Aegean lennot

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa


Aegean – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön Aegean lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentokenttäkoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
ATHGRCEleftherios Venizelos20
DMERUSDomodedovo Intl.10
SKGGRCMacedonia3
HERGRCNikos Kazantzakis3
RHOGRCDiagoras2
OVBRUSTolmachevo2
LEDRUSPulkovo2
UFARUSUfa Intl.2
LXSGRCLemnos Intl.1
AXDGRCDemokritos Intl.1

Aegean Airlines on matkustajamäärältään Kreikan suurin lentoyhtiö. Yhtiö kuuluu Star Allianceen ja sen päälentokenttä sijaitsee Ateenassa. Aegean Airlines aloittaa suorat lennot 1.6.2015 alkaen Helsingistä Ateenaan kahdesti viikossa, maanantaisin ja perjantaisin.

Tarjouslennoin nyt Ateenaan ja muualle Kreikkaan!

Varaa edulliset lennot viimeistään 10.5.2015. Matkustusaika 1.7 - 31.8.2015

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.