Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Varatuimmat hotellit Milano

132 €
Hyatt Centric Milan

Hyatt Centric Milan

4.0 kautta 5.0 via Pirelli 20, Milano, MI
Hyatt Centric Milan on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza della Repubblica. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 140 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja minibaarit.
149 €
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

4.0 kautta 5.0 S.S. 336, Ferno, VA
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Volandian ilmailumuseo on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi sisäuima-altaan, ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 437 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja minibaarit.
109 €
Bianca Maria Palace Hotel City Center

Bianca Maria Palace Hotel City Center

4.0 kautta 5.0 Viale Bianca Maria, 4, Milano
Bianca Maria Palace Hotel City Center on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Cinque Giornate. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1940 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 92 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
244 €
ME Milan - Il Duca

ME Milan - Il Duca

5.0 kautta 5.0 Piazza della Repubblica, 13, Milano, MI
ME Milan - Il Duca on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Piazza della Repubblica on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 132 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
49 €
43 Station Hotel

43 Station Hotel

3.0 kautta 5.0 Via Fabio Filzi 43, Milano
43 Station Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pirellin pilvenpiirtäjä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 66 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
49 €
MEININGER Milano Garibaldi

MEININGER Milano Garibaldi

Via Privata Giovanni Calvino, 11, Milano, Lombardia
MEININGER Milano Garibaldi on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vittore Buzzin lastensairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja pyykinpesutilat. Tässä majatalossa on 80 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
64 €
Starhotels Grand Milan

Starhotels Grand Milan

4.0 kautta 5.0 Via Varese 23, Saronno, VA
Starhotels Grand Milan on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Teatro Giuditta Pasta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 248 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
198 €
Hotel VIU Milan

Hotel VIU Milan

5.0 kautta 5.0 Via Fioravanti, 6, Milano
Hotel VIU Milan on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Corso Como on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 124 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
104 €
NH Milano Touring

NH Milano Touring

4.0 kautta 5.0 Via Iginio Ugo Tarchetti, 2, Milano, MI
NH Milano Touring on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza della Repubblica. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 282 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.
66 €
Hotel Osteria della Pista

Hotel Osteria della Pista

4.0 kautta 5.0 Via Verbano 1, Casorate Sempione, VA
Hotel Osteria della Pista on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Sant'Agnesen kirkko sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 30 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
94 €
Magville

Magville

4.0 kautta 5.0 Via Carlo Goldoni 31, Milano, Città Metropolitana di Milano
Magville on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Teatro alla Scala on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
155 €
Rosa Grand Milano - Starhotels Collezione

Rosa Grand Milano - Starhotels Collezione

4.0 kautta 5.0 P.za Fontana 3, Milano, MI
Rosa Grand Milano - Starhotels Collezione on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Piazza del Duomo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 330 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
61 €
Crowne Plaza Malpensa Airport

Crowne Plaza Malpensa Airport

4.0 kautta 5.0 Via Arturo Ferrarin, 7, Somma Lombardo, VA
Crowne Plaza Malpensa Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Volandian ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 133 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
135 €
Hotel Indigo Milan - Corso Monforte

Hotel Indigo Milan - Corso Monforte

Corso Monforte 27, Milano, MI
Hotel Indigo Milan - Corso Monforte sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Monte Napoleonen muotialue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hotellissa on 55 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
146 €
Camperio House Suites

Camperio House Suites

4.0 kautta 5.0 Via Camperio 9, Milano, MI
Camperio House Suites on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Teatro alla Scala. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja konferenssikeskus. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 22 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Milano

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Milano

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Milano

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Milano? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Milano. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 49 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 244 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Milano?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Milano löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Milano halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 4877 majoitusliikettä kohteessa Milano, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Milano?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Milano verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Milano löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Milano nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Milano

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.