Lappi matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Hyödynnä edulliset pakettitarjoukset kohteeseen Lappi

Mitkä ovat Ylä-Lapin parhaat matkakohteet?

Ylä-Lappi on mielenkiintoinen matkakohde koko perheelle. Olemme koonneet yhteen muutamia vinkkejä alueen parhaista kohteista:

– Saariselän alue: Saariselkä Ski & Sport Resort -matkailukeskus tunnetaan laskettelurinteiden lisäksi etenkin laajasta hiihtolatuverkostostaan. Saariselällä voi hiihtää myös Urho Kekkosen kansallispuiston upeissa maisemissa. Kansallispuisto on suosittu retkeilykohde ja yksi Suomen suurimmista luonnonsuojelualueista. Tasokkaan Kakslauttanen Arctic Resortin upeisiin lasi-igluihin majoittumalla voi hyvällä tuurilla päästä ihailemaan revontulia mukavasti sängyssä maaten.

– Levi: Kymmenien laskettelurinteiden Levitunturilla sijaitsee Suomen suurin talviurheilukeskus ja hiihtokoulu. Levi houkuttelee puoleensa etenkin laskettelun ja lumilautailun ystäviä, mutta alueella voi harrastaa myös husky- tai poroajelua ja moottorikelkkailua. Illalla voi rentoutua esimerkiksi Levi Hotel Span kylpylässä.

– Kesäinen Inari ja Ivalo: Ylä-Lappiin kannattaa matkustaa myös kesällä. Inarissa voi tutustua saamelaiseen kulttuuriin ja Lapin monimuotoiseen luontoon Saamelaismuseo ja luontokeskus Siidassa sekä osallistua ohjatuille retkille ja kokeilla kullanhuuhdontaa Ivalojoella. Läheltä löytyy myös hyviä vaellus- ja retkeilymaastoja sekä Lemmenjoen kansallispuisto lyhyen ajomatkan päästä. Ivalojoki, Inarijoki ja Teno ovat kuuluisia kalastusmahdollisuuksistaan, ja Inarijärvelle tai Lemmenjoelle voi lähteä melomaan. Kesällä myös maastopyöräily tarjoaa upean tilaisuuden tutustua koskemattomiin maisemiin. Inarin naapurikunnassa Sodankylässä kannattaa käydä Sodankylän elokuvajuhlilla, jotka järjestetään kesäkuussa.

Miten löydän parhaat pakettimatkatarjoukset Ylä-Lappiin?

Voit aloittaa Ylä-Lapin pakettimatkoihin tutustumisen ebookersin sivuilla. Kun tiedät, minkätyyppisen loman haluat viettää, listaa kaikki matkaa varten tarvitsemasi palvelut. Voit varmistaa mahdollisimman edullisen pakettihinnan varaamalla samalla kertaa sekä matkat, majoituksen että lisäpalvelut. Niitä voivat olla esimerkiksi vuokra-auto, koko perheen matkavakuutukset ja mahdolliset retket. Mitä enemmän osia valitset matkapakettiin, sitä enemmän säästät. Parhaassa tapauksessa säästöä voi kertyä jopa .

Eri vaihtoehtoja ja hintoja on huomattavasti helpompi vertailla, jos järjestät koko luettelon hinnan perusteella. Tämä antaa tarjonnasta selvemmän kuvan ja auttaa valitsemaan budjettiasi parhaiten vastaavat ehdotukset.

Tarkastele kaikkia tarjolla olevia vaihtoehtoja kunkin palvelun osalta. Vuokramökit Ylä-Lapissa ovat suosittuja, mutta majoitusvaihtoehtojen koko kirjo kattaa sekä erilaiset hotellit, loma-asunnot ja huoneistot että eksoottiset iglut ja rauhaisat lomamajat. Majoituksen varattuasi voit alkaa tarkastella lentoja, vuokra-autovaihtoehtoja, matkavakuutuksia ja erilaisia aktiviteetteja: kaikki löytyvät samalta sivustolta! Parhaat matkapakettitarjoukset löydät räätälöimällä paketin osat omien tarpeidesi mukaan ja vertailemalla hintoja ebookersin avulla.

