Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Berliini Rantahotellit

Hae hinnat
berliner landjungs feine laube

berliner landjungs feine laube

3.0 kautta 5.0 Grasehorstweg 14, Berliini
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mueggelsee. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
232 €
Kuhnle Tours Zeuthen

Kuhnle Tours Zeuthen

3.0 kautta 5.0 Dorfaue 5, Zeuthen, Brandenburg
Kuhnle Tours Zeuthen sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lähellä kohdetta Badewiese. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kattoterassin ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden asuntolaivassa on 45 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja parvekkeen/pation.
64 €
pentahotel Berlin-Köpenick

pentahotel Berlin-Köpenick

4.0 kautta 5.0 Gruenauer Str. 1, Berliini, BE
Pentahotel Berlin-Köpenick on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Köpenickin palatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaiset hotellinjohtajan kutsut sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 190 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
150 €
Precise Resort Schwielowsee

Precise Resort Schwielowsee

4.0 kautta 5.0
Precise Resort Schwielowsee on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Sanssoucin palatsi sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 158 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
33 €
CLUB Lodges Berlin Mitte - Hostel

CLUB Lodges Berlin Mitte - Hostel

2.0 kautta 5.0 Caroline-Michaelis-Straße 8, Berliini
CLUB Lodges Berlin Mitte - Hostel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Berliinin muurin muistomerkki (Gedenkstätte Berliner Mauer). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2015 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 30 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.
38 €
aletto Hotel Kudamm

aletto Hotel Kudamm

3.0 kautta 5.0 Hardenbergstrasse 21, Berliini, BE
Aletto Hotel Kudamm on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 231 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.
Hae hinnat
Ackselhaus Blue Home

Ackselhaus Blue Home

4.0 kautta 5.0 Belforter Straße 21, Berliini, BE
Ackselhaus Blue Home on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Torstraße on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1878 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 35 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
40 €
Hotel PLUS Berlin

Hotel PLUS Berlin

3.0 kautta 5.0 Warschauer Platz 6-8, Berliini, BE
Hotel PLUS Berlin on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta East Side Gallery. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 240 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
Hae hinnat
Pension Am Checkpoint

Pension Am Checkpoint

3.0 kautta 5.0 Krausenstrasse 68, Berliini
Pension Am Checkpoint sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Strandbad Wannseen uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittiön ja taulutelevision.
35 €
a&o Berlin Kolumbus

a&o Berlin Kolumbus

2.5 kautta 5.0 Genslerstraße 18, Berliini
A&o Berlin Kolumbus on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mercedes-Benz Arena sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1975 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 214 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
86 €
Living Hotel Weißensee

Living Hotel Weißensee

4.0 kautta 5.0 Parkstr. 87, Berliini, BE
Living Hotel Weißensee on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Alexanderplatz. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 195 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
Hotel Bonverde

Hotel Bonverde

3.0 kautta 5.0 Kronprinzessinnenweg 252, Berliini, BE
Hotel Bonverde sijaitsee lähellä kohdetta Filmpark Babelsberg -teemapuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
54 €
City Hotel Berlin East

City Hotel Berlin East

Landsberger Allee 203, Berliini, BE
City Hotel Berlin East on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Velodrom. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntoklubi. Tässä 4 tähden hotellissa on 317 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Holiday Inn Berlin City East - Landsberger Allee

Holiday Inn Berlin City East - Landsberger Allee

Landsberger Allee 203, Berliini, BE
Holiday Inn Berlin City East - Landsberger Allee on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Velodrom. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä hotellissa on 156 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
69 €
Hotel Pension Streuhof Berlin

Hotel Pension Streuhof Berlin

2.5 kautta 5.0 Streustrasse 123, Berliini, BE
Hotel Pension Streuhof Berlin sijaitsee lähellä kohdetta Alexanderplatz. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 20 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

Rantahotellit – Berliini

Rantaloma kohteessa Berliini on valinta, jota et tule katumaan! Meitä on monenlaisia, mutta valtaosalle sana "loma" tuo väistämättä mieleen meren ja rannan. Monille ranta tarjoaa ennen muuta virkistystä, mutta vähintään yhtä tärkeä on siltä avautuva maisema, joka poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä. Rannalla myös tapahtuu: hiekalla voit levätä, ottaa aurinkoa, lukea ja pelata monenlaisia pelejä; vedessä puolestaan kellua, uida, snorklata ja sukeltaa. Varaa majoitus rannalla kohteessa Berliini nyt, ja ota kaikki irti tästä huippukohteesta!

Monia kiinnostavat nimenomaan kohteen Berliini rantahotellit. Tämä on ymmärrettävää, sillä täällä jos jossain ihmiset haluavat aivan veden äärelle. Kannattaa myös muistaa, että hotelli lähellä rantaa ei ole sama asia kuin hotelli rannalla. Vaikka poikkeuksiakin toki löytyy, lähellä rantaa sijaitsevat hotellit ovat usein jonkin suuremman rakennuksen takana ja/tai meluisan kadun varrella, mikä voi vähentää viihtyvyyttä huomattavasti. Erityisen rasittava hotellin ja rannan välinen matka on silloin, kun haluat käydä myös uimassa. Kun hotellisi on rannalla, voit suunnata sen hiekalle vaikka uima-asussa. Lisäksi vältät kassien raahaamisen, kun tavaroita voi hakea huoneesta milloin haluaa. Erityisen hyödyllistä tämä on, jos mukanasi on pieniä lapsia. Heidän kanssaan kun sattuu ja tapahtuu.

Hotellit rannalla kohteessa Berliini ovat erittäin suosittuja, joten varaus kannattaa tehdä ajoissa. Etenkin sesonkiaikaan kaikki haluavat rannalle, mikä voi nostaa hintoja melkoisesti. Kaikkein kovin sesonkiaika on kuitenkin yleensä verrattain lyhyt, joten jo pieni muutos matkapäiviin voi pudottaa hintoja tuntuvasti. Kannattaa myös pyrkiä ajoittamaan yöpyminen arkipäiville, sillä viikonloppuisin moni kohteen Berliini rantahotelli täyttyy myös paikallisista. Halvimmat hinnat ovat tietysti tarjolla matalan sesongin aikaan. Silloin monet kohteen Berliini rantahotellit pudottavat hintojaan huomattavasti, mutta tarjoavat silti täysin huippusesongin veroista palvelua. Tällaisina aikoina alueen rantahotelleja voi suositella täydellistä hermolepoa tai vaikka työrauhaa etsiville.

Helpoiten löydät hotelleja rannalla kohteessa Berliini sivustomme hakukoneella. Sinun tarvitsee vain antaa matkapäiväsi, niin saat hetkessä eteesi parhaat hotellit ja halvimmat hinnat. Mitä siis odotat – tutustu vaihtoehtoihin jo tänään!

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Berliini

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.