Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
29.3. - 31.3.
Ensi viikonloppuna
5.4. - 7.4.

Aina edullinen majoitus – Rooma

Hotel Quirinale 139 €
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rooma, RM
   
  4,0
  /5 (50 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Teatro dell'Opera di Roma (teatteri), Via Nazionale ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  iQ Hotel Roma 124 €
  iQ Hotel Roma

  iQ Hotel Roma

  Via Firenze, 8, Rooma, RM
    
   4,6
   /5 (124 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Kaupungin ytimessä sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Teatro dell'Opera di Roma (teatteri), Via Nazionale ja Piazza della Repubblica. Lähistöllä sijaitsee myös Via Veneto ja Fontana di Trevi.

   Hotel Artemide 179 €
   Hotel Artemide

   Hotel Artemide

   Via Nazionale 22, Rooma, RM
     
    4,7
    /5 (61 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Fontana di Trevi, Espanjalaiset portaat ja Forum Romanum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä romanttisesta hotellista. Villa Borghese (puutarha) ja Colosseum ovat myös 2 kilometrin päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Nazionale 157 €
    Hotel Nazionale

    Hotel Nazionale

    Piazza Montecitorio, 131, Rooma, RM
      
     4,1
     /5 (16 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Palazzo Montecitorio (palatsi) ja Via del Corso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pantheon ja Fontana di Trevi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Barberinin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Spagnan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit ja majoitukset – Rooma

     Hotel Canada, BW Premier Collection by Best Western 123 €
     Hotel Canada, BW Premier Collection by Best Western

     Hotel Canada, BW Premier Collection by Best Western

     Via Vicenza 58, Rooma, RM
       
      4,1
      /5 (9 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Via Nomentana, Via Marsala ja Via XX Settembre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Via Nazionale ja Piazza della Repubblica ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Castro Pretorion asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Rooman Terminin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Tirreno Hotel 90 €
      Tirreno Hotel

      Tirreno Hotel

      Via San Martino Ai Monti 18, Rooma, RM
        
       3,7
       /5 (29 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Santa Prassede (kirkko) ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via Nazionale ja Colosseum ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cavourin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Vittorio Emanuelen asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Tiber Fiumicino 89 €
       Hotel Tiber Fiumicino

       Hotel Tiber Fiumicino

       Via Della Torre Clementina 276, Fiumicino, RM
         
        3,8
        /5 (5 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Necropoli di Porto Isola Sacra on 3,9 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Ostia Antica (arkeologinen alue) ja Parco Leonardo (puisto) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Porto di Traianon arkeologinen alue ja Domus di Amore e Psiche ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport 63 €
        Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

        Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

        Via Della Scafa 416, Fiumicino, RM
          
         4,9
         /5 (7 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Domus di Amore e Psiche ja Ostia Antica (arkeologinen alue) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Capitolium ja Case a Giardino ovat myös 2 kilometrin päässä.

         Parhaat luksushotellit – Rooma

         Palazzo Naiadi, The Dedica Anthology, Autograph Collection 264 €
         Palazzo Naiadi, The Dedica Anthology, Autograph Collection

         Palazzo Naiadi, The Dedica Anthology, Autograph Collection

         Piazza Della Repubblica, 47, Rooma, RM
           
          4,3
          /5 (28 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Piazza della Repubblica ja Via Nazionale sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Teatro dell'Opera di Roma (teatteri) ja Via XX Settembre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

          Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Resort 262 €
          Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Resort

          Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Resort

          Via Alberto Cadlolo 101, Rooma, RM
            
           4,5
           /5 (8 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Monte Mario ja Vatikaanin museot sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Olympiastadion ja Pietarinaukio ovat myös 5 kilometrin päässä. Cipron asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rome Balduinan asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

           The First Roma Arte 304 €
           The First Roma Arte

           The First Roma Arte

           Via del Vantaggio 14, Rooma, RM
             
            4,7
            /5 (10 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Piazza del Popolo (aukio) ja Via del Corso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Villa Borghese (puutarha) ja Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Flaminio - Piazza del Popolon asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rome Piazzale Flaminion asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

            Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World 238 €
            Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World

            Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World

            Via Vittorio Veneto 50, Rooma, RM
              
             4,4
             /5 (17 arvostelua)
             5.0 kautta 5.0

             Via Veneto ja Piazza Barberini ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ja Fontana di Trevi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Barberinin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Spagnan asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - Rooma

