Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Capri – Matkat

Mikäli ajattelet kaipaavasi taukoa töistä, lähde tutustumaan uuteen kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Capri – matkat sinne järjestyvät helposti, kun kaikki tarvittavat tiedot ovat käden ulottuvilla ja apuna on ebookers!

Capri – Lennot ja hotelli

Matkailu on ennen kaikkea uusien kokemusten etsimistä. Jos Capri ja sen kätkemät aarteet ovat unelmiesi täyttymys, ebookers on valmiina tarjoamaan asiantuntija-apua mahtavien tarjousten metsästämisessä. ebookers auttaa tekemään lomastasi aidosti uskomattoman.

Kukapa ei haluaisi alennusta? Kun varaat kauttamme sekä lentoliput että huoneet, säästät jopa 9%*.

Kattavaan valikoimaamme kuuluu yli 500 lentoyhtiökumppania sekä runsaat 500 000 majoituskohdetta, joiden joukosta löydät takuulla omasi, olipa matkakohteesi mikä tahansa.

Miltäpä hintatakuu kuulostaisi? Jos saat jostakin halvemman paketin kahden vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen tilillesi.

Maailman kaikista kolkista löytyy paikkoja, joihin tutustua. Kaipaatko suurkaupungin nähtävyyksiä vai rauhallista rantakohdetta? Kaipasitpa mitä tahansa, vihdoinkin on tullut aika ottaa passi kouraan, matkalaukku käteen ja aloittaa seikkailu! Varausehtoja sovelletaan.

Capri – Matkat

Kaupunkialueella asuu suurin piirtein 7 000 henkeä.

Valtion pääkaupunki Rooma sijaitsee kohteesta Capri 210 km luoteeseen ja naapurikaupunki Anacapri 2 km länteen päin.

Paikat kuten Giardini Augusto (puutarha) ovat merkittävässä roolissa sekä paikallisten että eksoottisten kasvien suojelun kannalta. Esillä oleva monimuotoinen kasvilajien kokoelma on sekä kiehtova että huolellisesti hoidettu.

Kaipaatko hieman omaa aikaa meren rannalla? Lähde rentouttavalle kävelyretkelle rannikkoa pitkin ja täydennä simpukkakokoelmaasi kohteessa Torre Saracena (torni).

Tuntuuko sinusta siltä, että sinun pitäisi päästä luontoon saamaan vähän raikasta ilmaa? Rentoudu kohteissa Faraglionin kalliot ja Arco Naturale (kalliomuodostelma).

Tutki kohteen Museo Ignazio Cerio tietoa ja esineitä täynnä olevia näyttelyjä, jotka kertovat lumoavasti tästä alueesta.

Poikkeaminen kohteissa Via Krupp (näköalapolku) ja Villa Lysis (historiallinen rakennus) tarjoaa upean tilaisuuden käsittää perusteellisemmin tämän alueen historiaa ja kulttuuria.

Villa Jovis (historiallinen rakennus) on yksi alueen huomattavimmista asumuksista, joka voi ylpeillä pitkällä listallaan arvostettuja asukkaita.

Kohteen Villa Castiglione vahvat kivimuurit ja korkeuteen kohoavat tornit ovat aivan kuin satukirjasta. Tutustu kuninkaalliseen elämänmenoon vierailemalla tässä historiallisessa paikassa.

Certosa di San Giacomo (historiallinen rakennus) on yksi seudun merkittävimmistä uskonnollisista kohteista, ja se tarjoaa turisteille myös mahdollisuuden viettää hetken hiljaisuudessa.

Piazzetta Capri (aukio) on paikka, josta kaupunkiin tutustuminen kannattaa aloittaa. Tutustu sen värikkääseen historiaan ja tarkista, pidetäänkö parhaillaan itseäsi kiinnostavia tapahtumia.

Kun sinun on päätettävä, millä nähtävyyksillä kannattaisi vierailla, niin Näköalatasanne ja Belvedere Tragaran näköalatasanne kuuluvat ehdottomasti näkemisen arvoisten kohteiden listalle. Näiden maamerkkien kuvia kelpaa esitellä kotiväelle, joten ethän unohda ottaa kameraasi mukaan!

