Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Joensuu – Matkat

Matkat kohteeseen Joensuu tarjoavat runsain määrin mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja käyntikohteita sekä hauskoja kokemuksia huolimatta siitä, kestääkö lomasi vain viikonlopun vai useamman viikon.

Joensuu – Lennot ja hotelli

Voisiko Joensuu olla paras mahdollinen rentoutumispaikka sinulle ja perheellesi? Ebookers-asiantuntijatiimi tekee matkahaaveistasi totta ja viedä sinut seikkailuun.

Jopa 9.6%^:n säästöt voivat olla sinun, kun tilaat lennot ja hotellihuoneet pakettitarjouksena meiltä.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituspaikan joukosta on vaivatonta valita.

Jos haluat olla varma, että saat varmasti edulliset hinnat, voit ottaa rennosti. Ebookers-hintatakuu tarkoittaa sitä, että jos lomapaketin varattuasi löydät muualta paremman tarjouksen 48 tunnin sisällä, me pistämme paremmaksi ja palautamme hintojen välisen erotuksen.

Matkustushaaveet ovat yksilöllisiä. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan elämäsi matka, haaveilitpa sitten rauhallisesta lepolomasta tai loputtomista seikkailuista.

Varausehtoja sovelletaan.

Joensuu – Matkat

Tämä matkakohde sijaitsee 25 km länteen naapurikaupungista (Maukkula) ja 390 km koilliseen koko maan pääkaupungista (Helsinki).

Jos tahdot syventää tietojasi alueen kasvillisuudesta ja ihastella samalla pieteetillä hoidettua puutarhaa, Kasvitieteellinen puutarha on oikea osoite.

Syrjänjärvi ja Kitsanjärvi ovat erinomaisia retkikohteita, mikäli kaipaat vähän rentouttavampaa ympäristöä. Asettaudu siis istumaan veden äärelle ja hiljenny ihastelemaan kauniita maisemia.

Luultavasti innostut heti, kun silmäsi näkevät kohteen Joensuun taidemuseo hienot työt arvoisassaan ympäristössä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Joensuu

Näytä kaikki 78 majoitusliikettä kohteessa Joensuu
GreenStar Hotel Joensuu

GreenStar Hotel Joensuu

Torikatu 16, Joensuu
  2.5 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (138 arvostelua)

  GreenStar Hotel Joensuu on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carelicum. Majoitusliikkeessä ...

  GreenStar Hotel Joensuu68 €

  GreenStar Hotel Joensuu68 €
  Original Sokos Hotel Kimmel

  Original Sokos Hotel Kimmel

  Itäranta 1, Joensuu
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,8/5 (46 arvostelua)

   Original Sokos Hotel Kimmel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Joensuun taidemuseo. Majoitusliikkeessä ...

   Original Sokos Hotel Kimmel107 €

   Original Sokos Hotel Kimmel107 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.