Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Marseille

47 €
Residhotel Grand Prado

Residhotel Grand Prado

3.0 kautta 5.0
Residhotel Grand Prado on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Velodrome-stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kokoushuoneet. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 132 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
75 €
Holiday Inn Express Marseille - Saint Charles

Holiday Inn Express Marseille - Saint Charles

3.0 kautta 5.0
Holiday Inn Express Marseille - Saint Charles on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marseillen vanha satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 120 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Mercure Marseille Centre Vieux Port

Mercure Marseille Centre Vieux Port

4.0 kautta 5.0
Mercure Marseille Centre Vieux Port on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Marseillen vanha satama on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus, baari ja kahvila. Tässä 4 tähden hotellissa on 200 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
82 €
Residhome Marseille Saint Charles

Residhome Marseille Saint Charles

3.0 kautta 5.0
Residhome Marseille Saint Charles on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marseillen vanha satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 103 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
68 €
Toyoko Inn Marseille Saint Charles

Toyoko Inn Marseille Saint Charles

25 avenue du Général Leclerc, Marseille
Toyoko Inn Marseille Saint Charles on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marseillen vanha satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja välipalabaari/deli. Tässä vuonna 2018 rakennetussa hotellissa on 267 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
C2 hôtel

C2 hôtel

5.0 kautta 5.0
C2 hôtel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marseillen vanha satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1860 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 20 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneet.
144 €
Escale Oceania Marseille Vieux Port

Escale Oceania Marseille Vieux Port

3.0 kautta 5.0
Escale Oceania Marseille Vieux Port on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marseillen vanha satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1898 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 45 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
89 €
Best Western Marseille Aeroport

Best Western Marseille Aeroport

3.0 kautta 5.0
Best Western Marseille Aeroport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Eurocopter on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 120 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
65 €
Ibis Marseille Centre Gare Saint Charles

Ibis Marseille Centre Gare Saint Charles

3.0 kautta 5.0
Ibis Marseille Centre Gare Saint Charles on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aix-Marseille I-yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 172 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
InterContinental Marseille - Hotel Dieu

InterContinental Marseille - Hotel Dieu

5.0 kautta 5.0
InterContinental Marseille - Hotel Dieu on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marseillen vanha satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 194 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Marseille

Katso kaikki kohteen Marseille vuokra-autot

Marseille – Matkat

Älä vain haaveile mahtavasta lomasta, vaan valitse jo sopiva kohde, kuten Marseille. Matkat saa järjestymään kätevästi, kun apuna on ebookers!

Marseille – Lennot ja hotelli

Marseille kutsuu! Kun olet valmis lähtemään liikkeelle, ebookers-tiimi on valmiina viemään sinut ja matkaseurueesi tarjouslennoilla laadukkaaseen majapaikkaan.

Osta lentoliput ja majoitukset samanaikaisesti meidän avullamme, ja säästät jopa 7.7%^.

Jos varaat matkasi meiltä, edessäsi on valtavat määrät upeita elämyksiä. Kansainvälisessä tietokannassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä runsaat 500 000 majoituspaikkaa. Jos unelmakohteesi on olemassa, meidän avullamme pääset sinne varmasti.

Haluatko olla varma tarjouksemme edullisuudesta? Varaa lento- ja hotellipaketti ebookers-palvelusta. Jos satut löytämään jostakin halvemman matkapaketin seuraavan 48 tunnin kuluessa, me pistämme paremmaksi ja hyvitämme sinulle erotuksen.

Älä enää mietiskele, vaan anna kiusaukselle periksi ja vastaa kaukaisten maiden houkuttelevaan kutsuun. Kaupungin sykettä ja ainutlaatuisia elämyksiä – rajana on vain mielikuvitus.

Varausehtoja sovelletaan.

Marseille – Matkat

Kaupunki sijaitsee laajemmalla alueella nimeltä Provence, jonka asukkaista suunnilleen 800 000 asuu vakituisesti kaupugin alueella.

Matkakohde sijaitsee 660 km:n päässä valtion pääkaupungista, joka on Pariisi. Lähimpään kaupunkiin (Iles du Frioul) on matkaa 7 km.

Borély-puisto ja Parc du Mugel (puisto) ovat kaupungin sydämessä olevia keitaita, joihin voi mennä pelailemaan pallopelejä, makailemaan nurmikolle ja tekemään melkein mitä vain. Cap Canaillen kalliot ja 26th Centenary Park ovat kaksi paikkaa lisää, joissa voit nauttia luonnon vihreydestä.

Marseillen turisti-informaatiokeskus on on loistopaikka aloittaa vierailusi kaupungissa. Sen ystävällinen henkilökunta osaa antaa ideoita ja neuvoja kaupungin tapahtumista ja nähtävyyksistä.

Hyödynnä tilaisuus ihailla rauhoittavaa järvimaisemaa kohteessa Calanque de Port Miou.

