Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Firenze – Matkat

Firenze on kaupunginosa, jossa on ainutlaatuinen tunnelma. Voit paikantaa sen kartalta 0,1 km etelään kaupungin keskustasta, ja se on erinomainen tukikohta koko loman ajaksi. Galileo Galilei on lähin lentokenttä ja monen matkailijan loman aloituspaikka. Kun olet paikantanut matkalaukkusi liukuhihnalta ja kävellyt ulos terminaalin ovista, suuntaa määränpäähäsi 70 km itään.

Firenze – Lennot ja hotelli

Voisiko Firenze olla sopiva pakopaikka juuri sinulle? Asialleen omistautunut ebookers-tiimi tekee matkahaaveistasi totta. Unelmiesi matka odottaa.

Taskuusi jää enemmän käyttörahaa, kun ostat lentoliput ja hotellihuoneet palvelustamme kerralla. Saat alennusta jopa 9%*.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen joukosta on vaivatonta löytää haluamansa.

Jos haluat olla varma, että saat varmasti edulliset hinnat, voit ottaa rennosti. ebookers-hintatakuu tarkoittaa sitä, että jos lento- ja hotellipaketin varattuasi löydät jostakin muualta edullisemman tarjouksen seuraavan kahden vuorokauden kuluessa, me pistämme paremmaksi ja palautamme hintojen välisen erotuksen.

Älä enää mieti, vaan anna periksi kiusaukselle ja vastaa kaukaisten paikkojen kutsuun. Kaupungin sykettä ja rentoja rantalomia – rajana on vain mielikuvitus. Varausehtoja sovelletaan.

Firenze – Matkat

Useat tämän kaupungin huippunähtävyyksistä ovat lähellä kohdetta Firenze. Erityisesti Ponte Vecchio (silta) ja Santa Maria del Fioren katedraali ovat näkemisen arvoisia. Näissä käynnin jälkeen kannattaa myös suunnata kohteisiin Firenzen kaupungintalo (Palazzo Vecchio) ja Piazza della Signoria (aukio). Harkitse täällä ollessasi myös vierailua muissa kaupunginosissa nähdäksesi mitä muuta Firenze voi tarjota. Via de' Calzaiuoli ja Duomo ovat nättejä alueita, jotka sijaitsevat lyhyen välimatkan päässä.

Keskusta houkuttelee kävijöitä loputtomista syistä. Pittin palatsi ja Bobolin puutarhat ovat vain kaksi upeaa syytä vierailla siellä. Jos haluat paremman tuntuman ympäröivään alueeseen, myös Piazzale Michelangelo (näköalapaikka) ja Bargellon museo ovat retken arvoisia.

Kiinnostavat kulttuurinähtävyydet odottavat sinua! Galleria dell'Accademia, Galleria d'Arte Moderna (museo), Galleria Palatina ja Art Gallery Studio Iguarnieri (taidegalleria) ovat vain joitakin esimerkkejä runsaasta tarjonnasta.

Jos olet innostunut taiteesta, älä unohda näitä: Uffizi Gallery, Casa Buonarroti, Duomon museo ja Museo Marino Marini (museo). Voit tutustua tiloihin kaikessa rauhassa, ja jos kiinnostut taiteilijoista, kysy rohkeasti ystävälliseltä henkilökunnalta.

Tarkista erityisnäyttelyt jo ennalta, jotta saisit museokierroksesta kaiken irti. Vasari Corridor, Galileo-museo – Tieteen historian instituutti ja museo, Gucci Museo ja Kansallinen arkeologiamuseo järjestävät monenlaisia tapahtumia näyttelyidensä lisäksi.

Railakkaat suosionosoitukset ovat yleensä paras merkki hienosta esityksestä. Teatro Comunale Florence, Teatro della Pergola, Rifredi-teatteri ja Teatro Verdi (teatteri) ovat parhaita paikkoja kokea tämä.

Mikään ei voita riemulomaa lasten kanssa, jos haluat nähdä lomakohteen uusin silmin. Laurentianin kirjasto, Marucellianan kirjasto ja Firenzen kansallinen keskuskirjasto saavat sinutkin tarkkailemaan ympäristöäsi lapsen silmin.

Torrigianin puutarha ja Giardino della Rosen puutarha houkuttelevat luonnonhelmaan ihastelemaan upeita näköaloja.

Cascinen puisto, Villa Fabbricotti ja Giardino degli Irisin puutarha ovat kaikki täydellisiä kohteita, kun haluat valmistaa herkulliset piknik-eväät ja kutsua mukaan pari kaveria ottamaan rennosti yhdessä lähistön elävimmistä kaupunkiviheralueista.

Jokainen ostoskokemus on erilainen. Keskustan markkina-alue, Pitti Vintage (kauppa) ja Mercato di Sant'Ambrogion tori kannattaa testata, olitpa sitten hakemassa jotain erityistä tai haluat vain katsella.

