Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Hua Hin

112 €
Hua Hin Marriott Resort & Spa

Hua Hin Marriott Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 107/1 Phetkasem Road, Hua Hin
Hua Hin Marriott Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hua Hinin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 322 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
64 €
Dusit Thani Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin

5.0 kautta 5.0 1349 Petchkasem Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Dusit Thani Hua Hin on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta FN Factory Outlet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 296 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
27 €
ibis Hua Hin

ibis Hua Hin

3.0 kautta 5.0
Ibis Hua Hin on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Hua Hinin uimaranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden hotellissa on 200 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
72 €
Hilton Hua Hin Resort & Spa

Hilton Hua Hin Resort & Spa

5.0 kautta 5.0
Hilton Hua Hin Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Hua Hinin uimaranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 295 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja LCD-television.
76 €
Holiday Inn Resort Vana Nava Hua Hin

Holiday Inn Resort Vana Nava Hua Hin

4.5 kautta 5.0 129/129 Petchkasem Road, Nong Gae Dist, Prachuabkhirikhan, Hua Hin
Holiday Inn Resort Vana Nava Hua Hin on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vana Nava Hua Hin -vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 301 huonetta 27 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
96 €
Avani+ Hua Hin Resort

Avani+ Hua Hin Resort

5.0 kautta 5.0 1499 Petchkasem Rd., Cha Am, Phetchaburin provinssi
Avani+ Hua Hin Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta FN Factory Outlet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 196 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
93 €
Hyatt Regency Hua Hin

Hyatt Regency Hua Hin

5.0 kautta 5.0
Hyatt Regency Hua Hin on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee juna-/metroaseman yhteydessä, ja Cicada Market on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 6 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 213 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja jääkaapit.
110 €
Anantara Hua Hin Resort

Anantara Hua Hin Resort

5.0 kautta 5.0
Anantara Hua Hin Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta For Art's Saken taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakylässä on 190 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
106 €
Intercontinental Hua Hin Resort

Intercontinental Hua Hin Resort

5.0 kautta 5.0
Intercontinental Hua Hin Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Hua Hinin uimaranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 159 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
137 €
Aleenta Hua Hin - Pranburi Resort and Spa

Aleenta Hua Hin - Pranburi Resort and Spa

5.0 kautta 5.0 183 Moo 4, Paknampran, Pranburi, Prachuap Khiri Khan
Aleenta Hua Hin - Pranburi Resort and Spa on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Khao Kalok. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 24 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille Tempur-Pedic-patjalliset sängyt ja mikroaaltouunit.
111 €
Mövenpick Asara Resort & Spa Hua Hin

Mövenpick Asara Resort & Spa Hua Hin

5.0 kautta 5.0
Mövenpick Asara Resort & Spa Hua Hin on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta For Art's Saken taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakylässä on 96 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
100 €
SO Sofitel Hua Hin

SO Sofitel Hua Hin

5.0 kautta 5.0 115 Moo 7, Tambol Bangkao, Cha Am, Phetchaburin provinssi
SO Sofitel Hua Hin on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sveitsiläinen lammastila. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakylässä on 109 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
74 €
Ace of Hua Hin Resort

Ace of Hua Hin Resort

5.0 kautta 5.0 1392 Phetchkasem Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Ace of Hua Hin Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta FN Factory Outlet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 118 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
73 €
Sheraton Hua Hin Resort & Spa

Sheraton Hua Hin Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 1573 Petchkasem Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Sheraton Hua Hin Resort & Spa on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja FN Factory Outlet on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 5 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakylässä on 240 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja parvekkeen/pation.
42 €
Ayrest Hotel

Ayrest Hotel

4.0 kautta 5.0
Ayrest Hotel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee juna-/metroaseman yhteydessä, ja For Art's Saken taidemuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 56 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Hua Hin

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Hua Hin

Näytä kaikki

Kohteen Hua Hin hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Hua Hin? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Hua Hinin rautatieasema, Hua Hin Market Village ja Hua Hinin uimaranta. Voit valita 1963 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Hua Hin löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Hua Hin, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Hua Hin tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 126 lentokenttähotellia
 • 63 halpaa hotellia
 • 331 lapsiystävällistä hotellia
 • 42 luksushotellia
 • 43 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hua Hin

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Hua Hin, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Hua Hin niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Ruankasalong Hua Hin Holiday House
 • Casa Papaya
 • Sanae Beach Club

Nämä kohteen Hua Hin hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • G Hua Hin Resort & Mall
 • Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin
 • Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Hua Hin hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa
 • G Hua Hin Resort & Mall
 • Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin

Kohteeseen Hua Hin tutustuminen

Rentouttava Hua Hin on tunnettu kylpylöistään, golfista ja rannoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Hua Hin ja sen lähellä kuuluu:

 • Hua Hinin rautatieasema
 • Hua Hin Market Village
 • Hua Hinin uimaranta
 • Cicada Market
 • Vana Nava Hua Hin -vesipuisto
 • Cha Amin ranta
 • Khao Sam Roi Yotin kansallispuisto

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Hua Hin, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Hua Hin (HHQ-Hua Hinin kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Hua Hin?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Hua Hin, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Huhtikuu ja toukokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Hua Hin, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä joulukuu ja tammikuu. Toukokuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja joulukuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 35 °C ja öisin 21 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 193 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 35 °C päivisin ja 26 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 829 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 34 °C ja öisin 24 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 998 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 33 °C ja 20 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 406 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Hua Hin on 2425 cm.

Viimeksi varatut hotellit Hua Hin

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.