Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Udon Thani – Matkat

Irtaudu arkihuolista ja järjestä itsellesi ikimuistoinen matka kohteeseen Udon Thani – käytännöllisiä vinkkejä sinulle tarjoaa ebookers.

Udon Thani – Matkat

Tällä alueella asuu suurin piirtein 250 000 henkeä.

Valtion pääkaupunki Bangkok sijaitsee kohteesta Udon Thani 470 km lounaaseen ja lähikaupunki Prachaksinlapakhom 25 km kaakkoon päin.

Nongprajakin puisto on kaupungin vilinän keskellä oleva vihreä pala paratiisia, joka on kuin suunniteltu piknikkiä varten. Muista vain ottaa tarpeeksi herkkuja koko puistoretken ajaksi.

Udon Thani Rajabhat University on yksi alueen johtavista historia- ja kulttuurikohteista. Jos olet utelias kuulemaan enemmän seudun menneisyydestä, se on aivan ehdoton.

Wat Phonthissomporn ja Wat Pa Ban Tat ovat pari historiallisesti merkittävää uskonnollista kohdetta, jotka tuovat lomaasi hengellistä sisältöä.

Krom Luang Prachaksinlapakhom Monument antaa tilaisuuden hiljentyä hetkeksi ja antaa ajatusten lentää menneiden aikojen tapahtumiin, jotka auttoivat muovaamaan tämän kaupungin sellaiseksi kuin se nykyään näyttäytyy.

UD Town on loistava paikka herkutella ja shoppailla aletuotteita. Jos et satu löytämään etsimääsi täältä, kannattaa tarkistaa myös, millaisia aarteita Udon Thanin keskustori tarjoaa.

Jos tahdot ehtiä pelaamaan lomalla golfia, pakkaa mailat mukaan ja ota suunnaksi Sri Thani Golf Forest.

Udon Thani – Hotellit

ebookersin hotelliopas esittelee kaikki alueen sopivimmat majoitukset. Saatavilla on yli 29 majoitusliikettä, joiden joukosta voit varata oman majapaikkasi ongelmitta.

Onneksi tällä alueella on lukuisia majoitusliikkeitä, joista voi valita sopivan jokaiselle kukkarolle. Jos etsit majoitusliikettä, johon et joudu laittamaan kaikkia säästöjäsi mutta jossa voit silti yöpyä mukavasti, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat B2 Udon Boutique & Budget Hotel (284/29 Moo 9 Soi Bannonglek) ja Kitlada Hotel (510 Moo 7 Amphur Rd). Jos toiveenasi kuitenkin on levätä ja nauttia erinomaisesta palvelusta lomasi aikana, Centara Hotel & Convention Centre Udon Thani ja Prajaktra Design Hotel ovat enemmän sinun makuusi. Voit rentoutua rauhassa ja antaa näiden laatuhotellien ammattitaitoisen henkilökunnan täyttää toiveesi.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Udon Thani

Näytä kaikki 153 majoitusliikettä kohteessa Udon Thani
Centara Hotel & Convention Centre Udon Thani

Centara Hotel & Convention Centre Udon Thani

277/1 Prajaksillapakhom Road, Muang, Udon Thani, Udon Thani
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (7 arvostelua)

  Centara Hotel & Convention Centre Udon Thani on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Udon ...

  Centara Hotel & Convention Centre Udon Thani44 €

  Centara Hotel & Convention Centre Udon Thani44 €
  De Princess Hotel Udonthani

  De Princess Hotel Udonthani

  135/135 Moo 14, Bankaojan, T.Makkheang, Udon Thani, Udon Thani
   4.0 kautta 5.0
    
    

   De Princess Hotel Udonthani on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuningatar Sirikitin ...

   De Princess Hotel Udonthani45 €

   De Princess Hotel Udonthani45 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.