Läheiset historialliset kohteet antavat paremman kuvan alueen menneisyyteen. Villa Medici (historiallinen rakennus), Palazzo Rucellai (palatsi), Porta Romana ja Firenzen yliopisto ovat vaikuttavia.

San Lorenzon kirkko, Basilica di Santa Croce (kirkko), San Giovannin kappeli ja Santa Maria Novellan basilika ja museo voivat kertoa paljon tämän alueen henkisestä elämästä ja näissä paikoissa on hyvä käydä oli sitten uskonnollinen tai ei.

Firenze – Hotellit

ebookers tarjoaa yli 724 hotellitietokantaan päivitettyä majoitusliikettä. Näin upeasta tarjonnasta ihanteellisen vaihtoehdon löytäminen käy käden käänteessä.

Onneksi tällä alueella on paljon majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat joka budjetille. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei kuluta koko matkakassaa mutta jossa voit silti yöpyä mukavasti, kiinnostavia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Villa Mangiacane (Via Faltignano 4) ja Leone Blu (Piazza Carlo Goldoni, 2). Olisiko toiveissasi kuitenkin viettää vapaa-aikasi keskellä luksusta? Ihanan ylelliset lomapäivät odottavat sinua, jos yövyt lomallasi majoitusliikkeessä Four Seasons Hotel Firenze tai The St. Regis Florence.

Jos tahdot varata huoneen samalta alueelta, jossa myös Ponte Vecchio (silta) sijaitsee, J.K. Place Firenze ja Grand Amore Hotel and Spa löytyvät kumpikin sen lähikortteleista.

Parhaat aktiviteetit kohteeseen Firenze

Katso kaikki 46 aktiviteettia kohteessa Firenze

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Firenze

Näytä kaikki 3 417 majoitusliikettä kohteessa Firenze
TSH Florence Lavagnini

TSH Florence Lavagnini

Viale Spartaco Lavagnini 70 72, Firenze
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (6 arvostelua)

  TSH Florence Lavagnini on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basson linnoitus. ...

  TSH Florence Lavagnini 94 €

  TSH Florence Lavagnini 94 €
  Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio

  Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio

  Borgo S.Jacopo, 3/r, Firenze, FI
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (69 arvostelua)

   Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Ponte Vecchio ...

   Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio139 €

   Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio139 €
   c-hotels Ambasciatori

   c-hotels Ambasciatori

   Via Luigi Alamanni 3, Firenze, FI
    4.0 kautta 5.0
     
     
    4,0/5 (10 arvostelua)

    C-hotels Ambasciatori on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria Novellan basilika ...

    c-hotels Ambasciatori72 €

    c-hotels Ambasciatori72 €
    Hotel Cosmopolitan

    Hotel Cosmopolitan

    Via F. Baracca, 187, Firenze, FI
     4.0 kautta 5.0
      
      
     5,0/5 (1 arvostelua)

     Hotel Cosmopolitan on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Giustizia di Firenzen palatsi. Majoitusliike ...

     Hotel Cosmopolitan46 €

     Hotel Cosmopolitan46 €
     Maxim Axial

     Maxim Axial

     Via Dei Calzaiuoli 11, Firenze, FI
      3.0 kautta 5.0
       
       
      4,0/5 (17 arvostelua)

      Maxim Axial on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Giovannin kappeli. Majoitusliike ...

      Maxim Axial58 €

      Maxim Axial58 €
      Grand Hotel Cavour

      Grand Hotel Cavour

      Via Del Proconsolo 3, Firenze, FI
       4.0 kautta 5.0
        
        
       3,9/5 (13 arvostelua)

       Grand Hotel Cavour on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bargellon museo. Majoitusliike ...

       Grand Hotel Cavour107 €

       Grand Hotel Cavour107 €
       Hotel Laurus al Duomo

       Hotel Laurus al Duomo

       Via Cerretani, 54r, Firenze, FI
        4.0 kautta 5.0
         
         
        4,3/5 (47 arvostelua)

        Hotel Laurus al Duomo on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Giovannin ...

        Hotel Laurus al Duomo147 €

        Hotel Laurus al Duomo147 €
        Grand Hotel Baglioni

        Grand Hotel Baglioni

        Piazza Unita Italiana 6, Firenze, FI
         4.0 kautta 5.0
          
          
         4,5/5 (15 arvostelua)

         Grand Hotel Baglioni on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria ...

         Grand Hotel Baglioni119 €

         Grand Hotel Baglioni119 €
         Aurum Firenze

         Aurum Firenze

         Via Nazionale 8/a, Firenze
          4.0 kautta 5.0
           
           
          3,1/5 (10 arvostelua)

          Aurum Firenze on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria Novellan ...

          Aurum Firenze171 €

          Aurum Firenze171 €
          Orto De Medici Hotel

          Orto De Medici Hotel

          Via San Gallo 30, Firenze, FI
           4.0 kautta 5.0
            
            
           4,5/5 (4 arvostelua)

           Orto De Medici Hotel on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Firenzen akatemian galleria. ...

           Orto De Medici Hotel110 €

           Orto De Medici Hotel110 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.