Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Viareggio

119 €
Grand Hotel Royal, BW Premier Collection by Best Western

Grand Hotel Royal, BW Premier Collection by Best Western

4.0 kautta 5.0 Viale Giosue' Carducci, 44, Viareggio, LU
Grand Hotel Royal, BW Premier Collection by Best Western on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viareggion ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1907 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 114 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
219 €
Grand Hotel Principe di Piemonte

Grand Hotel Principe di Piemonte

5.0 kautta 5.0 Piazza Puccini 1, Viareggio, LU
Grand Hotel Principe di Piemonte on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viareggion ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1922 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 106 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
986 €
Mercure Viareggio

Mercure Viareggio

4.0 kautta 5.0 Viale Einaudi, Viareggio, LU
Mercure Viareggio on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viareggion ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 90 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
222 €
Sina Astor

Sina Astor

4.0 kautta 5.0 Viale Giosue' Carducci, 54, Viareggio, LU
Sina Astor on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viareggion ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 76 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel Cilene

Hotel Cilene

2.0 kautta 5.0 Via Amerigo Vespucci, 121, Viareggio, LU
Hotel Cilene sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viareggion ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 2 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
56 €
Hotel Spinelli

Hotel Spinelli

3.0 kautta 5.0 Via Trento 27/29, Viareggio, LU
Hotel Spinelli on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viareggion satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
119 €
Hotel London

Hotel London

3.0 kautta 5.0 Viale Daniele Manin 16, Viareggio
Hotel London on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viareggion ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 33 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Greenchalets Toskana Viareggio - Campsite

Greenchalets Toskana Viareggio - Campsite

Viale dei Tigli, Viareggio, Provincia di Lucca
Greenchalets Toskana Viareggio - Campsite on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Viareggion ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä leirintäalueessa on 7 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja kahvinkeittimen.
114 €
Viareggio Ylellinen Huoneisto

Viareggio Ylellinen Huoneisto

Via della Gronda, Viareggio, Toscana
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Viareggion ranta. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
Hae hinnat
Tyylikäs Huoneisto Upealla Terassilla, 50 Metrin Päässä Merestä

Tyylikäs Huoneisto Upealla Terassilla, 50 Metrin Päässä Merestä

11 Via Mentana, Viareggio, Toscana
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viareggion ranta. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 3 kylpyhuonetta.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Viareggio

Katso kaikki kohteen Viareggio vuokra-autot

Viareggio – Matkat

Pakkaa laukkusi ja ota seuraavaksi kohteeksesi Viareggio – lomat siellä pysyvät mielessä pitkään.

Viareggio – Lennot ja hotelli

Voisiko Viareggio olla ihanteellinen matkakohde sinulle ja perheellesi? Asialleen omistautunut ebookers-tiimi tekee matkahaaveistasi totta. Unelmiesi matka odottaa.

Voit säästää jopa 7.7%^, kun ostat meno-paluuliput ja majoituksen samanaikaisesti.

Laajassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituspaikkaa, ja ne ovat nyt vain muutaman napsautuksen päässä. On tullut siis aika lakata miettimästä ja hypätä koneeseen.

Kiinnostaako hintatakuu? Jos satut saamaan jostakin edullisemman matkapaketin 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen.

Pakkaa matkatavarasi, sillä loma alkaa nyt! Me voimme auttaa sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – kaipasitpa sitten aavikon paahteeseen tai vuoriston korkeuksiin, tai vaikkapa niiden väliin jääviin rantakohteisiin.

Varausehtoja sovelletaan.

Viareggio – Matkat

Kannattaa muistaa, että kaupungin tunnelmaa eivät luo rakennukset ja monumentit yksinään – yhtä tärkeä osa kohdetta ovat paikalliset ihmiset. Tältä alueelta asukkaita löytyy 49 000.

Se sijaitsee 11 km:n etäisyydellä lähikaupungista, joka on Forte dei Marmi, ja 280 km:n päässä maan pääkaupungista (Rooma).

Bim Bum Bam -huvipuisto on paikka jokaisen perheenjäsenen arvostamien aivan erityisten muistojen luomiseen.

Kuljeskele pitkin järven rantaa ja katsele samalla vedessä asustelevien värikkäiden lintujen puuhia kohteessa Massaciuccoli-järvi.

Anna itsellesi tilaa hengittää, vedä keuhkosi täyteen raikasta ilmaa ja ihaile luontoäidin kätten jälkiä kohteissa Pineta di Ponente ja Viareggion satama.

Museot ovat hyvä tapa tutustua uuteen kulttuuriin. Valitse vierailukohteeksi Villa Puccini (museo) ja Museo del Carnevale ja saat varmasti uusia näkökulmia.

Ei todellakaan tarvitse olla ammattitaitelija hullaantuaksesi kohteen Lorenzo Vianin modernin ja nykytaiteen galleria puoleensavetävistä töistä asianmukaisesti esille pantuina. Katsopa vähän lähempää ja ihastu!

Haluatko tietää vähän enemmän historiallisesti tärkeistä nähtävyyksistä? Viareggion sotamuistomerkki ja Villa Borbone (rakennus) antavat todella syvällisen katsauksen tämän seudun menneisyyteen ja perinteeseen. Villa Paolina (rakennus) ja Torre Matilde ovat myös hyviä kohteita.

Melkeinpä jokaisessa kaupungissa on aukioita ja toreja, jotka ovat suosittuja tapaamispaikkoja. Piazza Shelley (aukio) ja Piazza Garibaldi ovat paikkoja, joissa järjestetään myös monia suosittuja tapahtumia. Piazza Maria Luisa on paikka, jossa kannattaa käydä, jos haluat oppia uusia asioita matkakohteestasi.

Vastarintaliikkeen ja rauhan monumentti tarjoaa sinulle tilaisuuden luoda yhteyden tämän alueen menneisyyden tapahtumiin.

La Cittadella del Carnevalen tapahtumakeskus on ehdoton lisä lomaohjelmaan, jos haluat nauttia illalla hyvästä viihteestä. Tutustu tapahtumakalenteriin ja varaa sitten sopivat paikat.

Vaikka kaikki turistit eivät välttämättä tiedä, Matteuccin nykytaiteen keskus on myös paikka, jota ei kannata jättää väliin.

Viareggio – Hotellit

Oikean majoituksen löytäminen näin laajasta majoitustarjonnasta ei ole vaikeaa. Juuri nyt ebookersin matkaoppaassa valittavanasi on yli 122 majoitusliikettä.

Majoitusvaihtoehdot kohteessa Viareggio vaihtelevat perustason huoneista huoneisiin, joissa vieraita odottavat kaikki mahdolliset mukavuudet. Mikäli olet etsimässä yöpymispaikkaa, joka ei tee suurta reikää kukkaroon, varausta tehdessäsi sinun kannattaa ottaa huomioon Residenza Palazzo Visdomini osoitteessa Via Stagio Stagi 83 ja Stella del Mare osoitteessa Via Leonardo Da Vinci 14. Jos luksus ja hyvä palvelu ovat kuitenkin sinun juttusi, hyviä vaihtoehtoja ovat Principe Forte Dei Marmi ja Villa Roma Imperiale.

Löydä halvat matkat kohteeseen Viareggio

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Viareggio. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Viareggio lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Viareggio?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Viareggio maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Viareggio itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Viareggio ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Viareggio matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Viareggio löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Viareggio?

Kohteen Viareggio suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Viareggio halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Viareggio

Katso kaikki 3 aktiviteettia kohteessa Viareggio

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.