Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Norwegian Air Shuttle lennot alkaen 61 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lentotarjoukset – Norwegian Air Shuttle

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 31 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 61 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle

Norwegian Air Shuttle – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön Norwegian Air Shuttle lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentoasemakoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
OSLNORGardermoen18
BGONORFlesland4
TRDNORVaernes4
SVGNORSola4
TOSNORLangnes2
BOONORBodo1
EVENORHarstad - Narvik1
KRSNORKjevik1
AESNORVigra1
HAUNORKarmoy1

Tietoa Norwegianista

Norwegian Air Shuttle ASA, kaupalliselta nimeltään Norwegian, on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö. Norwegianin reittiverkosto ulottuu Euroopasta Pohjois-Afrikkaan ja Lähi-itään, palvellen sekä liike- että vapaa-ajanmatkustajia. Se operoi tällä hetkellä lähemmäs kolmea sataa reittiä 96 kohteeseen.

Minne Norwegian lentää kotimaassa?

Lukuisten ulkomaankohteiden lisäksi lennät Norwegianilla edullisesti myös Suomessa. Norwegianin halpoja kotimaan lentoja on tarjolla Helsinkiin, Ouluun ja Rovaniemelle. 

Minne Norwegian lentää maailmanlaajuisesti?

Suosituimmat Norwegianin reitit ovat: 

  • OSL - BGO (noin 420 lentoa kuukaudessa)
  • BGO - OSL (noin 410 lentoa kuukaudessa)
  • OSL - SVG (noin 340 lentoa kuukaudessa)
  • SVG - OSL (noin 340 lentoa kuukaudessa)
  • OSL - TRD (noin 330 lentoa kuukaudessa)

Tiheimmin Norwegian lentää Norjan kotimaanlentoja, Pohjoismaiden välisiä lentoja sekä lentoja Euroopan yleisimpiin liikematkakohteisiin. Tiheimmät yhteydet ovat Norjan sisäisillä lennoilla, jopa 12-14 lentoa päivittäin. Suosituimpiin vapaa-ajanmatkakohteisiin Etelä-Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä lennetään kerran päivässä tai harvemmin. Norwegian Airshuttle ASA:lla on tällä hetkellä käytössään 52 yksikäytäväistä suihkulentokonetta. Yhtiö uusii kalustoaan 73:llä Boeing 737-800 –koneella vuosina 2012-2014.

 

Matkustaminen Norwegianilla

Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiä Norwegian on tuttu monelle suomalaisellekin. Jos lennollaan ei halua enempiä palveluja, ja pääasia on paikasta toiseen siirtyminen, Norwegian on loistava vaihtoehto. Norwegianin lennoilla pääsee yli 130 kohteeseen ympäri maailman, ja vaikkei kentät aina olisikaan aivan kaupunkia lähimpiä, kulkuyhteydet ovat hyvät. Yhtiö on perustettu vuonna 1993, ja nykyään Norwegianilla työskentelee jo yli 5500 henkeä.

Norwegianin suuri ylpeydenaihe on sen laivasto: lentokoneiden keski-ikä on vain neljä vuotta, ja yhtiö hankkii uusia koneita nopeassa tahdissa. Uudet koneet ovat miellyttävämpiä matkustajille ja ne kuluttavat vähemmän polttoainetta ollen myös ympäristöystävällisempiä. Suurin osa Norwegianin lennoista lennetään Boeingin 787-800-koneilla ja kaukolentoihin käytetään 787 Dreamlinereita. Tilauksessa on useita satoja koneita vielä näiden lisäksi, joten matkustajamäärät tulevat varmasti ylittämään helposti vuoden 2014 24 miljoonaa matkustajaa.

Norwegianilla lentäessä kannattaa miettiä tarkkaan, mitä palveluja haluaa, jotta osaa katsoa lippujen lopullisen hinnan heti. Lipun hintaan kuuluu tietyt peruspalvelut, ja muista pitää maksaa erikseen. Norwegianilla on käytössä kolme matkustusluokkaa, LowFare, LowFare+ sekä Flex, ja kansainvälisillä kaukolennoilla on näiden lisäksi vielä Premium-matkustamo.

Lyhyemmillä lennoilla LowFare-luokassa mukaan saa ottaa yhden käsimatkatavaran, joka painaa maksimissaan 10kg sekä ilmaisen WiFin niissä koneissa, missä se on käytössä. LowFare+-luokassa saa tämän lisäksi ottaa mukaan yhden ruumaan menevän matkatavaran, jonka maksimipaino on 20kg sekä varata istumapaikkansa etukäteen. Flex-luokassa näiden lisäksi lipun hintaan kuuluu nopea lähtöselvitys sekä turvatarkastus, ja lipun muuttaminen toiselle henkilölle on ilmaista, kun alemmissa luokissa siitä tulee lisämaksu. Näiden lisäksi kaikissa luokissa pystyy ostamaan muita palveluja, kuten ruokaa ja juomaa.

