Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Eteläinen Gardajärvi

115 €
Villa Rosa Hotel

Villa Rosa Hotel

4.0 kautta 5.0 Lungolago Cesare Battisti 89, Desenzano del Garda, BS
Villa Rosa Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia Desenzanino. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 62 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja älytelevisiot.
40 €
Parc Hotel

Parc Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Paradiso di Sopra, Castelnuovo del Garda, Verona
Parc Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paradiso del Garda -golfkerho. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 153 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
84 €
HOTEL PALAZZO DEL GARDA & SPA

HOTEL PALAZZO DEL GARDA & SPA

4.0 kautta 5.0 Via Desenzanino 7, Desenzano del Garda, BS
HOTEL PALAZZO DEL GARDA & SPA on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia Desenzanino. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 37 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Palazzo della Scala

Palazzo della Scala

4.0 kautta 5.0 Via Gardesana 54, Lazise, VR
Palazzo della Scala on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lazisen linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden hotellissa on 34 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi memory foam -patjallisen sängyn ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Residence Eden

Residence Eden

2.0 kautta 5.0 Via Paradiso di Sopra, Peschiera del Garda, VR
Residence Eden on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paradiso del Garda -golfkerho. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 173 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat keittonurkkaukset ja parvekkeet/patiot.
45 €
Camping Bella Italia

Camping Bella Italia

5.0 kautta 5.0 Via Bell'Italia 2, Peschiera del Garda, VR
Camping Bella Italia on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bracco Baldo Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 7 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden leirintäalueessa on 605 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja pation.
99 €
Hotel Acquaviva del Garda

Hotel Acquaviva del Garda

4.0 kautta 5.0 Viale Francesco Agello, 84, Desenzano del Garda, BS
Hotel Acquaviva del Garda on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Provenza Cantine. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja minibaarit.
175 €
Grand Hotel Terme

Grand Hotel Terme

5.0 kautta 5.0 Viale Marconi, 7, Sirmione, BS
Grand Hotel Terme on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Scaligerin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 54 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarit.
98 €
Aurora ApartHotel

Aurora ApartHotel

Via Porto Vecchio, 10, Peschiera del Garda, Verona
Aurora ApartHotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parco del Mincion puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa majoitusliikkeessä on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
87 €
Gardaland Hotel

Gardaland Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Palù 1, Castelnuovo del Garda, VR
Gardaland Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gardaland (teemapuisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 247 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
110 €
Park Hotel

Park Hotel

4.0 kautta 5.0 Lungolago Cesare Battisti 17, Desenzano del Garda, BS
Park Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Villa romana di Desenzano del Garda. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja minibaarin.
49 €
Campeggio del Garda

Campeggio del Garda

4.0 kautta 5.0 Lungo Lago Garibaldi, 15, Peschiera del Garda, Verona
Campeggio del Garda on saanut mahtavaa palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Clinica Pederzoli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden leirintäalueessa on 156 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat keittonurkkaukset ja patiot.
119 €
Principe di Lazise - Wellness Hotel & Spa

Principe di Lazise - Wellness Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 Localita Le Greghe, Lazise, VR
Principe di Lazise - Wellness Hotel & Spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canevaworld - Aqua Paradise (vesipuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 kahvilaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
92 €
Hotel San Marco

Hotel San Marco

3.0 kautta 5.0 Lungolago Mazzini, 15, Peschiera del Garda, VR
Hotel San Marco on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bracco Baldo Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 43 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Active Hotel Paradiso Golf

Active Hotel Paradiso Golf

4.0 kautta 5.0 Via Paradiso di Sopra, Peschiera del Garda, VR
Active Hotel Paradiso Golf on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paradiso del Garda -golfkerho. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 62 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Eteläinen Gardajärvi

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Eteläinen Gardajärvi

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Eteläinen Gardajärvi

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Eteläinen Gardajärvi? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Eteläinen Gardajärvi. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 40 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 175 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Eteläinen Gardajärvi?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Eteläinen Gardajärvi löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Eteläinen Gardajärvi halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 3162 majoitusliikettä kohteessa Eteläinen Gardajärvi, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Eteläinen Gardajärvi?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Eteläinen Gardajärvi verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Eteläinen Gardajärvi löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Eteläinen Gardajärvi nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Eteläinen Gardajärvi

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.