Moskova matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Moskova – Lennot ja hotelli

Moskova haluaa sinut luokseen. Kun olet valmis lähtemään lomalle, ebookers-asiantuntijatiimi on valmiina viemään sinut ja matkaseurueesi halvoilla lennoilla tasokkaaseen majapaikkaan.

Kukapa kieltäytyisi tarjouksesta? Jos varaat kauttamme sekä lentoliput että huoneet, etusi on jopa .

Mikään ei taida olla mukavampaa kuin huolellisesti suunniteltu matka. Laajassa kansainvälisessä valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja runsaat 500000 majoituspaikkaa eri puolilla maailmaa, joten kiehtova seikkailu on aivan nurkan takana.

Hintatakuu tarkoittaa sitä, että kun olet ensin varannut lento- ja hotellipaketin ebookers-palvelusta ja satutkin löytämään edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä, pistämme paremmaksi hyvittämällä sinulle tarjousten välisen erotuksen. Et kai aio enää odotella?

Etsitpä sitten vilkasta suurkaupunkia tai rentouttavaa rantakohdetta, me voimme auttaa unelmiesi toteuttamisessa. Varausehtoja sovelletaan.

Moskova – Matkat

Matkat kohteeseen Moskova tarjoavat hienoja uusia kokemuksia ja tekemistä joka makuun. Miksi et matkustaisi tutustumaan kiehtovan kaupunkikohteen tunnelmiin ja tapahtumiin?

Kaupungilla kierrellessäsi huomaat nopeasti, ettet ole yksin: alueella asuu noin 10 400 000 henkeä.

Punainen tori ja Kreml ovat kiinnostavia nähtävyyksiä, jotka tunnetaan ympäri maailman.

Täällä on useita huvittelumahdollisuuksia perheille. Esimerkiksi Kva-Kva Aquapark (vesipuisto) tai Caribia-vesipuisto ovat paikkoja, joihin lapset eivät varmasti pety!

Moskovan eläintarha on myös aikuisten suosikkipaikka. Niin nuorilla kuin vanhoillakin vierailijoilla on täällä tilaisuus nähdä jännittäviä eläimiä lähietäisyydeltä tyylikkäästi koostetuissa näyttelyissä.

Jos tahdot syventää tietojasi seudun kasvilajeista ja tutkia samalla kaunista puutarhaa, Moskovan kasvitieteellinen puutarha on oikea osoite.

Victory Park (puisto) ja Aleksanterin puisto ovat paikkoja, joissa voit hengähtää nähtävyyksien välissä ja istua hetken vehreällä nurmikolla. Sokolniki-puisto ja Eremitaašin puutarha ovat myös hyviä paikkoja.

Haluatko päästä lähemmäksi luontoa? Elvytä luontosuhteesi kohteissa Bitsevskin puisto ja Losiny Ostrovin kansallispuisto. Varpusvuoret on myös paikka, jossa kannattaa vierailla. Tämän alueen luonto on kuin suoraan unesta.

Kremlin asehuone ja Metromuseo tarjoavat paljon ainutlaatuista nähtävää ja koettavaa. Kysy henkilökunnalta opastetuista kierroksista tai kuljeskele rauhallisissa näyttelytiloissa itseksesi. Museoista kiinnostuneiden kannattaa valita kohteiksi myös Diamond Fund museo) ja Kosmonautiikan museo.

Paikassa Sukellusvenemuseo voit tutustua alueen merenkulun historiaan katsella esillä olevia esineitä.

Alueen museoiden, kuten Polytekninen museo ja Experimentanium, vaikuttavat tieteellisten esineiden kokoelmat tarjoavat uusia näkökulmia. Jos haluat oppia vielä lisää tieteen kiehtovasta maailmasta, ota suunnaksi Moskovan planetaario. Tarkista, järjestetäänkö parhaillaan mitään erillisiä näyttelyitä.

Laajenna tietämystäsi luonnon- ja kulttuurihistoriasta vierailemalla ainutlaatuisissa museoissa, kuten Orlov Museum of Paleontology ja Darwinin museo. Saleissa on esillä niin runsaasti erikoisia löydöksiä ja kiehtovia näyttelyesineitä, ettet enää tiedä, mistä aloittaa! Planeetaltamme löytyy rajattomasti ainutlaatuisia luonnonihmeitä ja ihmisen kätten työn tuloksia, joten onneksi myös Mytištšin luonnonsuojelumuseo ja Vernadsky State Geological Museum antavat mahdollisuuden jatkaa niiden tutkimista.

Taiteen suurkuluttajat tulevat paikalle kaikkialta maailmasta hämmästelemään alueen upeita kokoelmia, ja Puškinin taidemuseo sekä Tretjakovin galleria ovatkin usein ensimmäisten käyntikohteiden joukossa. Uusi Tretyakovin galleria - modernin taiteen museo ja Varhaisen venäläisen taiteen Andrei Rubljov -museo kannattaa myös muistaa.

Kohteissa Valtion historiallinen museo ja Domodedovon historian ja taiteen museo saat tilaisuuden tutustua ihmisiin ja tapahtumiin, jotka ovat muovanneet tämän alueen sellaiseksi kuin se on tänä päivänä. Ivatejevkan paikallisen historian museo ja Saksalaisten antifasistien museo ovat myös vaivan arvoisia, jos haluat ymmärtää paremmin alueen menneisyyttä.

Saat tarkemman käsityksen menneisyydestä käydessäsi joissakin seudun historiallisista paikoista. Vaihtoehtoja on monia, mutta esimerkiksi Moskovan valtionyliopisto ja Riemukaari ovat hyviä paikkoja aloittaa. Jos sinua kiinnostaa tietää enemmän, Angliiskoye Podvorye (museo) ja Kaatuneiden patsaiden hautausmaa maksavat myös vaivan.

Älä vain unohda varata muutaman minuutin ylimääräistä aikaa piipahtaaksesi kohteessa Bolshoy Kamenny -silta. Tämä ajaton silta on kurkottautunut joen yli vuosikausia, ja antaa näin kaupungille pienen ripauksen menneisyyden viehättävyyttä.

Älä pidä kynttilääsi vakan alla! Tämä ei ilmeisestikään ollut tarkoituksena heillä, jotka suunnittelivat kohteet Ostankinon palatsi ja Romanovien pajareiden palatsi. Kohteissa Petrovskin palatsi ja Katariinan palatsi koet lisää ylellisyyttä ihmetellesäsi niiden kaunista arkkitehtuuria.

Jylhät muurit kätkevät sisälleen merkittävää historiaa, ja entisaikojen loiston voi aistia kaikkialla.

Pyhän Vasilin katedraali ja Vapahtaja Kristuksen katedraali ovat juuri oikeita paikkoja uskonnolliseen elämään ja historiaan tutustumiseen. Myös Novodevitšin nunnaluostari ja Church of the Ascension (Taivaaseenasetumisen kirkko) vetävät puoleensa uskonnollisista asioista kiinnostuneita matkailijoita.

Joskus tietyn kohteen lähes unohdetut maamerkit yllättävät hienoudellaan. Pidä tämä mielessä ja harkitse tutustumista sellaisiin paikkoihin kuten Bukhta Radosti, Snej.Comin sisähiihtokeskus ja Le Meridien Moscow Country Club.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Moskova

Miten löytää kohteen Moskova matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Moskova. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Moskova lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Moskova pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Moskova?

Juuri nyt kohteeseen Moskova saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Moskova itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Moskova ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Moskova?

Kohteen Moskova suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Moskova halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.