Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Ko Pha-ngan alkaen 426 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Ko Pha-ngan

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Ko Pha-ngan olivat annetulla aikavälillä 426 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 685 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

su 5.12.
HEL
Helsinki
USM
Ko Samui
426 €
Turkish Airlines
su 5.12.
HEL
Helsinki
USM
Ko Samui
429 €
Turkish Airlines
su 5.12.
HEL
Helsinki
USM
Ko Samui
600 €
Qatar Airways
pe 17.12.
HEL
Helsinki
USM
Ko Samui
616 €
Turkish Airlines
pe 17.12.
HEL
Helsinki
USM
Ko Samui
619 €
Turkish Airlines
la 25.12.
HEL
Helsinki
USM
Ko Samui
619 €
Qatar Airways
su 5.12. - ma 27.12.
HEL
Helsinki
USM
Ko Samui
685 €
Qatar Airways
su 5.12. - ma 27.12.
HEL
Helsinki
USM
Ko Samui
688 €
Qatar Airways
su 5.12. - ma 27.12.
HEL
Helsinki
USM
Ko Samui
691 €
Qatar Airways
ma 22.11. - ti 7.12.
HEL
Helsinki
USM
Ko Samui
694 €
Qatar Airways
la 25.12.
HEL
Helsinki
USM
Ko Samui
696 €
Turkish Airlines
ma 22.11. - la 4.12.
HEL
Helsinki
USM
Ko Samui
703 €
Qatar Airways
pe 26.11. - su 5.12.
HEL
Helsinki
USM
Ko Samui
707 €
Turkish Airlines
ma 22.11. - pe 3.12.
HEL
Helsinki
USM
Ko Samui
709 €
Qatar Airways

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Ko Pha-ngan?

✔️ Lennot kohteeseen Ko Pha-ngan maksavat yleensä 685 €–709 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Ko Pha-ngan, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 426 €. Halpaa lentoa kohteeseen Ko Pha-ngan etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että joulukuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Ko Pha-ngan?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Ko Pha-ngan on joulukuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Ko Pha-ngan?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Ko Pha-ngan helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Ko Pha-ngan saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Ko Pha-ngan?

✔️ Voit muuttaa kohteen Ko Pha-ngan lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Ko Pha-ngan?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Ko Pha-ngan helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Ko Pha-ngan lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Ko Pha-ngan, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Turkish Airlines, Qatar Airways. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Ko Pha-ngan (USM) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Ko Pha-ngan (USM), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Ko Pha-ngan Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi USM
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Turkish Airlines, Qatar Airways
Halvin lento 685 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Ko Pha-ngan?

Turkish Airlines, Qatar Airways

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.