Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Ko Kood – Hotellit

Ko Kood – Lennot ja hotelli

Helpota elämääsi ja anna ebookers-matkailuasiantuntijoiden tehdä raskas työ puolestasi. Lentoliput, majoitus ja fantastisia kokemuksia – me järjestämme unelmiesi lomamatkan. Sinun täytyy vain herätä ajoissa!

Kukapa ei tykkäisi tarjouksista? Kun varaat kauttamme sekä lentoliput että huoneet, säästät jopa 7.7%^.

Jätä arjen murheet taaksesi parilla klikkauksella. Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituskohdetta eri puolilla maailmaa, mikä tarkoittaa sitä, että houkuttelevat seikkailut ovat lähempänä kuin osaisit kuvitellakaan.

On tullut aika toteuttaa matkahaaveesi. Kaipasitpa sitten lumisiin maisemiin tai trooppiseen rantakohteeseen, me autamme sinua löytämään unelmiesi kohteen.

Varausehtoja sovelletaan.

Ko Kood – Hotellit

Jos tarkoitus on viipyä vähän pitempään, sinun on viisasta olla nopea, koska saatavilla on vain 19 majoitusliikettä. Älä harkitse enää pitempään vaan tarkista ebookersin matkaopas ja varaa heti!

Jos toiveissasi on yöpyä yhdessä parhaimmiksi arvioiduista majoitusliikkeistämme, taitava henkilökunta pitää huolen siitä, että lomasi on sinulle kaikin puolin mukava kokemus. Huomion arvoisia vaihtoehtoja ovat muun muassa Soneva Kiri ja Cham’s House Koh Kood Resort.

Löydä halvat matkat kohteeseen Ko Kood

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Ko Kood. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Ko Kood lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Ko Kood?

Juuri nyt kohteeseen Ko Kood saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Ko Kood itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Ko Kood ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Ko Kood matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Ko Kood löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Ko Kood?

Kohteen Ko Kood suosituimmat kuukaudet ovat huhtikuu, toukokuu, heinäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Ko Kood halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ko Kood

109 €
Peter Pan Resort

Peter Pan Resort

3.5 kautta 5.0 102 Moo 2, Baan Klong Chaow, Tumbon Koh Kood, Ko Kood, Trat
Peter Pan Resort on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Khlong Chao Beach (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
27 €
Escape Life Koh Kood

Escape Life Koh Kood

3.0 kautta 5.0 636 Moo 5, Ko Kood, Trat
Escape Life Koh Kood sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phrao Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
97 €
Cham's House

Cham's House

4.5 kautta 5.0 5 Moo 5 Klong Hin Beach, Tambon Koh Kood, Ko Kood, Trat
Cham's House on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Takhianin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 53 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
45 €
Koh Kood Resort

Koh Kood Resort

3.0 kautta 5.0 45 Moo 5 Bang Bao Bay, Ko Kood, Trat
Koh Kood Resort on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Khlong Chao Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 39 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Soneva Kiri

Soneva Kiri

5.0 kautta 5.0 110 Moo 4, Koh Kood Sub - District, Ko Kood, Trat
Soneva Kiri sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nang Yain ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 29 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
214 €
Tinkerbell Resort

Tinkerbell Resort

3.5 kautta 5.0 116 Moo 2, Baan Klong Chaow, Tumbon Koh Kood, Amphur Koh Kood, Ko Kood, Trat
Tinkerbell Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Khlong Chao Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lauttaterminaalikuljetukset. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
95 €
Medee Resort

Medee Resort

3.5 kautta 5.0 26/1 Moo 2, Ta Pao Beach, Trat, Ko Kood
Medee Resort on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ao Tapaon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
242 €
Wendy The Pool Resort

Wendy The Pool Resort

3.5 kautta 5.0 43 Moo 2, Baan KlongChaow, Ko Kood, Trat
Wendy The Pool Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Khlong Chao Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lauttaterminaalikuljetukset. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
73 €
Sea Far Resort

Sea Far Resort

3.0 kautta 5.0 26/5 Moo 2, Ao Tapao Beach, Ko Kood
Sea Far Resort on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Khlong Chao Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
19 €
Siam Beach Resort Koh Kood

Siam Beach Resort Koh Kood

2.5 kautta 5.0 49/1 Moo 5, Ko Kood, Trat
Siam Beach Resort Koh Kood on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Khlong Chao Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 60 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Ko Kood

Katso kaikki kohteen Ko Kood vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.