Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Hua Hin

30 €
First Choice Suites

First Choice Suites

3.5 kautta 5.0
First Choice Suites on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja BlúPort Hua Hinin ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 50 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
108 €
Beach Villa for Rent

Beach Villa for Rent

3.0 kautta 5.0 Cha-am, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Tämä huvila on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cha Amin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huvilassa on 2 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
188 €
Platoo Pool Villa

Platoo Pool Villa

3.0 kautta 5.0 38/104 Soi Huahin 70, Hin Lek Fai, Huahin, Hua Hin
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Black Mountain Water Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Koo Fah Keang Talay Resort

Koo Fah Keang Talay Resort

3.0 kautta 5.0 Moo 2 Tambon Pak NAM Pranburi, Chang Wat, Pranburi, Prachuap Khiri Khan
Koo Fah Keang Talay Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pak Nam Pranin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuivapesulapalvelu. Tässä 3 tähden huvilassa on 3 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
LTN Club Pool Villa Hua Hin

LTN Club Pool Villa Hua Hin

3.0 kautta 5.0 1367/5, Soi Samplaya, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Black Mountain Water Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
@CHAIN Pool Villa

@CHAIN Pool Villa

3.5 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Wat Bo Fai. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
148 €
Chaum Haus Pool Villa

Chaum Haus Pool Villa

3.5 kautta 5.0 45/9 Krongtean Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Chaum Haus Pool Villa sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cha Amin sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 3 huvilaa 1 kerroksessa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
68 €
Golden Sea Hua Hin

Golden Sea Hua Hin

3.5 kautta 5.0
Golden Sea Hua Hin sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SeenSpacen ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 8 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
159 €
Hani Pool Villa

Hani Pool Villa

3.0 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta For Art's Saken taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
84 €
Beachfront Family Penthouse Hua Hin

Beachfront Family Penthouse Hua Hin

3.5 kautta 5.0
Beachfront Family Penthouse Hua Hin sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta For Art's Saken taidemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
32 €
Baan Kiang Fah Hua Hin Condominium by Montri

Baan Kiang Fah Hua Hin Condominium by Montri

3.0 kautta 5.0 Soi Moo Baan Hua Na, Phetkasem Rd, Nhong-kae, Hua Hin, Prachaup Khiri Khan
Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta True Arena -kuntoilukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Baan Khunnatham Pool Villa Hua Hin

Baan Khunnatham Pool Villa Hua Hin

3.5 kautta 5.0 100/718 Bofai Village, Hua Hin, Prachaup Khiri Khan
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Wat Bo Fai. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Baan Thew Talay Blue Sapphire

Baan Thew Talay Blue Sapphire

3.5 kautta 5.0 756/247 Phetkasem Road Km 196, 9th Floor, Building C, Bokham, Cha Am
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Cha Amin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
89 €
Milford Paradise - No.200

Milford Paradise - No.200

3.0 kautta 5.0 200/3 Moo 1 Hua Hin Soi 105, Pranburi
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suan Son Pradipatin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja kaapelikanavat.
67 €
Hua Hin Blue Lagoon Condotel

Hua Hin Blue Lagoon Condotel

3.5 kautta 5.0 1574 Petchkasem Road, Sheraton - Hua Hin Blue Lagoon, Cha Am
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta FN Factory Outlet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa 3 kerroksessa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
65 €
The Energy Condo Hua-Hin By Apirat

The Energy Condo Hua-Hin By Apirat

4.0 kautta 5.0 827/164, 165 8th Floor, at Ratchapreuk4 Building, Cha Am, Phetchaburin provinssi
The Energy Condo Hua-Hin By Apirat on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cha-Amin eteläinen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
92 €
Cha-am Pool Villa

Cha-am Pool Villa

3.0 kautta 5.0 206 Moo 8, Kho Yai, Cha Am
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Cha Amin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden huvilassa on 2 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Blue Sky Pool Villa

Blue Sky Pool Villa

3.0 kautta 5.0 39/130 Soi Hua Hin 102, Nong Kae, Prachuap Khiri Khan, Hua Hin
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta True Arena -kuntoilukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Mountain Field Pool Villa Cha-am

Mountain Field Pool Villa Cha-am

3.0 kautta 5.0 59/11-12 Botaluk, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Mountain Field Pool Villa Cha-am sijaitsee lähellä kohdetta Cha Amin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huvilassa on 2 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
229 €
Cza Cha-Am

Cza Cha-Am

3.5 kautta 5.0 53/5 Soi Klongtian 11, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha Amin sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
CAPITAL O1009 Leleaf Valley Pool Villa Resort Hua Hin

