Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Capri

179 €
Relais Maresca Luxury Small Hotel

Relais Maresca Luxury Small Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Prov. Marina Grande, 284, Capri, NA
Relais Maresca Luxury Small Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marina Grande (satama). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden hotellissa on 27 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Weber Ambassador

Hotel Weber Ambassador

4.0 kautta 5.0 Via Marina Piccola 118, Capri, NA
Hotel Weber Ambassador on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Campanian Archipelago on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 74 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
200 €
Hotel La Floridiana

Hotel La Floridiana

4.0 kautta 5.0 Via Campo Di Teste 16, Capri, NA
Hotel La Floridiana on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazzetta Capri (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 36 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel La Palma

Hotel La Palma

4.0 kautta 5.0 Via Vittorio Emanuele 39, Capri, NA
Hotel La Palma on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazzetta Capri (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 72 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
280 €
Hotel Mamela

Hotel Mamela

4.0 kautta 5.0 Via Campo di Teste 8, Capri
Hotel Mamela on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazzetta Capri (aukio). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 46 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Capri Tiberio Palace

Capri Tiberio Palace

5.0 kautta 5.0 11-15 Via Croce, Capri, NA
Capri Tiberio Palace on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Piazzetta Capri (aukio) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa minibaarin (osa tuotteista ilmaisia) ja tallelokeron.
Hae hinnat
Hotel della Piccola Marina

Hotel della Piccola Marina

4.0 kautta 5.0 Via Mulo 14 -16, Capri, NA
Hotel della Piccola Marina on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazzetta Capri (aukio). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 40 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Luxury Villa Excelsior Parco

Luxury Villa Excelsior Parco

4.0 kautta 5.0 Via Provinciale Marina Grande, 179, Capri, NA
Luxury Villa Excelsior Parco on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marina Grande (satama). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1906 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 11 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.
140 €
Canasta

Canasta

4.0 kautta 5.0 Via Campo Di Teste 6, Capri, NA
Canasta on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Piazzetta Capri (aukio) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 16 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
La Residenza Luxury Hotel

La Residenza Luxury Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Federico Serena, 22, Capri, NA
La Residenza Luxury Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazzetta Capri (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1957 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 74 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.

Halvat meno-paluu lennot Capri

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Capri

Katso kaikki kohteen Capri vuokra-autot

Capri – Matkat

Mikäli ajattelet kaipaavasi taukoa töistä, lähde tutustumaan uuteen kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Capri – matkat sinne järjestyvät helposti, kun kaikki tarvittavat tiedot ovat käden ulottuvilla ja apuna on ebookers!

Capri – Lennot ja hotelli

Matkailu on ennen kaikkea uusien kokemusten etsimistä. Jos Capri ja sen kätkemät aarteet ovat unelmiesi täyttymys, ebookers on valmiina tarjoamaan asiantuntija-apua mahtavien tarjousten metsästämisessä. ebookers auttaa tekemään lomastasi aidosti uskomattoman.

Kukapa ei haluaisi alennusta? Kun varaat kauttamme sekä lentoliput että huoneet, säästät jopa 9%*.

Kattavaan valikoimaamme kuuluu yli 500 lentoyhtiökumppania sekä runsaat 500 000 majoituskohdetta, joiden joukosta löydät takuulla omasi, olipa matkakohteesi mikä tahansa.

Miltäpä hintatakuu kuulostaisi? Jos saat jostakin halvemman paketin kahden vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen tilillesi.

Maailman kaikista kolkista löytyy paikkoja, joihin tutustua. Kaipaatko suurkaupungin nähtävyyksiä vai rauhallista rantakohdetta? Kaipasitpa mitä tahansa, vihdoinkin on tullut aika ottaa passi kouraan, matkalaukku käteen ja aloittaa seikkailu! Varausehtoja sovelletaan.

Capri – Matkat

Kaupunkialueella asuu suurin piirtein 7 000 henkeä.

Valtion pääkaupunki Rooma sijaitsee kohteesta Capri 210 km luoteeseen ja naapurikaupunki Anacapri 2 km länteen päin.

Paikat kuten Giardini Augusto (puutarha) ovat merkittävässä roolissa sekä paikallisten että eksoottisten kasvien suojelun kannalta. Esillä oleva monimuotoinen kasvilajien kokoelma on sekä kiehtova että huolellisesti hoidettu.

Kaipaatko hieman omaa aikaa meren rannalla? Lähde rentouttavalle kävelyretkelle rannikkoa pitkin ja täydennä simpukkakokoelmaasi kohteessa Torre Saracena (torni).

Tuntuuko sinusta siltä, että sinun pitäisi päästä luontoon saamaan vähän raikasta ilmaa? Rentoudu kohteissa Faraglionin kalliot ja Arco Naturale (kalliomuodostelma).

Tutki kohteen Museo Ignazio Cerio tietoa ja esineitä täynnä olevia näyttelyjä, jotka kertovat lumoavasti tästä alueesta.

Poikkeaminen kohteissa Via Krupp (näköalapolku) ja Villa Lysis (historiallinen rakennus) tarjoaa upean tilaisuuden käsittää perusteellisemmin tämän alueen historiaa ja kulttuuria.

Villa Jovis (historiallinen rakennus) on yksi alueen huomattavimmista asumuksista, joka voi ylpeillä pitkällä listallaan arvostettuja asukkaita.

Kohteen Villa Castiglione vahvat kivimuurit ja korkeuteen kohoavat tornit ovat aivan kuin satukirjasta. Tutustu kuninkaalliseen elämänmenoon vierailemalla tässä historiallisessa paikassa.

Certosa di San Giacomo (historiallinen rakennus) on yksi seudun merkittävimmistä uskonnollisista kohteista, ja se tarjoaa turisteille myös mahdollisuuden viettää hetken hiljaisuudessa.

Piazzetta Capri (aukio) on paikka, josta kaupunkiin tutustuminen kannattaa aloittaa. Tutustu sen värikkääseen historiaan ja tarkista, pidetäänkö parhaillaan itseäsi kiinnostavia tapahtumia.

Kun sinun on päätettävä, millä nähtävyyksillä kannattaisi vierailla, niin Näköalatasanne ja Belvedere Tragaran näköalatasanne kuuluvat ehdottomasti näkemisen arvoisten kohteiden listalle. Näiden maamerkkien kuvia kelpaa esitellä kotiväelle, joten ethän unohda ottaa kameraasi mukaan!

Capri – Hotellit

ebookers tarjoaa yli 78 hotellioppaaseen päivitettyä majoitusliikettä. Näin hyvästä valikoimasta sen oikean majoitusvaihtoehdon löytäminen on lastenleikkiä.

Kaikeksi onneksi tällä saarella on tarjolla joka budjettiin käyviä majoitusvaihtoehtoja. Niin kokopäiväisten reppureissaajien kuin muiden budjettimatkailijoiden on syytä tarkistaa Grand Hotel Quisisana, Via Camerelle, 2 tai Villa Silia, Via Padre Reginaldo Giuliani, 40/A. Sekä Capri Tiberio Palace että Caesar Augustus, Relais & Chateaux Hotel tarjoavat vieraille myöskin ylellisiä kokemuksia.

Löydä halvat matkat kohteeseen Capri

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Capri. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Capri lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Capri?

Juuri nyt kohteeseen Capri saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Capri itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Capri ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Capri matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Capri löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Capri?

Kohteen Capri suosituimmat kuukaudet ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Capri halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Capri

Katso kaikki 7 aktiviteettia kohteessa Capri

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.