Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Joensuu

Hae hinnat
GreenStar Hotel Joensuu

GreenStar Hotel Joensuu

2.5 kautta 5.0 Torikatu 16, Joensuu
GreenStar Hotel Joensuu on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carelicum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 83 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
Hae hinnat
Scandic Joensuu

Scandic Joensuu

4.0 kautta 5.0 Kirkkokatu 20, Joensuu
Scandic Joensuu on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Joensuun taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
115 €
Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu

Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu

4.0 kautta 5.0 Torikatu 20, Joensuu
Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Joensuun taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1942 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 144 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Original Sokos Hotel Kimmel

Original Sokos Hotel Kimmel

4.0 kautta 5.0 Itäranta 1, Joensuu
Original Sokos Hotel Kimmel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Joensuun taidemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 230 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
54 €
Art Village Rajan Loma

Art Village Rajan Loma

3.0 kautta 5.0 Syrjävaarantie 27, Joensuu
Art Village Rajan Loma sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Syrjänjärvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden mökissä on 7 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille keittiöt ja takat.
Hae hinnat
Scouts' Youth Hostel

Scouts' Youth Hostel

2.5 kautta 5.0 Vanamokatu 25, Joensuu
Scouts' Youth Hostel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Joensuun yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1956 rakennetussa 2,5 tähden hostellissa on 9 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimet.
86 €
Kotimaailma Apartments Joensuu

Kotimaailma Apartments Joensuu

3.5 kautta 5.0 Torikatu 19 LH 15, Joensuu, East Finland
Kotimaailma Apartments Joensuu sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carelicum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Holiday Linnunlahti Camping

Holiday Linnunlahti Camping

Linnunlahdentie ,1, Joensuu, Karelia (region)
Holiday Linnunlahti Camping sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Joensuun yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 2 tähden leirintäalueessa on 18 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
71 €
Kotimaailma Apts Joensuu Koulukatu 21

Kotimaailma Apts Joensuu Koulukatu 21

3.5 kautta 5.0 Koulukatu 21, Joensuu
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Joensuun taidemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Two Bedroom Apartment in Joensuu, Penttilänkatu 1

Two Bedroom Apartment in Joensuu, Penttilänkatu 1

3.5 kautta 5.0
Two Bedroom Apartment in Joensuu, Penttilänkatu 1 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Carelicum. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Joensuu

Katso kaikki kohteen Joensuu vuokra-autot

Joensuu – Matkat

Matkat kohteeseen Joensuu tarjoavat runsain määrin mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja käyntikohteita sekä hauskoja kokemuksia huolimatta siitä, kestääkö lomasi vain viikonlopun vai useamman viikon.

Joensuu – Lennot ja hotelli

Voisiko Joensuu olla paras mahdollinen rentoutumispaikka sinulle ja perheellesi? Ebookers-asiantuntijatiimi tekee matkahaaveistasi totta ja viedä sinut seikkailuun.

Jopa 7.7%^:n säästöt voivat olla sinun, kun tilaat lennot ja hotellihuoneet pakettitarjouksena meiltä.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituspaikan joukosta on vaivatonta valita.

Jos haluat olla varma, että saat varmasti edulliset hinnat, voit ottaa rennosti. Ebookers-hintatakuu tarkoittaa sitä, että jos lomapaketin varattuasi löydät muualta paremman tarjouksen 48 tunnin sisällä, me pistämme paremmaksi ja palautamme hintojen välisen erotuksen.

Matkustushaaveet ovat yksilöllisiä. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan elämäsi matka, haaveilitpa sitten rauhallisesta lepolomasta tai loputtomista seikkailuista.

Varausehtoja sovelletaan.

Joensuu – Matkat

Tämä matkakohde sijaitsee 25 km länteen naapurikaupungista (Maukkula) ja 390 km koilliseen koko maan pääkaupungista (Helsinki).

Jos tahdot syventää tietojasi alueen kasvillisuudesta ja ihastella samalla pieteetillä hoidettua puutarhaa, Kasvitieteellinen puutarha on oikea osoite.

Syrjänjärvi ja Kitsanjärvi ovat erinomaisia retkikohteita, mikäli kaipaat vähän rentouttavampaa ympäristöä. Asettaudu siis istumaan veden äärelle ja hiljenny ihastelemaan kauniita maisemia.

Luultavasti innostut heti, kun silmäsi näkevät kohteen Joensuun taidemuseo hienot työt arvoisassaan ympäristössä.

Löydä halvat matkat kohteeseen Joensuu

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Joensuu. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Joensuu lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Joensuu?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Joensuu maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Joensuu itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Joensuu ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Joensuu matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Joensuu löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Joensuu?

Kohteen Joensuu suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Joensuu halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.