Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Moskova

41 €
Park Inn by Radisson Sheremetyevo Airport Moscow

Park Inn by Radisson Sheremetyevo Airport Moscow

4.0 kautta 5.0 Mezhdunarodnoe Shosse 1, Khimki district, Khimki
Park Inn by Radisson Sheremetyevo Airport Moscow on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ezhi-muistomerkki. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 258 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
32 €
Radisson Slavyanskaya Hotel and Business Centre, Moscow

Radisson Slavyanskaya Hotel and Business Centre, Moscow

4.0 kautta 5.0 Europe Square, 2, Moskova
Radisson Slavyanskaya Hotel and Business Centre, Moscow on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Arbat-katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 427 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
60 €
Pentahotel Moscow, Arbat

Pentahotel Moscow, Arbat

4.0 kautta 5.0 Ulitsa Novy Arbat, 15, Moskova, Moscow
Pentahotel Moscow, Arbat on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lotte Plazan ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 228 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
81 €
Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport

Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport

5.0 kautta 5.0 Mezhdunarodnoye Shosse 1a, International Sheremetyevo Airport, Khimki
Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Jeesuksen syntymän kirkko Tšerkizovossa sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 391 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
32 €
Cosmos Hotel

Cosmos Hotel

3.0 kautta 5.0 150 Mira Prospect, Moskova
Cosmos Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yleisvenäläinen näyttelykeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 kahvilaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 1777 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
48 €
AZIMUT Hotel Smolenskaya Moscow

AZIMUT Hotel Smolenskaya Moscow

4.0 kautta 5.0 8 Smolenskaya Street, Moskova
AZIMUT Hotel Smolenskaya Moscow on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arbat-katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 474 huonetta 20 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
37 €
Holiday Inn Express Moscow - Sheremetyevo Airport

Holiday Inn Express Moscow - Sheremetyevo Airport

3.5 kautta 5.0 Sheremetyevo Airport Mezhduna, Khimki
Holiday Inn Express Moscow - Sheremetyevo Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Jeesuksen syntymän kirkko Tšerkizovossa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 198 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
56 €
Hilton Moscow Leningradskaya

Hilton Moscow Leningradskaya

5.0 kautta 5.0 Kalanchevskaya Street 21/40, Moskova
Hilton Moscow Leningradskaya on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Krasnie Vorota -rakennus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 1954 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 273 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
47 €
Domodedovo AirHotel

Domodedovo AirHotel

3.0 kautta 5.0 Domodedovo Airport, Building 6, Domodedovskiy District, Domodedovo
Domodedovo AirHotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 299 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
116 €
Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow

Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow

5.0 kautta 5.0 15/1 Mokhovaya Street, bld. 1, Moskova
Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bolšoi-teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1903 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 202 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Moskova

Katso kaikki kohteen Moskova vuokra-autot

Moskova – Matkat

Matkat kohteeseen Moskova tarjoavat hienoja uusia kokemuksia ja tekemistä joka makuun. Miksi et matkustaisi tutustumaan kiehtovan kaupunkikohteen tunnelmiin ja tapahtumiin?

Moskova – Lennot ja hotelli

Moskova haluaa sinut luokseen. Kun olet valmis lähtemään lomalle, ebookers-asiantuntijatiimi on valmiina viemään sinut ja matkaseurueesi halvoilla lennoilla tasokkaaseen majapaikkaan.

Kukapa kieltäytyisi tarjouksesta? Jos varaat kauttamme sekä lentoliput että huoneet, etusi on jopa 7.7%^.

Mikään ei taida olla mukavampaa kuin huolellisesti suunniteltu matka. Laajassa kansainvälisessä valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja runsaat 500 000 majoituspaikkaa eri puolilla maailmaa, joten kiehtova seikkailu on aivan nurkan takana.

Hintatakuu tarkoittaa sitä, että kun olet ensin varannut lento- ja hotellipaketin ebookers-palvelusta ja satutkin löytämään edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä, pistämme paremmaksi hyvittämällä sinulle tarjousten välisen erotuksen. Et kai aio enää odotella?

