Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Ko Kood – Hotellit

Ko Kood – Lennot ja hotelli

Helpota elämääsi ja anna ebookers-matkailuasiantuntijoiden tehdä raskas työ puolestasi. Lentoliput, majoitus ja fantastisia kokemuksia – me järjestämme unelmiesi lomamatkan. Sinun täytyy vain herätä ajoissa!

Kukapa ei tykkäisi tarjouksista? Kun varaat kauttamme sekä lentoliput että huoneet, säästät jopa 9.6%^.

Jätä arjen murheet taaksesi parilla klikkauksella. Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituskohdetta eri puolilla maailmaa, mikä tarkoittaa sitä, että houkuttelevat seikkailut ovat lähempänä kuin osaisit kuvitellakaan.

On tullut aika toteuttaa matkahaaveesi. Kaipasitpa sitten lumisiin maisemiin tai trooppiseen rantakohteeseen, me autamme sinua löytämään unelmiesi kohteen.

Varausehtoja sovelletaan.

Ko Kood – Hotellit

Jos tarkoitus on viipyä vähän pitempään, sinun on viisasta olla nopea, koska saatavilla on vain 19 majoitusliikettä. Älä harkitse enää pitempään vaan tarkista ebookersin matkaopas ja varaa heti!

Jos toiveissasi on yöpyä yhdessä parhaimmiksi arvioiduista majoitusliikkeistämme, taitava henkilökunta pitää huolen siitä, että lomasi on sinulle kaikin puolin mukava kokemus. Huomion arvoisia vaihtoehtoja ovat muun muassa Soneva Kiri ja Cham’s House Koh Kood Resort.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ko Kood

Näytä kaikki 90 majoitusliikettä kohteessa Ko Kood
Siam Beach Resort Koh Kood

Siam Beach Resort Koh Kood

49/1 Moo 5, Ko Kood, Trat
  2.5 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (1 arvostelua)

  Siam Beach Resort Koh Kood on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Khlong Chao Beach (ranta). Majoitusliike ...

  Siam Beach Resort Koh Kood42 €

  Siam Beach Resort Koh Kood42 €
  Peter Pan Resort

  Peter Pan Resort

  102 Moo 2, Baan Klong Chaow, Tumbon Koh Kood, Ko Kood, Trat
   3.5 kautta 5.0
    
    

   Peter Pan Resort on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Klong Chaon ranta. Majoitusliikkeessä ...

   Peter Pan Resort 111 €

   Peter Pan Resort 111 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.