CAPITAL O1009 Leleaf Valley Pool Villa Resort Hua Hin

3.5 kautta 5.0
CAPITAL O1009 Leleaf Valley Pool Villa Resort Hua Hin sijaitsee lähellä kohdetta Wat Huay Mongkol. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 29 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Tee pakomatka perinteiseen Thaimaan Hua Hiniin

Hua Hin ei ole mikä tahansa Thaimaan rantalomakohde. Se on maan vanhin rantalomapaikka – suosittu jo monien sukupolvien ajan, ja siellä vierailevat niin ”tavalliset kuolevaiset” kuin Thaimaan kuninkaallinen perhekin. Tämän Siaminlahdella sijaitsevan aurinkoisen rantaparatiisin jokainen nurkkaus uhkuu eleganssia, ja siellä riittää valokuvattavaa kirkkaanvalkoisista hiekkarannoista aina keinuviin palmuihin ja rauhallisesti liplattaviin aaltoihin. Hua Hinissä voit tehdä juuri niin paljon tai vähän kuin haluat, olipa tarkoituksenasi sitten osallistua hämmästyttäville veneretkille, kuljeskella toreilla tai vain istuskella rannalla. Bangkokilaisten suosiman Hua Hinin loma-asunnot ovat erinomainen vaihtoehto, jos haluat oman, yksityisen paikkasi tässä loisteliaassa lomakohteessa.

Miksi varata loma-asunto Hua Hinissä ebookersin kautta?

Tässä matkailijoiden suosimassa Thaimaan osassa riittää hotelleja, mutta jos et halua noudattaa tyypillistä turistikaavaa, harkitse hotellin sijaan loma-asuntoja Hua Hinissä. Vuokrattavat loma-asunnot Hua Hinissä tuovat tullessaan monenlaisia etuja. Voit olla omassa rauhassasi kodikkaassa ympäristössä, ja voit myös tulla ja mennä täysin vapaasti hotellien aamiaisajoista tai muista säännöistä huolehtimatta. Loma-asunnot Hua Hinissä ovat lisäksi tilavia, ja asunnossa voi olla suuri, täysin varustettu keittiö. Rakennukseen saattaa kuulua myös uima-allas, jonka auringossa kimaltelevan veden äärellä on mukava istuskella. Voit etsiä ebookersilta loma-asuntoja Hua Hinissä. Runsas valikoima kattaa koko lähiseudun.

Hua Hinin suosituimmat aktiviteetit

Suuri uimaranta on syystä alueen tärkein nähtävyys, ja Hua Hinin loma-asunnot sijaitsevat sen lähellä. Leveä ranta houkuttelee äärelleen päivästä toiseen, halusitpa sitten rentoutua hyvää kirjaa lukien tai heittäytyä vesiurheilun pariin. Leijalautailu on täällä erittäin suosittu laji. Hua Hinin rantojen näkemisen jälkeen voi olla vaikea uskoa, että kaupungissa on paljon muutakin nähtävää. Hua Hin on esimerkiksi Thaimaan suosituimpia golfauspaikkoja, joten täällä sinulla on erinomainen mahdollisuus esitellä swingiäsi. Myös historiallisia nähtävyyksiä on paljon. Sellainen on esimerkiksi Klai Kang Wonin palatsi. Thaimaan kuningasperheen asuntona toimiva palatsi paljastaa, että Hua Hin toimii myös kuninkaallisena pakopaikkana. Palatsin tyylikkäässä arkkitehtuurissa näkyy kiehtovia eurooppalaisia vaikutteita. Lapset tulevat ihastumaan Black Mountain Water Parkiin, jossa he pääsevät mutkitteleviin liukumäkiin ja polskuttelualtaisiin. Hua Hinissä on myös iltatori, jossa voit käydä tarkkailemassa ihmisiä, tutustumassa kojujen tarjontaan, tinkiä paikallisten myyjien kanssa ja herkutella meren antimilla.

Liikkuminen Hua Hinissä

Alue on mukavan pieni, joten voit varmasti tutustua ympäristöön jalkaisin Hua Hinin loma-asunnostasi käsin. Voit myös hyödyntää perinteistä thaimaalaista kulkuvälinettä, songthaew-taksia. Taksilla pääset mihin tahansa Hua Hinin osaan. Autonvuokraus on myös hyvä vaihtoehto, ja erittäin suositeltavaa, jos haluat nähdä lähialueen maisemia, esimerkiksi vuoristoisen, mangrovepuiden peittämän Khao Sam Roi Yotin kansallispuiston.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.