Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Varsova ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Varsova – Matkat

Ei ole helppoa valita, mihin lähteä tutustumaan ensin, jos kohteena on Varsova – lomat siellä tarjoavat poikkeuksetta paljon mielenkiintoista nähtävää ja hauskaa tekemistä. Vaikeinta onkin valikoida kaikki eri käyntikohteet lomamatkan ohjelmaa varten.

Varsova – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on tullut aika laittaa toimiston ovi kiinni ja nähdä Varsova ja sen monet nähtävyydet, ebookers tarjoaa sinulle houkuttelevat tarjoukset kaikesta matkalla tarvitsemastasi!

Varaamalla lennot ja majoituksen yhdessä saat alennusta enimmillään jopa 7.7%^.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta eri puolilta maailmaa on vaivatonta löytää haluamansa loma.

Mietitkö, että saattaisit löytää edullisemman tarjouksen muualta? Älä epäröi turhaan, vaan varaa matkapaketti nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi näkemään muualla paremman diilin 48 tunnin kuluessa, ebookers pistää paremmaksi hyvittämällä sinulle erotuksen.

Älä enää mietiskele, vaan lankea kiusaukseen ja vastaa kaukokohteiden kutsuun. Suurkaupungin sykettä ja rentoa loikoilua – vain oma mielikuvituksesi on rajana.

Varausehtoja sovelletaan.

Varsova – Matkat

Tällä alueella asuu noin 1 700 000 henkeä.

Varsova tunnetaan ikonisista nähtävyyksistään, kuten Kuninkaanlinna ja Vanhankaupungin aukio.

Hauskat ja perheille sopivat kohteet kuten Wodny-puisto, Wodny Moczydłon puisto ja Varsovan Room Escape ovat takuuvarmoja paikkoja perheen pienempien viihdyttämiseen. Ja kuka tietää, ehkä aikuisetkin nauttivat niistä lasten lailla.

Varsovan eläintarha on on mainio retkikohde, jossa voi tavata kaikenlaisia eläimiä ja oppia luonnon merkityksestä.

Jos haluat tietää paikallisista kukka- ja puulajeista, Varsovan yliopiston kasvitieteellinen puutarha on on sitä varten oikea osoite. Myös PAN kasvitieteellinen puutarha on paikka, jossa voit viettää rentouttavan päivän kuljeskellen mutkittelevilla poluilla ja ihmetellen toinen toistaan erilaisempia kasveja.

Lazienki-puisto ja Saksilainen puutarha ovat ihastuttavia paikkoja paistatella auringossa, istahtaa piknikille matkaseurueen kanssa tai vain katsella ihmisiä. Lisäksi Wybickego Park ja Grabiczin luonnonsuojelualue ovat paikkoja, joissa voit harrastaa liikuntaa ulkotiloissa.

Tuntuuko sinusta siltä, että sinun pitäisi viettää rentouttava päivä luonnon helmassa? Täytä energiavarastosi kauniissa maisemissa kohteessa Szaniawski Gorgen luonnonsuojelualue.

Varsovan kapinamuseo ja Julistemuseo tarjoavat paljon ainutlaatuista nähtävää ja koettavaa. Kysy henkilökunnalta erityistilaisuuksista tai kulje rauhallisissa tiloissa itseksesi. Jos sinulla on aikaa, vieraile myös muissa museoissa, kuten Frédéric Chopin -museo ja Puolan armeijan museo.

Ota suunnaksi Kopernikus-tiedekeskus, ja saat varmasti paljon uutta tietoa. Kysy myös, järjestetäänkö parhaillaan mitään näyttelyitä. Mielenkiintoista nähtävää on varmasti vaikka kuinka paljon!

Onneksi sinun ei nykyään tarvitse lähteä vaivalloiselle tutkimusmatkalle voidaksesi tutustua moniin luonnon aarteisiin ja ihmiskunnan historiaa valottaviin esineisiin. Siitä pitää huolen Arkeologinen kansallismuseo, joka tarjoaa vieraiden ihmeteltäviksi loputtoman määrän epätavallisia näyttelyesineitä ja ainutlaatuisia löydöksiä.

Taiteen harrastajat saapuvat maailman kaikista kolkista ihastelemaan alueen hienoja kokoelmia, ja Kansallismuseo sekä Zachęta (taidegalleria) ovatkin usein ensimmäiset kohteet. Jos haluat lisää, Galeria Foksal (taidegalleria) ja Johannes Paavali II -museo ovat kuin luotuja sinulle!

Kohteissa Varsovan historiallinen museo ja Paviljongin X museo saat tilaisuuden tutustua ihmisiin ja tapahtumiin, jotka ovat jättäneet jälkensä tähän alueeseen. Jos havittelet saavasi vielä syvemmän luotauksen menneisyyteen, myös Katyń-museo ja POLIN Puolan juutalaisten historian museo ovat käynnin arvoisia.

Palatko halusta tietää vähän enemmän historiallisesti tärkeistä kohteista? Powazkin hautausmaa tai Varsovan yliopisto tutustuttavat sinut todella syvällisesti tämän alueen ja sen lähiseutujen historiaan ja perinteeseen. Varsovan getto ja Varsovan teknillinen yliopisto ovat nekin mielenkiintoisia.

Voit tarkastella vuosikymmenten takaista historiaa kohteissa Modlinin linnoitus ja Zegrzen linnoitus, jotka ovat alueen kaksi suurinta entistä puolustuslinnoitusta. Voit käydä ihailemassa myös kohteen Varsovan linna upeita muureja, jotka ovat nähneet vuosien saatossa monia taisteluja.