Riippuuko Ylä-Lapin pakettimatkatarjousten hinta ajankohdasta?

Vastaus on, että ajankohdalla on väliä. Mieti, milloin haluat matkustaa Ylä-Lappiin. Lapissa on yleensä eniten turisteja joulukuussa, helmikuussa ja maaliskuussa joululoman, uudenvuoden ja hiihtolomien aikaan. Ylä-Lappiin voi kuitenkin aivan hyvin matkustaa missä vaiheessa vuotta tahansa. Ulkoilma-aktiviteeteista voi nauttia niin talvella kuin kesällä, ja syksyn bonuksia ovat upea ruska ja hyttysten puute. Kesällä taas voi kokea keskiyön auringon ja kokeilla esimerkiksi kullanhuuhdontaa tai läskipyöräilyä. Ylä-Lappi on siis hyvä ympärivuotinen lomakohde. Tämä kannattaa muistaa, koska yleensä lennot, majoitus ja autonvuokraus maksavat enemmän vilkkaimman turistisesongin aikaan. Vertaile siis eri vuodenaikojen hintoja. Lisäksi hinnoissa voi olla vaihtelua arkipäivien ja viikonlopun välillä. Mieti, voitko matkustaa vilkkaimman turistisesongin loputtua tai mahdollisesti arkena – näin saatat onnistua säästämään kokonaishinnassa.

Voiko Ylä-Lapin pakettimatkan tarvittaessa peruuttaa?

Loman lento-, hotelli- ja vuokra-autovarausten peruuttaminen käy nykyään sujuvasti ebookersin ansiosta. Asiakaspalvelusivuillamme on yksityiskohtaista tietoa varausten peruuttamisesta. Lisäksi sivuiltamme löytyy tietoa matkustusolosuhteisiin vaikuttavista tekijöistä sekä mahdollisten hyvitysten hakemisesta. Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä, jos haluat apua varausten peruuttamiseen liittyvissä asioissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Lappi

Kuinka paljon lomamatkat kohteeseen Lappi maksavat?

Hakukoneellamme näet kohteen Lappi vain muutamalla klikkauksella. Löydät usein todella hyviä hintoja pakettimatkoille. Voit koota matkapaketin kohteeseen Lappi itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut sinulle sopivaan hintaan. Edullisimmillaan matkat kohteeseen Lappi maksavat tällä hetkellä .

Miten saada halvat matkat kohteeseen Lappi vuonna 2023?

Vertailemalla eri hotelleja, lentoja ja palveluita ebookersin hakukoneella löydät halvat matkat. Eri lennoista, hotelleista ja vaikka autonvuokrauspalvelusta voit koota hetkessä oman matkasi kohteeseen Lappi. Varaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Asiakaspalvelumme auttaa sinua, jos sinulla on kysyttävää, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Mikä on paras aika matkustaa kohteeseen Lappi?

Yleisesti niinä kuukausina kun kohde on suosittu ovat hinnat korkeimmat. Kohteen Lappi suosituimmat kuukaudet ovat . Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että todennäköisemmin silloin löydät kohteen Lappi halvat matkat, joskin täysin varmaa se ei ole. Joskus tietyt lomat tai tapahtumat, voivat aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös kuukausittaisten sesonkiaikojen ulkopuolella. Jos haluat saada varmimmin kohteen  Lappi, on hyvä olla joustava myös päivien suhteen.

Onko kannattavampaa ostaa kohteen Lappi pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Kun ostat kohteen pakettimatkan, voit säästää jopa % tai . Kun varaat pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen! Saat lisäksi lukittua nyt olevat hinnat, eikä budjetin kanssa tule yllätyksiä, jos vaikkapa hotellien hinnat ovat myöhemmin nousseet.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä usein näin on. Kohteen Lappi pakettimatkat ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen. Kannattaa siis varata kaikki  kerralla autoa myöten. Alennusta voit saada kaikkiin yhdistelmiin. Yleisesti mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta.

Viihtyisiä hotelleita kohteessa Lappi

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Lappi
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Lappi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.