Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Matkapaketit kohteeseen Varsova

Parhaat lomapaketit kohteeseen Varsova

Lomapaketit kohteeseen Varsova Kolmeksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Varsova Neljäksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Varsova Viideksi Yöksi

Eri majoitusmuodot kohteessa Varsova

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Varsova

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Varsova

Loma-asunnot + lennot kohteessa Varsova

Huoneistot + lennot kohteessa Varsova

B&B + lennot kohteessa Varsova

Varsova – Matkat

Ei ole helppoa valita, mihin lähteä tutustumaan ensin, jos kohteena on Varsova – lomat siellä tarjoavat poikkeuksetta paljon mielenkiintoista nähtävää ja hauskaa tekemistä. Vaikeinta onkin valikoida kaikki eri käyntikohteet lomamatkan ohjelmaa varten.

Varsova – Matkat

Tällä alueella asuu noin 1 700 000 henkeä.

Varsova tunnetaan ikonisista nähtävyyksistään, kuten Kuninkaanlinna ja Vanhankaupungin aukio.

Hauskat ja perheille sopivat kohteet kuten Wodny-puisto, Wodny Moczydłon puisto ja Varsovan Room Escape ovat takuuvarmoja paikkoja perheen pienempien viihdyttämiseen. Ja kuka tietää, ehkä aikuisetkin nauttivat niistä lasten lailla.

Varsovan eläintarha on on mainio retkikohde, jossa voi tavata kaikenlaisia eläimiä ja oppia luonnon merkityksestä.

Jos haluat tietää paikallisista kukka- ja puulajeista, Varsovan yliopiston kasvitieteellinen puutarha on on sitä varten oikea osoite. Myös PAN kasvitieteellinen puutarha on paikka, jossa voit viettää rentouttavan päivän kuljeskellen mutkittelevilla poluilla ja ihmetellen toinen toistaan erilaisempia kasveja.

Lazienki-puisto ja Saksilainen puutarha ovat ihastuttavia paikkoja paistatella auringossa, istahtaa piknikille matkaseurueen kanssa tai vain katsella ihmisiä. Lisäksi Wybickego Park ja Grabiczin luonnonsuojelualue ovat paikkoja, joissa voit harrastaa liikuntaa ulkotiloissa.

Tuntuuko sinusta siltä, että sinun pitäisi viettää rentouttava päivä luonnon helmassa? Täytä energiavarastosi kauniissa maisemissa kohteessa Szaniawski Gorgen luonnonsuojelualue.

Varsovan kapinamuseo ja Julistemuseo tarjoavat paljon ainutlaatuista nähtävää ja koettavaa. Kysy henkilökunnalta erityistilaisuuksista tai kulje rauhallisissa tiloissa itseksesi. Jos sinulla on aikaa, vieraile myös muissa museoissa, kuten Frédéric Chopin -museo ja Puolan armeijan museo.

Ota suunnaksi Kopernikus-tiedekeskus, ja saat varmasti paljon uutta tietoa. Kysy myös, järjestetäänkö parhaillaan mitään näyttelyitä. Mielenkiintoista nähtävää on varmasti vaikka kuinka paljon!

Onneksi sinun ei nykyään tarvitse lähteä vaivalloiselle tutkimusmatkalle voidaksesi tutustua moniin luonnon aarteisiin ja ihmiskunnan historiaa valottaviin esineisiin. Siitä pitää huolen Arkeologinen kansallismuseo, joka tarjoaa vieraiden ihmeteltäviksi loputtoman määrän epätavallisia näyttelyesineitä ja ainutlaatuisia löydöksiä.

Taiteen harrastajat saapuvat maailman kaikista kolkista ihastelemaan alueen hienoja kokoelmia, ja Kansallismuseo sekä Zachęta (taidegalleria) ovatkin usein ensimmäiset kohteet. Jos haluat lisää, Galeria Foksal (taidegalleria) ja Johannes Paavali II -museo ovat kuin luotuja sinulle!

Kohteissa Varsovan historiallinen museo ja Paviljongin X museo saat tilaisuuden tutustua ihmisiin ja tapahtumiin, jotka ovat jättäneet jälkensä tähän alueeseen. Jos havittelet saavasi vielä syvemmän luotauksen menneisyyteen, myös Katyń-museo ja POLIN Puolan juutalaisten historian museo ovat käynnin arvoisia.

