Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Ko Chang – Matkat

Tarvitsisitko irtiottoa arkielämästä? Tartu tilaisuuteen ja ota suunnaksi Ko Chang – lomat tässä kaupungissa vievät sinut uusiin maisemiin ja toteuttavat toiveesi.

Ko Chang – Matkat

Uusiin ihmisiin tutustuminen kuuluu erottamattomasti matkailuun. Tällä alueella on noin 2 000 asukasta, joten mahdollisuuksia tuttavuuden hieromiseen paikallisten kanssa löytyy yllin kyllin.

Matkaamalla siitä 270 km luoteeseen saavut koko valtion pääkaupunkiin (Bangkok). Jos sitä vastoin seikkailet 25 km pohjoiseen, pääset tutustumaan lähimpään kaupunkiin, joka on Laem Ngop.

Jos olet sellainen matkailija, joka ei halua ohittaa tunnetuimpia nähtävyyksiä, Khlong Plun vesiputoukset on juuri sinua varten.

Saatat aistia ilmassa outoa taikaa, kun seisot hypnoottisesti kohisevan vesiputouksen reunalla. Tällaisen ilmapiirin luovat esimerkiksi Khiri Phet -vesiputous ja Than Mayom -vesiputous.

Kävele rantaviivaa pitkin kohteessa Lonely Beach (ranta). ja bongaile samalla rannikon tuntumassa asustelevia eläimiä, kuten lokkeja ja rapuja. Kai Bae Beach (ranta) on toinen mielenkiintoinen kohde viettää aikaa meren rannalla.

Merkittävänä merensuojelualueena tunnettu Ko Changin kansallispuisto on loistava vierailukohde, sillä siellä voi tutustua moniin ainutlaatuisiin veden pinnan alla asusteleviin otuksiin.

Ko Chang – Hotellit

Löydät suuresta valikoimastamme takuulla ihanteellisen majoituksen ilman huolia, sillä ebookersin hotelliopas sisältää nyt yli 59 majoitusliikettä.

Onneksi kohteessa Ko Chang on paljon majoitusvaihtoehtoja, joiden hinta sopii joka kukkarolle. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei kuluta koko matkabudjettia mutta tarjoaa silti tarvittavat mukavuudet, hyviä vaihtoehtoja ovat Asia BackPackers Koh Chang (358/1401 Moo 1, Bang Bao) ja The Stage Koh Chang (19/19/1 Moo 4 Tumbol Koh Chang). Toisaalta lomalla pitäisi päästä rentoutumaan kunnolla. Jos siis mieluummin nautit vain levosta ja luksuksesta, siinä ei ole mitään pahaa! Ystävällinen henkilökunta majoitusliikkeissä Parama Koh Chang ja Santhiya Tree Koh Chang Resort tekee lomakokemuksestasi ylellisen.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ko Chang

Näytä kaikki 252 majoitusliikettä kohteessa Ko Chang
Santhiya Tree Koh Chang Resort

Santhiya Tree Koh Chang Resort

8/15 Moo 4, Klong Prao Beach, Ko Chang, Trat
  4.5 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (4 arvostelua)

  Santhiya Tree Koh Chang Resort on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mu Ko Changin ...

  Santhiya Tree Koh Chang Resort162 €

  Santhiya Tree Koh Chang Resort162 €
  AWA Koh Chang

  AWA Koh Chang

  6/5/1 Moo 4, Kai Bea Beach, Ko Chang, Trat
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,8/5 (4 arvostelua)

   AWA Koh Chang on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kai Be Beach (ranta). Majoitusliike ...

   AWA Koh Chang76 €

   AWA Koh Chang76 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.