Capri – Hotellit

ebookers tarjoaa yli 78 hotellioppaaseen päivitettyä majoitusliikettä. Näin hyvästä valikoimasta sen oikean majoitusvaihtoehdon löytäminen on lastenleikkiä.

Kaikeksi onneksi tällä saarella on tarjolla joka budjettiin käyviä majoitusvaihtoehtoja. Niin kokopäiväisten reppureissaajien kuin muiden budjettimatkailijoiden on syytä tarkistaa Grand Hotel Quisisana, Via Camerelle, 2 tai Villa Silia, Via Padre Reginaldo Giuliani, 40/A. Sekä Capri Tiberio Palace että Caesar Augustus, Relais & Chateaux Hotel tarjoavat vieraille myöskin ylellisiä kokemuksia.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Capri

Katso kaikki 14 aktiviteettia kohteessa Capri

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Capri

Näytä kaikki 167 majoitusliikettä kohteessa Capri
Relais Maresca Luxury Small Hotel

Relais Maresca Luxury Small Hotel

Via Prov. Marina Grande, 284, Capri, NA
  4.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  Relais Maresca Luxury Small Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marina ...

  Relais Maresca Luxury Small Hotel112 €

  Relais Maresca Luxury Small Hotel112 €
  Hotel Weber Ambassador

  Hotel Weber Ambassador

  Via Marina Piccola 118, Capri, NA
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,7/5 (3 arvostelua)

   Hotel Weber Ambassador on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Campanian Archipelago. ...

   Hotel Weber Ambassador85 €

   Hotel Weber Ambassador85 €
   Hotel della Piccola Marina

   Hotel della Piccola Marina

   Via Mulo 14 -16, Capri, NA
    4.0 kautta 5.0
     
     

    Hotel della Piccola Marina on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazzetta Capri ...

    Hotel della Piccola MarinaHae hinnat

    Hotel La Floridiana

    Hotel La Floridiana

    Via Campo Di Teste 16, Capri, NA
     4.0 kautta 5.0
      
      
     5,0/5 (1 arvostelua)

     Hotel La Floridiana on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazzetta Capri (aukio). Majoitusliikkeessä ...

     Hotel La Floridiana90 €

     Hotel La Floridiana90 €
     Hotel Syrene

     Hotel Syrene

     Via Camerelle 51, Capri, NA
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,0/5 (1 arvostelua)

      Hotel Syrene on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazzetta Capri (aukio). ...

      Hotel SyreneHae hinnat

      Hotel La Palma

      Hotel La Palma

      Via Vittorio Emanuele 39, Capri, NA
       4.0 kautta 5.0
        
        
       3,5/5 (2 arvostelua)

       Hotel La Palma on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazzetta Capri (aukio). ...

       Hotel La PalmaHae hinnat

       Capri Inn

       Capri Inn

       Via Marina Grande 222, Capri, NA
         
         

        Capri Inn on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marina Grande (satama). Majoitusliikkeessä ...

        Capri Inn99 €

        Capri Inn99 €
        Hotel La Residenza

        Hotel La Residenza

        Via Federico Serena, 22, Capri, NA
         4.0 kautta 5.0
          
          
         4,0/5 (1 arvostelua)

         Hotel La Residenza on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazzetta Capri (aukio). ...

         Hotel La Residenza132 €

         Hotel La Residenza132 €
         Grand Hotel Quisisana

         Grand Hotel Quisisana

         Via Camerelle, 2, Capri
          5.0 kautta 5.0
           
           
          4,0/5 (1 arvostelua)

          Grand Hotel Quisisana on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazzetta Capri ...

          Grand Hotel Quisisana363 €

          Grand Hotel Quisisana363 €
          Hotel Casa Morgano

          Hotel Casa Morgano

          Via Tragara 6, Capri, NA
           5.0 kautta 5.0
            
            
           5,0/5 (1 arvostelua)

           Hotel Casa Morgano on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazzetta Capri ...

           Hotel Casa Morgano250 €

           Hotel Casa Morgano250 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.