Etsitpä sitten vilkasta suurkaupunkia tai rentouttavaa rantakohdetta, me voimme auttaa unelmiesi toteuttamisessa.

Varausehtoja sovelletaan.

Moskova – Matkat

Kaupungilla kierrellessäsi huomaat nopeasti, ettet ole yksin: alueella asuu noin 10 400 000 henkeä.

Punainen tori ja Kreml ovat kiinnostavia nähtävyyksiä, jotka tunnetaan ympäri maailman.

Täällä on useita huvittelumahdollisuuksia perheille. Esimerkiksi Kva-Kva Aquapark (vesipuisto) tai Caribia-vesipuisto ovat paikkoja, joihin lapset eivät varmasti pety!

Moskovan eläintarha on myös aikuisten suosikkipaikka. Niin nuorilla kuin vanhoillakin vierailijoilla on täällä tilaisuus nähdä jännittäviä eläimiä lähietäisyydeltä tyylikkäästi koostetuissa näyttelyissä.

Jos tahdot syventää tietojasi seudun kasvilajeista ja tutkia samalla kaunista puutarhaa, Moskovan kasvitieteellinen puutarha on oikea osoite.

Victory Park (puisto) ja Aleksanterin puisto ovat paikkoja, joissa voit hengähtää nähtävyyksien välissä ja istua hetken vehreällä nurmikolla. Sokolniki-puisto ja Eremitaašin puutarha ovat myös hyviä paikkoja.

Haluatko päästä lähemmäksi luontoa? Elvytä luontosuhteesi kohteissa Bitsevskin puisto ja Losiny Ostrovin kansallispuisto. Varpusvuoret on myös paikka, jossa kannattaa vierailla. Tämän alueen luonto on kuin suoraan unesta.

Kremlin asehuone ja Metromuseo tarjoavat paljon ainutlaatuista nähtävää ja koettavaa. Kysy henkilökunnalta opastetuista kierroksista tai kuljeskele rauhallisissa näyttelytiloissa itseksesi. Museoista kiinnostuneiden kannattaa valita kohteiksi myös Diamond Fund museo) ja Kosmonautiikan museo.

Paikassa Sukellusvenemuseo voit tutustua alueen merenkulun historiaan katsella esillä olevia esineitä.

Alueen museoiden, kuten Polytekninen museo ja Experimentanium, vaikuttavat tieteellisten esineiden kokoelmat tarjoavat uusia näkökulmia. Jos haluat oppia vielä lisää tieteen kiehtovasta maailmasta, ota suunnaksi Moskovan planetaario. Tarkista, järjestetäänkö parhaillaan mitään erillisiä näyttelyitä.

Laajenna tietämystäsi luonnon- ja kulttuurihistoriasta vierailemalla ainutlaatuisissa museoissa, kuten Orlov Museum of Paleontology ja Darwinin museo. Saleissa on esillä niin runsaasti erikoisia löydöksiä ja kiehtovia näyttelyesineitä, ettet enää tiedä, mistä aloittaa! Planeetaltamme löytyy rajattomasti ainutlaatuisia luonnonihmeitä ja ihmisen kätten työn tuloksia, joten onneksi myös Mytištšin luonnonsuojelumuseo ja Vernadsky State Geological Museum antavat mahdollisuuden jatkaa niiden tutkimista.

Taiteen suurkuluttajat tulevat paikalle kaikkialta maailmasta hämmästelemään alueen upeita kokoelmia, ja Puškinin taidemuseo sekä Tretjakovin galleria ovatkin usein ensimmäisten käyntikohteiden joukossa. Uusi Tretyakovin galleria - modernin taiteen museo ja Varhaisen venäläisen taiteen Andrei Rubljov -museo kannattaa myös muistaa.

