Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Tainan – Matkat

Unohda jokapäiväinen stressi ja kiire, pakkaa kassit ja valitse matkakohteeksi Tainan – loma mielenkiintoisessa kaupungissa tuo vaihtelua arjen kuvioihin.

Tainan – Matkat

Reissussa voit tutustua uusiin ihmisiin: kaupunkialueelta löytyy asukkaita noin 750 000 henkeä.

Se sijaitsee suunnilleen 30 km:n päässä lähimmästä kaupungista, joka on Budai. Seuraavaksi lähin kaupunki on Dongshi, johon on 40 km matkaa.

Täällä on useita huvittelumahdollisuuksia perheille. Esimerkiksi Kaituo Shiliaon vahamuseo tai Alexander-perhospuisto ovat paikkoja, joita perheen pienimmät rakastavat.

Longtian-tislaamo on paikka, jossa kuulet, kuinka viiniä valmistetaan, ja jossa lopuksi voit maistaa lasillisen tai kaksi.

Jos haluat oppia paikallisista kasvilajeista tai viettää hetken seikkaillen mutkittelevilla poluilla, Kasvitieteellinen orkideapuutarha ja Jiu pin -lootuspuutarha sopivat sinulle täydellisesti.

Lin Mo Niangin puisto ja Tainanin puisto ovat ihastuttavia paikkoja ottaa aurinkoa, hemmotella itseään piknikillä tai vain hengailla rennosti pilviä katsellen. Lisäksi Hatta Yoichin puisto ja Yuejingang-joenrantapuisto ovat paikkoja, joissa voit harrastaa liikuntaa ulkotiloissa.

Aloita päivä tyynesti ihastelemalla auringonsäteiden kimaltelua tyynen veden pinnalla kohteessa Wusanton suojelualue.

Tainan ja sen tunnetuimmat nähtävyydet, parhaat ostospaikat ja aukiot ovat sinulle varmaan jo tuttuja, mutta älä unohda, että ympäröivän alueen vaikuttava luonto on myös näkemisen arvoinen. Anpingin satama ja Taijiang-kansallispuisto ovat kaksi kohdetta, jotka sinun kannattaa pitää mielessä. Tsaoshanin kuumaisema-alue ja Pikkukapustahaikaran suojelualue ovat kaksi muuta kohdetta, joihin kannattaa myös tutustua.

Jos kaipaat paikkaa, jossa voit kulkea kaikessa rauhassa ja mahdollisesti oppia jotakin uutta, ota kohteeksi National Museum of Taiwanese Literature (museo) ja Taiwanin suolamuseo. Osallistu opastetulle kierrokselle tai tutki mielenkiintoisia näyttelyitä itseksesi. Jos sinulla on aikaa, käy myös muissa museoissa, kuten Tainanin huonekaluteollisuuden museo ja Black Bridge -makkaramuseo.

Paikassa Tainanin astronomian koulutusalue näytteillä olevissa hienoissa tieteellisissä laitteissa ja esineissä riittäisi tutkittavaa päiväkausiksi. Hyvä idea on osallistua opastetulle kierrokselle, jolloin saat parhaan hyödyn vierailustasi.

Taiwanin kansallishistorian museo ja Chimei-museo tarjoavat nautinnollisen ja avartavan matkan menneisiin aikoihin. Molemmat kohteet voivat olla ylpeitä seudun rikkaan historian esittelemisestä yleisölle todella viihdyttävällä ja elävällä tavalla.

Menneisyyden ymmärtäminen ei ikinä ole ajan haaskausta. Tainanin kansallinen yliopisto ja Anpingin puukauppa auttavat ymmärtämään ja tutustumaan tämän alueen menneisyyteen. Jos haluat nähdä lisää, Fucheng South Gate Area ja Provintian linnake ovat myös kaksi ehdotonta käyntikohdetta.

