Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Lappi

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Lappi

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Lappi

Loma-asunnot + lennot kohteessa Lappi

Huoneistot + lennot kohteessa Lappi

B&B + lennot kohteessa Lappi

Matkapaketit kohteeseen Lappi

Parhaat lomapaketit kohteeseen Lappi

Lomapaketit kohteeseen Lappi Kolmeksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Lappi Neljäksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Lappi Viideksi Yöksi

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Lappi

Jos Lappi on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Lappi lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Lappi

Kohteen Lappi lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Lappi hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Lappi, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Lappi

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Lappi

Katso kaikki 7 aktiviteettia kohteessa Lappi

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Lappi

Näytä kaikki 376 majoitusliikettä kohteessa Lappi
Holiday Club Saariselka

Holiday Club Saariselka

Saariseläntie 7, Saariselkä
  3.0 kautta 5.0
   
   
  3,6/5 (39 arvostelua)

  Holiday Club Saariselka on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Angry Birds Activity Park ...

  Holiday Club Saariselka87 €

  Holiday Club Saariselka87 €
  Arctic TreeHouse Hotel

  Arctic TreeHouse Hotel

  Tarvantie 3, Rovaniemi
   4.5 kautta 5.0
    
    
   4,5/5 (2 arvostelua)

   Arctic TreeHouse Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SantaPark. Majoitusliike ...

   Arctic TreeHouse Hotel547 €

   Arctic TreeHouse Hotel547 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.