Ota suunnaksesi Cassisin uimaranta tai Prado Beach (ranta) ja anna suolaisen meri-ilman sekä lintujen äänten hiljentää mielesi. Plage des Catalans (ranta) ja La Ciotatin ranta ovat niin ikään suosittuja kohteita monien matkailijoiden keskuudessa.

Tuntuuko siltä, että sinun pitäisi päästä luontoon hengittämään raikasta ilmaa? Lataa akkusi kohteissa Cassisin satama ja Calanques National Park (kansallispuisto).

Jos sää on huono, Centre de la Vieille Chariten kulttuurikeskus ja French Foreign Legion Museum ovat sopivia vierailukohteita. Kummassa kohteessa vierailetkin, käytä pari tuntia näyttelyihin tutustumiseen.

Paikassa Musee de la Marine (merimuseo) voit tutustua seudun merenkulun historiaan ja tutkia näytteillä olevia esineitä.

Nykyään kenenkään ei enää ole pakko matkata maailman kaukaisimpiin kolkkiin päästäkseen ihmettelemään luonnon ja ihmiskunnan historian aarteita ja ihmeitä. Voit yksinkertaisesti vierailla paikoissa kuten Euroopan ja Välimeren sivilisaatioiden museo ja Musee d'Archeologie Mediterraneenne (arkeologiamuseo), joissa sinua odottaa uskomaton kokoelma kiehtovia löydöksiä ja näyttelyesineitä yhden ja saman katon alla.

Vaikka paikka on täpötäynnä suositeltuja taidenäyttelyjä, Musee des Beaux-Arts (taidemuseo) ja Musee d'Art Contemporain (nykytaiteen museo) pitävät aina pintansa ja erottuvat selvästi joukosta. Musee Regards de Provence ja Le Château Borély tarjoavat lisää kirkasvärisiä asetelmia ja majesteetillisia veistoksia.

La Vieille Charite (museo) ja Musee des Docks Romains (roomalaismuseo) tutustuttavat sinut siihen, mikä valtava vaikutus tämän alueen historiallisilla tapahtumilla ja ihmisillä oli koko maalle tai koko maailmalle. Jos haluat saada vielä tarkemman historian katsauksen, myös Musee d'Histoire de Marseille (museo) ja Marcel Pagnol House ovat hyviä kohteita.

Voit hypätä lennosta sisälle menneisiin aikohin poikkeamalla kohteessa Hotel de Ville (kaupungintalo) tai Lääketieteellinen tiedekunta. Jos sinussa elää sisäinen historioitsija, käypä myös kohteissa Jardin des Vestiges ja Chateau de la Buzine.

Oletko kiinnostunut sotahistoriasta? Vierailepa kohteissa Chateau d'If (historiallinen rakennus) ja Fort Saint Jean (linnoitus), niin opit sekä alueen puolustustukikohdista että myös niissä taistelleiden kohtaloista. Fort de Bouc ja Fort Saint Nicholas (linnoitus) ovat kuluneiden vuosien aikana myös todistaneet monia piirityksiä.

Palais du Pharo (palatsi) on yksi alueen silmiinpistävimmistä rakennuksista, joka voi ylpeillä pitkällä luettelolla maineikkaita asukkaita.

Abbaye de Saint Victor (näyttely- ja kongressisali) ja Notre-Dame de la Garde (kirkko) tekevät vaikutuksen rauhallisella ilmapiirillään, vaikka et olisikaan kiinnostunut hengellisistä asioista. Jos haluat nähdä vielä lisää, tällöin suositeltavia kohteita ovat esimerkiksi Saint Vincent de Paulin kirkko ja La Majorin katedraali.

Vaikka onkin houkuttelevaa keskittyä pelkästään tunnetuimpiin nähtävyyksiin, alueella on lisäksi joitakin hienoja vähemmän tunnettuja paikkoja. Silon konserttisali on yksi niistä. Sormiou de Calanque on myös hieno paikka.

Marseille – Hotellit

Oletko jo valmis valitsemaan majoituksesi? Taitaa olla onnen päiväsi! ebookersin matkaoppaassa on tarjolla tälläkin hetkellä varattavissa yli 118 majoitusliikettä tällä paikkakunnalla.

Jos olet aina ajatellut, että kulutat matkabudjettisi mieluummin ikimuistoisen kokemusten luomiseen kuin yöpymisestä maksamiseen, Hotel Bellevue Marseille ja Le Ryad Boutique Hôtel ovat tutustumisen arvoisia majoitusliikkeitä. Ehkä haluaisit kuitenkin viettää lomasi luksuksesta nauttien? Ihanan ylelliset lomapäivät odottavat sinua, jos varaat huoneen majoitusliikkeestä Le Petit Nice Passedat tai InterContinental Marseille - Hotel Dieu.

Löydä halvat matkat kohteeseen Marseille

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Marseille. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Marseille lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Marseille?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Marseille maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Marseille itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Marseille ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Marseille matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Marseille löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Marseille?

Kohteen Marseille suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Marseille halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Marseille

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Marseille

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.