Presidentinlinna ja Wilanowin palatsi ovat majoittaneet seiniensä sisällä vuosikymmenten ajan monia hyvin kuuluisia henkilöitä. Kohteiden Krasinski-palatsi ja Belwederin palatsi upeaa arkkitehtuuria ei myöskään kannata jättää huomiotta.

Tornien ja jykevien kivimuurien tehtävä oli suojella asukkaita vihollisen hyökkäyksiltä. Vaikuttava arkkitehtuuri ja kiinnostava historia tekevät kohteesta käymisen arvoisen.

Pyhän ristin kirkko ja St. John's Cathedral (kirkko) ovat hyviä vierailukohteita, jos olet kiinnostunut kaupungin uskonnollisesta historiasta. Pyhän Annen kirkko ja Pyhän hengen kirkko ovat paikkoja, joissa voit tutustua seudun uskonnolliseen elämään.

Älä vielä nouse koneeseen, sillä Varsova on täynnä nähtävyyksiä. Ovatko Greetings from Jerusalem Avenue (palmu) ja Puolan kansallismuseo sinulta vielä näkemättä? Varsovan yliopiston kirjasto ja Koneserin yritysalue ovat myös paikkoja, joista löydät paljon tekemistä.

Varsova – Hotellit

Missä käydä ja mitä tehdä? Pääkaupungissa valinnanvaraa on melkein liikaa. ebookersin sivusto tarjoaa yli 250 upeaa majoitusliikettä lähialueelta tehden hotellin valinnasta vähemmän stressaavaa.

Jos tällä kertaa etsit yksinkertaista majoitusvaihtoehtoa etkä kaipaa ylellisiä ekstroja, Duval Serviced Apartments osoitteessa Nowomiejska 10 on juuri sopiva sinulle. Toinen majoitusliike, joka tarjoaa ystävällistä palvelua edulliseen hintaan, on osoitteessa Brzozowa 22 Apt. 11 sijaitseva Design City - Brzozowa Apartment Old Town. Olisiko toiveissasi kuitenkin viettää vapaa-aikasi luksuksesta nauttien? Rentouttavat lomapäivät odottavat kulman takana, jos varaat huoneen majoitusliikkeestä P&O Apartments Arkadia tai H15 Boutique.

Kun lomakohteena on Varsova, jokaisen vierailijan täytyy nähdä ainakin Kuninkaanlinna. Jos onnistut löytämään huoneen lyhyen matkan päässä tästä suositusta nähtävyydestä, voit tutustua siihen kaikessa rauhassa. Etäisyys majoitusliikkeeseen Castle Square Apartment on hyvin lyhyt (vain 0,1 km), ja yhtä lailla lähellä sijaitsee Mamaison Hotel Le Regina Warsaw.

Löydä halvat matkat kohteeseen Varsova

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Varsova. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Varsova lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen! 

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Varsova?

Juuri nyt kohteeseen Varsova saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Varsova itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Varsova ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Varsova matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Varsova löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen. Tutustu matkatarjouksiin ja varaa matkasi jo tänään! 

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Varsova?

Kohteen Varsova suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Varsova halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Varsova

54 €
Residence St. Andrew's Palace

Residence St. Andrew's Palace

4.0 kautta 5.0 ul. Chmielna 30, Varsova, Masovia
Residence St. Andrew's Palace on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kulttuurin ja tieteen palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1904 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 24 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
146 €
Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

5.0 kautta 5.0 Krakowskie Przedmiescie 42-44, Varsova, Masovia
Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Varsovan yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1901 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 206 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
45 €
Courtyard by Marriott Warsaw Airport

Courtyard by Marriott Warsaw Airport

4.0 kautta 5.0 Zwirki I Wigury 1J, Varsova, Masovia
Courtyard by Marriott Warsaw Airport on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Varsovan kapinamuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 241 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
107 €
InterContinental Warsaw

InterContinental Warsaw

5.0 kautta 5.0 Emilii Plater 49, Varsova, Masovia
InterContinental Warsaw on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kulttuurin ja tieteen palatsi on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 2 ravintolaa, täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 414 huonetta 43 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LED-televisiot ja minibaarit.
50 €
Novotel Warszawa Centrum

Novotel Warszawa Centrum

4.0 kautta 5.0 ul. Marszalkowska 94/98, Varsova, Masovia
Novotel Warszawa Centrum on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kulttuurin ja tieteen palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 742 huonetta 31 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
74 €
Sofitel Warsaw Victoria

Sofitel Warsaw Victoria

5.0 kautta 5.0 Krolewska 11, Varsova, Masovia
Sofitel Warsaw Victoria on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Varsovan yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 366 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
46 €
Holiday Inn Warsaw City Centre

Holiday Inn Warsaw City Centre

3.0 kautta 5.0 Ui Street Twarda 52, Varsova, Masovia
Holiday Inn Warsaw City Centre on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Varsovan kapinamuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 256 huonetta 18 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
45 €
Platinum Residence

Platinum Residence

4.0 kautta 5.0 ul. Grzybowska 61B, Antresola, Varsova, Masovia
Platinum Residence on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Varsovan kapinamuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 5 ravintolaa, kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 222 huoneistoa 20 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa LCD-television ja lieden.
58 €
Renaissance Warsaw Airport Hotel

Renaissance Warsaw Airport Hotel

5.0 kautta 5.0 Ul Zwirki i Wigury 1, Varsova, Masovian voivodikunta
Renaissance Warsaw Airport Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Varsovan kapinamuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 225 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
46 €
Castle Inn

Castle Inn

3.0 kautta 5.0 Swietojanska 2, Varsova, Masovia
Castle Inn on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuninkaanlinna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 21 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Halvat meno-paluu lennot Varsova

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Varsova

Katso kaikki kohteen Varsova vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Varsova

Katso kaikki 5 aktiviteettia kohteessa Varsova

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.