Lennot Lago di Garda

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Lago di Garda

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Lago di Garda olivat annetulla aikavälillä 86 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 158 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Lago di Garda vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Lago di Garda?

✔️ Lennot kohteeseen Lago di Garda maksavat yleensä 158 €–164 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Lago di Garda, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 86 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lago di Garda?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Lago di Garda yhdensuuntaiselle matkalle on maaliskuussa ja menopaluulennolle helmikuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Lago di Garda?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Lago di Garda helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Lago di Garda saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Lago di Garda?

✔️ Voit muuttaa kohteen Lago di Garda lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Lago di Garda?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Lago di Garda helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Lago di Garda lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Lago di Garda sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: KLM, Air France, SAS. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Lago di Garda (VRN) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Lago di Garda (VRN), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Lago di Garda Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi VRN
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt KLM, Air France, SAS
Halvin lento 158 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Lago di Garda?

KLM, Air France, SAS

Lago di Garda – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Magna Pars - L’Hotel à Parfum
ME Milan - Il Duca
Elizabeth Lifestyle Hotel
Hotel Spadari Al Duomo
Hotel Regina
Melia Milano
Hotel Gran Duca Di York
Grand Hotel et de Milan - The Leading Hotels of the World
Galleria Vik Milano
NH Collection Milano President
Palazzo Porta Romana
Hilton Milan
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Lago di Garda
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.