Oletko kiinnostunut sotahistoriasta? Teepä retki kohteisiin Chihkan Tower ja Anpingin vanha linnake, niin saat tietää sekä tärkeimmistä linnoituksista että myös niissä olleiden kohtaloista. Eternal Golden Fortress (linnoitus) ja Yìzǎi Jīn Chéng ovat aikojen kuluessa myös olleet monien dramaattisten yhteenottojen näyttämönä.

Kungfutsen temppeli ja Koxingan temppeli ovat juuri oikeita paikkoja seudun historiaan ja uskonnolliseen elämään tutustumiseen. Ota selvää, järjestetäänkö kohteissa Taiwanfu Chenghuan -temppeli ja Sanling-temppeli opastettuja kierroksia.

Kun sinun on päätettävä, mihin nähtävyyksiin kannattaisi tutustua, niin Nánbù Kēxué Gōngyè Yuánqū ja Sunset Platform -näköalapaikka kuuluvat ehdottomasti näkemisen arvoisten kohteiden listalle. Näiden maamerkkien kuvia kelpaa esitellä kotiväelle, joten ethän unohda ottaa kameraasi mukaan!

Wufei-temppeli ja Kunshagong kuljettavat sinut hetkeksi menneisyyteen, kun pysähdyt hetkeksi niiden äärelle. Sheng'angong on myös nähtävyys, joka kertoo kiehtovaa tarinaa menneiltä ajoilta.

Jos jostain löytyy himoshoppailijan paratiisi, Tainan olisi hyvä ehdokas. Tarjolla olevien ostoskeskusten joukosta on hankala valita, joten kannattaa ottaa suunnaksi ensin Focus Square tai Wushengin yötori. Jos selvisit näistä ostostaivaista tyhjentämättä matkakassaasi kokonaan, ota seuraavaksi suunnaksesi Mango Cingo -markkinat tai Xiao Bei -yömarkkinat.

On parempi miettiä omaa elämäänsä ja sanoa tehneensä jotain mielenkiintoista sen sijaan, että harmittelee jotain jääneen kokematta. Joten kun kerran olet täällä, sinun kannattaa tutustua myös joihinkin suhteellisen tuntemattomiin nähtävyyksiin, kuten Fire and Water Spring ja Shanhua-sokeritehdas. Lisäksi Pikkukapustahaikaran näyttelykeskus ja Jingzaijiaon suolakenttä ovat kokemisen arvoisia paikkoja.

Tainan – Hotellit

Kun valikoimissa on vain 3 majoitusliikettä, fiksu lomailija ymmärtää valita majoituksensa nopeasti. Tutki ebookersin sivusto tarkkaan heti, kun matkapäiväsi on lyöty lukkoon. Sieltä löydät kaikki tarvitsemasi yksityiskohdat.

Kiinnostavatko sinua kaikkein pidetyimmät majoitusliikkeemme? Niihin lukeutuvat muun muassa Wusanto Huching Resort Hotel ja L'arc Hotel, joiden ylelliset lakanat, kotoisat huoneet ja loistava palvelu odottavat sinua.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Tainan

Näytä kaikki 657 majoitusliikettä kohteessa Tainan
Shangri-La's Far Eastern Plaza Hotel, Tainan

Shangri-La's Far Eastern Plaza Hotel, Tainan

89 Section West, University Road, Tainan
  5.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  Shangri-La's Far Eastern Plaza Hotel, Tainan on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cheng ...

  Shangri-La's Far Eastern Plaza Hotel, Tainan103 €

  Shangri-La's Far Eastern Plaza Hotel, Tainan103 €
  Lakeshore Hotel Tainan

  Lakeshore Hotel Tainan

  No. 269, Section 1, Yongfu Road, West Central District, Tainan
   4.0 kautta 5.0
    
    

   Lakeshore Hotel Tainan sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tainanin konfutselainen temppeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen ...

   Lakeshore Hotel Tainan76 €

   Lakeshore Hotel Tainan76 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.