Kohteissa Valtion historiallinen museo ja Domodedovon historian ja taiteen museo saat tilaisuuden tutustua ihmisiin ja tapahtumiin, jotka ovat muovanneet tämän alueen sellaiseksi kuin se on tänä päivänä. Ivatejevkan paikallisen historian museo ja Saksalaisten antifasistien museo ovat myös vaivan arvoisia, jos haluat ymmärtää paremmin alueen menneisyyttä.

Saat tarkemman käsityksen menneisyydestä käydessäsi joissakin seudun historiallisista paikoista. Vaihtoehtoja on monia, mutta esimerkiksi Moskovan valtionyliopisto ja Riemukaari ovat hyviä paikkoja aloittaa. Jos sinua kiinnostaa tietää enemmän, Angliiskoye Podvorye (museo) ja Kaatuneiden patsaiden hautausmaa maksavat myös vaivan.

Älä vain unohda varata muutaman minuutin ylimääräistä aikaa piipahtaaksesi kohteessa Bolshoy Kamenny -silta. Tämä ajaton silta on kurkottautunut joen yli vuosikausia, ja antaa näin kaupungille pienen ripauksen menneisyyden viehättävyyttä.

Älä pidä kynttilääsi vakan alla! Tämä ei ilmeisestikään ollut tarkoituksena heillä, jotka suunnittelivat kohteet Ostankinon palatsi ja Romanovien pajareiden palatsi. Kohteissa Petrovskin palatsi ja Katariinan palatsi koet lisää ylellisyyttä ihmetellesäsi niiden kaunista arkkitehtuuria.

Jylhät muurit kätkevät sisälleen merkittävää historiaa, ja entisaikojen loiston voi aistia kaikkialla.

Pyhän Vasilin katedraali ja Vapahtaja Kristuksen katedraali ovat juuri oikeita paikkoja uskonnolliseen elämään ja historiaan tutustumiseen. Myös Novodevitšin nunnaluostari ja Church of the Ascension (Taivaaseenasetumisen kirkko) vetävät puoleensa uskonnollisista asioista kiinnostuneita matkailijoita.

Joskus tietyn kohteen lähes unohdetut maamerkit yllättävät hienoudellaan. Pidä tämä mielessä ja harkitse tutustumista sellaisiin paikkoihin kuten Bukhta Radosti, Snej.Comin sisähiihtokeskus ja Le Meridien Moscow Country Club.

Moskova – Hotellit

Vahvista majoitus heti, niin sinulla on aikaa suunnitella tekemistä tässä vilkkaassa pääkaupungissa. Kun varaat yli 302 ebookersin hotellioppaasta löytyvän majoitusliikkeen joukosta, oikean paikan löytäminen on helppoa!

Kohteessa Moskova et todellakaan joudu käyttämään koko matkabudjettiasi päästäksesi yöpymään mukavaan huoneeseen. Kamergersky Hotel osoitteessa Kamergersky Lane, 6/5 bld. 3 ja Basilica Hotel osoitteessa Serebryanicheskiy Pereulok 1A ovat kumpikin mukavia mutta huokeita majoitusliikkeitä. Vaihtoehtoisesti voit antaa ammattitaitoisen henkilökunnan majoitusliikkeessä The Ritz-Carlton, Moscow tai Lotte Hotel Moscow palvella sinua kuin kuningasta. Olet vihdoinkin lomalla, joten nauti elämästäsi ja rentoudu!

Toinen hyvä vaihtoehto olisi yöpyä alueella, jossa Punainen tori sijaitsee. Ararat Park Hyatt Moscow mahdollistaa sen, koska sieltä matkaa kertyy vain 0,7 km. Yhtä lailla suosittu vaihtoehto on Hotel Baltschug Kempinski Moscow 0,6 km:n päässä.

Löydä halvat matkat kohteeseen Moskova

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Moskova. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Moskova lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Moskova?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Moskova maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Moskova itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Moskova ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Moskova matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Moskova löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Moskova?

Kohteen Moskova suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Moskova halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Moskova

Katso kaikki 3 aktiviteettia kohteessa Moskova

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.