Palatko halusta tietää vähän enemmän historiallisesti tärkeistä kohteista? Powazkin hautausmaa tai Varsovan yliopisto tutustuttavat sinut todella syvällisesti tämän alueen ja sen lähiseutujen historiaan ja perinteeseen. Varsovan getto ja Varsovan teknillinen yliopisto ovat nekin mielenkiintoisia.

Voit tarkastella vuosikymmenten takaista historiaa kohteissa Modlinin linnoitus ja Zegrzen linnoitus, jotka ovat alueen kaksi suurinta entistä puolustuslinnoitusta. Voit käydä ihailemassa myös kohteen Varsovan linna upeita muureja, jotka ovat nähneet vuosien saatossa monia taisteluja.

Presidentinlinna ja Wilanowin palatsi ovat majoittaneet seiniensä sisällä vuosikymmenten ajan monia hyvin kuuluisia henkilöitä. Kohteiden Krasinski-palatsi ja Belwederin palatsi upeaa arkkitehtuuria ei myöskään kannata jättää huomiotta.

Tornien ja jykevien kivimuurien tehtävä oli suojella asukkaita vihollisen hyökkäyksiltä. Vaikuttava arkkitehtuuri ja kiinnostava historia tekevät kohteesta käymisen arvoisen.

Pyhän ristin kirkko ja St. John's Cathedral (kirkko) ovat hyviä vierailukohteita, jos olet kiinnostunut kaupungin uskonnollisesta historiasta. Pyhän Annen kirkko ja Pyhän hengen kirkko ovat paikkoja, joissa voit tutustua seudun uskonnolliseen elämään.

Älä vielä nouse koneeseen, sillä Varsova on täynnä nähtävyyksiä. Ovatko Greetings from Jerusalem Avenue (palmu) ja Puolan kansallismuseo sinulta vielä näkemättä? Varsovan yliopiston kirjasto ja Koneserin yritysalue ovat myös paikkoja, joista löydät paljon tekemistä.

Varsova – Hotellit

Missä käydä ja mitä tehdä? Pääkaupungissa valinnanvaraa on melkein liikaa. ebookersin sivusto tarjoaa yli 250 upeaa majoitusliikettä lähialueelta tehden hotellin valinnasta vähemmän stressaavaa.

Jos tällä kertaa etsit yksinkertaista majoitusvaihtoehtoa etkä kaipaa ylellisiä ekstroja, Duval Serviced Apartments osoitteessa Nowomiejska 10 on juuri sopiva sinulle. Toinen majoitusliike, joka tarjoaa ystävällistä palvelua edulliseen hintaan, on osoitteessa Brzozowa 22 Apt. 11 sijaitseva Design City - Brzozowa Apartment Old Town. Olisiko toiveissasi kuitenkin viettää vapaa-aikasi luksuksesta nauttien? Rentouttavat lomapäivät odottavat kulman takana, jos varaat huoneen majoitusliikkeestä P&O Apartments Arkadia tai H15 Boutique.

Kun lomakohteena on Varsova, jokaisen vierailijan täytyy nähdä ainakin Kuninkaanlinna. Jos onnistut löytämään huoneen lyhyen matkan päässä tästä suositusta nähtävyydestä, voit tutustua siihen kaikessa rauhassa. Etäisyys majoitusliikkeeseen Castle Square Apartment on hyvin lyhyt (vain 0,1 km), ja yhtä lailla lähellä sijaitsee Mamaison Hotel Le Regina Warsaw.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Varsova

Katso kaikki 7 aktiviteettia kohteessa Varsova

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Varsova

Näytä kaikki 1 812 majoitusliikettä kohteessa Varsova
Novotel Warszawa Centrum

Novotel Warszawa Centrum

ul. Marszalkowska 94/98, Varsova, Masovia
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (106 arvostelua)

  Novotel Warszawa Centrum on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kulttuurin ja tieteen ...

  Novotel Warszawa Centrum50 €

  Novotel Warszawa Centrum50 €
  Hampton by Hilton Warsaw City Centre

  Hampton by Hilton Warsaw City Centre

  Ul. Wspólna 72, Varsova, Masovia
   3.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (33 arvostelua)

   Hampton by Hilton Warsaw City Centre on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

   Hampton by Hilton Warsaw City Centre48 €

   Hampton by Hilton Warsaw City Centre48 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.