Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ko Samui

91 €
Chaweng Regent Beach Resort

Chaweng Regent Beach Resort

4.5 kautta 5.0 155/4 Chaweng Beach, Ko Samui, Surat Thani
Chaweng Regent Beach Resort on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Chawengin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 155 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
52 €
Mercure Samui Chaweng Tana Hotel

Mercure Samui Chaweng Tana Hotel

4.0 kautta 5.0 37/97 Moo 3 Bophut, Ko Samui, Surat Thani
Mercure Samui Chaweng Tana Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chawengin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
32 €
ibis Samui Bophut

ibis Samui Bophut

3.0 kautta 5.0 Bophut Beach Surat Thani, Ko Samui, Surat Thani
Ibis Samui Bophut on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bo Phut Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 209 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
77 €
Karma Resort

Karma Resort

3.5 kautta 5.0 182/3 Moo 1, Bophut, Ko Samui, Surat Thani
Karma Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bo Phut Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
750 €
Banyan Tree Samui

Banyan Tree Samui

5.0 kautta 5.0 99/9 Moo 4 Maret Koh Samui, Ko Samui, Surat Thani
Banyan Tree Samui on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Escape Break. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 88 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat yksityiset uima-altaat ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Novotel Samui Resort Chaweng Beach Kandaburi

Novotel Samui Resort Chaweng Beach Kandaburi

4.0 kautta 5.0 20 Moo 2 Chaweng Chongmon Rd, Ko Samui, Surat Thani
Novotel Samui Resort Chaweng Beach Kandaburi on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chawengin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 183 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
197 €
Anantara Lawana Koh Samui Resort

Anantara Lawana Koh Samui Resort

5.0 kautta 5.0 92/1 Moo 2, North Chaweng Beach, Ko Samui, Surat Thani
Anantara Lawana Koh Samui Resort on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chawengin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 122 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
89 €
Melati Beach Resort & Spa

Melati Beach Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 9/99 Moo 5, Bophut, Thongson Bay, Ko Samui, Surat Thani
Melati Beach Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laem Samrong. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 77 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
37 €
Ark Bar Beach Resort

Ark Bar Beach Resort

3.0 kautta 5.0 159/89, Moo 2, Chaweng Beach, Bophut, Ko Samui, Surat Thani
Ark Bar Beach Resort on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chawengin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen. Tässä 3 tähden hotellissa on 328 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
64 €
Lub d Koh Samui Chaweng Beach

Lub d Koh Samui Chaweng Beach

3.0 kautta 5.0 159/99 Moo 2, Bophut, Ko Samui, Suratthani
Lub d Koh Samui Chaweng Beach on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chawengin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hostellissa on 124 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Ko Samui

Katso kaikki kohteen Ko Samui vuokra-autot

Koh Samui – Matkat

Uuteen kaupunkiin tutustuminen on aina hauskaa. Miksi et ottaisi itse selvää, mitä kaikkea matkat kohteeseen Koh Samui voivat tarjota?

Koh Samui – Lennot ja hotelli

Matkustaminen on elämyksistä nauttimista. Jos Koh Samui ja sen houkuttelevat nähtävyydet ovat haaveittesi täyttymys, ebookers on valmis tarjoamaan asiantuntija-apua mahtavien tarjousten etsimisessä. ebookers tekee reissustasi ennennäkemättömän.

Varaamalla lentoliput ja hotellin yhdessä säästät jopa 9%*.

Tahtoisitko nautiskella suussasulavia aterioita pyörivässä ravintolassa? Ei hätää! Valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania sekä yli 500 000 majoituspaikkaa, jotka ovat valmiina toteuttamaan villeimmätkin haaveesi. Koko maailma on ulottuvillasi.

Kiinnostaako hintatakuu? Jos onnistut löytämään jostakin edullisemman matkatarjouksen kahden vuorokauden sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen tilillesi.

Maailman joka kolkassa on paikkoja, joissa näkemistä riittää. Kaipaatko suurkaupungin nähtävyyksiä vai luonnon rauhaa? Valitsitpa kumman tahansa tai jotakin niiden väliltä, on koittanut aika pakata matkalaukut ja panna töpinäksi! Varausehtoja sovelletaan.

Koh Samui – Matkat

Suuntaamalla siitä 480 km pohjoiseen saavut koko valtion pääkaupunkiin (Bangkok). Jos sitä vastoin seikkailet 11 km etelään, tulet lähimpänä sijaitsevaan kaupunkiin, joka on Koh Madsum.

Jos Koh Samui on sinulle tuttu, niin varmasti ovat sen nähtävyydetkin Suuri buddha-patsas ja Bo Phutin ranta. Miksi et siis käyttäisi hyväksesi tilaisuutta nähdä ne omin silmin?

