Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ko Lanta

184 €
Pimalai Resort And Spa

Pimalai Resort And Spa

5.0 kautta 5.0 99 Moo 5 Ba Kan Tiang Beach, Ko Lanta, Krabi
Pimalai Resort And Spa on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ba Kan Tiangin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 121 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
Hae hinnat
Lanta Sand Resort & Spa

Lanta Sand Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 279 Moo 3 Long Beach, Saladan, Ko Lanta, Krabi
Lanta Sand Resort & Spa on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Long Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 81 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
17 €
OYO 729 Amantra Lake View Resort

OYO 729 Amantra Lake View Resort

3.5 kautta 5.0 87 Moo 3, Ko Lanta, Krabi
OYO 729 Amantra Lake View Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mo Koh Lanta -kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3,5 tähden lomakeskuksessa on 30 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Moonlight Exotic Bay Resort

Moonlight Exotic Bay Resort

4.0 kautta 5.0 69 Moo 8 Ban Klongtob, Ko Lanta, Krabi
Moonlight Exotic Bay Resort on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Khlong Toabin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 44 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
28 €
Long Beach Chalet

Long Beach Chalet

3.0 kautta 5.0 472 Moo 3, Tambon Saladan, Ko Lanta, Krabi
Long Beach Chalet on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Long Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 3 tähden huvilassa on 27 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Kaw Kwang Beach Resort

Kaw Kwang Beach Resort

3.0 kautta 5.0 16 Moo 1 Saladan, Ko Lanta, Krabi
Kaw Kwang Beach Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kawkwangin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden lomakeskuksessa on 40 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
26 €
Lanta Casuarina Beach Resort

Lanta Casuarina Beach Resort

3.0 kautta 5.0 288 Moo 3 Phra Ae Beach, Saladan Lanta Island, Ko Lanta, Krabi
Lanta Casuarina Beach Resort on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Long Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden lomakeskuksessa on 65 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
98 €
SriLanta Resort and Spa

SriLanta Resort and Spa

4.0 kautta 5.0 111 Mu 6 Klongnin Beach, Koh Lanta Yai, Ko Lanta, Krabi
SriLanta Resort and Spa on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Klong Ninin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 155 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
62 €
Lanta Cha-da Beach Resort

Lanta Cha-da Beach Resort

4.5 kautta 5.0 279 Moo1 Tambol saladan, Ko Lanta, Krabi
Lanta Cha-da Beach Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Klong Daon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ulkouima-allas. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 196 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
13 €
Cha-Ba Lanta Resort & Bungalows

Cha-Ba Lanta Resort & Bungalows

3.0 kautta 5.0 20 Moo 3, Saladan, Ko Lanta, Krabi
Cha-Ba Lanta Resort & Bungalows on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Klong Daon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden lomakeskuksessa on 27 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Ko Lanta

Katso kaikki kohteen Ko Lanta vuokra-autot

Ko Lanta – Matkat

Jokainen matka on väistämättä erilainen: tämän tietää myös ebookers. Siksi osaamme auttaa sinua riippumatta siitä, onko haaveissasi lepoon tähtäävä vai toiminnallinen kohteen Ko Lanta-loma.

Ko Lanta – Lennot ja hotelli

Vastaako Ko Lanta unelmiesi lomakohdetta? Asiantunteva ebookers-tiimi toteuttaa unelmiesi matkan – majoituksesta lentoihin ja vuokra-autosta erikoisretkiin.

Kukapa kieltäytyisi tarjouksesta? Kun varaat kauttamme sekä lentoliput että huoneet, saat alennusta jopa 7.7%^.

Suunnittele unelmiesi loma valitsemalla yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoitusliikkeen joukosta eri puolilta maailmaa.

Parasta kaikessa on se, että meillä on tarjolla myös hintatakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että jos löydät jostakin edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin kuluessa, vastaamme siihen hyvittämällä erotuksen.

On tullut aika kaivaa matkalaukut kaapista ja toteuttaa vähintään yksi toivomuslistan kohta. Tahdoitpa sitten kokea suurkaupungin huuman tai paeta arjen kiireitä luonnonhelmaan, meidän avullamme voit aloittaa lomasi vaikka heti.

Varausehtoja sovelletaan.

Ko Lanta – Matkat

Kannattaa muistaa, että kaupungin tunnelmaa eivät voi luoda pelkästään rakennukset ja nähtävyydet – myös paikallisilla ihmisillä on siinä suuri rooli. Tältä alueelta asukkaita löytyy 6 000.

Se sijaitsee 25 km:n etäisyydellä naapurikaupungista, joka on Ko Jumin ranta, ja 700 km:n matkan päässä pääkaupungista (Bangkok).

Mo Koh Lanta -kansallispuisto on paikka, jossa voit hengähtää hetken ja tutkia pilvien lipuvan taivaalla. Elämän pieniä iloja, jotka ovat täysin ilmaisia!

Loma ei ole täydellinen, jos siitä puuttuu retki meren rannalle! Kokoa siis lapset kasaan, pakkaa mukaan frisbee ja pidä hauskaa kohteissa Long Beach ja Bamboo Bay. Haluatko kerätä enemmän aarteita simpukkakokoelmaasi? Siinä tapauksessa lisää matkasuunnitelmaasi myös Klong Daon ranta ja Ba Kan Tiangin ranta.

Haussa kohde, jossa voisit ladata vähän akkujasi? Maailmassa ei ole montaa asiaa, joka virkistäisi mielen samalla tavalla kuin päivä luonnon keskellä! Rauhoita mielesi ja unohda arjen murheet kohteessa Khao Mai Kaewin luola.

Sala Danin laituri kuuluu niihin maamerkkeihin, joista otettuja kuvia kelpaa esitellä kotiväelle loman jälkeen.

Lujatekoinen Ko Lantan majakka on majakka, joka on uhmannut ajan hammasta. Jos majakan huipulle on sallittua kiivetä, sinulla on hyvä tilaisuus luoda katseesi horisonttiin ja ihailla ympärillä avautuvaa merimaisemaa.

Jos shoppailu on heikko kohtasi, Ko Lantan postitoimisto on paikka, jota sinun ehkä kannattaa välttää. Tämän ostoskeskuksen upeaa liikevalikoimaa on vaikea vastustaa.

Vaikka kaikki matkailijat eivät ole kuulleet siitä, Ba Kan Tieng -lahti on myös tutustumisen arvoinen nähtävyys.

Ko Lanta – Hotellit

Varaat monipuolisesta valikoimastamme varmasti ihanteellisen majoituksen ilman ongelmia, sillä ebookersin sivusto sisältää nyt yli 124 majoitusliikettä.

Sekä reppureissaajat että luksusmatkoista nauttivat pystyvät vaivatta valitsemaan itselleen sopivan majoitusvaihtoehdon. Jos sinua kiinnostaa viihtyisä huone hyvään hintaan, parhaisiin vaihtoehtoihin kuuluvat Sincere Guest House & Restaurant ja Hana Lanta Resort. Jos kuitenkin olet lomanviettäjä, joka tahtoo hemmotella itseään luksuksella maailmaa kiertäessään, Layana Resort & Spa tai Twin Lotus Resort & Spa by The Unique Collection saattaa olla sinulle paras vaihtoehto.

Löydä halvat matkat kohteeseen Ko Lanta

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Ko Lanta. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Ko Lanta lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Ko Lanta?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Ko Lanta maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Ko Lanta itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Ko Lanta ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Ko Lanta matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Ko Lanta löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Ko Lanta?

Kohteen Ko Lanta suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Ko Lanta halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Ko Lanta

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Ko Lanta

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.