Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Milano

128 €
Hyatt Centric Milan

Hyatt Centric Milan

4.0 kautta 5.0 via Pirelli 20, Milano, MI
Hyatt Centric Milan on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza della Repubblica. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 140 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja minibaarit.
127 €
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

4.0 kautta 5.0 S.S. 336, Ferno, VA
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Volandian ilmailumuseo on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi sisäuima-altaan, ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 437 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja minibaarit.
101 €
Bianca Maria Palace Hotel City Center

Bianca Maria Palace Hotel City Center

4.0 kautta 5.0 Viale Bianca Maria, 4, Milano
Bianca Maria Palace Hotel City Center on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Cinque Giornate. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1940 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 92 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
231 €
ME Milan - Il Duca

ME Milan - Il Duca

5.0 kautta 5.0 Piazza della Repubblica, 13, Milano, MI
ME Milan - Il Duca on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Piazza della Repubblica on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 132 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
49 €
43 Station Hotel

43 Station Hotel

3.0 kautta 5.0 Via Fabio Filzi 43, Milano
43 Station Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pirellin pilvenpiirtäjä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelu. Tässä 3 tähden hotellissa on 66 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
34 €
MEININGER Milano Garibaldi

MEININGER Milano Garibaldi

Via Privata Giovanni Calvino, 11, Milano, Lombardia
MEININGER Milano Garibaldi on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vittore Buzzin lastensairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja pyykinpesutilat. Tässä majatalossa on 80 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
61 €
Starhotels Grand Milan

Starhotels Grand Milan

4.0 kautta 5.0 Via Varese 23, Saronno, VA
Starhotels Grand Milan on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Teatro Giuditta Pasta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 248 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
216 €
Hotel VIU Milan

Hotel VIU Milan

5.0 kautta 5.0 Via Fioravanti, 6, Milano
Hotel VIU Milan on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Corso Como on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 124 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
100 €
NH Milano Touring

NH Milano Touring

4.0 kautta 5.0 Via Iginio Ugo Tarchetti, 2, Milano, MI
NH Milano Touring on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza della Repubblica. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 282 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.
68 €
Hotel Osteria della Pista

Hotel Osteria della Pista

4.0 kautta 5.0 Via Verbano 1, Casorate Sempione, VA
Hotel Osteria della Pista on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Sant'Agnesen kirkko sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 30 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
89 €
Magville

Magville

4.0 kautta 5.0 Via Carlo Goldoni 31, Milano, Città Metropolitana di Milano
Magville on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Teatro alla Scala on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
147 €
Rosa Grand Milano - Starhotels Collezione

Rosa Grand Milano - Starhotels Collezione

4.0 kautta 5.0 P.za Fontana 3, Milano, MI
Rosa Grand Milano - Starhotels Collezione on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Piazza del Duomo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 330 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
87 €
Crowne Plaza Malpensa Airport

Crowne Plaza Malpensa Airport

4.0 kautta 5.0 Via Arturo Ferrarin, 7, Somma Lombardo, VA
Crowne Plaza Malpensa Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Volandian ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 133 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
151 €
Hotel Indigo Milan - Corso Monforte

Hotel Indigo Milan - Corso Monforte

Corso Monforte 27, Milano, MI
Hotel Indigo Milan - Corso Monforte sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Monte Napoleonen muotialue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hotellissa on 55 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
128 €
Camperio House Suites

Camperio House Suites

4.0 kautta 5.0 Via Camperio 9, Milano, MI
Camperio House Suites on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Teatro alla Scala. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja konferenssikeskus. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 22 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Milano

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Milano

Näytä kaikki

Kohteen Milano hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Milano? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Duomo di Milano, Teatro alla Scala ja Galleria Vittorio Emanuele II. Voit valita 5644 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Milano löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Milano, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Milano tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 235 lentokenttähotellia
 • 227 halpaa hotellia
 • 494 lapsiystävällistä hotellia
 • 159 luksushotellia
 • 478 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Milano

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Milano, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Milano niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Holiday Inn Express Milan - Malpensa Airport
 • Hotel Glam Milano
 • Hotel Osteria della Pista

Nämä kohteen Milano hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel VIU Milan
 • Best Western Plus Hotel Galles
 • Starhotels Grand Milan

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Milano hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Excelsior Hotel Gallia, a Luxury Collection Hotel, Milan
 • Best Western Plus Hotel Galles
 • Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

Kohteeseen Milano tutustuminen

Milano on tunnettu taiteesta, arkkitehtuuristaan ja kahviloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Milano ja sen lähellä kuuluu:

 • Teatro alla Scala
 • Galleria Vittorio Emanuele II
 • Piazza del Duomo
 • Duomo di Milano
 • Corso Como
 • Santa Maria delle Grazien kirkko
 • San Siron stadion

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Milano, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Milano (MXP-Malpensan kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Milano?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Milano, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Milano, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Lokakuu ja marraskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja helmikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 16 °C ja öisin 0 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 179 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 27 °C päivisin ja 8 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 286 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 29 °C ja öisin 13 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 227 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 20 °C ja 1 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 307 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Milano on 998 cm.

Viimeksi varatut hotellit Milano

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.