonnollisista asioista. Sanfong-temppeli ja Spring and Autumn Pavillions (temppeli) ovat myös paikkoja, joilla on tärkeä merkitys kaupungin uskonnolliselle identiteetille.

Kun matkustat, kannattaa pitää mielessä, että joskus vähemmän suositut nähtävyydet ovat niitä, jotka muistat vielä pitkään jälkeenpäin. Kaksi hyvää esimerkkiä sellaisista täällä ovat Dome of Light ja Urban Spotlight Arcade (rakennus). Xizi Bay ja Pier-2 Art Center ovat paikkoja, joissa kannattaa vierailla.

Kaohsiung – Hotellit

Löydät todella monipuolisesta valikoimastamme varmasti täydellisen majoituksen ilman huolen häivää, sillä ebookersin hotelliopas sisältää nyt yli 227 majoitusliikettä.

Jos olet aina ajatellut, että käytät lomallasi rahaa mieluummin ikimuistoisen kokemusten luomiseen kuin majoituskustannuksiin, Chez KiKi Hostel - Kaohsiung ja Single Inn Kaohsiung - Hostel ovat majoitusliikkeitä, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon. Jos lomapäivien luksus ja itsesi hemmottelu kuulostavat sinusta silti vastustamattomalta, hyviä vaihtoehtoja ovat Han Hsien International Hotel ja Grand Hi Lai Hotel.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Kaohsiung

Näytä kaikki 441 majoitusliikettä kohteessa Kaohsiung
Airline Inn - Kaohsiung Station

Airline Inn - Kaohsiung Station

No.33, Jianguo 3rd Rd., Sanmin Dist, Kaohsiung
  3.5 kautta 5.0
   
   

  Airline Inn - Kaohsiung Station on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Liuhen yötöri. Majoitusliikkeessä ...

  Airline Inn - Kaohsiung Station48 €

  Airline Inn - Kaohsiung Station48 €
  Chateau de Chine Hotel Kaohsiung

  Chateau de Chine Hotel Kaohsiung

  No.43, Daren Rd., Yancheng District, Kaohsiung
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,0/5 (1 arvostelua)

   Chateau de Chine Hotel Kaohsiung on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

   Chateau de Chine Hotel Kaohsiung58 €

   Chateau de Chine Hotel Kaohsiung58 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.