Jos olet matkalla koko perheen voimin, Mini Golf International (minigolf) ja Coco Splash -vesipuisto ovat sellaisia paikkoja, jotka saavat kaikki hymyilemään onnellisina. Na Tianin perhostarha ja Paradise Park Farm voisivat olla seuraavia retkikohteita, jos lapset kaipaavat lisää tekemistä.

Samui Aquarium on paikka, jonne saapuminen on kuin hyppäisi meren syvyyksiin riisumatta vaatteita. Täällä voit nähdä läheltä monenlaisia jännittäviä mereneläviä.

Pari eläinaiheista otosta lisää takuulla väriä lomalla nappaamiesi somekuvien sekaan. Vie koko perhe katsomaan, tutkimaan ja valokuvaamaan jännittäviä villieläimiä, joiden koti on Samui Snake Farm (eläintarha) tai Samuin perhospuutarha. Samuin krokotiilifarmi on myös paikka, jossa pääset tutustumaan kiehtoviin villieläimiin.

Salainen buddhan puutarha on loistava paikka, jossa lapset voivat harjoitella kärrynpyöriä ja käsilläseisontaa sekä purkaa ylimääräistä energiaa niin paljon kuin haluavat.

Namuang Waterfall (vesiputous) ja Namuang Waterfall 2 (putous) ovat vaikuttavia luonnonnähtävyyksiä, joihin et taatusti pety. Näyttävinä putouksina virtaavat Hin Laad Waterfall (vesiputous) ja Lad Wanornin vesiputous ovat niin ikään vaikuttava näky.

Muutaman tunnin oleskelu meren rannalla on hyvää vastapainoa kaupungin jatkuvalle vilinälle. Lähde siis nauttimaan raikkaasta meri-ilmasta ja ota suunnaksesi Bangrakin ranta tai Silver Beach (ranta). Pangkan ranta ja Thong Krut ovat niin ikään suosittuja kohteita monien vierailijoiden keskuudessa.

Älä käytä kaikkea aikaasi vain ostoskeskuksissa pyörimiseen ja nähtävyyksien katseluun. Lähde ulos luontoon! Hin Ta ja Hin Yai on kaunis paikka, jossa voit nauttia ulkonaolosta ja hengittää raikasta ilmaa.

Fisherman's Village Plaza ja Mummified Monk on hyvä pitää mielessä, jos mielesi tekee vierailla historiallisissa paikoissa. Jos haluat vähän lisää, käy myös kohteessa Buddhan jalanjälki.

Oletko kiinnostunut hengellisistä asioista? Tällöin hyviä tutustumiskohteita alueella ovat Wat Plai Laem (temppeli) ja Wat Lamai (temppeli). Haluatko tutustua paremmin matkakohteesi hengelliseen puoleen? Ota suunnaksi silloin Laem Sorin pagodi ja Wat Phra Yai (temppeli).

Ota kamera mukaan ja ota suunta kohti tämän alueen tunnetuimpia maamerkkejä. Nathon Pier ja Bo Phut Beach Pier (venesatama) ovat hyviä kohteita päivän ensimmäisiä kuvia varten. Toivottavasti kamerasi muistikortilla on vielä tilaa, sillä seuraavana vuorossa ovat Mae Nam Beach Pier (venesatama) ja Lipanoi Pier (venesatama).

Mitä tahansa sitten satutkaan tarvitsemaan, löydät sen takuuvarmasti jostain kaupungin erinäisistä ostoskeskuksista. Tesco Lotus Koh Samui (ostoskeskus) ja Lamai Night Market ovat paikkoja, joista sinun kannattaa aloittaa. Jos et pystynyt löytämään etsimääsi näistä paikoista, sinun kannattaa katsastaa myös Big C Supercenter ja CentralFestival Samui.

Joskus on sanottu, että matkustaminen jättää ensin sanattomaksi ja tekee sitten matkailijasta tarinankertojan. Saat enemmän kerrottavaa kavereillesi, jos käyt joissakin alueen joissakin tuntemattomimmissa paikoissa kuten Santiburi Samui Country Club (golfkeskus), Samui Go Kart (kartingrata) ja Samui Football Golf.

Koh Samui – Hotellit

Sopivimman majoituksen valitseminen näin laajasta majoitustarjonnasta on lastenleikkiä. Juuri nyt ebookersin sivustolla valittavanasi on yli 397 majoitusliikettä.

Olitpa sitten liikeellä tiukalla budjetilla tai etsimässä luksustason retriittiä, tämä saari tarjoaa sinulle sopivaa majoitusta. Säästä muutama pennonen ottamalla esimerkiksi Crystal Bay Yacht Club, 49/8-9 Moo 4 Hillcrest Rd tai The Loft Samui, 30/3, Moo 3, Chaweng Beach. Conrad Koh Samui Residences tai Banyan Tree Samui ehkä kuitenkin sopivat sinulle paremmin. Molemmat niistä tekevät kaikkensa ja enemmän, jotta oleskelusi olisi entistä miellyttävämpi.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Ko Samui

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Ko Samui

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.