Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Varatuimmat hotellit Milano

Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center 175 €
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

S.S. 336, Ferno, VA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Volandian ilmailumuseo on 1,4 kilometrin ja Castelnovaten rauniot on 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Visconti di San Viton linna ja Sant'Agnesen kirkko ovat myös 10 kilometrin päässä. Malpensan terminaalin 1:n asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Da Vinci 51 €
  Hotel Da Vinci

  Hotel Da Vinci

  Via Senigallia 6, Milano, MI
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Instituto Ortopedico Galeazzi on 1,3 kilometrin ja Niguarda Ca' Grandan sairaala on 2,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Politecnico di Milano ja Viale Monza ovat myös 5 kilometrin päässä. Milano Bruzzanon rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Comasinan metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   ibis Milano Centro 78 €
   ibis Milano Centro

   ibis Milano Centro

   Via Finocchiaro Aprile Camillo 2, Milano, MI
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Indro Montanellin julkiset puutarhat, Piazza della Repubblica ja Spazio Oberdan sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Porta Venezia ja Galleria Vittorio Emanuele II ovat myös 3 kilometrin päässä. Milano Repubblican asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Milano Porta Venezian asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    J24 Hotel Milano 59 €
    J24 Hotel Milano

    J24 Hotel Milano

    Viale Edoardo Jenner 24, Milano, Milano
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Humanitas San Pio X -sairaala, Corso Como ja Niguarda Ca' Grandan sairaala sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä majoitusliikkeestä. Arco della Pace ja Parco Sempione ovat myös 5 kilometrin päässä. Maciachinin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Milano Lancettin rautatieasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Michelangelo Hotel 97 €
     Michelangelo Hotel

     Michelangelo Hotel

     Piazza Luigi di Savoia, 6, Milano, MI
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Buenos Aires -katu, Piazzale Loreto ja Piazza della Repubblica sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Corso Como ja Porta Venezia ovat myös 2 kilometrin päässä. Caiazzon metroasema ja Centralen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      NH Collection Milano President 185 €
      NH Collection Milano President

      NH Collection Milano President

      Largo Augusto, 10, Milano, MI
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       MUDEC – Museo delle Culture on 3,5 kilometrin päässä tästä hotellista. San Babilan metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Duomon metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Uptown Palace 144 €
       Uptown Palace

       Uptown Palace

       Via Santa Sofia N.10, Milano, MI
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Milanon yliopisto, Museo del Duomo (museo) ja Piazza del Duomo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Palazzo Reale ja Porta Ticinese ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Crocettan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Missorin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Berna 116 €
        Hotel Berna

        Hotel Berna

        Via Torriani Napo 18, Milano, MI
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Buenos Aires -katu ja Piazza Gae Aulenti sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Centralen metroasema ja Milano Centralen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Milano

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Parhaat luksushotellit Milano

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Hotellit Milanossa – huippumuodin keskuksessa

         Milano on kaupunki Pohjois-Italiassa ja muodin ehdoton keskipiste, joka on kerännyt kauniiseen kaupunkiinsa lähes kaikkien kuuluisien muotitalojen myymälän. Milanon kaupunki on rakentunut historiallisen ydinkeskustan ympärille, joka on kanaalien, maanteiden ja muurien avustuksella laajentunut satojen vuosien aikana eräänlaiseksi verkostoksi.

         Milanon värikäs hotellitarjonta

         Milano tarjoaa matkailijalle laajan valikoiman eritasoisia hotelleja, jotka sijaitsevat kaupungin ydinkeskustassa tai sen kupeessa. Hotellien valikoimasta löytyy sekä edullisia yöpymispaikkoja että myös hieman kalliimpia vaihtoehtoja. Hinnoiltaan hotellit Milanossa eroavat toisistaan hotellin palveluiden, kuten ilmaisen wi-fin, hintaan sisältyvän aamiaisen, lentokenttäkuljetuksen tai huonepalvelun perusteella. Lisäksi hotellit Milanossa tarjoavat nopealle hotellivaraajalle ja ylimääräiseksi yöksi jäävälle prosenttialennusta. Etsi tarpeisiisi sopiva huokeahintainen hotelli Milanosta tai muista Italian kaupungeista, kuten esimerkiksi Sesto San Giovannista käyttämällä kätevää hakukonettamme.

         Milanon historialliset nähtävyydet

         Milanossa on paljon mielenkiintoista nähtävää, ja lisäksi lähes kaikki löytyy kävelymatkan päästä. Milanon keskustassa sijaitsee kaunis ja massiivinen Duomo-tuomiokirkko, joka on yksi maailman suurimmista goottilaisista katedraaleista. Duomon keskustornin huipulla, noin sadan metrin korkeudella, seisoo kullattu Madonna-patsas. Milanon kuuluisa La Scala-oopperatalo, joka valmistui vuonna 1778 tuhoutuneen teatterin paikalle. Museo nimeltään Teatrale alla Scala tarjoaa mahdollisuuden tutustua oopperatalon taustoihin ja tapahtumiin. Castello Sforzesco on näkemisen arvoinen linna, jossa järjestetään erilaisia näyttelyitä. Linnassa sijaitsee Michelangelon viimeinen työ, veistos nimeltä Pietá.

         Milanosta löytyy useita kirkkoja, kuten esimerkiksi tunnettu Santa Maria delle Grazie, jonka sisältä löytyy Leonardo Da Vincin Pyhä ehtoollinen -seinämaalaus. Kaupungissa on myös useita museoita, kuten esimerkiksi Pinacoteca di Brera, joka on Milanon vanhimpia museoita. Aika kuluu nopeasti tutustuessa upeisiin maalauksiin ja taiteilijoihin, kuten Rubensiin ja Rembrandtiin.

         Shoppaile á la Milano

         Milano on jokaisen muotitietoisen naisen ja miehen unelmien täyttymys, sillä juuri Milanossa pääsee innokas shoppailija näkemään kuuluisien muotisuunnittelijoiden luomuksia ylellisissä muotiliikkeissä. Näitä liikkeitä löytyy Milanosta esimerkiksi Monte Napoleone -kadulta, jota kutsutaan kultaiseksi neliöksi. Armani, Gucci, Versace ja Prada ovat tuttuja nimiä, ja heidän luomuksiaan pääsee ihailemaan liikkeissä, sillä hinnoiltaan ne ovat juuri niin kalliita kuin ovat kuuluisiakin. Duomo-aukion kupeessa sijaitsee ostoskeskus Galleria Vittorio Emanuele II, joka on tyylitajuisen mekka. Ylellisten myymälöiden seassa shoppailija pääsee myös nauttimaan Mäkkärin hampurilaisen, sillä ostoskeskuksessa on paikallinen McDonald’s! Mutta Milanosta löytyy myös edullisia myymälöitä, sekä vintagea, joka on tullut myös Milanossa suosituksi. Miss Ghinting tarjoaa vintage-tyyliä, ja via Torino-kadulta löytyy huomattavasti edullisempaa muotia erilaisten vaatteiden ja kenkien muodossa.

         Viimeksi varatut hotellit Milano

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Milano

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.