Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Toscana

Jos Toscana on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Toscana lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Toscana

Kohteen Toscana lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Toscana hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Toscana, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Toscana

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Toscana

Hae hinnat
Hotel Pendini

Hotel Pendini

3.0 kautta 5.0 Via Strozzi 2, Firenze, FI
Hotel Pendini on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza della Signoria. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1879 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 42 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel Bonciani Palazzo Pitti Broccardi

Hotel Bonciani Palazzo Pitti Broccardi

3.0 kautta 5.0 Via Panzani 17, Firenze, FI
Hotel Bonciani Palazzo Pitti Broccardi on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Santa Maria del Fioren katedraali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1800 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 55 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LED-television ja minibaarin.
360 €
Bernini Palace

Bernini Palace

5.0 kautta 5.0 Piazza San Firenze 29, Firenze, FI
Bernini Palace on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Firenzen kaupungintalo (Palazzo Vecchio). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1500 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 74 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
103 €
Palazzo Alfieri Residenza d’epoca – Alfieri Collezione

Palazzo Alfieri Residenza d’epoca – Alfieri Collezione

Lungarno Corsini 2, Firenze, FI
Palazzo Alfieri Residenza d’epoca – Alfieri Collezione on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ponte Vecchio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä residenssissä on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Orto De Medici Hotel

Orto De Medici Hotel

4.0 kautta 5.0 Via San Gallo 30, Firenze, FI
Orto De Medici Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria del Fioren katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden hotellissa on 42 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
AM Collection Florence

AM Collection Florence

Via Del Sole, 7, Firenze
AM Collection Florence sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria del Fioren katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä kaupunkipientalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Affittacamere Alba

Affittacamere Alba

Largo Fratelli Alinari 15, Firenze, FI
Affittacamere Alba on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria del Fioren katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä kaupunkipientalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Il Palagetto Guest House

Il Palagetto Guest House

via Monte Oliveto 52, zona centro storico, Firenze, FI
Il Palagetto Guest House on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Piazza del Carmine. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1600 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 5 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
124 €
Hotel Costantini

Hotel Costantini

2.0 kautta 5.0 Via Calzaiuoli 13, Firenze, FI
Hotel Costantini on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Santa Maria del Fioren katedraali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 15 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
114 €
Tornabuoni Boutique

Tornabuoni Boutique

Via Rondinelli 5, Firenze
Tornabuoni Boutique sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria del Fioren katedraali. Tässä kaupunkipientalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Halvat meno-paluu lennot Toscana

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.