Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa


Hyvä tietää easyJetistä

Easyjet on englantilainen halpalentoyhtiö, joka lentää yli 1 000 kohteeseen. Se on Euroopan toiseksi suurin halpalentoyhtiö. Easyjetin lentotarjoukset ovat edullinen valinta, jos ei kaipaa lennolta sen enempää palveluita tai mukavuuksia. Suomalaisia Easyjetin lennot kuljettavat Helsinki-Vantaalta Berliiniin.

Onko Easyjetillä kanta-asiakasohjelmaa?

Easyjetillä on maksullinen kanta-asiakasohjelma easyJet Plus. Kanta-asiakasohjelman jäsenet voivat esimerkiksi varata istuinpaikan maksutta, hoitaa laukkujen jätön, turvatarkastuksen ja koneeseen nousun nopeammin sekä tuoda lennolle mukaansa ylimääräisen käsimatkatavaran. Easyjet Plus -jäsenet saavat lisäksi hyvityksen, mikäli varatun lennon hinta laskee, ja voivat vaihtaa paluulennon ajan maksutta.

Kuinka paljon matkatavaroita Easyjetin lennolle voi ottaa?

Jokainen matkustaja voi ottaa Easyjetin lennolle yhden käsimatkatavaran. Osa sellaisista käsimatkatavaroista, jotka eivät mahdu edessä olevan istuimen alle, saatetaan laittaa ruumaan koneeseen nousun yhteydessä. Varaukseen voi lisätä lisäksi eripainoisia kirjattuja matkatavaroita. Matkatavaroiden hinta riippuu maksuajasta ja -paikasta: hinta on edullisin verkossa varauksen teon yhteydessä ja kallein lentokentällä juuri ennen lentoa. Tarkista lipputyyppiisi sisältyvät matkatavarat.

Urheiluvälineet voi kuljettaa Easyjetin lennoilla, kunhan varaa kuljetuksen etukäteen verkossa. Välineiden kuljetuksista peritään lisämaksu niiden koosta riippuen. Yksi matkatavara saa painaa korkeintaan 32 kg. Pienet soittimet voi kuljettaa käsimatkatavaroina. Suurille soittimille, kuten sellolle, tulee varata oma istuinpaikka. Soittimet voi kuljettaa hyvin pakattuina myös ruumassa.

Miten muutan Easyjetin lentolippuja?

Easyjetin varauksista ei yleensä saa hyvitystä, jos matkan peruuttaa. Lennon tai matkustajan voi kuitenkin muuttaa maksua vastaan. Lue lisää halpalentoyhtiöiden lentojen hallinnasta.

Mitä matkustusluokkia Easyjetin lennoilla on?

Easyjetin lennoilla on vain yksi matkustusluokka. Saatavilla on kuitenkin istuimia, joissa on enemmän jalkatilaa. Tällaiset istuimet ovat ilmaisia easyJet Plus -jäsenille.

Saako Easyjetin lennoilla syötävää ja juotavaa?

Easyjetin lennoilla ei tarjoilla maksuttomia aterioita tai juomia. Lennoilla kiertää kuitenkin myyntikärry, josta voi ostaa välipaloja sekä kuumia ja kylmiä juomia.

Onko Easyjetin koneissa Wi-Fi?

Easyjetin lennoilla ei ole langatonta internetyhteyttä.

Voinko varata istuinpaikan Easyjetin lennolle?

Istuinpaikan Easyjetin lennolle voi varata varauksen teon yhteydessä, jos maksaa palvelusta lisämaksun. Flexi-lipulla matkustavat tai easyJet Plus -jäsenet voivat valita istuinpaikan maksutta. Ellei istuinpaikkaa valitse etukäteen, lentoyhtiö määrittää sen lähtöselvityksessä. Samassa varauksessa olevat henkilöt pyritään aina istuttamaan lähekkäin.