             Parhaat hotellit kohteen Rooma eri alueilla

             Esquilino

             Repubblica

             Navona

             Vatikaanivaltio

             Sallustiano

             Ostia

             Trastevere

             Salario

             Monti

             San Giovanni

             Celio

             Ripa

             Pigneto

             Prati

             EUR

             Garbatella

             Appio Latino

             Hotellit Roomassa – historiaa tuhansien vuosien takaa

             Italian kaunis pääkaupunki Rooma on kiehtova lomakohde, josta on tehty useita romanttisia ja toiminnantäyteisiä elokuvia. Rooman kaupunki perustettiin Tiber-joen rannalle, josta se kasvoi mahtavaksi keisarikunnaksi. Tänään Rooma sisältää muinaisen osan sekä tämän päivän Rooman, jotka molemmat keräävät lukemattomia määriä turisteja ympäri maailman.

             Hotellit Roomassa - Yövy romanttisessa kaupungissa alhaiseen hintaan

             Upeassa ja historiaa pursuavassa Roomassa ei tarvitse olla keisari voidakseen yöpyä korkealuokkaisessa hotellissa, sillä kaupungista löytyy mittava valikoima erihintaisia hotelleja sekä keskustasta, että Rooman keskustan tuntumasta. Löydät varmasti juuri sinun tyyliisi ja lompakollesi sopivan hotellin Rooman kaupungin laajasta valikoimasta. Lisäksi useat hotellit Roomassa sisällyttävät hintaan palveluja, kuten ilmaisen internetin huoneisiin, ilmaisen saunan ja kuntosalin, sekä alennuksia nopeasta varauksesta. Etsi tarpeisiisi sopiva edullinen hotelli Roomasta tai muista Italian kaupungeista, kuten esimerkiksi Ciampinosta käyttämällä helppokäyttöistä hakukonettamme.

             Rooman upeat historialliset nähtävyydet

             Roomasta löytyy nähtävää useaksi päiväksi, ja aivan ehdoton nähtävyys on tietenkin massiivinen Colosseum, jonka monet varmasti tunnistavat Gladiator-elokuvasta. Colosseumista on jäljellä raunioita, ja rakennuksen sisäpuolella on vielä nähtävissä, kuinka vaikuttava paikka se on aikoinaan ollut. Circus Maximus on areena, jossa muinoin järjestettiin valtavia tilaisuuksia, kuten muun muassa kilpa-ajoja ja gladiaattoritaisteluita. Roomassa riittää kirkkoja, kuten esimerkiksi kuuluisa Pietarin kirkko ja toiseksi suurin kirkko San Paolo fuori le mura. Pietarin kirkon edessä on Pietarin aukio, joka on kaunis pylväiden reunustama alue, jossa riittää ihailemista. Pantheon temppeli on komea nähtävyys sekä ulkoa että myös sisältä, sillä se on säilynyt hienosti ikäänsä nähden. Roomassa on mahdollisuus osallistua maksua vastaan erilaisiin päiväretkiin, jolloin pääsee kätevästi näkemään kohteita opastuksella.

             Shoppaile Roomassa italialaisittain

             Roomasta matkailija löytää niin ylelliset designmyymälät kuin perinteiset kaupatkin. Ylellisiä brändejä suosiva löytää suosikkiliikkeensä Piazza di Spagnan alueelta. Sieltä löytyvät Prada, Versace ja muut tunnetut merkit. Nu yorica tarjoaa trendikästä ja nuorekasta muotia, ja Borini sisältää kauniita kenkiä joka menoon. Kirpputorien ystävälle löytyy sunnuntaisin auki oleva Porta Portese, Rooman suurin kirpputori, josta löytyy niin käytettyä kuin hieman uuttakin mielenkiintoista tavaraa.

             Nauti ateriasi roomalaisittain

             Roomassa syödään hyvin ja reilusti. Nähtävyyksien katselun jälkeen tai shoppailupäivän päälle on mukava istahtaa syömään aitoa italialaista ruokaa. Ravintoloita Roomasta löytyy runsaasti ja syöminen edullista. Edullinen hotelli Roomassa on jättänyt lompakkoosi ylimääräistä, joten hemmottele itseäsi aterioimalla viihtyisässä ravintolassa Trasteveren alueella tai pysähdy pizzalle vaikkapa Campo de Fiorin kaupunginosassa.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Rooma

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.