Joensuu matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Mitkä ovat Joensuun parhaat käyntikohteet?

Joensuu on mahtava koko perheen kesäkaupunki, ja kesätapahtumat kannattaakin ottaa huomioon matkaa suunniteltaessa. Oletko koskaan ollut kaupungissa koulujen loppuessa? Suuntaa Joensuun Laulurinteelle suureen kesäjuhlakeskukseen, jonne tuhannet alakoululaiset kokoontuvat Suomen suven avaukseen laulamaan kesän tervetulleeksi. Laulurinteellä järjestetään myös perinteikäs Ilosaarirock. Alueelta löytyy monia palveluja, kuten Joensuun leirintäalue, uimaranta, ravintoloita ja parkkialueita. Lähistöllä sijaitsee myös Joensuun Botania, joka on kaikenikäisille sopiva ympärivuotinen tapahtumapuutarha: talvella Botaniassa voi ihailla kaunista talvipuutarhaa ja kesäaikaan esimerkiksi maailman pohjoisinta trooppista perhostaloa, johon koko perhe varmasti ihastuu! Vilkkaana karjalaisena keskuksena Joensuusta ei puutu myöskään kahviloita ja kirpputoreja.

Joensuu tarjoaa lomailijalle hienoja ulkoilu- ja retkeilymahdollisuuksia ja lapsille paljon puuhaa uimarannoilla, tapahtumapuutarha Botaniassa ja hauskalla Sinkkolan kotieläinpihalla. Tekemistä riittää aikuisillekin: matkailijoiden keskuudessa suosittu kohde on esimerkiksi keskustan kulttuurikeskittymä Taitokortteli, jossa voi nauttia monien käsityömyymälöiden ja taitokeskuksen palveluista ja näyttelyistä tai vaikka vain lepuuttaa jalkojaan kahvilassa. ebookersin sivuilla kannattaa tutustua Joensuun pakettimatkoihin: näin voit varata omia tarpeitasi vastaavan matkapaketin ja varmistat esimerkiksi, ettei majoitus ole liian kaukana tärkeimmistä käyntikohteista.

Mistä löydän parhaat pakettitarjoukset Joensuuhun?

Sinun kannattaa selata kaikkia lomapakettitarjouksia, niin voit tutustua hotellin ja lennot tai autonvuokrauksen sisältäviin matkapaketteihin. Toimi näin:

– Anna ensin matkan kohde ja ajankohta.

– Valitse sopiva majoitusvaihtoehto: hotelli, hostelli, loma-asunto tai muu.

– Valitse lennot tai vuokra-auto.

– Lisää pakettiin haluamasi lisäpalvelut. Voit vaikka varata matkavakuutukset koko perheelle tai valita hauskoja aktiviteetteja sekä aikuisille että lapsille.

ebookersin avulla voit valita pakettimatkan kaikki yksityiskohdat: sopivan ajankohdan, lennon, vuokra-auton ja majapaikan. Joensuussa voi olla hyvä varmistaa, että käytössä on auto koko loman ajan: näin pääset helpommin liikkumaan paikasta toiseen ja voit retkeillä myös Joensuun lähialueilla. Kun varaat pakettimatkan Joensuuhun ebookersin kautta, voit myös hyödyntää majoitusliikkeiden tarjouksia ja varata etukäteen kaiken mahdollisen vakuutuksia ja aktiviteetteja myöten. Näin varmistat, että lomalla ei tarvitse enää stressata mistään vaan voit keskittyä nauttimaan olostasi ja vaikka maistella vasta leivottuja karjalanpiirakoita Joensuun torin Marttakahviossa.

Miten löydän halvat pakettimatkatarjoukset Joensuuhun?

Kannattaa muistaa, että pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen. Hotelleja, vuokra-autoja tai lisäpalveluita verratessasi sinun kannattaa järjestää vaihtoehdot hinnan perusteella, jotta omaan budjettiin sopiva löytyy helpommin. Eri vaihtoehtoja on hyvä vertailla rauhassa. On joitakin sääntöjä, jotka auttavat varmistamaan halvemman hinnan:

– Mitä enemmän osia matkapakettiin valitsee, sen edullisemmaksi se tulee. Lennot, auto, majoitus, vakuutukset, retket ja muut kannattaa sisällyttää pakettiin alusta asti. Näin voit säästää loppuhinnassa jopa .

– Matkustusajankohdalla on väliä: Joensuussa suosituimmat kuukaudet ovat yleensä kesä- ja heinäkuu sekä elokuu. Silloin kaupungissa on eniten väkeä ja lento- ja hotellihinnat ovat korkeammat. Matkailijoita on yleensä vähemmän syysaikaan ja talvella. Silloin Joensuun lomatkin saa tavallisesti halvemmalla.

– Suuret tapahtumat voivat aiheuttaa hintapiikkejä matkapaketteihin myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Viikonloppuisin matkustaminen voi lisäksi olla arkipäivinä matkustamista kalliimpaa. Siksi parhaimmassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa parilla päivällä.

Voinko tarvittaessa perua Joensuun pakettimatkan?

Olemme tehneet lento-, hotelli- ja autonvuokrausvarausten muuttamisesta ja peruuttamisesta mahdollisimman helppoa. Asiakaspalvelusivuillamme on tietoa varauksen peruuttamisesta ja ajankohtaisista matkustusolosuhteisiin vaikuttavista tekijöistä.

Tärkeintä on muistaa, että suunnitelmien muuttuminen ei ole ongelma. Autamme sinua mielellämme kaikissa varausten muuttamiseen ja peruuttamiseen liittyvissä asioissa. Jos et löydä tarvittavaa tietoa asiakaspalvelusivulta, voit ottaa meihin suoraan yhteyttä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Joensuu

Miten löytää kohteen Joensuu matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Joensuu. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Joensuu lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Joensuu pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Joensuu?

Juuri nyt kohteeseen Joensuu saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Joensuu itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Joensuu ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Joensuu?

Kohteen Joensuu suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Joensuu halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Joensuu

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Joensuu
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Joensuu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.