Kaukolennoilla luokkiin kuuluvat palvelut ovat muuten samat, mutta LowFare+ ja Flex -luokissa hintaan kuuluu myös ateriat ja Flex-luokassa ruumaan saa ottaa mukaan kaksi enintään 20kg painavaa matkatavaraa. Premium-matkustamoon kuuluvat kaikki Flex-luokan palvelut, mutta ateriat ovat myös Premium-luokkaa ja loungen käyttäminen on sallittua tietyillä lentoasemilla. Nimen ja lennon muuttaminen maksaa erikseen, ja lipusta ei saa hyvitystä, PremiumFlex-luokassa nämä kuuluvat lipun hintaan ja hyvitys on täysi, jos se tulee ajankohtaiseksi.

 

 

Hyvä tietää Norwegianista

Norwegian on yksi Euroopan suurimmista halpalentoyhtiöistä ja yksi ainoista, joka liikennöi myös Suomen lentokentiltä. Norwegianin lentotarjoukset lennättävät Suomesta suorilla lennoilla yli 30 kohteeseen Euroopassa. Yhtiön siivillä voi lentää myös Aasian ja Amerikan kaukokohteisiin, jonne Norwegian lennot kuljettavat välipysähdyksellä Oslon, Lontoon tai muiden Euroopan kaupunkien kautta.

Onko Norwegianilla kanta-asiakasohjelma?

Norwegian kanta-asiakasohjelma on nimeltään Norwegian Reward. Ilmaisen ohjelman jäsenet ansaitsevat lennoista, hotelliyöpymisistä ja vuokra-autoista CashPoint-pisteitä, joita voi käyttää lentolippuihin ja muihin palveluihin.

Kuinka paljon matkatavaroita ja käsimatkatavaroita Norwegianin lennolle voi ottaa?

Halvimmat Norwegianin lentoliput sisältävät oikeuden vain käsimatkatavaroiden ja henkilökohtaisen matkatavaran kuljettamiseen. Lipputyypistä riippuen käsimatkatavaran painorajoitus on joko 10 tai 15 kg. Lisäksi lennoille voi ostaa kirjattavia matkatavaroita, joista kukin saa painaa korkeintaan 20 kg. Edullisimmin lisämatkatavarat sekä urheiluvälineiden tai soitinten kuljetuksen voi ostaa verkosta ennen lentoa. Tarkista lippuusi kuuluvat matkatavarat.

Miten muutan Norwegianin lentolippuja?

Norwegianin Flex-luokan lippuja voi muuttaa tai peruuttaa verkossa veloituksetta ennen lennon lähtöä. Myös muiden lippujen päivämäärää ja kellonaikaa, kohdetta tai matkustajan nimeä voi muuttaa, mutta muutoksista peritään lisämaksu. Lue lisää lippujen muuttamisesta.

Mitä matkustusluokkia Norwegianin lennoilla on?

Norwegianin lyhyemmillä lennoilla on vain yksi matkustusluokka, jonne myydään erityyppisiä lippuja. Kaukolennoilla koneissa on myös premiumluokka. Norwegianin premiumluokassa asiakkaat nauttivat mm. tilavammasta istuimesta, laadukkaammista tarjoiluista sekä ilmaisesta istumapaikan varauksesta.

Saako Norwegianin lennoilla syötävää ja juotavaa?

Kaikilla Norwegianin lennoilla on saatavilla yleensä maksullista syötävää ja juotavaa. Lyhyemmillä lennoilla naposteltavaa ja juomia voi ostaa tarjoilukärrystä. Joillekin lennoille voi varata etukäteen myös lämpimän aterian.

Norwegianin kaukolennoilla tarjoillaan kolmen ruokalajin ateria. Edullisimmalla LowFare-lipulla matkustavien tulee kuitenkin varata maksullinen tarjoilu viimeistään 72 tuntia ennen lähtöä. Tarjolla on myös lastenaterioita.

Onko Norwegianin koneissa Wi-Fi?

Norwegian lennoilla asiakkaiden käytössä on ilmainen Wi-Fi useimmilla Euroopan sisäisillä sekä Yhdysvaltojen ja Karibian välisillä lennoilla.

Voinko varata istumapaikan Norwegianin lennolle?

Istumapaikan Norwegian lennolle voi valita lippua varatessa tai myöhemmin ennen lentoa. Paikan varaaminen on maksutonta muille paitsi LowFare-lipulla matkustaville. Alle 2-vuotiaiden sylilasten lippuun ei sisälly istuinpaikkaa.

Lue lisää istuinpaikan varaamisesta.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.