Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Havaiji

224 €
Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

4.0 kautta 5.0 2005 Kalia Rd, Honolulu, HI
Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Royal Hawaiian Center. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 kahvilaa ja kuntokeskus.
253 €
'Alohilani Resort Waikiki Beach

'Alohilani Resort Waikiki Beach

5.0 kautta 5.0 2490 Kalakaua Avenue, Honolulu, HI
'Alohilani Resort Waikiki Beach on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Honolulu Zoo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1971 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 839 huonetta 38 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
323 €
Sheraton Waikiki

Sheraton Waikiki

4.0 kautta 5.0 2255 Kalakaua Ave, Honolulu, HI
Sheraton Waikiki on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Hawaiian Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 1636 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille lanait ja pillowtop-patjat.
157 €
Hyatt Place Waikiki Beach

Hyatt Place Waikiki Beach

3.5 kautta 5.0 175 Paoakalani Ave, Honolulu, HI
Hyatt Place Waikiki Beach on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Honolulu Zoo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 426 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Waikiki Resort Hotel

Waikiki Resort Hotel

3.5 kautta 5.0 2460 Koa Avenue, Honolulu, HI
Waikiki Resort Hotel on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Honolulu Zoo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 275 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun lanain.
210 €
The Modern Honolulu by Diamond Resorts

The Modern Honolulu by Diamond Resorts

4.5 kautta 5.0 1775 Ala Moana Boulevard, Honolulu, HI
The Modern Honolulu by Diamond Resorts on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ala Wai Yacht Harbor. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen.
178 €
Sheraton Kona Resort & Spa at Keauhou Bay

Sheraton Kona Resort & Spa at Keauhou Bay

4.0 kautta 5.0 78-128 Ehukai St, Kailua-Kona, HI
Sheraton Kona Resort & Spa at Keauhou Bay on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Haleo Luau. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 508 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Turtle Bay Resort

Turtle Bay Resort

4.0 kautta 5.0 57-091 Kamehameha Hwy, Kahuku, HI
Turtle Bay Resort on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuilima Cove. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 6 baaria. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 443 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
223 €
Hyatt Regency Waikiki Beach Resort & Spa

Hyatt Regency Waikiki Beach Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 2424 Kalakaua Ave, Honolulu, HI
Hyatt Regency Waikiki Beach Resort & Spa on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Royal Hawaiian Center on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 6 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 1230 huonetta 40 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lanait.
Hae hinnat
Queen Kapiolani Hotel

Queen Kapiolani Hotel

4.0 kautta 5.0 150 Kapahulu Ave, Honolulu, HI
Queen Kapiolani Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Honolulu Zoo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 315 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja jääkaapit.

Halvat meno-paluu lennot Havaiji

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Havaiji

Katso kaikki kohteen Havaiji vuokra-autot

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Havaiji

Jos Havaiji on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Havaiji lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Havaiji

Kohteen Havaiji lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Havaiji hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Havaiji, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Havaiji

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.