Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Firenze

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Firenze

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Firenze

Loma-asunnot + lennot kohteessa Firenze

B&B + lennot kohteessa Firenze

Matkapaketit kohteeseen Firenze

Parhaat lomapaketit kohteeseen Firenze

Lomapaketit kohteeseen Firenze Kolmeksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Firenze Neljäksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Firenze Viideksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Firenze 6-7:ksi Yöksi

Milloin kannattaa matkustaa

Firenzessä on kuuminta kesäkuun ja syyskuun välisenä aikana, jolloin päivän lämpötila pysyttelee yli 25 asteessa ja nousee helposti yli 30 asteeseenkin. Talvisin on leutoa, tai viileää ja sateita on melko paljon. Matkat Firenzeen kannattaakin järjestää keväällä ja syksyllä, jolloin pahin turistikausi on ohi ja sää ei ole tukahduttavan kuuma.

Firenze matkat

Toscanassa sijaitsevaa Firenzeä kutsutaan yhdeksi Italian kauneimmista kaupungeista, eikä ihme. Suorastaan ulkoilmamuseona toimiva Firenzen kaupunki tunnetaan Italian taiteen, historian ja arkkitehtuurin helmenä. Matka Firenzeen tarjoaa yli 50 museota, kuuluisia taidegallerioita, historiallisia kirkkoja ja patsaita. Kaupunkiin on helppo tutustua kävellen, sillä etäisyydet ovat lyhyitä ja melkein kaikki keskustan kadut on pyhitetty kävelijöille.

Firenze on täynnä nähtävyyksiä, joista yksi kuuluisimmista on Uffizin taidemuseo. Museon kokoelma on yksi maailman hienoimmista ja sieltä löytyy esimerkiksi Botticellin, Raffaellon ja Leonardo da Vincin töitä. Liput on syytä varata etukäteen, sillä jonot museoon ovat valtavat. Firenzen tärkein aukio on Piazza della Duomo, jonka keskeltä löytyy yksi maailman upeimmista kirkoista, Il Duomo (Santa Maria del Fiore). Toinen upea aukio on nimeltään Piazza della Signoria ja sen laidalla sijaitsee Palazzo Vecchio -palatsi. Yksi Firenzen maamerkeistä on Arno-joen ylittävä omintakeinen Ponte Vecchio-silta. Jos aikaa jää, kannattaa käydä ihailemassa myös Basilica di Santa Croce-kirkkoa, Galleria dell’Accademian Daavid-patsasta sekä Piazzale Michelangelo -aukiota. Kaupungin reunalla sijaitsee loistava näköalapaikka Piazzale Michelanhelo, josta voi ihailla mieletöntä panoraamanäkymää kaupunkiin.

Matkat Firenzeen sopivat myös shoppailijoille sekä kulinaristeille. Ydinkeskusta on täynnä pieniä omaperäisiä putiikkeja, luksusliikkeitä, markkinoita, katukaupustelijoita sekä ostoskeskuksia. Suosittuja tuliaisia ovat erityisesti nahkatuotteet kuten kengät ja laukut sekä pasta, oliiviöljy ja viini. Ravintoloita löytyy kaupungista mielin määrin. Perinteisen italialaisen keittiön lisäksi ravintoloista saa toscanalaisia erikoisuuksia. Siellä täällä ovat edustettuina myös ihanat italialaiset jäätelöbaarit, joista saa maailman herkullisinta jäätelöä alhaiseen hintaan.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Firenze

Katso kaikki 42 aktiviteettia kohteessa Firenze

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Firenze

Näytä kaikki 8 637 majoitusliikettä kohteessa Firenze
99 €
Grand Hotel Cavour

Grand Hotel Cavour

4.0 kautta 5.0 Via Del Proconsolo 3, Firenze, FI
Grand Hotel Cavour on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Piazza del Duomo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1290 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 100 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
85 €
Orto De Medici Hotel

Orto De Medici Hotel

4.0 kautta 5.0 Via San Gallo 30, Firenze, FI
Orto De Medici Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria del Fioren katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 42 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
56 €
Aurum Firenze

Aurum Firenze

4.0 kautta 5.0 Via Nazionale 8/a, Firenze
Aurum Firenze on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria del Fioren katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden hotellissa on 43 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.